ولی رفتار فرجی عجیب بود هر چی توپ دستش میومد با هر دقتی که بود یه ضربه بی دقت! میزد یعنی کل 90دقیقه مربیها حواسشون نشد به این
دقایق آخر هم به هوای اینکه افساید شد این خارجی رو که با ارنج عالیشاه رو زد و باید اخراج میشد چنان زد که از اینجا معلوم بود پنالیته
ولی فکر کنم داور اینقدر سوتی داده بود جرات نکرد سوت بزنه
در حالی که هنوز وزارت ورزش تکلیف مدیریت پرسپولیس را روشن نکرده، هرروز نام های جدیدی به عنوان گزینه مدیریت باشگاه شنیده می شود و حالا در فضای مجازی از محمد علیپور به عنوان جدیترین گزینه مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس یاد شده است.
www.tarafdari.com
این همه گزینه ببین سراغ کی رفتن
فقط مونده فتح الله زاده رو بیارن مدیرعامل کنن
مدیرعامل سابق پرسپولیس با اشاره به حمایت وزیر سابق ورزش در ماجرای سوپرجام در این خصوص گفت: «شما یادتان نیست، رئیس وقت هیاتمدیره و مدیرعامل وقت باشگاهتان خوب به یاد دارند! وزیر من را به دفترش فراخواند و دیدم که هر دو نفر اول مدیریت باشگاه آنجا حضور دارند. وزیر جلوی آنها از من خواست که به شکل کتبی اعلام کنم تیم پرسپولیس برای حضور در بازی سوپرجام اصلا آمادگی ندارد. گفتم چرا باید این دروغ را کتبا اعلام کنم؟ چرا باید به هواداران پرسپولیس دروغ بگویم؟! زیربار این حرف نرفتم
در ادامه رایزنیهای وزارت ورزش و جوانان برای انتخاب مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، وزیر ورزش جلسهای با مدیرعامل پیشین باشگاه تراکتور برگزار کرده است.
fararu.com
جواب وزیر رو میدی کار که بلد نیست عقده ای و کوچیک بزرگ شده اکثرشون همینن
بیا این رو میزارن مدیر که اولین کارش دست اندازهای مدیر های قبلی رو بلندتر کنه و دو یحیی رو فراری بده . .
در اینکه این قرارداد رادو خیلی مشکوک بسته شد این وسط خنگول جماعت حتی تا 2 میلیون دلار برای یکسال هم ذکر کردن که ریخت و پاش های زیاد رو توجیه کنند ولی اصلش 850 هزار یورو برای 5 سال بوده شکی نیست
ولی به سختی 50 هزار یورو جمع شد بهش بدن اون هم گذاشت از ایران رفت
ولی بازیکن داریم نیومده تو لیگ 30 و 35 درصد قراردادش رو گرفته حالا یکی میگه تحریم هست چرا فقط برای ماست یکی میگه پول هست ولی چرا برای ما نیست خیلی عجیبه
نه طلب کالدرون و دادم
نه مجوز حرفه ای گرفتم
بازیکنای تاجیکی هم سرگردون کردم
رادو هم که فرستادم رفت
خب دیگه کدوم تپه مونده مورد عنایت قرار نداده باشم؟
صدری در حال زمزمه با خود
7,365 likes, 238 comments - persepolisnewspaper on December 9, 2021: "در صحنه گل دوم هوادار به نظر میرسد مهاجم هوادار با دست توپ را وارد دروازه پرسپولیس کرده است. #پرسپولیس #لیگ_برتر #روزنامه_پرسپولیس".