• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
کلا فلسفه قرارداد بستن با کریم رو نمی فهمم
دستکم 300-400 میلیون می گیره اما الان 1-2 فصله به ازاء هر 15 دقیقه که بازی می کنه 5-6 تا بازی کاملا میشینه بیرون !!!
با این پولها میشد یک تیم پایه خوب راه انداخت و خیلی کارای دیگه

من نمی دونم چرا ما پرسپولیسی ها انقدر به خاطراتمون علاقمندیم
کریم باقری بازیکن خوبی بوووووووووود
علی پروین مربی خوبی بووووووووووووود
قطبی اون اوائل انسان خوبی بوووووووووووووووود :cool:
البته کریم این فصل 150 تومن میگیره ولی کلآ قرارداد های امسال خیلی جالب بود ! مثلآ آرفی !!!!!!!!!!!!!! من نمی دونم چرا نگه داشتنش در صورتی که اصلآ بهش اعتقاد ندارن !! برای این فصل 350 میلیون هم گرفته

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نه...

خب معلومه. مدیر میخواد بمونه، پس میگه هرچی سرمربی گفت، که اگه خراب شد بگه کی بود کی بود من نبودم...

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

پس خاک بر سر اون مربی و مدیر که به فکر تیم نیستن .

پ.ن : مخاطب اسمایلی هات من که نیستم !

------------------

ضمنا دوستان بابت نتیجه تعجب نکنید. کافیه به بازی های تیم ملی مقابل کره و عربستان رجوع کنید !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پ
------------------

ضمنا دوستان بابت نتیجه تعجب نکنید. کافیه به بازی های تیم ملی مقابل کره و عربستان رجوع کنید !

اینو راست میگی ... دایی 2-0 تا حالا تیمی رو برده ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا باید لیگ ایران رو بی خیال شد

بازی های اروپایی واقعا یه چیز دیگه هستند

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نکته جالب دیگه این هست. که این شهرداری از همه تیم ها 4 تا 4 تا می خوره..مسخره بازی هست.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
البته درسته پرسپولیس همه بازیا رو یا مساوی می کنه یا با اختلاف کم میبره اما نمیشه همشو تقصیر دایی انداخت !
مثلآ بازی راه آهن یا شاهین رو اگه یادتون باشه خیلی خیلی موقعیت خراب کردن .

در کل این تیم نه فوتبال میتونه خوب بازی کنه نه می تونه درست نتیجه بگیره !
به خدا امروز یاد تیمی که دنیزلی درست کرده بود افتادم و گریه م گرفت .. عجب تیمی بود :( یادش بخیر :(

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تبریزی ها ظاهرا خیلی فحش میدادن. چون همش صدا رو کم میکردن. یکیش رو دوس دارم بدونم چی بود. همون که اولش میگفت پرسپولیس تهران...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دایی: انها که توهین کردند خودشان بی غیرت هستند/ در تبریز کسی برای فوتبال به ورزشگاه نمی آید

سایت گل- علی دایی سرمربی تیم پرسپولیس پس از تساوی یک بر یک مقابل شهرداری تبریز در حالی در سالن خبری پس از مسابقه حاضر شد که از هتاکی 90 دقیقه‌ای هواداران شهرداری تبریز نسبت به خودش و کریم باقری بشدت ناراحت و عصبانی بود.

دایی گفت: کجای دنیا را سراغ دارید که اینطور به همشهری خود توهین کنند؟ کجا دیده‌اید که پشت دروازه حریف چنین حرکاتی صورت گیرد؟ من علی دایی، اهل آذربایجان هستم. به نظر شما چون اهل آذربایجانم باید تیمم را طوری به زمین بفرستم که 10 گل بخورد؟ اگر این کار را بکنم دیگر بی‌غیرت و بی‌شرف نیستم؟

وی افزود: بی‌غیرت و بی‌شرف خودشان هستند که چنین توهینی را 90 دقیقه به من و کریم باقری کردند. چطور می‌توانند به کریم باقری که جوانی خود را برای فوتبال آذربایجان گذاشته است توهین کنند؟ مردم آذربایجان باید الگو باشند نه اینکه به خاطر بازی همشهریشان در تیم مقابل او را اذیت کنند. همه جای ایران فوتبال را به نام کریم باقری می‌شناسند.

