• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کانون هواداران پرسپولیس : ابهام در مورد چند بازيكن پرسپوليس، نگراني‌هايي را براي كادر فني اين تيم به وجود آورده است.
دكتر زرينه در گفت‌وگويي در رابطه با آخرين وضعيت چند بازيكن اين تيم گفت: «پتروويچ دچار كشيدگي از ناحيه آشيل پا شده و حدودا ده روز است كه با اين مصدوميت مواجه گرديده به همين دليل از روز سه‌شنبه تمرينات سبكي را براي اين بازيكن در نظر گرفته‌ايم تا هرچه زودتر به شرايط مسابقه برسد. با اين وجود پتروويچ در ديدار با مقاومت سپاسي هم حضور نخواهد داشت.» وي در ادامه در رابطه با وضعيت علي كريمي افزود: «سلامتي كريمي از هر موضوع ديگري مهمتر است. اين بازيكن امروز در تمرين ريكاوري پرسپوليس حضور مي‌يابد تا به طور دقيق در جريان آخرين وضعيتش قرار بگيريم و بعد در رابطه با حضورش در تمرينات تصميم بگيريم.»

زرينه در پايان در رابطه با عدم استفاده از خليلي در ديدار با سپاهان خاطرنشان ساخت: «خليلي حدودا سه هفته است كه تمريناتش را با پرسپوليس آغاز كرده و مشكلي براي ديدار با سپاهان نداشت و در بازي برابر سپاهان تنها با صلاحديد وينگادا بازي نكرد.»

پ.ن:امیدوارم واسه بازی 20 اسفند همه آماده باشن مخصوصا پترویچ و کریمی:eek:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپولیس برای دیدار با برق شیراز، علی کریمی و ایوان پترویچ را در اختیار نداشت و انتظار می رفت حسین بادامکی بعد از مدت ها نیمکت نشینی فرصت حضور در میدان را پیدا کند اما وینگادا هادی نوروزی را به این بازیکن ترجیح داد. جالب اینکه بادامکی حتی به عنوان بازیکن تعویضی هم به میدان نیامد تا به خیلی ها ثابت شود واقعاً بین او و پیروانی مشکلاتی وجود دارد. او مقابل سپاهان هم همین سرنوشت را داشت.

• انتظار می رفت در بازی با برق شیراز و سپاهان در ترکیب ثابت پرسپولیس به میدان بروی اما…!
- از ما بهتر هستند که بازی کنند و فکر می کنم دیگر نیازی به من نبود.

• یعنی اینقدر مربیانت به تو بی اعتماد شده اند؟
- وقتی بازی ام نمی دهند یعنی بی اعتماد شده اند. در هر مسابقه وظیفه من شده گرم کردن کنار زمین و انگار نه انگار روزی از بهترین بازیکنان تیم بودم.

• شاید وینگادا اعتقادی به بازی تو ندارد؟
- نه آقا، زیرآب مرا پیش وینگادا زده اند. در غیر این صورت امکان ندارد او خودش مرا در ترکیب قرار ندهد.

• مثلاً در خصوص تو به وینگادا چه گفته اند؟
- گویا به سرمربی تیم گفته اند من رباط صلیبی پاره کرده ام. در حالی که در ۲ ماه اخیر از آماده ترین بازیکنان تمرین بوده ام.

• مگر می شود همین طوری بگویند رباط صلیبی پاره کرده ای؟!
- فعلاً که این طوری است و وینگادا انگار اصلاً من را نمی بیند.

• مصدومیت زانو را کاملاً پشت سر گذاشته ای؟
- بله. شکر خدا هیچ مشکلی وجود ندارد و یقین بدانید دلیل نیمکت نشینی من به خاطر مسائل غیرفنی است.

• واضح تر صحبت می کنی؟
- نیازی به حرف زدن نیست. آنچه مسلم است نیمکت نشینی ام دلیل فنی ندارد و این را همه تیم می دانند.

