• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ورزش3 و عوامل کمر راست نکردن هنوز تیترو بزن داداش !
بار کج به منزل نمیرسه

به ذهنم رسید آل کثیر ادای ژاپنیها رو درآورده بود به تعدادی برخورده بوداااااا

Last edited by a moderator:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ولی داوری کثافت محض
اون از عربها این از شرقیها
هیچ خطایی روی ما گرفته نشد !
تیمه هم از همه تیمها ضعیف تر بود
با جر زنی بزرگش کرده بودند و بازیکن براش محروم کرده بودن
برن بسوزن اون و تمام طرفدارهاش داخلی و اقلیتی در اقصی نقاط دنیا!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تبریک میگم به همه ی ایرانی ها.

امیدوارم پولی که میدن به تیم هپلی هپو نشه و تزریق کنن به تیم، قبل از بازی فینال هم واقعا همه ایرانی ها این تیم رو حمایت کنن قرمز و آبی و زرد و نارنجی نداره... پرسپولیس در حاضر پرسپولیس ایران هست و نه تهران.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
خبر فوری :
مهدی عبدی و علی شجاعی بعلت اینکه بعد از گل زدنشون بدو بدو راه انداخته بودن از مسابقه فینال محروم شدن. طبق قوانین AFC این کارشون توهین به معلولین جسمی-حرکتی محسوب میشه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تبریک بسیاااار به همه دوستان
واقعا تو ۵ سال اخیر هیچ بردی انقدر بهم نچسبیده بود که این بازی چسبید
دمشون گرم
قشنگ در پوست خود نمیگنجم از شادی :)))))

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
واقعا درود به غیرت این 11 تا قهرمان .
خستگی از سر و روی این 11 نفر میبارید .

آه دل همون مادری که به ناحق پسرش رو محروم کردن دامن گیر آل سعود شد ;)

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اون بازیکنه که پنالتی خراب کرد یک صحته عمداً امیری رو زد پرتش کرد اخراج قطعی بود
ولی موند تو بازی و آخرین پنالتی تیمشو خراب کرد!
دنیا همینه بد میخوای بد سرت میاد حالا حالاها باید بکشی

Last edited by a moderator:

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام تبریک میگم به همه سرخ دلان عزیز، ارزش این برد برای من از قهرمانی بزرگتر بود ، این بازی نشون داد غیرت خریدنی نیست چیزی که خیلی از تیم ها حسرتش رو میکشن ، این تیم با غیرت رفت فینال نه با پول و رابطه های خارج از میدان بازی.. تنها چیزی که میتونم بگم متاسفم واسه هم وطن هایی که با ناجوانمردی شرافت رو به هواداری تیمشون فروختن و با وجود اینکه از شادی گل بازیکن ما باخبر بودن دامن زدن به این اتفاق و حواشی.. صعود به فینال آسیا با این فرمت جدید و هزینه های میلیون دلاری تیم های حریف و رابطه های غیبیشون نه وزیر میشناسه نه امداد غیبی نه ناداوری و .. این فینال لیاقت میخواد که خیلی از تیم ها و هواداراشون هنوز ندارن.. با آرزوی موفقیت بیشتر پرسپولیس بزرگ.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
وضعیت داوری بشدت افتضاحه. نمیدونم آیا واقعا سطح داوری اسیا همینقدر ضعیفه یا دستور ضعیف بودن داورها از جای دیگه ای صادر میشه ؟!
متاسفانه واسه بازی فینال امیری و آل کثیر و پهلوان رو نداریم. البته پهلوان خیلی الکی اخراج شد و مقصر خودش بود.
دقیقا خاطرات بازی رفت فینال 2018 برام تکرار شد. سیامک نعمتی تو بازی رفت اخراج شد و تو بازی برگشت نبودش خیلی به تیم ضربه زد.
این 5 تا پنالتی که بچه ها زدن واقعا چقدر خوب زده شد دمشون گرم. حامد لک نگرفت ، نگرفت ، وقتی هم گرفت چه پنالتی حساسی گرفت دمش گرم.
واقعا درود به شرف تک تک بازیکنا. دلارهای تمام نشدنی سعودی حریف غیرت و تعصب بچه هامون نشد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
وضعیت داوری بشدت افتضاحه. نمیدونم آیا واقعا سطح داوری اسیا همینقدر ضعیفه یا دستور ضعیف بودن داورها از جای دیگه ای صادر میشه ؟!
متاسفانه واسه بازی فینال امیری و آل کثیر و پهلوان رو نداریم. البته پهلوان خیلی الکی اخراج شد و مقصر خودش بود.
دقیقا خاطرات بازی رفت فینال 2018 برام تکرار شد. سیامک نعمتی تو بازی رفت اخراج شد و تو بازی برگشت نبودش خیلی به تیم ضربه زد.
این 5 تا پنالتی که بچه ها زدن واقعا چقدر خوب زده شد دمشون گرم. حامد لک نگرفت ، نگرفت ، وقتی هم گرفت چه پنالتی حساسی گرفت دمش گرم.
واقعا درود به شرف تک تک بازیکنا. دلارهای تمام نشدنی سعودی حریف غیرت و تعصب بچه هامون نشد.