دایی ادامه داد: از یک طرف یک خیابان به نام کریم باقری می‌کنید و از سوی دیگر 90 دقیقه در ورزشگاه به او فحش می‌دهید. مگر ما خانواده‌های خود را از سر راه آورده‌ایم که باید اینچنین مورد هتاکی قرار بگیرند؟ آذربایجان متعلق به ایران است. ما همه برای یک مملکت هستیم اما متاسفانه آنهایی که به ورزشگاه می‌آیند دنبال فوتبال نیستند. آنها دنبال مسائل دیگریند. چرا باید در ورزشگاه یادگار امام آتاتورک تشویق شود؟

وقتی دایی این جملات را با عصبانیت بیان کرد عده‌ای از خبرنگاران این صحبت او را رد کردند اما سرمربی پرسپولیس در پاسخ گفت: فیلم چنین تشویق‌هایی موجود است. کسی برای فوتبال در تبریز به ورزشگاه نمی‌آید. من ناراحت فحش شنیدن نیستم. آنها می‌توانند تا صبح به من فحش بدهند. من ناراحت این هستم که چرا شماها خودتان را به راه دیگری می‌زنید. واقعا نمی‌شنوید در ورزشگاه چه می‌گویند؟‌ در تهران هم همین هواداران به کریم باقری توهین کردند و با بطری آب او را زدند. چرا نباید قبول کنید که ما همه از یک مملکت هستیم. آذربایجانی، ترک، عرب، کرد همه متعلق به ایران است. این را بفهمید. مسائل دیگر را وارد فوتبال و ورزش نکنید.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: معلوم است داور در این شهر و ورزشگاه می ترسد و هفت دقیقه وقت اضافه می گیرد. این طور که بازی انجام نمی شود! مگر اینهایی که در ورزشگاه هستند اجازه می دهند مسائل فنی در زمین پیاده شود.

وی افزود: در تبریز اتفاق‌هایی که در جریان بازی رقم می خورد به گونه‌ای است که داور را مجاب می کند مسابقه را مساوی به اتمام برساند تا مشکل خاصی ایجاد نشود. داور امروز متاثر از جو ورزشگاه از دقیقه یک تا 97 فقط به سود تیم میزبان سوت زد. دست آخر هم هفت دقیقه وقت اضافه گرفت تا بازی مساوی تمام شود.

دایی در ادامه با ابراز تاسف برای خبرنگارانی که به او اجازه صبحت کردن نمی دانند گفت: کجای دنیا برای یک مسابقه فوتبال هفت دقیقه وقت اضافه می گیرند؟

خبرنگاری در واکنش به این اظهارنظر دایی ورود پزشک به زمین برای مداوای دروازه بان پرسپولیس را دلیل تعیین هفت دقیقه وقت تلف شده عنوان کرد و گفت: دروازه بان تیم من شدیدا مصدوم شده بود. آیا برای مداوای او نباید پزشک به زمین می آمد؟ این که صورت او به شدت مصدوم شده بود، یعنی تمارض کرده است؟!

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
کم کم دارم حق می دم به اونایی که بدلایل غیرفوتبالی سالها تراکتور سازی رو به ناحق از فوتبال سطح اول این مملکت دور نگه داشتن .

من خودم هوادار این تیم هستم . اصالتا آذری هستم . اون موقع که سپاهان تیم محسوب نمی شد تیمهای تبریزی همیشه بهترین تیمهای شهرستانی بودن و ... اما الان یک جوی بپا شده که انگار همه عالم و آدم دارن حق تراکتور رو می خورن
اون کمالوند روانی هم با دلقکبازیهاش به این جو دامن میزنه .

الان یکطوری شده که اینا میرن مثلا همدان بازی می کنن و کلا 5000 نفر هم توی استادیوم نیست بعد میان می گن : سر ما رو بریدن . 200 هزارتا هوادارمون بیرون استادیوم مونده ! و ...
رسما اعصاب خردکن شدن
اساسا یک جریانی در فوتبال تبریز جاری هست که دنبال همه چیز هست جز فوتبال . این جریان دوست داره بگه " آی آذریها همه دارن به شما توهین می کنن " . من منکر توهین نیستم من منکر نژادپرستی در هر دو طرف نیستم اما در اغلب موارد قبل از اینکه توهینی رخ بده این خود ما آذری ها هستیم که دوست داریم این حس رو داشته باشیم که بهمون توهین شده !!!

