• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تبریک میگم به همتون! بنظرم برگ برنده ی پیروزی الان کم حاشیه تر بودنش نسبت به تیمهای دیگه هست البته مسئله دایی جداست!

سالار کریم باقری هم که دیشب به عنوان مرد اخلاق 10 سال اخیر انتخاب شد، من که تو ایرانیها بیشتر از همه با ایشون حال میکنم;)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام دوستان پرسپولیسی :دی

بجه ها یک سوال :

کسی از بجه ها ماه رمضون استادیم رفته ؟ میدونه ساعت چند در ورزشگاه رو باز میکنن ؟
میخوام زودتر برم جایگاه 22 بشینم !
ممنون میشم راهنمایی کنید :دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام دوستان پرسپولیسی :دی

بجه ها یک سوال :

کسی از بجه ها ماه رمضون استادیم رفته ؟ میدونه ساعت چند در ورزشگاه رو باز میکنن ؟
میخوام زودتر برم جایگاه 22 بشینم !
ممنون میشم راهنمایی کنید :دی
من که اون روز از تمرین می اومدم ساعت 17:45 بود هیچ دری باز نشده بود
جالب اینکه بازی همین اس اس بود ..گفتم چقدر اینها بیکار هستند بازی ساعت 21:45 هست از ساعت 5 بعدظهر اومدن نیشستن

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من که اون روز از تمرین می اومدم ساعت 17:45 بود هیچ دری باز نشده بود
جالب اینکه بازی همین اس اس بود ..گفتم چقدر اینها بیکار هستند بازی ساعت 21:45 هست از ساعت 5 بعدظهر اومدن نیشستن

ممنون
آره 6 هم خکه خیلی زوده !
فکر کنم 7-7:30 خوب باشه ...

آخه اگر اولش رسیدی که هیچ ، نرسیدی دیگه 9 هم بری فرقی نداره ....

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
می بینم که نسبتا خوب بازی می کنیم

آره، باهات موافقم. اگر بازیهای اروپا و جام جهانی رو از ذهنمون پاک کنیم و در مقایسه با فوتبال ایران با عینک انصاف به بازی تیممون نگاه کنیم انصافا بازیش بهتر شده .
حُسن بزرگ بازیمون تعداد پاسکاری های بالای تیم هست . حفظ توپ بین بازیکن ها بالا رفته و برای طراحی حمله حوصله به خرج می دن. دلایلش هم می تونه مستقیما به دایی برگرده . هم تیم رو با نظر خودش بست. هم به موقع تیم رو بست. هم پیش فصل رو طبق برنامه خودش پیش رفت .هم خریدهاش عالی جواب دادن. هم دایی با بازیکن ها رفیقه و هم حاشیه دور تیم نسیت. چیزایی که سالهاست که در پرسپولیس به رویا تبدیل شده بودن.
روی کاغذ هم که تا اینجا خوب نتیجه گرفته . قابل توجه دوستانی که بردهای ضعیف رو زیر سوال می برند بگم که من اعتقاد دارم توی دو مقطع زمانی فقط نتیجه مهم هست و بس: شروع فصل و انتهای فصل . شروع فصل به این دلیل که هنوز تیمها به یک وضعیت پایدار نرسیدن و اکثرا خوب امتیاز از دست میدن پس فرصت خوبی برای فرار هست. آخر فصل هم فشار یک فصل بازی و استرس روزهای آخر و تلاش برای رسیدن به هدفی که یک فصل براش تلاش کردی جایی برای زیبا بازی کردن باقی نمی ذاره و فقط باید به دنبال نتیجه بود .

من به این تیم امیدوارم ...:happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
می بینم که نسبتا خوب بازی می کنیم

آره بد بازی نمیکنیم ... اما افشین قطبی بهتر بود
i181200_TAELSmileyCenterMisc20248.gif

d6ecb3ba7a784847b849.jpg

:heart::heart::heart::heart::heart:​

امیدوارم خودش فصل بعد بره تا احساس آویزون بودن بهم دست نده ... چون عملا داره پول مفت میگیره

6 بازی 1 بار بازی میکنه و در حد فوق متوسط کار میکنه

آره، باهات موافقم. اگر بازیهای اروپا و جام جهانی رو از ذهنمون پاک کنیم و در مقایسه با فوتبال ایران با عینک انصاف به بازی تیممون نگاه کنیم انصافا بازیش بهتر شده .
حُسن بزرگ بازیمون تعداد پاسکاری های بالای تیم هست . حفظ توپ بین بازیکن ها بالا رفته و برای طراحی حمله حوصله به خرج می دن. دلایلش هم می تونه مستقیما به دایی برگرده . هم تیم رو با نظر خودش بست. هم به موقع تیم رو بست. هم پیش فصل رو طبق برنامه خودش پیش رفت .هم خریدهاش عالی جواب دادن. هم دایی با بازیکن ها رفیقه و هم حاشیه دور تیم نسیت. چیزایی که سالهاست که در پرسپولیس به رویا تبدیل شده بودن.
روی کاغذ هم که تا اینجا خوب نتیجه گرفته . قابل توجه دوستانی که بردهای ضعیف رو زیر سوال می برند بگم که من اعتقاد دارم توی دو مقطع زمانی فقط نتیجه مهم هست و بس: شروع فصل و انتهای فصل . شروع فصل به این دلیل که هنوز تیمها به یک وضعیت پایدار نرسیدن و اکثرا خوب امتیاز از دست میدن پس فرصت خوبی برای فرار هست. آخر فصل هم فشار یک فصل بازی و استرس روزهای آخر و تلاش برای رسیدن به هدفی که یک فصل براش تلاش کردی جایی برای زیبا بازی کردن باقی نمی ذاره و فقط باید به دنبال نتیجه بود .

من به این تیم امیدوارم ...:happy:

نسرین مدت زیادی نبودی ... خوش اومدی

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
كريم باقري: هنوز در صف نان بربري مي‌ايستم

پژمان راهبر – آرش نصيري: كريم باقري سه‌شنبه شب گذشته به عنوان خوش‌اخلاق‌ترين فوتباليست دهه گذشته فوتبال ايران انتخاب شد. آنچه مي‌خوانيد گفت‌وگويي با اين اسطوره پرسپوليس و فوتبال ايران است كه در آن به بخش‌هايي ناگفته از زندگي خود مي‌پردازد. باقري در آستانه ورود به دهه پنجم زندگي بي‌پيرايه و سرحال به سوالاتي پاسخ مي‌دهد كه قبلا كمتر در موقعيت پاسخگويي به آن قرار گرفته بود.

آقاكريم شما متولد سال 52 هستيد. كساني كه در اين مقطع متولد شدند و سال‌هاي اول انقلاب و سال‌هاي جنگ را در كودكي‌شان تجربه كرده‌اند، فرق مي‌كنند و انگار قدر زندگي را بيشتر مي‌دانند. مثلا جايي به ايستادن در صف براي خريدن مجله‌هاي ورزشي اشاره كرديد، اين صف ايستادن‌ها را در آن دوران همه ما تجربه كرديم.
من در خانواده از همه كوچك‌تر بودم، بنابراين هر چه را كه صفي بود من بايد مي‌رفتم مي‌گرفتم؛ صف نان و يك موقعي هم صف نفت. در خانواده‌مان ما 5 برادر بوديم كه همه‌مان هم ماشاءالله بخور بوديم و خوش اشتها. يادم هست من 30 تا نان لواش مي‌گرفتم، سنگك و نان بربري هم مي‌گرفتم و اين همه نان همان روز تمام مي‌شد.

