• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
درود

دم علیرضا خان همیشه گرم باشد ان شاء الله! :):):cool:

در مورد پیروزی هم بیشتر از هو اداران پیروزی شگفت زده ام چرا که چه از این بهتر که تیمی نام "پیروزی" هم بر خود داشته باشد؟! :):cool:تیمی که برای نامش هم که شده باید و نه شاید پیروزی با خود بیاورد! :):):cool:

من مخالف نظر شما هستم . تیم ما اون موقعش هم که اون نام جعلی رو داشت همه اسم اصلیش رو صدا میکردن این کارا هم بیشتر برای عقده گشایی هست 5 سال خیلی سنگین بوده برای رقیبا که اخلاق رو خیلی وقته باختن . و همینطور هم پیش برن بیشتر تو چاه توهم خواهند رفت .

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

نمیدونم خوبه یا نه
ولی وقتی روشهای توافق شده اجرا نمیشن همین میشه ذوب آهن با 8 تا محروم میره از شهر خودرو میخوره و میاد. نساجی بخاطر تعصبات رنگی مدیر عاملش لجبازی میکنه و بازیشو نه تهران لااقل تو زمین چمن طبیعی برگزار نمیکنه و یا داشتیم با شفاهی گفتن کرونا داشتن بدون اطلاع از تیم مقابل بازی کنسل شد و تکرارش رو گذاشتن هر وقت که تیم بیمار میلش کشید. امروز هم این خبر . . . و تیم بدون بازی راهی شد.
بعد زبون ذوبی ها و دیگر تیم ها درازه که چرا باید با پرسپولیس بازی کنیم؟! اسم رمز اینها هم تیم حکومتیه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
بنظر من لغو این بازی کاملا به ضرر ما تموم شد.
یادمون نره فینالیست سمت شرق با آمادگی تماااام تو مسابقه فینال حاضر میشه حالا هر تیمی که باشه.
ماهم درحال استراحت...
خوب بود درمورد لغو این مسابقه از 2-3 روز قبل هماهنگ میشد تا بتونن واسه تیم یه حریف تدارکاتی مناسب پیدا کنن.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
بنظر من لغو این بازی کاملا به ضرر ما تموم شد.
یادمون نره فینالیست سمت شرق با آمادگی تماااام تو مسابقه فینال حاضر میشه حالا هر تیمی که باشه.
ماهم درحال استراحت...
خوب بود درمورد لغو این مسابقه از 2-3 روز قبل هماهنگ میشد تا بتونن واسه تیم یه حریف تدارکاتی مناسب پیدا کنن.
موافقم اما اینم رو هم در نظر داشته باش بازی انجام میشد خدایی نکرده اتفاقی میوفتاد برای همیشه حسرت میموند.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
به نظرتون تو بازی امروز ویسل بهتر از اولسان نبود ؟

در نهایت امید چندانی برای فتح جام ندارم چون این تیم رو ضعیف کردن و همه ما میدونیم . مگر معجزه ای بشه که تیم بتونه اولسان رو با این نفرات ببر لشکری از محروم و اتفاقات قبلی و... در نهایت تا همین جا هم دست بچه ها درد نکنه خدا رو شکر پرسپولیسیم و به تیمم افتخار میکنم کم از قهرمانی نیست تا اینجا اومدن فینال واقعی اسیا .

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
فوتبال بازی ای نیست که پیش بینیش کرد همین ویسل چون تو جو بازیها بود میومد بالا خطرناکتر بود
الان هم همینطوره دست ما رو نیست و از اون طرف نبود مهاجم فرصت طلب که قدر یک موقعیت رو بدونه و بازی تدارکاتی هم کنسل شد خطرناکه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
برنامه ریزی بازیهای اینده لیگ رو ببینید!!!
دقیقا مطابق میل شده! البته برای ما نه
همسایه ها یاری کنید.......
مجی کجا بودی این همه مدت خبری ازت نبود

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ولی کاوانی فحش داد 10 جلسه محروم شد خب میگیم Afc سخت گیری کرده ولی چرا CAS این برخورد مسخره رو کرده؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
بازیکن های ما متاسفانه حرفه ای نیستن میدونن که اسیا رو تیم زوم کرده یعنی همه زوم کردن رو ما یه چیزی پیدا کنن بازیکن نباید اینطور ناشینانه عمل کنه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
وای چه حمایتی! نکنه باعث باخت تیم کره ای بشه؟پول نداده ها گفته دفاع تیم کره ای ضعیفه یحیی هم ناشی نمیدونسته انگار منتظر نظر این حمایت بوده

خدا کنه عبدی فضای مجازی فعال نباشه و گرنه روحیه اش میرسه به صفر

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
ایشالا که قهرمانیم ولی اگه قهرمان نشیم هم واقعا این بار از ارزش های این تیم هیچی کم نمیشه.

تو این چند سال هی میگم دیگه اینجا تهشه ، ولی باز پرسپولیس میره بالاتر. دوسال پیش به دوستم گفتم از فینال باید فقط لذت برد چون معلوم نیست شاید تا ده بیست سال دیگه هم پرسپولیس نرسه فینال. ولی تو سه سال دوتا فینال آسیایی!!

بالا