پ.ن : دوستان ما النصر رو هم شیش تایی کردیم ؟ بریم پیج النصر تو کامنتهاشون عد 6 رو بذاریم ؟
آره واقعا انتظار نداشتم انقد خوب پنالتی بزنیم
پ.ن: نه امین جان قانون بازی فوتبال به این صورته که گل های پنالتی با گل های بازی جمع نمیشه نتیجه پنالتی جدا هست.
تقریبا با مشاهده ۵ تا بازی فوتبال میشه این نکته رو یاد گرفت;):D

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
پ.ن : دوستان ما النصر رو هم شیش تایی کردیم ؟ بریم پیج النصر تو کامنتهاشون عد 6 رو بذاریم ؟
درود
از شما و دیگر دوستان خواهش می کنم خواهش میکنم خواهش می کنم مواظب باشید کاری نکنید که بهانه های بیشتری دست این و آن بدهید باز دوباره کاری به دست تیمهای ایرانی بدهند. می دانید که می توانند.

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
صعود به فینال آسیا با این فرمت جدید و هزینه های میلیون دلاری تیم های حریف و رابطه های غیبیشون نه وزیر میشناسه نه امداد غیبی نه ناداوری و .. این فینال لیاقت میخواد که خیلی از تیم ها و هواداراشون هنوز ندارن.. با آرزوی موفقیت بیشتر پرسپولیس بزرگ.
واقعا این جمله رو باید با طلا نوشت.
نمیخوام از بحث اصلی تاپیک تیم محبوبم خارج بشم ولی تا وقتی منه هوادار سطح تفکرات خودم رو ارتقا ندم و همیشه افکارم رو تو یک قفس محبوس کنم که در و دیوار این قفس عکس بابامسعود و باباسلمان و ... هست نمیتونم انتظار پیشرفت داشته باشم.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
پ.ن: نه امین جان قانون بازی فوتبال به این صورته که گل های پنالتی با گل های بازی جمع نمیشه نتیجه پنالتی جدا هست.
تقریبا با مشاهده ۵ تا بازی فوتبال میشه این نکته رو یاد گرفت;):D
پس حیف شد :(
تازه میخواستیم عکس پروفایلمون رو عوض کنیم یه 6 بزرگ با بگراند زردرنگ بذاریم اصلان جان. زدی تو برجکمون :(:p
درود
از شما و دیگر دوستان خواهش می کنم خواهی میکنم خواهش می کنم مواظب باشید کاری نکنید که بهانه های بیشتری دست این و آن بدهید باز دوباره کاری به دست تیمهای ایرانی بدهند می دانید که می توانند.
ارادت.
نه قربان همچین کاری نمیکنیم. قضیه چیز دیگه ای بود که دوستان متوجه شدن :D