آقاي چراغپور ماجرايي را تعريف مي‌كرد، در مورد يك مربي بوسنيايي كه آمده بود براي تيم اميد. بازيكنان به سمت دروازه شوت مي‌كردند و او در حالي كه پشت به آنها بود به صداي شوت زدن گوش مي‌كرد و مي‌گفت من از صداي پرتاب پا به سمت توپ، قدرتش را تشخيص مي‌دهم. آن موقع گوشت كوپني بود و خيلي گير نمي‌آمد. احتمالا شما در دوران كودكي يك رفاه نسبي هم داشتيد؟

به هر حال در حد خودمان داشتيم. پدرم راننده ماشين سنگين بود و غذاي خوب را دوست داشت. ما در خانه حتما يك وعده غذاي خوب داشتيم. خود ايشان هم بخور بود و از بغل ايشان ما هم خوب مي‌خورديم(خنده). ما هميشه يك وعده از غذايمان حتما بايد آبگوشت مي‌شد.

فوتباليست‌ها كه نبوغ خاصي دارند، معمولا در همان نوجواني و جواني خيلي گل مي‌كنند. شما آن موقع در تبريز چنين جايگاهي داشتيد؟

من بيشتر در زمين خاكي بازي مي‌كردم و تازه آنجا هم برادرانم نمي‌گذاشتند كه بيايم فوتبال. من كوچك بودم و برادرهايم مرتب به من زور مي‌گفتند و مي‌فرستادند دنبال كارهاي ديگر، نمي‌گذاشتند بيايم فوتبال. خودم دزدكي مي‌رفتم بازي‌هاي بچه محل‌هايم را مي‌ديدم و اگر مي‌ديدند نمي‌گذاشتند بازي كنم، اما يواش‌يواش خودم مي‌رفتم. رويم زياد بود و ادامه مي‌دادم و آخر سر هم رفتم بازي كردم. البته بعضي وقت‌ها از آنها كتك مي‌خوردم.

از همان بچگي طرفدار پرسپوليس بوديد؟

آن موقع زياد اين تيم‌ها را نمي‌شناختم. در استقلال 2ـ3 بازيكن بودند كه خيلي آنها را دوست داشتم، يكي شاهين بياني بود، يادم هست كه همه‌اش دنبال عكس‌هاي شاهين بياني بودم. عكس‌هايش را جمع مي‌كردم و نگه مي‌داشتم. بعد كه يواش‌يواش فوتبالم راه افتاد، قرمز را دوست داشتم و پرسپوليسي شدم.

از تراكتورسازي آمديد كشاورز و بعد پرسپوليس. يادتان هست چقدر پول گرفتيد؟

از كشاورز كه آمدم پرسپوليس 22 ميليون گرفتم. وقتي آمدم كشاورز 6 ميليون تومان گرفتم. آن موقع 6 ميليون تومان خيلي پول بود. آن موقع اين ماشين‌هاي دوو جي‌تي آر و 2000 تازه آمده بود و قيمتش يك ميليون و 200، 300 هزار تومان بود. يادم هست وقتي در تيم ملي جوانان بوديم، دو نفر از بچه‌ها ماشين داشتند، يكي سهند رازيان بود و يكي ديگر مهدي پاشازاده. يكي‌شان از اين بي‌ام‌و دو درها داشت و يكي ديگر پيكان.

وقتي پول آمد دستتان ماشين خريديد؟

نه، من هفت ميليون دادم و يك خانه خريدم. وقتي آمديم تهران جاي جالبي نداشتيم. يك جايي به ما داده بودند كه هفت، هشت نفري آنجا زندگي مي‌كرديم. من دوست داشتم خودم خانه داشته باشم و پدر و مادرم را بياورم. يادم هست اولين ماشيني كه گرفتم را تيم ملي به ما پاداش داده بود. يك پيكان بود كه آورديم و ديديم رادياتورش ايراد دارد و سوراخ است. برديم نمايشگاه، نمايشگاهي گفت بابا اينكه سوراخ است. گفتم چه مي‌دانم به ما داده‌اند(خنده) آن موقع رانندگي هم بلد نبودم. مجبور شدم بفروشمش.

