می بینم که نسبتا خوب بازی می کنیم
آره، باهات موافقم. اگر بازیهای اروپا و جام جهانی رو از ذهنمون پاک کنیم و در مقایسه با فوتبال ایران با عینک انصاف به بازی تیممون نگاه کنیم انصافا بازیش بهتر شده .
حُسن بزرگ بازیمون تعداد پاسکاری های بالای تیم هست . حفظ توپ بین بازیکن ها بالا رفته و برای طراحی حمله حوصله به خرج می دن. دلایلش هم می تونه مستقیما به دایی برگرده . هم تیم رو با نظر خودش بست. هم به موقع تیم رو بست. هم پیش فصل رو طبق برنامه خودش پیش رفت .هم خریدهاش عالی جواب دادن. هم دایی با بازیکن ها رفیقه و هم حاشیه دور تیم نسیت. چیزایی که سالهاست که در پرسپولیس به رویا تبدیل شده بودن.
روی کاغذ هم که تا اینجا خوب نتیجه گرفته . قابل توجه دوستانی که بردهای ضعیف رو زیر سوال می برند بگم که من اعتقاد دارم توی دو مقطع زمانی فقط نتیجه مهم هست و بس: شروع فصل و انتهای فصل . شروع فصل به این دلیل که هنوز تیمها به یک وضعیت پایدار نرسیدن و اکثرا خوب امتیاز از دست میدن پس فرصت خوبی برای فرار هست. آخر فصل هم فشار یک فصل بازی و استرس روزهای آخر و تلاش برای رسیدن به هدفی که یک فصل براش تلاش کردی جایی برای زیبا بازی کردن باقی نمی ذاره و فقط باید به دنبال نتیجه بود .
من به این تیم امیدوارم ...:happy: