• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

به به ، دوستان عزیز PP :D
میبینم که سایه همدیگه رو با تیر میزنیم اینجا :D

دوستان گلم ، برای کل کل و این چیزا نیومدیم !

اومد بگم که 5 نفر ، جم شید ، برای بازی دربی شرط بندی کنیم ، سر کارت شارژ ایرانسل 2 تومنی

لطفا هر کسی میخواد شرط بندی کنه ، به من پی ام بده ، من اسمشو بنویسم
لیست اگه از 5 نفر بیشتر شد ، دیدیم بازم تمایل دارن ، بیشترش میکنیم تعداد رو ...

فقط خواهشا اینجا ادامه ندید ، چون مدیر عزیز فرمودن که هیچ مشکلی نباید پیش بیاد و باید توی پیام خصوصی حل شه

من فقط لیست کسانی رو که اعلام آمادگی کردن رو بعدا تو تاپیک دو تیم اعلام میکنم ...

لطفا بحث های حاشیه ای هم راه نندازید پی ام بدین من ثبت نام کنم :X

نتیجه بازی هر چی باشه ، مهم نیست ، مهم این رفاقت هاست که میمونه :D
آرمین جان ممنون بابت اینکه قضیه رو در پی ام پیگیری میکنی.:)
از دوستان دیگه هم خواهش می کنم این موضوع رو در پی ام پیگیری کنند.

اما درباره نتیجه بازی : به نظر من به عنوان یک هوادار پرسپولیس این تیم جلوی هر تیمی با نتیجه 2-0 هم اول بازی به زمین بره در آخر بازنده بیرون میاد متاسفانه ، مگر اینکه فکری برای سیستم دفاعیش ( نه فقط خط دفاع) بکنه . در پرسپولیس هافبکها اصلا به خط دفاع کمک نمیکنن و این باعث فشار فزاینده روی خط دفاعی پرسپولیس میشه ضمن اینکه عمق دفاع پرسپولیس در ضد حملات به راحتی باز میشه و به حریفان فرصت میده.
اما از نقطه نظر تاکتیکی به نظرم پرسپولیس یک سر و گردن از حریفش بالاتر هست و این نقطه امید این تیم برای دربی هست . وجود غلامرضا رضایی هم میتونه عامل مشکل ساز برای دفاع شکننده رقیب باشه . امیدوارم این اتفاق رخ بده ، هر چند ته دلم به نتیجه این بازی چندان امیدوار نیستم.

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ناصر محمدخانی :ما دهه شصتی ها سوختیم

سايت گل ـ دربي كه نزديك مي‌شود نشستن پاي صحبت‌هاي بهترين‌هاي اين مسابقه تاريخي جالب توجه خواهد بود. بدون شك شنيدن حرف‌هاي فوتباليستي كه يقيناً‌ يكي از برترين بازيكنان تاريخ فوتبال ايران و شايد بهترين مهاجم تمام اين سال‌ها شناخته مي‌شود، خواندني باشد. ناصر محمدخاني نابغه چپ پاي فوتبال ايران كه خودش مي‌گويد:«متعلق به همان نسل سوخته دهه شصتي‌هاست» مثل تمام فوتباليست‌هاي آن دوره خوش سخن و شيرين گفتار است. البته مسائلي را مطرح مي‌كند كه در مقام مقايسه با وضعيت فعلي فوتبال ايران و بازيكنانش تنها آه و افسوس را نصيب فوتبالدوستان خواهد كرد.