بابا ستارخانش هم تهران رو رسما فتح کرد اما دنبال تنها چیزی که نبود تجزیه طلبی و این مسخره بازیها بود
حالا به اسم ستارخان و باقرخان پرچم ترکیه میارن توی استادیوم و شعارهای صدمن یک غاز می دن
البته جوونا همیشه جوگیرن . تهران وتبریز نداره . یکی یه جوی راه می ندازه بقیه دنبالش راه می افتن
اما باید جلوی اون کسانی که این جو رو عامدانه راه می اندازن بگیرن

من نمی دونم دستبند سبز خطرناکتره یا این شعارهای نژادپرستانه و پرچمهای ترکیه !!!!!

واقعا بعضی از این همشهریهای من دارن گندش رو درمیارن . بنظرم کم کم داره وقتش میشه با یک سناریویی تیمهای تبریز رو بفرستن همونجایی که این 7 سال بودن .

پ.ن : البته من نقش دیگران ( از جمله پایتخت نشین ها ) رو در تشدید این روند بی تاثیر نمی دونم . یکسری دیوانه و پان ترک با دلایل واضحی دارند وانمود می کنن که حق تبریزیها در همه سطوح پایمال شده و فارسها صبح تا شب مشغول توهین و مسخره کردن ترکها هستند . یکسری جوون خام و احساساتی هم در تبریز تحت تاثیر قرار می گیرن . اما ما هم رفتارمون یکجوریه که ناخواسته آب به آسیای این روانی های پان ترک می ریزیم

خلاصه بنظرم اگر این جو اصلاح نشه و تراکتور سازی فقط به فوتبال نپردازه ، همون بهتر که زیرآبش رو بزنن و بفرستنش دسته 2 و 3 .

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بابا این چه بازیی بود همش مساوی اونم گل خوردن دردقیقه اضافه واقعآ معرکه هست
حالا اگه ذوب اهن بازی بعدش ببره اختلاف امتیاز بالا میره
نه بازی خوب بود و نه ترکیب خوبی داشتیم:(:(:(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان اذری زبان عزیز

میشه بگن این شعارهایی که داده میشد چی بود ؟ تلویزیون هم همش صدا رو کم میکرد....

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
باز هم یک نتیجه فاجعه برای پرسپولیس
دایی به نظر من ترکیب درستی نمی چینه برای شروع بازی . این حلافی رسما یک بیکاره هست توی زمین و خیلی زودتر باید جاش رو به یک فوروارد دیگه می داد . من فکر می کنم آرفی میتونه نقش بیشتری در تیم داشته باشه ، در معدود دقایق حضورش یک پاس گل به نوری داد که با بدشانسی محض ضربه سر نوری به تیر خورد .
از طرف دیگه پرسپولیس نشون داده با نبود کریم کنار اومده و بهتره بدون حضور کریم در ترکیب بازی بکنه . تا جاییکه یادم میاد هر وقت کریم وارد میدان شده پرسپولیس نتیجه برد رو با تساوی عوض کرده !! البته شاید دلیل اصلی این نباشه ولی شاید هم کم تاثیر نبوده باشه این حضور .
همونطور هم که دیروز گفته بودم جو روانی حاصل از حضور تماشاگران تبریزی به عنوان اصلی ترین حریف پرسپولیس و همینطور داور مسابقه بود که 7 دقیقه زمان تلف شده گرفت. تمام زمان مداوای رحمان احمدی 4 دقیقه هم نشد و جالب اینکه وقت اضافه دقیقا در دقیقه 2 اضافی اعلام شد و داور حتی مجال پایان 7 دقیقه رو هم نداد و در دقیقه ششم سوت پایان رو زد.
به هر حال با این رویه امکان قهرمان شدن کم و کمتر میشه .

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خودزنی از نوع «تورک ها»
شگفت انگیزترین لحظات این دیدار زمانی بود که هواداران تبریزی خطاب به علی دایی و کریم باقری، دو اسطوره فوتبال ایران و خطه آذربایجان شعارهای تند و زننده ای را سر دادند

