• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
عجب بازی قشنگی بود
بعد از سالها موقع دیدن بازی چند تا فحش آبدار به بازیکن تیمم دادم :D
واقعا عجیب غریب افتضاح بود و با این که همیشه معتقدم نباید به بازیکنو مقصر دونست این ۲ امتیاز فقط به خاطر نوراللهی پرید
خیلی راحت میشد ۳-۱ یا ۴-۱ تموم شه بازی
ولی خب نزنی میخوری دیگه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تو محوطه اگه توپ به دست مهاجم بخوره، در حالتی هنده (عمد یا غیر عمد، نزدیک یا دور، هر چی)
اما اگر مدافع باشه در صورتی که فاصله خیلی نزدیک باشه و توپ کوبیده شه به دستش جوری که نتونه کاری کنه و دستشم بیش از اندازه عادی باز نباشه اصلا هند نیست
این هم صرفا برای این نوشتم که دیدم خیلی جاها میگن داوری به نفع ما بود :)
داوری اگه به نفع ما بود اون کارت قرمز زرد نمیشد

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
با اینکه مهاجم نداشتیم اما مستحق برد بودیم مخصوصا نیمه دوم که عمده بازی دست خودمون بود.
من واقعا نمیدونم احمد نوراللهی چرا و چطوری اون توپ رو خراب کرد ؟
و یا اینکه چرا مهدی عبدی اصرار داشت تو اون موقعیت هی دریبل بزنه ؟
درمجموع وضعیت خط دفاع تیم هم خوب نیست. اشتباهات فردی و جاگیریهای اشتباه کم نداریم.
دست یحیی هم دردنکنه. با این بضاعتی که داریم بهتر از این نمیشه نتیجه گرفت.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من که لذت بردم از بازی. واقعا حیف شد یه چهارتا دیگه راحت باید میزدیم.

البته به قوله طارمی یه خیریتی توش بود. استقلال خیلی مهره داره اگه یه مربی خوب بیاد بالاسرش ، شرایط سخت میشه. ولی خداروشکر با این مساوی محمود فکری میمونه. نیم فصل عیسی بیاد و یکم تقویت بشیم راحت ترین قهرمانی رو بدست میاریم. لیگی که صنعت نفت صدرنشین باشه ، راحت باید قهرمان بشیم بریم برای گلات....

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
آقای احمد خان گند زدی به تیم اون از بازی فینال که پنالتی دادی اینم از این بازی که دروازه خالی نمیتونی بزنی
تو یه بازی چند تا تک به تک باید خراب کنی
وآی نگو نگو من الان های لایت ها رو دیدم این به درد نخور چیارو نزده
مگه چقدر بازیکن می تونه این قدر تو این سطح ضعیف باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
موقعیت‌هایمان گل می‌شد برنده بودیم
پیروانی: داور باید بازیکن استقلال را اخراج می‌کرد
سرپرست پرسپولیس می‌گوید تیمش لایق برد در دربی پایتخت بوده است.

به گزارش "ورزش سه"، افشین پیروانی بعد از تساوی دو بر دو استقلال و پرسپولیس در دربی پایتخت بیان کرد:در این مسابقه حق به حقدار نرسید. ما مستحق پیروزی بودیم و نشان دادیم که اگر به فینال آسیا رسیدیم، به حق بوده است.

وی درباره اینکه یحیی گل‌محمدی نیمه مربیان را به سود خودش به پایان برد، گفت: بهترین مربی و کادر فنی با دانشی را داریم و فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتیم، اما موقعیت‌هایمان گل نشد. حتما در بازی‌های بعد بهتر نتیجه می‌گیریم.

پیروانی درباره عملکرد رضا کرمانشاهی به عنوان داور مسابقه خاطرنشان کرد: قضاوت کرمانشاهی خوب بود اما در صحنه‌ای که بازیکن ما تک به تک بود و رویش خطا شد، باید یار حریف را اخراج می‌کرد. حالا نمی‌خواهیم دیگر زیاد در مورد داوری صحبت کنیم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
خُبرگان داوری پاسخ می‌دهند؛
یک اخراج و یک پنالتی در دربی 94 گم شد؟
در میان نظرات هواداران، پیشکسوتان و مربیان دو تیم پرسپولیس و استقلال، کارشناسان داوری صحنه های مشکوک دربی را به بحث و بررسی گذاشته اند.

به گزارش "ورزش سه"، قضاوت رضا کرمانشاهی و چهار کمکش، حسابی جنجال ساز شده و اظهارنظر درباره عملکرد او از خانه و محل کار و گروهی های تلگرامی نیز فراتر رفته و به برنامه فوتبال برتر شبکه سوم سیما نیز رسیده است؛ جایی که بحث خداداد عزیزی با فیروز کریمی و سیروس پس از اظهار نظر محسن ترکی درباره صحنه مشکوک به هند در محوطه جریمه پرسپولیس هم بالا گرفت و هر یک نظرات متفاوت خود را ابراز کردند.

