• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ببینم حالا خداوکیلی این سوالو درست جواب بدید اونایی که بازی رو دیدید!

فجری ها توی این بازی شیر شده بودن یا پرسپولیس خیلی ضایع بازی میکرد؟ :*

1408

Registered User
لایک‌ها
57
یه مشت بازیکن بی غیرت .بازیشون در حد روستاها.
خدا شاهده همون موقع که من اهل فوتبال بودم بازیم از خیلی از این مفت خورای تنه لش که فقط دارن واسه پول بازی میکنن مثه کارمند بهتر بود.
امیدوارم که این پیروانی لجن گورشو گم کنه و پرسپولیس از جام حذفی و آسیا کاپ هم مثه سگ حذف بشه.

آمین

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خدا شاهده همون موقع که من اهل فوتبال بودم بازیم از خیلی از این مفت خورای تنه لش که فقط دارن واسه پول بازی میکنن مثه کارمند بهتر بود.
امیدوارم که این پیروانی لجن گورشو گم کنه و پرسپولیس از جام حذفی و آسیا کاپ هم مثه سگ حذف بشه.

آمین یا رب العالمین

1408

Registered User
لایک‌ها
57
ببینم حالا خداوکیلی این سوالو درست جواب بدید اونایی که بازی رو دیدید!

فجری ها توی این بازی شیر شده بودن یا پرسپولیس خیلی ضایع بازی میکرد؟ :*

بازیکنان پرسپولیس ش****شیدن تو بازی

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
میخام بتون بگم که خیلی از این بازیکنای در پیت و دو زاری مثه عسگر و نوروزی با پارتی به این جاها و تیم بزرگسالان پرسپولیس رسیدن.
تو بچگیام اگه یکی پارتیم میشد و منو میبرد تهران تو یکی از تیما میذاشت الان بازیم 100 پله از این چلموها که هنوز نمیتونن راه برن و پاهاشون گره میخوره تو همدیگه بهتر بود.

و لعنت به بازیکنایی که با پارتی میان تو پرسپولیس ..تر میزنن به قد این ملت.​

1408

Registered User
لایک‌ها
57

آمین یا رب العالمین

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
میخام بتون بگم که خیلی از این بازیکنای در پیت و دو زاری مثه عسگر و نوروزی با پارتی به این جاها و تیم بزرگسالان پرسپولیس رسیدن.
تو بچگیام اگه یکی پارتیم میشد و منو میبرد تهران تو یکی از تیما میذاشت الان بازیم 100 پله از این چلموها که هنوز نمیتونن راه برن و پاهاشون گره میخوره تو همدیگه بهتر بود.

و لعنت به بازیکنایی که با پارتی میان تو پرسپولیس ..تر میزنن به قد این ملت.​

بابا کور که نیستیییییییییییییییم. کوچیک بنویس خوب​

1408

Registered User
لایک‌ها
57

و لعنت به بازیکنایی که با پارتی میان تو پرسپولیس ..تر میزنن به قد این ملت.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
این دیگه چه بازیی بود؟مثلا" عقب بودن ،همش میزدن زیر توپ.یه پاس سالم بهم ندادن .خجالت نمیکشن.من نمیدونم انصاری فرد چه فکری کرده رفته این وینگادا رو اورده؟والا ما که هیچ تغییری تو بازی تیم ندیدیم.باز صد رحمت به اون موقعی که پیروانی سرمربی بود.
کاش کاشانی بود .این انصاری فرد اون دوره ای که مدیرعامل پرسپولیس بود جز بدهی چیزی برامون درست نکرد.اصلا" اون 6 امتیاز کذایی که فصل پیش ازمون کم کردن شاهکار این آقا بود.
اعصابم خیلی خورده ،هیچ فکر نمیکردم چهارم بشیم.ناسلامتی مدافع عنوان قهرمانی بودیم.......

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
بازیکنان بی غیرت حیا کنین
پرسپولیس رو رها کنین

به نظر من همه ی این قضایا از گور مدیریت و کادر فنی بلند میشه.نمیگم بازیکنا بی تقصیرن،ولی بیشترین گناه گردن اوناییه که نذاشتن ساختمون تیم قهرمان حفظ بشه.از افشین و کاشانی گرفته تا بازیکنایی که الان دیگه نیستن.اون 3،4 نفری هم که هستن تنهایی کاری نمیتونن بکنن.تیم قهرمانو نباید بهم میزدن.به قول محسن خلیلی بازیکنایی که فصل قبل باهم قهرمان شدن نباید تیمو ول میکردن

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
این افشین پیروانی یدفعه سیستم استقلال رو به داداشش گفت ، اونا هم بردن
حالا جو گرفتش ، سیستم خودمونم واسه داداشش اس ام اس کرده ...

پ.ن : کسی سیستمی هم دید آیا ؟
این تیم خونه تکونی لازم داره . از انصاریفرد و هدایتی تااااااااااااااا نوروزی و امثالهم

زنده باد پرسپولیس
زنده باد پرسپولیسی

پ.ن 2 : مرگ بر پروپشیا ( اختصاصی واسه رنان )

1408

Registered User
لایک‌ها
57
این همه بازیکن چپ پا ریخته پرسپولیس

پژمان نوری ، نیکبخت واحدی ، مجتبی شیری ، پتروویچ ، خلیلی

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
این دیگه چه بازیی بود؟مثلا" عقب بودن ،همش میزدن زیر توپ.یه پاس سالم بهم ندادن .خجالت نمیکشن.من نمیدونم این انصاری فرد چه فکری کرده رفته این وینگادا رو اورده،والا ما که هیچ تغییری تو بازی تیم ندیدیم.باز صد رحمت به اون موقعی که پیروانی سرمربی بود.
کاش کاشانی بود .این انصاری فرد اون دوره ای که مدیرعامل پرسپولیس بود جز بدهی چیزی برامون درست نکرد.اصلا" اون 6 امتیاز کذایی که فصل پیش ازمون کم کردن شاهکار این آقا بود.
اعصابم خیلی خورده ،هیچ فکر نمیکردم چهارم بشیم.ناسلامتی مدافع عنوان قهرمانی بودیم.......

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
l12686847836_1400.jpg

افشین اومد از یک راه دور
با یه قلب شیر،شد یه امپراطور

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینم شماها پستاتونو هی تکرار میکنید یا من دارم تکراری میبینم پستاتونو ؟؟؟!!!!
blink.gif
blink.gif

اگر اشتباه از من نیست میشه خواهش کنم پستهای تکراری نزنید .
لطفا با فونت درشت هم ننویسید ، به خدا هممون چشم سالم داریم و نوشته هارو با فونت کوچیک هم میبینیم ( هرچند کاش هیچ وقت بازی های این روزای پرسپولیس رو نمیدیدم !!! )

بالا