• با این وضع با چه روحیه ای تمرین می کنی؟
- باور کنید دیگر خسته شده ام. هر روز دارم تمرین می کنم و از آماده ترین نفرات تیم هستم اما هیچ کس توجهی نمی کند.

• بهتر نبود در نیم فصل از تیم جدا می شدی؟
- انتظار چنین روزهایی را نمی کشیدم. آن موقع بازگشت خیلی خوبی به ترکیب ثابت تیم داشتم و یکی، دو بازی که به میدان رفتم به اعتقاد خیلی ها از بهترین های میدان بودم اما یکدفعه همه چیز تغییر کرد.

• شاید به خاطر اعتراض هایت در اواخر نیم فصل اول است که حالا نیمکت نشین ثابت شده ای؟
- دلیل ندارد به این موضوع ربط داشته باشد چون همه چیز به خوبی حل شد و همان طور که گفتم من بازگشت خوبی به ترکیب تیم در نیم فصل دوم داشتم و شرایط خوب پیش می رفت.

• حالا تصمیمت چیست؟
- چاره ای جز صبر و تحمل ندارم و باید با این وضعیت بسازم تا فصل تمام شود.

• بازی های تیمت را از روی نیمکت چطور می بینی؟
- با تساوی که مقابل برق به دست آوردیم تمام زحماتمان بر باد رفت و دیگر امیدی به قهرمانی نیست. ما در این مسابقه خیلی بد بازی کردیم و نتیجه به دست آمده کاملاً عادلانه بود.

• فکر می کنی اگر به میدان می رفتی می توانستی موثر باشی؟
- صد درصد. حریفمان در بازی های قبل خود نشان داده بود که چقدر آسیب پذیر است و از راه های زیادی می شد به آنها ضربه زد اما صلاح دیدند بازی نکنم و بازی هم مساوی شد.

پ.ن:به نظر من ایشون نماد یه بشر هست که ادعاش گوش فلک رو کر کرده:wacko:هر وقت اومده تو زمین چی کار کرده جز دغ دادن من:wacko:اون وقت می گه تو دو ماه اخیر از آماده ترین ها بوده:wacko:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کانون هواداران پرسپولیس : محمد نصرتى مدافع ايرانى النصر كه بالاخره به روزهاى خوبش برگشت و معمولا در تركيب اصلى تيمش است هفته گذشته به دليل محروميت نتوانست برابر الشعب بازى كند تا از هم تيمى هايش به خاطر باخت، انتقاد كند.
او در این مورد گفت : متاسفانه در آن ديدار، من به دليل سه اخطاره بودن حضور نداشتم و از بازى محروم بودم. بازيكنان ما در اين ديدار هم چندين موقعيت مسلم گلزنى را مانند بازى قبلى مان خيلى راحت از دست دادند و در سه موقعيت تك تك نتوانستند از خط دروازه حريف توپ را عبور دهند و تنها مهرزاد معدنچى در يك موقعيت سخت تك گل ما را در برابر الشعب به ثمر رساند.

نصرتى ادامه داد: با توجه به شرايطى كه تيم ما در ليگ امارات دارد بهتر است به كسب سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا فكر نكند و تنها به فكر دست يافتن به مقامى آبرومندانه در ميانه جدول ليگ امارات باشد.
مدافع ايرانى النصر در مورد ديدار بعدى تيم شان برابر الشارجه گفت: امروز در زمين الشارجه به مصاف اين تيم مى رويم. براى برد حريف در چند روز گذشته سخت تمرين كرديم و درصدديم آنها را شكست دهيم.
وی در پایان در مورد رويارويى پرسپوليس مقابل الشارجه اشاره کرد: الشارجه در مصاف با پرسپوليس قطعاً ديدار دشوارى را پيش رو خواهد داشت و قطعاً قادر نخواهد بود پرسپوليس را شكست دهد. پرسپوليس بازيكنان و كادر فنى خوبى را در اختيار دارد و مطمئناً شارجه را شكست خواهد داد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تهران IranSport.Net - حسين هدايتى رئيس هيأت مديره پرسپوليس گفت: شايعه در خصوص پرداخت پيش قرارداد وينگادا زياد است اما او فقط ۱۵ درصد از قراردادش را دريافت كرده است.وى در پى شايعات اخير مبنى بر پرداخت ۵۰ درصد از پيش قرارداد وينگادا تصريح كرد: به هيچ عنوان اين حرف ها صحت ندارد. ما به وينگادا ۱۵ درصد از قراردادش را داده ايم. تا اول خرداد سال آينده ۱۵ درصد ديگر آن را پرداخت خواهيم كرد اما ۷۰ درصد مابقى به ماندن اين مربى در فصل آينده بستگى دارد. رئيس هيات مديره پرسپوليس از اظهار نظر درباره آشتى على كريمى و على دايى خوددارى كرد.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
سلام رفیق:rolleyes:
دیروز تو قزوین بود بازی

