• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
حامد پاکدل کی مصدوم شد آخرین بازیشو یادم نمیاد کی بود
این تاجیک ها اگه همون صد هزارتا قیمتشون باشه نسبت به پولی که دادیم بازیکن های خیلی خوبی هستن چند ماه بازی نکردن تو جو بازی نیستن
کاش یحیی بازیکن خارجی رو بی خیال به جاش یه بدنساز خوب خارجی بیاره

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اساسا در این لیگ که داوران از هر تلاشی برای بالا بردن قضاقورتکی دریغ ندارن فوت کردن در محوطه جریمه پنالتی است
اما هند نه
پ.ن: منظور از فوت پا نیست همین که بازیکن رو فوت کنی بیفته منظور است

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
او ادامه داد: ما با صداقت صحبتی می‌کنیم. مثلا من گفته بودم آقای کی‌روش بعد از یک خطا به من حرفی زد؛ این فنی است و بحثی نیست که دوستان تیتر کردند که کی‌روش به من بد و بیراه گفته است. من دوست دارم اصحاب رسانه پیگیر این قضیه نشوند. خیلی از دوستان خبرنگار این تیترها را زده‌اند و واقعیت من خودم ناراحت می‌شوم که کسانی که در فوتبال هستند برای جلب توجه تیترهایی می‌زنند وگرنه هدف من یا کسانی که به برنامه ای می‌روند این است که حرف جدیدی بزنند. ما هم با صداقت کامل رفتیم. امیدوارم کسانی که برداشت بدی از صحبت های من دارند تجدید نظر کنند. ما دوران طلایی با کی‌روش داشتیم و اگر من گفتم که با آقای اسکوچیچ اعتماد به نفسم برگشته واقعا بخاطر اعتمادی است که به من داشتند و من را فیکس بازی می‌دهند. صحبت هایی کردم اما خیلی بزرگنمایی شد.
هنوز از اون اشغال کله ایها که بین کیروش و برانکو دعوا انداختند مقداری مونده انگار.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

هند هم جز فاکتورهای مهم در انتخابش بودهبه عنوان بهترین بازیکن زمین
مبنای فوتبال ایران لج و لجبازیه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
فکر کنم جایی نوشت کل گل 9 ثانیه از شروع قاپیدن توپ تا بوسه بر تور ! طول کشید
حالا چطوری این وسط این بنده خدا خونریزی کرده به گل ربطی نداره مشکل کمبود ویتامین K شاید داره.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
تو این صحنه دو تا بازیکن فولاد بهم خوردن توقع داشته طرف برای این بازی متوقف بشه؟ و این اسمش بازی ناجوانمردانه است؟11222.png

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
بیخ ریش سجادی و محبوباتش چسبیدیم که اب خوش از گلوش پایین نره و نفس ما پشت گردنشه
ولی آینده نگری داشته باشیم شاید لازم باشه عقب نشینی
چون این برای جبران ناکامی تا پرسپولیس رو داغون تر نکنه بیخیال نمیشه پول برای ما نیست فقط؟

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
https://fararu.com/fa/news/530374/فشار-برای-استعفای-گل‌محمدی-از-سرمربیگری-پرسپولیس
یحیی دنبال بازیکنها ولی بعیده بو نبرده باشه که درویش عملا اختیاری نداره و هر چی حمید بگه رو اجرا می‌کنه
من تو پستها قبلی گفتم عقب نشینی بهتره یکسال کوتاه بیان.
و الا بنیان پرسپولیس رو از بیخ می‌کنن داستان حذف از لیگ قهرمانان هم همین بود ولی سنگ رو اشتباهی زدند و جوانبش رو نسنجیدند سنگ رو به بالا زدند نفهمیدن برمیگرده تو سر خودت هم میخوره.
حالا رسیده یه یحیی
علی دایی هم میاد بغل زمین یه سره سر پنالتی‌ها و‌ناداوریها خونش به جوش میاد داستان چند سال پیشش تکرار میشه که با چه مصیبتهایی برای پرسپولیس انداختنش بیرون.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
IMG_20220126_165339_253.jpg
شخص موجود در تصویر بعد از انتصاب به عنوان مدیرعامل پرسپولیس به مدت ۲ هفته است که مفقود شده لطفا درصورت پیدا کردنش امشب که هیچی فردا به نزدیک ترین صندوق پستی به آدرس باشگاه پرسپولیس انداخته شود

___

😂

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
واکنش سیدجلال به اعتصاب پرسپولیسی‌ها: بازیکن و مربی پرسپولیس ماشین خود را فروخته و خورده‌اند/ بازیکنان ما تعصب دارند اما...

🔸به دلیل مشکل شخصی نتوانستم به ورزشگاه کاظمی‌بروم.مشکلات مالی از اول فصل وجود داشته و ما تصور می‌کردیم حداقل تا نیم فصل حل می‌شودواقعا نمی‌دانم چه بگویم؟درهمه این سال‌ها یاد گرفتیم فقط سخت کارکنیم اما واقعا کارد به استخوان رسیده.بازیکنان هم خانواده و خرج دارند. مربیان و بازیکنانی داریم که مستأجر هستند و صاحبخانه آنها را جواب کرده. برخی ماشین خود را فروخته اند

🔸 خیلی‌ها فقط یک بازی، برد وقهرمانی را می‌بینند اما ازمسائل دیگر بی خبر هستند و امیدوارم کسی قضاوت عجولانه در خصوص بازیکنان نکند. بازیکنان پرسپولیس در همه این سال‌ها نشان داده اند به تیم خود تعصب دارند و غیرتمند هستند.

🔸 باشگاه پرسپولیس پرافتخارترین تیم لیگ و در سال‌های اخیر بهترین نماینده برای ایران بوده، اما نتیجه این زحمات چه شد؟ حذف ازلیگ قهرمانان آسیا؟ هنوز از شوک این اتفاق خارج نشده دوباره پنجره نقل و انتقالات بسته می‌شود و حالا هم مشکلات مالی بیداد می‌کند. به راستی چرا؟

@persepolisnewspaper🔻
کانال رسمی روزنامه پرسپولیس‌‌

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
https://www.varzesh3.com/news/1806964/پرداختی-به-پرسپولیسی-ها-اعتصاب-تمرین-نشکست
وزارت ورزش بالای سرت باشه ولی دست کم ده ساله که شیر که باز میشه ۱ درصد سمت پرسپولیس میاد.
این همه هم موفقیت باعث نشده از اون سلطانی فر تا این یکی که از هول حلیم افتاده تو دیگ همه‌اشون مشکل سازی کردند. جالبه حتی تحریم هم برای پرسپولیسه دو مربی خارجی داشتیم سه چهار تا بازیکن خارجی تو همه اش مشکل خوردیم و پنجره بسته شد.
این معمای دولتی بودن پرسپولیس حل کردنش سخته

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
Screenshot_2022-01-27-15-00-24-221_com.instagram.android.png
تو رو فراری دادن باز هم ما قهرمان شدیم بد نیست تاکتیک‌های پوسیده رو بندازن دور نون‌بازو بخورن

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
این اگه راست باشه دیگه فاتحه تیمو باید خوند

بالا