با تاكسي مي‌رفتيد سر تمرين؟

بله، آن موقع كه در كشاورز بوديم اتوبوس داشتند و من آنجا دم خانه‌مان در شهرآرا سوار مي‌شدم و مي‌رفتم سر تمرين. يك مسير را پياده مي‌رفتم و بعد در يك ايستگاه سوار اتوبوس مي‌شدم و مي‌رفتم سر تمرين. وقتي كه آمدم پرسپوليس با مهدوي‌كيا مي‌آمدم. آن موقع او يك اوپل كورسا داشت، از آن ته ادموند بزيك را سوار مي‌كرد و مي‌آمد شهرآرا، مرا سوار مي‌كرد و مي‌رفتيم ورزشگاه كارگران سرتمرين. تا آن موقع باز ماشين نداشتم. بعدش با فرشاد پيوس مي‌آمدم. او توي پاتريس ساكن بود و با او مي‌رفتم سر تمرين. اين مال بعضي موقع‌ها بود كه مهدي نمي‌آمد. اولين ماشين را وقتي كه در آلمان بودم خريدم. سال 96 يا 97. من زياد عشق ماشين نبودم. فقط به فوتبال فكر مي‌كردم.

خيلي هم زود ازدواج كرديد؟

بله. وقتي كه از كشاورز مي‌خواستم بروم پرسپوليس ازدواج كردم يعني سال 74 وقتي 22 سالم بود.

ازدواج كردن و زندگي خانوادگي داشتن چقدر به يك ورزشكار كمك مي‌كند؟

بازيكناني را مي‌شناسم كه ازدواج هم كرده‌اند، اما باز همان كارهاي قبلي‌شان را انجام مي‌دهند(خنده). منظورم اين است كه همه‌اش با دوستان خودشان هستند و باز همان كارهاي قبلي و ميهماني‌ها را دارند. بنابراين اين مسئله خيلي ربطي به ازدواج كردن يا نكردن ندارد. بستگي به خود شخص دارد كه چطور از مجردي يا متأهلي خودش استفاده كند. من آن موقع كه مجرد بودم،‌ يادم هست وقتي از تمرين مي‌آمدم خانه همه‌اش خواب بودم. مادرم صدايم مي‌كرد كه بلند شو، غذا بخور. همه‌اش در خانه در حال استراحت بودم.

سبيل شما هم مدت‌ها روي صورت‌تان باقي ماند و به دنبال مدل‌هاي جديد نرفتيد.

آن موقع سبيل مد بود. شما به تيم ملي آن موقع نگاه كنيد، همه سبيل داشتند(خنده).

اما بعدش كه سبيل از مد افتاد شما باز ادامه داديد.

ببينيد. بعضي‌ها دنبال چيزهاي ديگرند، اما من بيشتر دوست داشتم فوتبال بازي كنم و از آن لذت ببرم. بازيكنان دهه 70 چندان دنبال مد نبودند. من خودم سعي مي‌كنم پيراهن خوب، شلوار خوب و كفش خوب بپوشم اما بعضي‌ها مي‌خواهند خودشان را غيرعادي نشان بدهند. در اردوي تيم ملي جوانان كه بوديم، دست و پاي بچه‌ها را مي‌گرفتيم و سبيل‌شان را مي‌زديم اما آنها هيچ وقت جرأت نكردند با من اين كار را بكنند.

در اين سال‌ها شايعه شده بود شما از علي دايي دلخوريد؟

اين‌طور نيست. شما اگر برويد از علي هم بپرسيد حتما‌ مي‌گويد كه تنها آدمي است كه در اين چند ساله اصلا هيچ مشكلي با من نداشته. شايد كساني بودند كه همديگر را خيلي قبول داشتند اما بعدا‌ مشكل پيدا كردند اما من و علي هميشه نسبت به هم محترمانه برخورد كرديم.

آن موقع كه از آلمان و انگليس به پرسپوليس برگشتيد يادم هست جمله‌اي از شما نقل شد كه گويا به نحوه تمرين پرسپوليس اعتراض كرده بوديد.