راستش من بازیای ******رو نگا نمیکنم.ینی در حد قتل یا ***** یا چیز میمونه واسه من ..
ینی گناه کبیره یه جورایی در حد استف**** و این حرفا.
از یه جا خوندم نوشته بودم تو آزادیه..کلی مرسی و من کلی :p
ضمنا بنده رضا هستم مخلص شما و همه برو بکس پرسپولیسی.;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
راستش من بازیای ******رو نگا نمیکنم.ینی در حد قتل یا ***** یا چیز میمونه واسه من ..
ینی گناه کبیره یه جورایی در حد استف**** و این حرفا.
از یه جا خوندم نوشته بودم تو آزادیه..کلی مرسی و من کلی :p
ضمنا بنده رضا هستم مخلص شما و همه برو بکس پرسپولیسی.;)

خوشبختم آقا رضا:happy:

محسن خليلي:
چهار هفته است كه آماده‌ام
نمي‌دانم چرا بازيكنان در تيم قهرمان نمي‌مانند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: چهار هفته است كه آماده‌ام اما با نظر مربيان پرسپوليس هنوز به تركيب تيم بازنگشته‌ام.

محسن خليلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي ايسنا اظهار كرد: 4 هفته است كه در آمادگي كامل به سر مي‌برم اما هنوز با نظر مربيان پرسپوليس به تركيب تيم بازنگشته‌ام و هر موقع كه آن‌ها تشخيص دهند براي پرسپوليس به ميدان خواهم رفت.

وي با انتقاد از فضاي فعلي فوتبال ايران گفت: واقعا نمي‌دانم چه شرايطي است كه هر وقت تيمي در ليگ برتر قهرمان مي‌شود بازيكنان اشتياقي براي ماندن در اين تيم قهرمان ندارند چرا كه مي‌دانند ديگر اين تيم در ليگ آينده قهرمان نمي‌شود. قهرماني پرسپوليس در حال حاضر بسيار سخت شده و دو تيم صدر جدولي استقلال و ذوب آهن وضعيت خوبي دارند، با اين حال ما نبايد اميدمان را از دست بدهيم و سعي كنيم از مسابقات آتي پيروزمندانه خارج شويم.

خليلي درباره صحبت‌هايي مبني بر ضعيف شدن ابراهيم توره، گفت: از نظر من توره بازيكن بسيار خوبي است منتها يك سري حساسيت‌ها روي تيم ما وجود دارد كه باعث مطرح شدن چنين صحبت‌هايي مي‌شود. توره به هيچ وجه ضعيف نشده و خيلي خوب بازي مي‌كند، تيم ما در ماه‌هاي اخير دچار تغييرات زيادي بود كه شايد در اين مساله بي‌علت نباشد.

خليلي درباره ديدار پرسپوليس مقابل سپاهان تصريح كرد: متاسفانه اين بازي را نديده‌ام كه بخواهم درباره آن نظري داشته باشم، در آن موقع من در حال تمرين كردن بودم و نتوانستم بازي را ببينم.