دیدار شب گذشته پرسپولیس و شهرداری تبریز از آن دست بازیهایی بود که نه تنها وجه بی رحمانه فوتبال بلکه احتمال وجود نیات ناصواب در میان برخی طرفداران را نشان داد.
لقب بی رحم که همواره مورد انحصار رشته پرطرفدار فوتبال بوده است و در این راستا همه فوتبالدوستان دیدند که در این مسابقه چطور زحمات 97 دقیقه ای سرخپوشان پایتخت با یک غفلت آنی از بین رفت و به قول علی دایی، سه امتیاز مفت از کف یاران شهریار رفت. اما گذشته از این بی رحمی که به طور معمول در جای جای فوتبال این کره خاکی وجود دارد و بمثابه اظهر من الشمس است، عده کثیری از هواداران آذری حاضر در استادیوم یادگار امام تبریز شعار ها و توهین هایی را نسبت به بازیکنان و عوامل تیم رقیب سر دادند که با توجه به فحوا و بافت درونی عبارات در واقع از نکات ساختار شکنانه و صد البته غیر منتظره فوتبال کشورمان بود.
فوتبالی که در این چند سال اخیر، به خودی خود کم عجیب و غریب نبوده.
از شگفت انگیزترین لحظات این دیدار زمانی بود که هواداران تبریزی خطاب به علی دایی و کریم باقری، دو اسطوره فوتبال ایران و خطه آذربایجان شعارهای تند و زننده ای را سر دادند.
بجز آن چند باری که فحاشی های خانوادگی مرسوم فوتبال ایران علیه کاپیتان و سرمربی پرسپولیس ایراد شد، «بی غیرت» و «بی شرف» از بارزترین الفاظی بود که تماشاگران تبریزی در این دیدار نثار وجود این دو فوتبالیست آذری زبان کردند. حرکاتی که نه تنها اسباب عصبانیت دایی و باقری را در بر داشت که صد البته سبب رنجیده خاطر شدن و آزردگی دو چندان اهالی فوتبال ایران شد.
بر همین اساس باید هم از اینگونه کنش های پیوسته و انحرافی تأسف خورد، چرا که در هیچ مجالی نمی توان زحمات دایی برای فوتبال ایران و خطه آذربایجان را به دست فراموشی سپرد و والاتر و بالاتر از آن منش پهلوانی و مردانگی اسطوره آذری کیان اخلاق فوتبال ایران یعنی کریم باقری را از حافظه و قلب واحد ایرانیان پاک کرد.
به هر صورت هواداران خوب تبریزی میبایست به دور از مسائل نژادی و قومیتی بیش از پیش بر روی جوانمردی و فتوت در فضای فوتبال تکیه کنند و خارج از بحث بیشترین و اولین بودن شان که سبب مباهات ملت ایران است، همچون همیشه بهترین هم باشند تا به همه ثابت کنند که غیرت، جوانمردی و تعصب جزو لاینفک روح و خون مردم آذربایجان است.
و باز بدانند که به کار بردن الفاظ نامناسب و تلخ در قبال اسطوره های آذربایجانی فوتبال ایران، چیزی جز شخصیت مرزی و البته خودزنی برای شان نیست.

منبع: سایت گل

این هم خبر دیگری در همین زمینه :

در پایان دیدار با شهرداری اتفاق افتاد
باران بطری بر سر پرسپولیسی ها

بعد از بازی پرسپولیس با شهرداری ،هواداران تبریزی به سمت بازیکنان پرسپولیس بطری پرتاب کردند.میثم بائو هم با هم تیمی های خود دیدار کرد.

ایلنا: بعد از بازی پرسپولیس برابر شهرداری تبریز در هفته نهم لیگ برتر،هواداران این تیم تبریزی به طرف پرسپولیسی ها بطری آب پرتاب کردند.
به گزارش ایلنا به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس،این در حالی است که آنها بارها در طول مسابقه به کریم باقری و علی دایی توهین کردند.

منبع: ایلنا

558634_orig.jpg

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
دیشب بدجور حالم گرفته شد خیلی ضدحال بود
cry.gif

climax

Registered User
لایک‌ها
3
در پایان دیدار با شهرداری اتفاق افتاد
باران بطری بر سر پرسپولیسی ها

بعد از بازی پرسپولیس با شهرداری ،هواداران تبریزی به سمت بازیکنان پرسپولیس بطری پرتاب کردند.میثم بائو هم با هم تیمی های خود دیدار کرد.

ایلنا: بعد از بازی پرسپولیس برابر شهرداری تبریز در هفته نهم لیگ برتر،هواداران این تیم تبریزی به طرف پرسپولیسی ها بطری آب پرتاب کردند.
به گزارش ایلنا به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس،این در حالی است که آنها بارها در طول مسابقه به کریم باقری و علی دایی توهین کردند.

