رسمی؛ پایان کار رسول پناه در پرسپوليس
مدیرعامل سابق پرسپولیس دقایقی پیش با حضور در محل باشگاه، کارهای اداری مربوط به پایان همکاری با این باشگاه را دنبال میکند.
www.varzesh3.com
من نیمه اول رو تلویزیونی دیدم و نیمه دوم رو رادیویی شنیدم.
این دفعه ولی ترکیب اولیه یحیی اشتباه بود. . . و بعد که گل خوردی باید منتظر باشی توپهاتو بکوبن آسمون. فوتبال ایرانی تحت سیطره کیروش و جوجه های تربیت شده مستقیم یا غیر مستقیمشه. بعد تیم یحیی اصلا حفظ گل و کنترل بازی نداره . گل زدن هیچ تضمینی نداره گل نخوری بعدش ×
خط حمله بی دقت رو بهش خط دفاع پر اشتباه هم اضافه کنید
مشخص بود تیم حریف انگیزه های زیادی داشت حتی هفته ها پیش هم حقش خورده شد و گرنه برنده بود.
سعی زیادی هم شد برای فرار از شکست ولی دروازه بانهای تیم ها رو فقط سالی دوبار بزار جلو پرسپولیس عجب توپهایی رو گرفت حتی با شکم!
در آخر هم قبل گل حریف بدون شک شریفات باید اخراج میشد چون هم کارت داشت هم عمدی بازیکن رو بد زد و داستان خوش رقصی این و امثالش همیشه بوده.
قبل ضربه ایستگاهی هم بازیکن حریف تو آفساید بود و خطای گرفته شده هم بیشتر خطای بازیکن اونها بود
ولی برد و باخت فوتبال هست و این داستان بی دفاع کردن تیم هم ادامه داره تا نیم فصل شایدم بیشتر چرا که احتمال میدم نقشه اینه که پنجره هم رو با اهمال کاری ببندن و حتی بازیکن برای ترمیم نخوان. بازیکن خارجی که نمیشه گرفت بازیکن ایرانی هم خوب بود تو ایام قبل شروع نیم فصل گرفته میشد که خب چیزی نبود.
فرق ما و دنیا اینجاست مثلاً ترابی خوب بازی کرده ولی عذرشو میخواهن ولی این شیری و این رمضانی بدون ذره ای اثر مثبت نه تنها باید عذرشون رو بخوان که جا باز کنن، هی بازی داده میشن و هیچ کاری هم ازشون بر نمیاد.
اعتماد کردن به بازیکن که تو تیمهای این چنینی نیست.
مساوی هم میشد با باخت هیچ فرقی نداشت 5 تا مساوی با ارفاق با 3 تا باخت برابری میکنه.
منم تیم سوم سبد 1 رو دوست دارم!بازی با شجاع خلیل زاده
هنوز شجاع رو دوست دارم .
اون دوتا بازی عقب مونده ما کی برگزار میشه دوستان