*آقاي محمدخاني دربي نزديك است و دوست داريم در اين‌باره با شما صحبت كنيم؟
قبل از دربي بايد به بازي ملوان اشاره كنم اين بازي را از تلويزيون ديدم. پرسپوليس نتيجه خيلي بدي گرفت و نبايد در چنين موقعيت حساسي و در تهران به ملوان مي‌باخت. هميشه گفته‌اند بازي قبل از دربي براي اين دو تيم بزرگ اهميت فوق‌العاده‌اي دارد و برد در اين مسابقه مي‌تواند هر يك از آنها را در شرايط خوبي نگه دارد اما اگر اين بازي با باخت همراه باشد فشار تماشاگران و مسائلي كه بعد از باخت به وجود مي‌آيد اوضاع تيم را به هم مي‌ريزد. هميشه علي پروين به من مي‌گفت ناصر بايد اين بازي قبل از استقلال را ببريم تا مقابل تماشاچي‌ها سرمان را بالا بگيريم. الان وضعيت پرسپوليس با اين باخت از نظر روحي رواني به هم مي‌ريزد و كار سخت مي‌شود. استقلال بازي خودش را مساوي كرده و باز هم بازيكنان اين تيم مي‌توانند سرشان را بالا بگيرند. اما باخت به ملوان آن هم در زمين خودي تأثيرش را در بازي با استقلال نشان خواهد داد، مي‌دانم الان بازيكنان پرسپوليس داغان هستند و استرس دارند اگر برده بودند اينطور نمي‌شد ما خودمان اين درد را كشيده‌ايم و دقيقا الان مي‌دانم اوضاع تيم پرسپوليس و بازيكنانش چطور است.
*پس شما بازي‌هاي پرسپوليس را كماكان تعقيب مي‌كنيم؟
بله، از طريق تلويزيون مي‌بينم. يك بار سه،‌ چهار سال پيش و در بازي خداحافظي عابدزاده رفتم استاديوم اما باورتان نمي‌شود هيچ چيز از بازي را نديدم چون مردم من را شناختند و همه با من صحبت مي‌كردند. وقتي شناخته شدم گفتم بيچاره شدم و تا آخر بازي نفهميدم چه اتفاقاتي داخل زمين افتاد.
*نمي‌خواهيد باز هم به استاديوم برويد؟
نه از طريق تلويزيون بازي‌ها را دنبال مي‌كنم. اينطوري سروصدا كمتر است و راحت‌تر مي‌توانم بازي را ببينم. البته ما تيم‌مان را دوست داريم و نسبت به آن تعصب داريم هر چه نباشد 12،13 سال پرسپوليسي بوديم. هم برايش بازي كرديم هم مربي‌اش بوديم. در تمام غم‌ها و شادي‌هاي اين تيم حاضر بوديم.