منبع: ایلنا

558634_orig.jpg

می گم جدیدا" چقدر ورزشگاه یادگار شبیه آزادی شده !

climax

Registered User
لایک‌ها
3
احتمالا ایلنا عکس نداشته ، به سوابق رجوع کرده :D
اینهمه عکاس بوده ، نتونستن از از این باران یدونه عکس بگیرند :)

----
کم کم دارم حق می دم به اونایی که بدلایل غیرفوتبالی سالها تراکتور سازی رو به ناحق از فوتبال سطح اول این مملکت دور نگه داشتن .

من خودم هوادار این تیم هستم . اصالتا آذری هستم . اون موقع که سپاهان تیم محسوب نمی شد تیمهای تبریزی همیشه بهترین تیمهای شهرستانی بودن و ... اما الان یک جوی بپا شده که انگار همه عالم و آدم دارن حق تراکتور رو می خورن

الان یکطوری شده که اینا میرن مثلا همدان بازی می کنن و کلا 5000 نفر هم توی استادیوم نیست بعد میان می گن : سر ما رو بریدن . 200 هزارتا هوادارمون بیرون استادیوم مونده ! و ...
رسما اعصاب خردکن شدن
اساسا یک جریانی در فوتبال تبریز جاری هست که دنبال همه چیز هست جز فوتبال . این جریان دوست داره بگه " آی آذریها همه دارن به شما توهین می کنن " . من منکر توهین نیستم من منکر نژادپرستی در هر دو طرف نیستم اما در اغلب موارد قبل از اینکه توهینی رخ بده این خود ما آذری ها هستیم که دوست داریم این حس رو داشته باشیم که بهمون توهین شده !!!

بابا ستارخانش هم تهران رو رسما فتح کرد اما دنبال تنها چیزی که نبود تجزیه طلبی و این مسخره بازیها بود
حالا به اسم ستارخان و باقرخان پرچم ترکیه میارن توی استادیوم و شعارهای صدمن یک غاز می دن
البته جوونا همیشه جوگیرن . تهران وتبریز نداره . یکی یه جوی راه می ندازه بقیه دنبالش راه می افتن

من نمی دونم دستبند سبز خطرناکتره یا این شعارهای نژادپرستانه و پرچمهای ترکیه !!!!!

واقعا بعضی از این همشهریهای من دارن گندش رو درمیارن . بنظرم کم کم داره وقتش میشه با یک سناریویی تیمهای تبریز رو بفرستن همونجایی که این 7 سال بودن .

پ.ن : البته من نقش دیگران ( از جمله پایتخت نشین ها ) رو در تشدید این روند بی تاثیر نمی دونم . یکسری دیوانه و پان ترک با دلایل واضحی دارند وانمود می کنن که حق تبریزیها در همه سطوح پایمال شده و فارسها صبح تا شب مشغول توهین و مسخره کردن ترکها هستند . یکسری جوون خام و احساساتی هم در تبریز تحت تاثیر قرار می گیرن . اما ما هم رفتارمون یکجوریه که ناخواسته آب به آسیای این روانی های پان ترک می ریزیم

خلاصه بنظرم اگر این جو اصلاح نشه و تراکتور سازی فقط به فوتبال نپردازه ، همون بهتر که زیرآبش رو بزنن و بفرستنش دسته 2 و 3 .
1. بهتر بود تو تاپیک تبریز می نوشتی این پست رو .
2. این وضعیت با اومدن تراکتور درست نشده که با حذف تراکتور هم از بین بره !
3.تمام حرکت هوادارها اشتباه بود ولی من حواشی خیلی بدتر از این ها رو انتظار داشتم ! وقتی تو تهران بازی با تراکتور اون فحش ها رو می دهند و هیچ برخوردی نمیشه معلومه که تو تبریز هم عکس العمل داده می شه !
تو اون بازی خطیبی ، تماشاگرای پرسپوبیس رو به دایی نشون داد و گفت این فحش ها تو رو هم شامل می شه !(نقل به مضمون).
واسه دایی افت داشت بره دو تا دست نشون بده و بگه تموم کنید ؟
دیروز این توهین ها بخاطر بازی در تیم رقیب نبود ، پارسال هم وقتی پرسپولیس تبریز اومده بود هم کریم و هم دایی شدیدا" تشویق شدند اینت توهین ها بخاطر عکس العملشون در مقابل توهین های بازی تراکتور بود !
فقط یکم زیاده رویی شد و بنظرم فقط باید به "هو کردن" :) قانع می شدند !