علي آقا اعتقاد داشت كه پنج‌شنبه‌ها تمرين نكنيم. مي‌رفتيم هتل و ما را در راهرو هتل تمرين مي‌داد. من به آن نحوه تمرين اعتراض داشتم. من خيلي جاها اعتراض كردم و آنجا هم به آن نحوه تمرين اعتراض كردم چون فكر مي‌كردم درست نيست.

بهترين دوران فوتبال كريم باقري كدام دوره بود؟

فكر مي‌كنم سال‌هاي بين 94 تا 97. آن موقع‌ها بعضي وقت‌ها در دفاع هم بازي مي‌كردم. خدا رحمت كند، سيروس قايقران را. داشت خداحافظي مي‌كرد و من آن موقع دفاع بودم و ايشان جلوي ما بازي مي‌كرد. ايشان خداحافظي كرد و همان سال مربي كشاورز شد و مرا آورد جاي خودش. من از آن موقع در كشاورز در هافبك بازي كردم. سال بعدش پرسپوليس وقتي استانكو مربي‌اش بود مرا گرفت و آنجا هم در هافبك بازي كردم. در سال 96 در تيم ملي هم در بازي عراق و كره‌شمالي در دفاع بازي مي‌كردم از بازي سوم كه بازي با عربستان بود و سه گل زديم من آمدم در هافبك.

از بازيكنان خارجي در سال‌هاي مختلف، الگويتان چه كسي بود؟

من ماتيوس را خيلي دوست داشتم. يك بار در جام‌جهاني با آلمان بازي كرديم و ماتيوس روبه‌رويم بود و در آلمان هم نزديك به چهار بار رودرروي هم بازي كرديم. يك بار هم در مسابقه منتخب جهان و آسيا با هم بازي كرديم. از داخلي هم سيروس قايقران را خيلي دوست داشتم.

به ماتيوس گفتيد كه دوستش داريد؟

بله. گفتم.

حتما همانطوري كه شما دوست داشتيد با قايقران بازي كنيد، الان بازيكنان جوان در مورد شما اين احساس را دارند؟

بله، مثلا اين حميد علي‌عسگر به من گفت وقتي بچه بوده در هواپيما از من امضا گرفته و الان با من همبازي است. بعضي وقت‌ها بچه‌ها با من شوخي مي‌كنند و مي‌گويند شايد پسر من بيايد با من همبازي شود(خنده).

تا حالا در مسابقات فوتبال گريه هم كرديد؟

يك بار آن هم در مسابقات هيروشيما كه اگر اشتباه نكنم به چين باختيم. فقط همين يك‌بار بود، من زياد احساس ندارم(خنده).

حالا در سن 37سالگي از آن چه پشت سر گذاشتيد راضي هستيد؟

مي‌توانستم بهتر از اين باشم اما شايد به خاطر آنكه زياده‌خواه نبودم نتوانستم به همه آنچه مي‌توانستم برسم. موقعي كه من از قطر آمدم پرسپوليس، استوك‌سيتي مرا خواست چون بازي‌هايم را ديده بود. ما رفتيم آنجا قرارداد امضا كنيم. آنها اجازه كار مي‌خواستند. قرار بود يك بازي دوستانه برگزار كنند با منچستريونايتد. گفتند در اين بازي بازي كن تا بعد قرارداد امضا كنيم. نمي‌دانم آن موقع چه شرايطي داشتم اما بدون هيچ دليلي بلند شدم آمدم. يعني هم بازي منچستريونايتد را بازي نكردم و هم قرارداد خوبي كه مي‌توانستم امضا كنم را از دست دادم. نمي‌دانم چرا اين كار را كردم. الان هم بعضي وقت‌ها كه فكر مي‌كنم مي‌بينم ديوانگي كردم. يك قرارداد خوب و يك بازي خوب با منچستر را از دست دادم و آمدم.