*حالا به نظر شما در اين دربي چه اتفاقاتي مي‌افتد؟
آقاي دايي در اين بازي كار سختي دارد. چرا كه از نظر روحي رواني بايد تيمش را آماده اين بازي كند براي اين مسابقه خيلي مهم است كه تيم در شرايط روحي نسبتاً‌ خوبي باشد چرا كه در اين صورت راحت مي‌تواند بازي كند. اما اگر شرايط رواني مساعد نباشد فشار تماشاگر، مطبوعات و صداوسيما كار را سخت مي‌كند.
*به نظر شما الان وضعيت استقلال بهتر يا پرسپوليس؟
هر دو تيم خوب‌‌اند اما پرسپوليس يك كم سرتر است. درست است كه مقابل ملوان بد بازي كردند و باخت‌اند اما مي‌توانند استقلال را شكست دهند البته استقلال هم مهره‌هاي خيلي خوبي دارند و تقريبا از اين لحاظ در شرايط متعادلي با پرسپوليس قرار دارد.
*مي‌گويند در خط حمله بازيكنان استقلال خطرناك‌ترند.
اين بازي خيلي به مهره‌ها ربطي ندارد كار گروهي مهمتر است. اينكه در دفاع شرك كني، پوشش خوب بدهي، از حملات و ضدحملات خوب استفاده كني و ... در بازي‌هاي سنگين موقعيت زيادي نصيب تيم‌ها نمي‌شود و نهايتاً‌ يكي، دو فرصت گير هر تيم مي‌آيد چون جنگ ميان ميدان به هيچ يك از دو تيم اجازه نمي‌دهد كه خطوط تيم‌ها با هم ارتباط برقرار كنند و بازيكنان هر تيم فضاهاي حمله تيم ديگر را مي‌گيرد. تمام اين بازي يك جنگ است و در هر چند مسابقه يكبار اين بازي خوب از آب درمي‌آيد.
*بهترين خاطره از بازي مقابل استقلال چيست؟
مربوط مي‌شود به همان بازي سال 65 كه ما 3 بر صفر برديم. من هم گل زدم و هم پنالتي گرفتم و همان سال هم قهرمان شديم. يك بار هم يادم نمي‌آيد چه سالي بود يك گل زدم و جلو افتاديم و در ادامه بايد دو، سه گل ديگر هم مي‌زديم اما در دقايق پاياني گل خوردم و يك بر يك مساوي شد. آن مسابقه هم جالب و تماشايي بود و 110هزارنفر تماشاچي داشت.
*آن زمان هم براي استقلال‌ها كري مي‌خوانيد؟
نه، در آن دوره ما با بازيكنان استقلال مدام در اردوهاي تيم ملي بوديم و رفيق هم به حساب مي‌آمديم. شاهين، شاهرخ، اصغر، چنگيز با اين‌ها رفيق بودم درست مثل بازيكنان پرسپوليس چون در عين حال و به صورت همزمان 6،7 تا از ما و 6،7 استقلالي در اردوي تيم ملي حاضر بوديم و در مشكلات هم دست همديگر را مي‌گرفتيم.
*الان همه مي‌گويند كيفيت بازيكنان فوتبال ايران نسبت به دوران شما بسيار پايين‌تر آمده فكر مي‌كني مشكل از كجاست؟
نمي‌دانم بايد اين درد را كارشناسان شناسايي كنند. تازه آن زمان ما اين امكانات را نداشتيم و براي تيم‌هايمان مجاني بازي مي‌كرديم. فقط عشق به فوتبال بود، باورتان نمي‌شود من اصلا به فكر آينده‌ام نبودم، اصلا پول جمع كردن فكر نمي‌كردم. فقط دنبال اين بودم كه بروم يك بازي خوب انجام بدهم و گل بزنم. در طول سال پول‌هاي خيلي كمي مي‌گرفتيم مثلا 5هزار تا 10هزارتومان وقتي هم قهرمان مي‌شديم، مثلا چيزي حدود 20هزارتومان مي‌گرفتيم كه آن هم سالي يك بار بود و از درآمد بازي‌ها به دستمان مي‌رسيد.
*مي‌داني از كل دوران فوتبالتان چقدر پول درآورديد؟
هيچي،‌ ما مجاني بازي مي‌كرديم. شايد آخرين پولي كه در دوران بازيگري گرفتم يك ميليون تومان بود البته در دوره مربيگري در دهه هفتاد يك مقدار پول بيشتر مي‌دادند. اما در اوايل دهه شصت حقوق ما 3هزارتومان بود.
*اگر بازيكني با كيفيت شما الان بازي مي‌كرد قيمتش چقدر بود؟
نمي‌دانم. ناصر ابراهيمي هر وقت من را مي‌بيند مي‌گويد تو بايد 10 سال ديرتر به اين فوتبال مي‌آمدي و در اروپا بازي مي‌كردي. آلمان هم نه؛ انگليس يا اسپانيا.
*واقعا هيچ وقت موقعيتش پيش نيامد كه به اروپا برويد؟