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
1. بهتر بود تو تاپیک تبریز می نوشتی این پست رو .
2. این وضعیت با اومدن تراکتور درست نشده که با حذف تراکتور هم از بین بره !
3.تمام حرکت هوادارها اشتباه بود ولی من حواشی خیلی بدتر از این ها رو انتظار داشتم ! وقتی تو تهران بازی با تراکتور اون فحش ها رو می دهند و هیچ برخوردی نمیشه معلومه که تو تبریز هم عکس العمل داده می شه !
تو اون بازی خطیبی ، تماشاگرای پرسپوبیس رو به دایی نشون داد و گفت این فحش ها تو رو هم شامل می شه !(نقل به مضمون).
واسه دایی افت داشت بره دو تا دست نشون بده و بگه تموم کنید ؟
دیروز این توهین ها بخاطر بازی در تیم رقیب نبود ، پارسال هم وقتی پرسپولیس تبریز اومده بود هم کریم و هم دایی شدیدا" تشویق شدند اینت توهین ها بخاطر عکس العملشون در مقابل توهین های بازی تراکتور بود !
فقط یکم زیاده رویی شد و بنظرم فقط باید به "هو کردن" :) قانع می شدند !

عزیزم شما تو آزادی بودی اون روز ؟؟؟
چون من حداقل 1000 تا ترک میشناسم که اون روز اومده بودن استادیوم و طرفدار پرسپولیس بودن !! چجوری به خودشون فحش بدن ؟؟؟ 5 تا از لیدر های پرسپولیس ترک هستن !! بی تعارف تنها چیزی که اون روز گفتن بعد از اون همه فحش این بود : ترکا وحشی شدن !!! که هزارتا بد ترش رو هم تراکتوری ها گفتن !! میتونی از اونایی که رفتن استادیوم بپرسی که فکر نکنی دروغ میگم !!

البته منم با CP-YOU عزیز موافقم ! هوادارای تراکتور حق دارن !
وقتی اون رسول خطیبی بی شعور که خیر سرش فوتبالیسته و باید الگو باشه میاد میگه داور رو میزنیم یا خیلی خوبه که هوادارا فحش میدن یا کمالوند میاد اون مذخرفات رو میبافه معلومه که یه مشت جوون خام جَو گیر میشن و این کارا رو می کنن !!!

alptakin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم شما تو آزادی بودی اون روز ؟؟؟
چون من حداقل 1000 تا ترک میشناسم که اون روز اومده بودن استادیوم و طرفدار پرسپولیس بودن !! چجوری به خودشون فحش بدن ؟؟؟ 5 تا از لیدر های پرسپولیس ترک هستن !! بی تعارف تنها چیزی که اون روز گفتن بعد از اون همه فحش این بود : ترکا وحشی شدن !!! که هزارتا بد ترش رو هم تراکتوری ها گفتن !! میتونی از اونایی که رفتن استادیوم بپرسی که فکر نکنی دروغ میگم !!

البته منم با CP-YOU عزیز موافقم ! هوادارای تراکتور حق دارن !
وقتی اون رسول خطیبی بی شعور که خیر سرش فوتبالیسته و باید الگو باشه میاد میگه داور رو میزنیم یا خیلی خوبه که هوادارا فحش میدن یا کمالوند میاد اون مذخرفات رو میبافه معلومه که یه مشت جوون خام جَو گیر میشن و این کارا رو می کنن !!!

عزيزان جوي كه در تبريز و كل آذربايجان وجود داره به فوتبال ربطي نداره ولي دامن فوتبال رو بدجوري گرفته.شما ميگيد تراكتوريها پرچم تركيه رو ميارند ورزشگاه و بعد ميگيد شوره شو در آوردند ولي نميگيد چرا اين كار رو ميكنند.بايد بهتون بگم كه عزيزان شورش هنوز در نيومده شورش دربياد شماها چي ميگيد.

alptakin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

رسما اعصاب خردکن شدن

شما ميگي ستارخان تهران رو فتح كرد ولي دنبال جدايي نبود.خوبه اينو خوب ميدوني ولي چرا نميگي كه بعدش چه بلايي سرش آوردند و چه به روز مردم آذربايجان اومد.بگذار من بگم.هيچي ستارخان رو كشتن و بعد مجلسي درست كردن كه حكومت تركها رو از بين برد رضاخان نژادپرست اومد سر كار كه توي هر يك از سفرهاش به آذربايجان سر يه عده رو ميبريد و قوانيني تنظيم ميكرد كه تركها رو هر روز منزوي تر كنه.ببينم تاريخ رو واسه عبرت گذاشتند ديگه نه؟

بالا