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
شجاعي محروم ميشه ادای سرخپوستها رو در آورد
تا زمان فینال این رو روش کار کنید !
البته من نمیدونم چرا فکر میکنم فینالی نیست و همین فینال بوده ! شرق آسیا گرفتاره

این یارو هم جالبه خب نامرد بی انصاف مجبوری وقتی بازی رو ندیدی دری وری بگی

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
تبریک به همه
خیییلی حال داد
جمله خلیلی که گفت ما فقط یه تیم رو نبردیم باحال بود :D

الان به جام باشگاههای جهان هم رفتیم ؟؟؟؟؟

من امشب آقایی رو بخشیدم شما هم ببخشیدش یه عکس قبلا گذاشته بود ولی الان جبران کرد
خدایی همه بازیکنا با غیرت بودن تا آخرین لحظه همه ی تلاششون رو کردن

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
حرف واسه نوشتن زیاده ولی واقعا تنها چیزی که توجه من رو تو این بازیها جلب کرد " غیرت " بود.
اون صحنه ای که سعید آقایی حتی نای پرتاب کردن توپ رو نداشت واقعا دردناک بود. منه هواداری که پای تی وی نشسته بودم این خستگی رو با تمام وجودم درک کردم.
درود به شرف همشون. تو تمام این بازیها هیچ بازیکنی نبود که کم کاری کنه.
همین حامد لک وقتی اومد پرسپولیس میگفتن حاشیه زیاد داره. ولی طی این مدت زمانی که قطر بود کلا اینستاگرام و همه روی گذاشته بود کنار و تمام حواسش رو روی تیم متمرکز کرده بود.
درود به یحیی که با همین داشته ها و علی رغم کارشکنی های AFC بهترین نتایج رو با تیم گرفت.
3 ساعت مونده به بازی امشب تو تفکرات خودشون تیر خلاص رو به پیکر این تیم زدن. ولی یادشون رفته بود شیر وقتی زخمی میشه وحشی تر میشه ;)

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
با صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس ۲ میلیون و ۸۱۰ هزار دلار کسب درآمد کرد که با نرخ فعلی ارز میشه چیزی حدود ۸۴ میلیارد تومان.

همچنین با صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا، پرسپولیس در جام باشگاه‌های جهان حضور خواهد داشت.

پ.ن : امیدوارم این پول تو جیب باشگاه خودمون بره. و صد البته ای کاش این مسئله تو رسانه ها و صداوسیما و روزنامه های کثیرالانتشار! و ... منتشر بشه تا تمام اساتید متوجه بشن پولهایی که در اینده صرف باشگاه میشه از جیب باباجون نیست و درامدهای آسیایی باشگاهه.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام
تبریک میگم اینبار هم فینال حقمون بود
روی که رفتن برای بازی اسیایی گفتم سعود نمیکنن از گروه
اولین بازی و که دیدم گفتم چرا این همه بازیکن جدید و باهم بازی داده؟
اصلا تعجب کردم.لک و میدونستم خوبه همینجا پست گذاشتم اگه حاشیه نداشته باشه خوبه
چند روز پیش اقای پیروانی گفت که یکی از بازیکنا زنگ زده گفته تروخدا من بیام تو پرسپولیس و گریه کرده و اونم حامد لک بوده
سی که تا اینجا دوتا پنالتی فقط گل خورده در جریان بازی/ما حتی رادو هم یادمون رفته چه برسه به بیرو
از دفاع نگم براتون که ندیدم اینجوری.کنعانی شجاع سید جلال
همه و همه عالی بودن.هیچی کم نبود
این تیم میتونه قهرمان بشه.از الان وقت هست هم بتونه سوپر جام و بگیره هم قهرمانی اسیا

بالا