چرا. من و حميد درخشان با هم رفتيم آلمان اما شايعات آنقدر زياد بود كه مجبور شديم خيلي زود برگرديم. آن زمان كيهان هوايي در لندن چاپ مي‌شد و شايعات زيادي در مورد ما نوشت. نوشتند اين دو نفر در آلمان پناهنده شده‌اند و مسائلي كه الان زمان گفتنش نيست. هر دقيقه از تهران به ما زنگ مي‌زدند كه برگرديد، گفتنند تيم ملي با كره شمالي بازي دارد و پخش مستقيم مي‌شود بياييد بازي كنيد تا مردم بدانند كه برگشته‌ايد. ما هم برگشتيم و در مشهد مقابل كره شمالي بازي كرديم. بازي هم از تلويزيون پخش شد و همه ديدند كه به ايران برگشتيم.
*قبول داريد اگر در آلمان مي‌مانديد زندگي‌تان متحول مي‌شد؟
بله. اما نگذاشتند بمانيم در تهران جو عليه ما بود. ما رفتيم آرمينا بيلفلد اگر دو سال در بوندسليگا بازي مي‌كرديم به اندازه 50 سال فوتبال ايران و 20 سال بازي در قطر پول درمي‌آورديم آن زمان هم قراردادهاي آلمان حرفه‌اي بود و براي بازيكنان 3،4 و 5 ميليون مارك مي‌دادند.
*پس كلاً‌ فوتباليست بدشانسي بوديد؟
واقعا شانس نداشتيم. ما دهه شصتي‌ها نسل سوخته به حساب مي‌آييم. خب دهه جنگ بود و مشكلات زيادي وجود داشت. صدام پدرسوخته با حمله به ايران تمام عمرم را نابود كرد اگر جنگ نبود ما قراردادهاي بهتري مي‌بستيم و وضعيت زندگي‌مان بهتر مي‌شد.
*خيلي‌ها معتقدند شما بهترين مهاجم فوتبال ايران هستيد؟
نه بابا. از ما بهتر هم خيلي‌ها بودند.
*مثلا چه كسي؟
مثلا همين آقاي دايي.
* ديگر چه؟ آيا مهاجمان خوبي بعد از شما معرفي شدند؟
چند سال پيش بود كه من را به عنوان مهاجم در همين روزنامه‌ها انتخاب كردند كه واقعا نظر لطف‌شان بود. از همه آنها ممنونم.
*قبول داريد فوتبال ايران با كمبود مهاجم تراز اول مواجه است؟
بله، به غير از اينكه نوك خوب نداريم. گوش كلاسيك خوب هم نداريم كه پاس گل بدهند. از كناره‌ها تو بزنند و پنالتي بگيرند، به خدا زمان بازيگري ما علي پروين،‌ درخشان و من هر كدام از يك طرف به دروازه حريف حمله مي‌كردند. نمي‌گذاشتيم تماشاگر يك لحظه سرجايش بنشينند،‌ مدام بلندشان مي‌كرديم آنقدر در 20 دقيقه اول فشار مي‌آورديم كه هيچ كس فرصت نشستن پيدا نمي‌كرد و همهمه عجيبي در ورزشگاه به راه بود.
*جالب است بعضي قديمي‌ها مي‌گويند با وجود علمي شدن فوتبال امروز، فوتبال زمان شما سريع‌تر و ديدني‌تر بود.
درست است كه الان از نظر كيفي فوتبال بهتر شده و تاكتيك‌هاي جديد و سيستم‌هاي نوين آمده اما مثلا بازي تركيبي آن موقع هم بود. يك زمان من، حميد و عباد با هم پاسكاري مي‌كرديم و حركت در نهايت يك حمله مي‌شد. اين همين كار تركيبي بود فقط اسم‌ها عوض شده الان مثلا سيستم‌هاي 1ـ3ـ2ـ4 يا سيستم‌هاي پيچيده‌تري آمده اما ما همان زمان با سيستم‌هاي خودمان نتيجه مي‌گرفتيم. در شهرستان 2ـ4ـ4 و در تهران 3ـ3ـ4.
*بهترين‌ گل‌هاي ملي و باشگاهي‌تان كدام بود؟ اصلا مي‌دانيد چند گل براي پرسپوليس زده‌ايد؟
دقيقا نمي‌دانم، تعدادش را نشمرده‌ام. از سال 60 تا 72 دوازده سال براي پرسپوليس بازي كردم و در فينال باشگاه‌هاي تهران سال 65 به شاهين يك ضربه كاشته قشنگ زدم. در تيم ملي هم به چين و ژاپن دو كاشته خوب را گل كردم.
*عجيب بود كه هم با حركات انفرادي، ضربات سر،‌ ضربه ايستگاهي و شوت گل مي‌زديد.
ديگر همه‌اش شانسي بود. آنهايي كه با پا مي‌زديم از پايمان در مي‌رفت و ضربات سر به سرمان مي‌خورد و مي‌رفت داخل گل.
*براي زدن ضربات ايستگاهي تمرين اختصاصي داشتيد؟