به گزارش ايسنا، محسن خليلي پس از پايان تمرين عصر شنبه تيم پرسپوليس براي گرفتن هزينه‌هاي درمانش از محمود خوردبين سرپرست اين تيم، نامه‌اي را خطاب به فدراسيون فوتبال دريافت كرد.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
حرفای بنگر رو شنیدین تو دوربین خبرساز ؟!!!!!
girl_haha.gif

حاااالششششش خرااااب بود ها !!! فکر کنم سید صالحی رفته وظیفه اش رو به ایشون محول کرده
happy.gif

قسمت بامزه حرفاشرو بگم که اگه ندیدید از دست ندید :
ایشون در جواب خبرنگار که ازش پرسید یعنی شما به هوادارتون قول میدید که پرسپولیس رو ببیرید تو بازی جام حذفی ، گفت ، آره بابا ( این بابا رو یادم نیست درست گفت یا نه ، گفتم بگم که حرفای مثل طلای ایشون تحریف نشه
happy.gif
) ما این
huh.gif
پرسپولیس ( با دستش هم داشت جهت پرسپولیس رو نشون میداد
biggrin.gif
) رو تو زمین ِ خوب آزادی میبریمش .

در قسمتی دیگر از عرایضون در مورد بازی فرمودن که :
crazy.gif

ما عرضه نداشتیم وگرنه باید امروز به این پرسپولیس ( بازهم با جهت دست ، این پرسپولیس رو نشون دادن
happy.gif
) 5 تا میزدیم .
Laie_89.gif

چه خوش اشتها!!!!!!!!5 تا!!!
این بنگر ِ .... با اون هادی عقیلی و قبلنم سید صالحی خیلی درباره ی پرسپولیس زر زر میکنن.حالم ازشون بهم میخوره:wacko::wacko::wacko::wacko:

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این بنگر ِ .... با اون هادی عقیلی و قبلنم سید صالحی خیلی درباره ی پرسپولیس زر زر میکنن.حالم ازشون بهم میخوره:wacko::wacko::wacko::wacko:

عزيزم شما حرص نخور ... آدم اسكول زياد پيدا ميشه تو دنيا اينم شكيشه ... 5 تا ؟ منظورش شايد 50 تا بوده به

جاي ريال به تومن حساب كرده

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
حرفای بنگر رو شنیدین تو دوربین خبرساز ؟!!!!!
girl_haha.gif

حاااالششششش خرااااب بود ها !!! فکر کنم سید صالحی رفته وظیفه اش رو به ایشون محول کرده
happy.gif

قسمت بامزه حرفاشرو بگم که اگه ندیدید از دست ندید :
ایشون در جواب خبرنگار که ازش پرسید یعنی شما به هوادارتون قول میدید که پرسپولیس رو ببیرید تو بازی جام حذفی ، گفت ، آره بابا ( این بابا رو یادم نیست درست گفت یا نه ، گفتم بگم که حرفای مثل طلای ایشون تحریف نشه
happy.gif
) ما این
huh.gif
پرسپولیس ( با دستش هم داشت جهت پرسپولیس رو نشون میداد
biggrin.gif
) رو تو زمین ِ خوب آزادی میبریمش .

در قسمتی دیگر از عرایضون در مورد بازی فرمودن که :
crazy.gif

ما عرضه نداشتیم وگرنه باید امروز به این پرسپولیس ( بازهم با جهت دست ، این پرسپولیس رو نشون دادن
happy.gif
) 5 تا میزدیم .
Laie_89.gif

وقتی اینو دیدم کلی خندیدم...تازه موهاش رو فشن!! کرده بود:D

یه جاش گفت پرسپولیسی ها همش میزدن زیر توپ تا ببینیم چی میشه:lol::f34r:

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه خبر شوم
mellow.gif

محسن قهرمانی
glare.gif
پرسپولیس مقاومت را سوت میزند .

کميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته‌ي سي‌ام ليگ برتر را اعلام كرد.

فدراسيون فوتبال پس از موفقيت محسن تركي در داربي، حساس‌ترين ديدار هفته بين تيم‌هاي ذوب آهن و استقلال را نيز به اين داور سپرد. محسن قهرماني نيز پس از هفته‌ها محروميت اين هفته ديدار پرسپوليس و مقاومت را قضاوت مي‌كند.

