آره واقعا انتظار نداشتم انقد خوب پنالتی بزنیموضعیت داوری بشدت افتضاحه. نمیدونم آیا واقعا سطح داوری اسیا همینقدر ضعیفه یا دستور ضعیف بودن داورها از جای دیگه ای صادر میشه ؟!
متاسفانه واسه بازی فینال امیری و آل کثیر و پهلوان رو نداریم. البته پهلوان خیلی الکی اخراج شد و مقصر خودش بود.
دقیقا خاطرات بازی رفت فینال 2018 برام تکرار شد. سیامک نعمتی تو بازی رفت اخراج شد و تو بازی برگشت نبودش خیلی به تیم ضربه زد.
این 5 تا پنالتی که بچه ها زدن واقعا چقدر خوب زده شد دمشون گرم. حامد لک نگرفت ، نگرفت ، وقتی هم گرفت چه پنالتی حساسی گرفت دمش گرم.
واقعا درود به شرف تک تک بازیکنا. دلارهای تمام نشدنی سعودی حریف غیرت و تعصب بچه هامون نشد.
پ.ن : دوستان ما النصر رو هم شیش تایی کردیم ؟ بریم پیج النصر تو کامنتهاشون عد 6 رو بذاریم ؟
درودپ.ن : دوستان ما النصر رو هم شیش تایی کردیم ؟ بریم پیج النصر تو کامنتهاشون عد 6 رو بذاریم ؟
واقعا این جمله رو باید با طلا نوشت.صعود به فینال آسیا با این فرمت جدید و هزینه های میلیون دلاری تیم های حریف و رابطه های غیبیشون نه وزیر میشناسه نه امداد غیبی نه ناداوری و .. این فینال لیاقت میخواد که خیلی از تیم ها و هواداراشون هنوز ندارن.. با آرزوی موفقیت بیشتر پرسپولیس بزرگ.
پس حیف شدپ.ن: نه امین جان قانون بازی فوتبال به این صورته که گل های پنالتی با گل های بازی جمع نمیشه نتیجه پنالتی جدا هست.
تقریبا با مشاهده ۵ تا بازی فوتبال میشه این نکته رو یاد گرفت![]()
ارادت.درود
از شما و دیگر دوستان خواهش می کنم خواهی میکنم خواهش می کنم مواظب باشید کاری نکنید که بهانه های بیشتری دست این و آن بدهید باز دوباره کاری به دست تیمهای ایرانی بدهند می دانید که می توانند.