هنوز از اين اشتباه ناراحتيد؟

مي‌توانستم تحمل كنم و موفق‌تر باشم. امسال بازي‌هاي بايرن مونيخ را اگر ديده باشيد، كنار لوئيس ون‌گال يك مربي مي‌نشيند. آن مربي، مربي ما بود. اسمش هرمان گرلاند بود. او اصلا بازيكنان خارجي را دوست نداشت اما مرا نيم ساعت، 20 دقيقه بازي مي‌داد. يك روز تيم ما فوروارد نداشت و مجبور شد مرا در فوروارد بگذارد آن بازي يك- يك تمام شد و گلش را هم من زدم اما باز در بازي بعدي مرا ذخيره گذاشت. ما دو، سه نفر بوديم كه به او خيلي اعتراض داشتيم و با او درگير بوديم به خاطر همين در نيم فصل جدا شدم اما اگر تحمل مي‌كردم فكر مي‌كنم بهتر بود.

آيا در خانه به مسائل خانه توجه داريد؟

نه، مسائل خانه مربوط به خانم من است. من وقتي مي‌روم خانه مي‌نشينم چايي و ناهار و فيلم و خواب. الان همه كارهاي خانه را كه ماشين انجام مي‌دهد(خنده). من يادم هست مادرم ظرف‌ها را مي‌شست الان جايش ظرفشويي هست و مي‌شويد. آن موقع جارو مي‌كشيدند كه الان جارو برقي هست.

صف هم كه لازم نيست برويد؟

بله، صف هم كه نمي‌روند. نان‌ها را قشنگ مي‌آورند آنجا مي‌چيند و شما مي‌خريد. الان فقط تنها كاري كه هنوز مي‌كنم اين است كه به صف نان سنگك يا نان بربري مي‌روم. به من مي‌گويند چرا مي‌روي در صف نان سنگك و نان بربري و من مي‌گويم بايد يك صف بايستم. فرق نمي‌كند.

شاطر نمي‌آيد خارج از نوبت به شما نان بدهد.

مي‌آيند خارج از نوبت بدهند اما من خودم نمي‌گيرم. دوست دارم بايستم در صف.

الان چند تا ماشين داريد؟

دوتا. يكي بي‌ام و و يكي ديگر هم لندكروز. يكي ديگر هم همان پژوي 504 قرمز رنگ.

پارسال كه قهرمان شديد «پرسپوليس قهرمان مي‌شه» را خوانديد؟

من كه خواننده نيستم، آن را هم به اتفاق بچه‌ها خواندم. من تنها نبودم، البته چون ميكروفن دست من بود اين‌طوري فكر كردند.

خودتان چه آهنگ‌هايي را دوست داريد؟

هر چه خوب باشد را دوست دارم. رضا صادقي را از فارسي‌خوان‌ها دوست دارم و خوانندگان آذري هم كه همه خوب هستند به‌ويژه رحيم شهرياري كه به كنسرت‌هايش هم دعوتم مي‌كند و مي‌روم.

سينما چطور؟ اهل سينما هستيد؟

بعضي وقت‌ها با بچه‌ها مي‌رويم به سينما و بيشتر فيلم‌هاي خنده‌دار. اين روزها هم رفتم شير و عسل را ديدم. بازيگران قديمي را بيشتر دوست دارم مخصوصا ايرج قادري./ روزنامه تهران امروز

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
باز اسم قطبی رو اوردن !! حیف که من توی این ماه مبارک متحول شدم والا ... :دی

بنظر من اگر فردا فولاد رو ببریم اونوخ دیگه کم کم باید روی این تیم حساب کرد بشرطی که دعوای دایی و فدراسیون نزنه تیم رو چلاق کنه

paymanz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غیبت چهار بازیكن تاثیرگذار در دیدار فولاد خوزستان و پرسپولیس
۰۵ شهریور ماه ۸۹ ساعت ۱۰:۵۴ | ۲۹۰ بازدید | منبع : ایرنا

دیدار تیم های فوتبال فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران در غیبت چهار بازیكن تاثیر گذار دو تیم برگزار می شود .