.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بيانيه باشگاه سپاهان:سرپرست پرسپوليس مراقب صحبت هايش باشد

باشگاه سپاهان با انتشار بيانيه اي از اظهارات خوردبين به شدت انتقاد كرد.

روابط عمومي باشگاه فولاد مباركه سپاهان به اظهارات محمود خوردبين،‌ سرپرست سپاهان با برخي رسانه ها در رابطه با بازي تيم هاي پرسپوليس با سپاهان پاسخ داد.
در پاسخ باشگاه سپاهان خطاب به محمود خوردبين آمده است:
متاسفانه در گفت و گو هاي سرپرست تيم پرسپوليس، ايشان مطالبي را بيان نموده اند كه از دايره ادب خارج است و تصويري مثبت كه ما در ذهن مان از ايشان داشتيم را مخدوش مي نمايد.
آقاي خوردبين در رابطه با سخنان فرهاد كاظمي، سرمربي تيم سپاهان در رابطه با دفاع همه جانبه تيم پرسپوليس در ديدار روز جمعه 9 اسفند گفته است: كاظمي در حدي نيست كه درباره پرسپوليس اظهار نظر كند و بهتر است با حرف هاي عجيب و غريب به دنبال تيتر شدن نباشد...
سرپرست تيم پرسپوليس توجه داشته باشد اظهار نظر در مورد شرايط فني بازي حق سرمربي تيم هاست و محمود خوردبين با توجه به مسئوليتش به عنوان يك سرپرست به اين نكته واقف باشد كه سرمربي تيم سپاهان جايگاهي فراتر دارد كه يك سرپرست بخواهد در مورد وي اظهار نظر كند و حد وحدود وي را مشخص نمايد.
معلوم و مشخص است با اين اظهارات چه كساني به دنبال تيتر شدن در رسانه ها هستند. محمود خوردبين به عنوان يك سرپرست با اظهارات دروغ و هتاكانه و خارج از حوزه مسئوليتش يا فرهاد كاظمي سرمربي تيم سپاهان كه هميشه سعي كرده كمترين مصاحبه و گفتگو را انجام دهد و تمركزش را بر روي مسائل فني معطوف نمايد.
در فوتبال امروزي كه كاميابي ها و ناكامي ها امري اجتناب ناپذير و ملزوم يك فوتبال پويا است، بسيار تاسف انگيز است كه آقاي خوردبين هنوز از داغ !! گل دقيقه 96 سخن مي راند. همانگونه كه تيم سپاهان در ورزشگاه آزادي با 4 گل تيم سرخپوش پايتخت را در جلوي ديدگان صد هزار هوادارش مغلوب كرد و دو سال متوالي با پيروزي بر اين تيم فاتح جام حذفي ايران شد و قهرماني ها و پيروزي هاي زيادي را در صحنه هاي داخلي و بين المللي تجربه كرده است، تحمل و قبول شكست نيز مساله اي مورد قبول و طبيعي است.
آقاي خوردبين در كنار اظهارات هتاكانه با صحبت هايي غير واقعي در مورد هواداران سپاهان، يا بلندگوي پشت دروازه پرسپوليس كه به هيچ وجه وجود خارجي نداشت، نشان داده است كه به دروغگويي و اظهارات كذب عادت كرده است.
اميدواريم در ادامه راه ايشان بتواند در رويه در پيش گرفته تجديد نظر نمايد و با پرهيز از حاشيه سازي، همراه و همگام با ساير دست اندركاران تيم متبوع خود به عنوان يكي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا و با توجه به دوري چند ساله اين تيم از مسابقات برون مرزي، تمركز خود را براي موفقيت و حفظ آبروي ايران در اين جام بگذارند .
انتهاي پيام/

باورکنید منظوری نداشتم .. فقط چند وقت بود پست چرند نفرستاده بودم خواستم یه کمی حالتون رو بهم بزنم :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یه خبر شوم
mellow.gif

محسن قهرمانی
glare.gif
پرسپولیس مقاومت را سوت میزند .

کميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته‌ي سي‌ام ليگ برتر را اعلام كرد.

فدراسيون فوتبال پس از موفقيت محسن تركي در داربي، حساس‌ترين ديدار هفته بين تيم‌هاي ذوب آهن و استقلال را نيز به اين داور سپرد. محسن قهرماني نيز پس از هفته‌ها محروميت اين هفته ديدار پرسپوليس و مقاومت را قضاوت مي‌كند.

.

:wacko::wacko::wacko:

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدایی فقط روند طی شدن بیانیه رو در از خط اول تا آخر دنبال کنید . :lol:
اولش مودبانه شروع کردن ، بعد ببینید یهو چطوری قاطی کردن و جمله هاشون نشان از ناراحتی فراوان دارد :p

واقعا باشگاه فرهنگی سپاهان نمونه کامل یه باشگاه فرهنگیه ، مدیر عامل ، بازیکن ، سرمربی ، هوادار و اینم از کل باشگاه که قاعدتا هیان مدیره محترم در اون سهم بسزایی داشتن ؛ بیانیه صادر کرده :happy:
واقعا از یه قطب بزرگ فوتبال بیشتر از این انتظار می رفت :p

بيانيه باشگاه سپاهان:سرپرست پرسپوليس مراقب صحبت هايش باشد

باشگاه سپاهان با انتشار بيانيه اي از اظهارات خوردبين به شدت انتقاد كرد.

روابط عمومي باشگاه فولاد مباركه سپاهان به اظهارات محمود خوردبين،‌ سرپرست سپاهان با برخي رسانه ها در رابطه با بازي تيم هاي پرسپوليس با سپاهان پاسخ داد.

در پاسخ باشگاه سپاهان خطاب به محمود خوردبين آمده است:

متاسفانه در گفت و گو هاي سرپرست تيم پرسپوليس، ايشان مطالبي را بيان نموده اند كه از دايره ادب خارج است و تصويري مثبت كه ما در ذهن مان از ايشان داشتيم را مخدوش مي نمايد .

آقاي خوردبين در رابطه با سخنان فرهاد كاظمي، سرمربي تيم سپاهان در رابطه با دفاع همه جانبه تيم پرسپوليس در ديدار روز جمعه 9 اسفند گفته است: كاظمي در حدي نيست كه درباره پرسپوليس اظهار نظر كند و بهتر است با حرف هاي عجيب و غريب به دنبال تيتر شدن نباشد...
سرپرست تيم پرسپوليس توجه داشته باشد اظهار نظر در مورد شرايط فني بازي حق سرمربي تيم هاست و محمود خوردبين با توجه به مسئوليتش به عنوان يك سرپرست به اين نكته واقف باشد كه سرمربي تيم سپاهان جايگاهي فراتر دارد كه يك سرپرست بخواهد در مورد وي اظهار نظر كند و حد وحدود وي را مشخص نمايد.

معلوم و مشخص است با اين اظهارات چه كساني به دنبال تيتر شدن در رسانه ها هستند. ( چقدر ... ها :p ، خوردبین و کسایی که تو پرسپولیس کار میکنن از خداشونه که روزنامه ها کاری بهشون نداتشته باشه :blink: )

محمود خوردبين به عنوان يك سرپرست با اظهارات دروغ و هتاكانه و خارج از حوزه مسئوليتش يا فرهاد كاظمي سرمربي تيم سپاهان كه هميشه سعي كرده كمترين مصاحبه و گفتگو را انجام دهد و تمركزش را بر روي مسائل فني معطوف نمايد.

در فوتبال امروزي كه كاميابي ها و ناكامي ها امري اجتناب ناپذير و ملزوم يك فوتبال پويا است، بسيار تاسف انگيز است كه آقاي خوردبين هنوز از داغ !! گل دقيقه 96 سخن مي راند. همانگونه كه تيم سپاهان در ورزشگاه آزادي با 4 گل تيم سرخپوش پايتخت را در جلوي ديدگان صد هزار هوادارش مغلوب كرد و دو سال متوالي با پيروزي بر اين تيم فاتح جام حذفي ايران شد و قهرماني ها و پيروزي هاي زيادي را در صحنه هاي داخلي و بين المللي تجربه كرده است، تحمل و قبول شكست نيز مساله اي مورد قبول و طبيعي است.