این دربی صحنه های مشکوک زیادی داشت؛ از برخورد توپ به دست امیری در محوطه جریمه پرسپولیس تا فرار مهدی عبدی و سرنگونی او و همچنین اعتراضات مکرر کادرفنی دو تیم؛ در این باره کارشناسان پرتعدادی نظر داده اند که در زیر می‌خوانید:

* محمد فنایی؛ غلامی باید اخراج می‌شد

برخورد توپ به دست امیری: در دقایق ابتدایی این مسابقه در یک صحنه توپ در محوطه جریمه به دست بازیکن پرسپولیس برخورد کرد و تصمیم داور مبنی بر ادامه بازی صحیح بود.

خطای غلامی روی عبدی: نمی دانم چرا کرمانشاهی به بازیکن استقلال کارت زرد داد زیرا خطای مدافع روی مهاجم در حالت تک به تک بدون شک اخراج مستقیم دارد.
اعتراض مربیان: همچنین تصمیم داور در صحنه‌ای که داور به محمود فکری سرمربی استقلال به دلیل اعتراض‌هایش کارت زرد نشان داد، درست بود. داور در دقیقه ۲۷ مسابقه نیز باید یک کارت زرد به سید جلال حسینی می داد که این کار را نکرد.

* سعید مظفری؛ کارت زرد به غلامی درست بود

برخورد توپ به دست امیری: در آن صحنه داور بهترین تصمیم را گرفت و ادامه بازی را اعلام کرد چرا که خطای هندی صورت نگرفت.
خطای غلامی روی عبدی: تصمیم داور مبنی بر دادن کارت زرد درست بود و این خطا کارت قرمز نداشت.
اعتراض مربیان: -

* علی خسروی؛

برخورد توپ به دست امیری: در دقیقه ۹ بازی در محوطه جریمه پرسپولیس توپ به دست مدافع این تیم برخورد کرد اما بازیکن در حالت عادی قرار داشت و خطای هند صورت نگرفت.

خطای غلامی روی عبدی: مهاجم تیم پرسپولیس بعد از جدا کردن توپ از خود در موقعیت بسیار خوبی قرار داشت و فاصله‌اش با دروازه به شکلی بود که شرایط گلزنی برای او مهیا بود و خطای مدافع تیم استقلال از زاویه دید من در تلویزیون مستحق اخراج از بازی بود. فکر می‌کنم که داور بازی در این صحنه در جای مناسبی حضور نداشت و نتوانست تصمیم بر اخراج بگیرد.

اعتراض مربیان: سرمربی تیم فوتبال استقلال در دقیقه ۲۰ این دیدار، اعتراض های زیادی به داوری داشت و به درستی اخطار گرفت. بازیکنان و کاپیتان‌های هر ۲ تیم نیز به خوبی با داوری همکاری کرده و بازی جوانمردانه‌ای را ارائه دادند اما نیمکت تیم‌ها طبق معمول شلوغ بود و بسیار احساسی عمل می‌کردند.

* هادی دزفولی؛ غلامی باید اخراج می‌شد

برخورد توپ به دست امیری: -
خطای غلامی روی عبدی: در این صحنه بازیکن استقلال باید اخراج می شد و داور باید در این صحنه شهامت به خرج می داد.
اعتراض مربیان: -

* حسین عسگری؛ برخورد توپ به دست امیری هند بود

برخورد توپ به دست امیری: خطایی صورت نگرفت و هند نبود.
خطای غلامی روی عبدی: باید غلامی را اخراج می‌کرد زیرا موقعیت تک به تک را از مهاجم پرسپولیس گرفت.
اعتراض مربیان: مدیریت بازی باعث شد تا به مدافع پرسولیس کارت زرد نشان ندهد.

* داوود رفعتی؛ تصمیم داور در صحنه هند درست بود

برخورد توپ به دست امیری: خطا نبود و تصمیم داور درست بود.
خطای غلامی روی عبدی: داور اشتباه کرد و باید غلامی را اخراج می‌کرد.
اعتراض مربیان: تصمیم داور در نشان ندادن کارت به مدافع پرسپولیس درست بود.

حیدر *******؛ کارت زرد صحیح بود

برخورد توپ به دست امیری: توپ ابتدا به پا و سپس به دست بازیکن پرسپولیس برخورد کرد و خطای هند نبود.
خطای غلامی روی عبدی: کارت زرد صحیح بود و داور تصمیم درستی گرفت.
اعتراض مربیان: باید به مدافع پرسپولیس، سیدجلال حسینی کارت زرد نشان می‌داد. هیکل کرمانشاهی همین است و باید به تمریناتش اضافه کند. او قضاوت هوشمندانه‌ای در این دیدار داشت.

* کامل می‌شود *

01561669.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
نعمتی: می‌شد یک نتیجه باورنکردنی ببینیم
مدافع راست پرسپولیس در دربی معتقد است شانس پیروزی مقابل استقلال را راحت از دست دادند.

به گزارش "ورزش سه"، سیامک نعمتی پس از پایان دربی گفت: همه دیدند که بازی یک طرفه و مالکانه‌ای به همراه موقعیت‌های گل زیاد برای پرسپولیس بود. نمی‌دانم چه بگویم چون بخاطر اینکه نتوانستیم برنده شویم، خیلی ناراحت هستیم و واقعا حق ما برد بود.

او ادامه داد: دقیقه دو گل خوردیم ولی بعد از آن بازی کاملا در دست ما بود. نمی‌دانم چرا در سه، چهار دقیقه آخر عقب آمدیم و اجازه دادیم تا آنها گل بزنند و بازی مساوی شود. فقط می‌توانم بگویم متاسف هستم.

مدافع راست پرسپولیس اضافه کرد: فرصت‌های خوبی خلق کردیم، اما بعضی اوقات موقعیت‌ها تبدیل به گل می‌شود و گاهی وقت‌ها نه؛ امروز پس از گلزنی دو، سه موقعیت خوب داشتیم که اگر آن توپ‌ها گل می‌شد، امروز یک نتیجه باورنکردنی رقم می‌خورد.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
وآی نگو نگو من الان های لایت ها رو دیدم این به درد نخور چیارو نزده
مگه چقدر بازیکن می تونه این قدر تو این سطح ضعیف باشه

اون صحنه که عبدی همه رو دریبل کرد این دروازه خالی رو کوبید به دفاع من خیلی سوختم دیگه چی می خواست از این بهتر

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
حیف شد نشون میده تمرکز نبوده که دقیقه اول و آخر گل میخوری
کیروش خیانت کرد و این سبک بازی رو راه انداخت که میلیاردی خرج کنی توپو بزنی به آسمون
چی بگم سر این احمد نور با برادرم دعوام شد یکساله داره میگه خراب کرده و گند میزنه ولی چی بگم من گفتم خوب شد مهاجم نبود تا دوباره پنالتی نده اون هم بگو مگو که باید عذرشو بخوان
سه تا گل خالی رو دیگه فوتبالیست معمولی هم باید بزن اون ور هم کمال پاس گل میده و یک دونه هم در و دیواری میخوری
داور هم که نگم اخراج صد در صد غلامی و جالبه بعد اخراج نکردنش فقط داشت خطا میکرد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
ولی یک چیز که الان مشهود هست من در شبکه های اجتماعی دیدم همه به این موضوع اذعان دارند که پرسپولیس از حریف سرتر بودش و بازی خوبی ارائه کرد وحرف و کری برای خوندن کسی نزاشته

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
باشگاه خصوصی بشه هم فکر کنم این رسول پناه بازم هست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ولی یک چیز که الان مشهود هست من در شبکه های اجتماعی دیدم همه به این موضوع اذعان دارند که پرسپولیس از حریف سرتر بودش و بازی خوبی ارائه کرد وحرف و کری برای خوندن کسی نزاشته
دقیقا
با خیلی از دوستای استقلایم که حرف میزدم همشون قبول داشتن ک پرسپولیس حقش برد بود
تعصب خیلی زیادی لازمه ک همچین چیزیو قبول نکرد :)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من تو بخش فوتبال ایرانی فعال نیستم ولی استقلالی هستم از کودکی چندسالی بود که دربی رو ندیدم یعنی هیچی از استقلال و پرسپولیس ندیدم امروز بعد از چند سال دیدم مسابقه رو نیمه دوم پرسپولیس بهتر بود خیلی موقعیت خوب داشت ولی استقلال نیمه اول با گلی که زد دقیقه یک نشون داد ساختار ابتدایی پرسپولیس درست نبود البته بازیکنهای دو تا تیم تو خط دفاعی افتضاح بودن در این سطح اینجوری دریبل خوردن واقعا فاجعه هست، هر دو تا تیم پتانسیلشون هوادارهای میلینیشونن که میتونستن بشن مثل بارسا و رئال در آسیا ولی این سرمایه مثل همه چیزهای دیگه ازش استفاده نشده پرسپولیس با ناشیگری مساوی کرد میتونست ببره استقلالم مدافعاش اصول اولیه فوتبال رو هم بلد نبودن البته خوب پرس تیمی میکردم ولی پرسپولیس به نظرم بدنی کم آورد و دفاعهاش هم سرحال نبودن

بالا