تیم های فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران در چارچوب هفته هفتم رقابت های لیگ برتر باشگاه های كشور از ساعت ۲۱:۱۵ شنبه ۶ شهریورماه در ورزشگاه تختی اهواز به مصاف هم می روند.

فولاد خوزستان در این دیدار رضا نوروزی مهاجم و بهترین گلزن خود را به دلیل اخراج در بازی با مس كرمان در اختیار ندارد.
میثم خسروی مدافع كناری فولاد نیز به دلیل سه اخطاره بودن ، دیگر بازیكن محروم فولاد خوزستان خواهد بود.
از سوی دیگر مجیدجلالی سرمربی فولاد در این بازی جلال كاملی مفرد و سعید رمضانی را به دلیل آسیب دیدگی در اختیار ندارد.

اما در تیم فوتبال پرسپولیس تهران امیرحسین فشنگچی به دلیل دریافت كارت قرمز در بازی با شاهین بوشهر و حمیدعلی عسگری به سبب سه اخطاره بودن غایب هستند تا علی دایی برای این دیدار حساس عملا بازیكنان اصلی جناح چپ خود را در اختیار نداشته باشد.

حسین بادامكی بازیكن خط میانی تیم پرسپولیس هم به دلیل مصدومیت شدید تا ۶ هفته قادر به همراهی سرخ پوشان تهرانی نخواهد بود.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
d6ecb3ba7a784847b849.jpg

:heart::heart::heart::heart::heart:​
ایول عزیز زدی تو خال.این چند وقت که نبود جاش تو تیم خالی بود انشاءالله بازم مثل پارسال بره تو اوج 20سالگی
کریم جون کجایی...:happy:
پرسپولیس یکشه همون صدرجدول باید بمونه
استقلال 1-سپاهان1

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
امروز هم بریم تا ببریم ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
میریم واسه تداوم صدرنشینی

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
امروز روز اوج صدر نشینیه ان شاءالله صدرنشینی کاملآ تثبیت میشه
ساعت 9:15دقیقه جدال پیروزی-فولاد خوزستان
با این برد به حریفان خط نشون می کشیم.اونم پر گل
یاعلی مدد

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اصلآ بازی راضی کننده ای نبود بد بازی کردند
ان شاءالله بازی های بعدی برنده میشیم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اصلآ بازی راضی کننده ای نبود بد بازی کردند
ان شاءالله بازی های بعدی برنده میشیم
شاید به خاطر هوای گرم و شرجی اهواز بود

قشنگ سنگینی و خستگی توی ساق های بازیکنا مشخص بود

عب نداره. یه امتیاز هم با ارزش توی اهواز جلوی فولاد با اون همه تماشاگر و اون وضعیت هوا و البته طلسم 7 ساله!

باید بچسبیم به بقیه بازی ها مخصوصا بازی های خونگی که امتیازها رو جمع کنیم

الانم صدر جدولیم با ذوب آهن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازیکن ها خسته بودند. نیمه دوم اصلا رمق نداشتند. گرمای هوا و فشردگی بازی ها خیلی ازار دهنده شده

این نورروزی و مازیار خیلی پاس خراب کردند. البته تیم حریف هم تیم جلالی بود. فراموش نکنید که استقلال رو در تهران شکست داده بود.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
پرسپولیس خوب بازی کرد ولی...
کلا با فلسفه بازی دادن سپهر مخالفم شدید!
تک به تک و میزنه بیرون تو محوطه خودمون هم که مثل گل اول خیلی رمانتیک برخورد میکنه!

از ما گفتن بود سپهر داره حق نورمحمدی رو میخوره!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
موافقم

تنها ویژگی مثبت سپهر حیدری اوت دستی هاش هست که اونم بی فایده شده چون حریفان حربه مقابله باهاش رو پیدا کردن.

زیر توپ میزنه. سرعتش خیلی کم هست و سوتی هم زیاد میده

نورمحمدی کنار شیث ترکیب ایده ال تری هستند

بالا