آقاي خوردبين در كنار اظهارات هتاكانه با صحبت هايي غير واقعي در مورد هواداران سپاهان، يا بلندگوي پشت دروازه پرسپوليس كه به هيچ وجه وجود خارجي نداشت، نشان داده است كه به دروغگويي و اظهارات كذب عادت كرده است.

اميدواريم در ادامه راه ايشان بتواند در رويه در پيش گرفته تجديد نظر نمايد و با پرهيز از حاشيه سازي، همراه و همگام با ساير دست اندركاران تيم متبوع خود به عنوان يكي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا و با توجه به دوري چند ساله اين تيم از مسابقات برون مرزي، تمركز خود را براي موفقيت و حفظ آبروي ايران در اين جام بگذارند .
انتهاي پيام/

باورکنید منظوری نداشتم .. فقط چند وقت بود پست چرند نفرستاده بودم خواستم یه کمی حالتون رو بهم بزنم :D

موفق شدی مهرداد جون :D

.

Last edited:

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
مهاجم سنگالي تيم پرسپوليس: خليلي از من بهتر است

مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت كه محسن خليلي ديگر مهاجم اين تيم به لحاظ تكنيكي از او بهتر است.
ابراهيم توره عصر يكشنبه در حاشيه برگزاري تمرين تيم فوتبال پرسپوليس افزود: خليلي مي‌تواند بازيكن موثري براي پرسپوليس در ادامه ليگ برتر و جام قهرماني باشگاه‌هاي آسيا باشد.
وي با بيان اينكه عملكرد ضعيفي در ديدارهاي اخير پرسپوليس در ليگ برتر نداشته است، گفت: برخلاف برخي اظهارنظرها، بازي‌هاي خوبي را در چند هفته گذشته براي اين تيم انجام داده ام.
توره شايعات منتشره در خصوص كم شدن علاقه او به پرسپوليس را تكذيب كرد و اظهار داشت: اين موضوع صحت ندارد به طوريكه هم اكنون تنها به موفقيت اين تيم فكر مي‌كنم.
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و مقاومت شيراز در هفته سي ام ليگ برتر باشگاه هاي ايران روز سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود.

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
عابدزاده: گفته بودم دروغ ننويسيد

احمد رضا عابدزاده در حاشيه تمرين امروز در خصوص ناراحتي‌اش از خبرنگاران عنوان كرد: تا به حال چندين بار تذكر داده بودم كه در رابطه با من دروغ ننويسند ولي باز هم دست از اين كار برنداشتند تا مجبور شوم اين گونه برخورد كنم.
وي افزود: حالا كه اينطور شد من هم مي‌دانم چه كار كنم. كساني كه اين دروغ‌ها را چاپ مي‌كنند را بايد به سزاي اعمالشان برسانم. چون دوست ندارم براي من و پرسپوليس حاشيه‌سازي كنند.
وي خاطرنشان كرد: تا موقعي كه رسانه هاي مورد نظر معذرت‌ خواهي نكنند شرايط همين گونه است.
عابدزاده قبل از تمرين امروز پرسپوليس به دليل نوشته برخي رسانه ها مبني بر اختلاف او با وينگادا با خبرنگاران برخورد نامناسبي داشت و مانع ورود آنها به تمرين شد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

خاصیت زردی روشون تاثیر میذاره
تو جدی نگیر بابا
اینا فقط بلدن زر بزنن ...

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مهاجم سنگالي تيم پرسپوليس: خليلي از من بهتر است

خدا پدرتو بیامرزه که حقیقت رو قبول داری.. خودت هم میدونی جدیدا تبدیل شدی به یک بازیکن معمولی...

آقا خبری از خلیلی نست؟کی میرسه؟!

بالا