بله، ما در باشگاه‌هايمان كار مي‌كرديم. سال 50،51 كه من در بانك ملي بودم آقاي نايب رویین دل مربي‌مان بود و هميشه ما را مقابل گلرها مي‌گذاشت، موقعيت‌هاي تك به تك را تمرين مي‌كرديم و ضربات ايستگاهي مي‌زديم. متأسفانه الان فوتبال ما براي هيچ پستي تمرين اختصاصي گذاشته نمي‌شود و اين هم يكي از مشكلات پايين آمدند كيفيت بازي بازيكنان است.
*شما كه اينقدر به مسائل فني آگاهيد، چرا دوباره مربيگري نمي‌كنيد؟
فعلا شرايط روحي‌ام خوب نيست. شايد اگر بهتر شدم دوباره مربيگري را پي گرفتم. فعلا كار آزاد دارم در يك مغازه نقلي در چهارراه استانبول كار پوشاك انجام مي‌دهم.
*اما بعضي از هم دوره‌اي‌هاي شما مشكلات مالي زيادي دارند و از اينكه به آنها توجه نمي‌شود ناراحتند.
به هر حال بايد به همه آنها رسيدگي شود. آنها عمرشان را براي فوتبال گذاشتند الان يك بازيكن جوان براي يك سال فوتبال 400،500 ميليون تومان پول مي‌گيرد اما خيلي از آنها در 15 سال بازي 5 ميليون هم گيرشان نيامده، اين عدالت نيست. بايد به مشكلات اين‌ها رسيدگي شود چون از اين وضعيت عذاب مي‌كشند.
*به نظر مي‌رسد حضور شما در قطر وضعيت مالي‌تان را بهتر از برخي از هم دوره‌هايتان كرد.
بله،‌همان چند سال كه من در قطر بودم باعث شد كه وضع مالي‌ام خوب شود. با اين حال بايد به افرادي براي فوتبال زحمت كشيده‌اند حتما رسيدگي شود، ما بوديم كه پرسپوليس را نگه داشتيم تا فوتبال به الاني‌ها برسد آن زمان نه باشگاه داشتيم، نه زمين، نه امكانات. صندوق عقب يك تاكسي كه مال تداركاتچي تيم بود همه چيز تيم ما به حساب مي‌آمد؛ هم توپ، وسايل تمرين لباس‌ها، دفتر و دستك و هم چيزمان آنجا بود ما اينطوري فوتبال را نگه داشتيم.
*حتما برنامه نود هفته قبل را ديده‌ايد.
بله، آنها به عشق مردم فوتبال بازي كردند اما الان نبايد به اين سختي زندگي كنند. آنها عمر و جواني‌شان را براي فوتبال گذاشتند آن زمان جنگ بود بايد چكار مي‌كردند. الان بايد براي آنها جبران كنند آن عشق بايد يك طور جبران شود.
*شما گفتيد مربي هستيد مدركتان چيست؟
من مدرك A آسيا دارم. اتفاقا جزو اولين سري كساني بودم كه 10،12 سال پيش اين مدرك را گرفتم. ما يك ماه در ورزشگاه آزادي و زيرنظر سوبراما نيام مالزيايي كه خودش مسئول آموزش اي اف سي بود كلاس تئوري و عملي ديديم. آن زمان محصص و معيني نمي‌توانستند مدرك a بدهند آنها بي يو سي مي‌دادند و بعد يك دوره گذراندن تا بتوانند به مربيان ايراني مدرك A بدهند.
*حتما به خاطر آن اتفاقي كه براي همسرتان افتاد برايتان سخت بود كه فوتبال برگرديد؟
بله، ديگر اين اتفاق دل و دماغ كار كردن را از ما گرفت، عيبي ندارد حتما قسمت‌مان همين است. توكل‌مان به خداست و هر چه او بخواهد همان مي‌شود ما از فرداي خودمان خبر نداريم. شايد يك روزي تيمي من را خواست ما هم رفتيم آنجا تا مربيگري كنيم.
*چند سال مربي بودي؟
من كمك علي آقا بودم. از سال 72 تا 81. به غير از ايشان با متك كوويچ و استانكو هم كار كردم.
*ممكن است روزي سرمربي پرسپوليس شويد؟
نمي‌دانم قسمت هر چه باشد همان مي‌شود.
*مي‌گويند تيم بزرگ بايد فرد بزرگي را بالاي سرش ببيند؟
نه بابا، ما كوچك همه هستيم خاك زيرپاي همه‌ايم و هيچ توقعي نداريم. *از اينكه باشگاه پرسپوليس به شما و پيشكسوتان ديگر اهميت نمي‌دهد ناراحت نيستيد؟ نه مشكلي نيست. هر كسي براي خودش مشكلاتي دارد ما هم توقع زيادي نداريم، همين كه روزنامه‌نگارها زنگ بزنند ديگر توقعي نداريم.
*هنوز هم فوتبال بازي مي‌كنيد؟
بله، در مسابقات پيشكسوتان بازي مي‌كنم. اتفاقا امروز هم بازي داشتيم اما چون سرما خورده بودم نرفتم،‌ اتفاقاً‌ شرايطم هم بد نيست و به آن صورت چاق نشده‌ام كمي تمرين داريم و با تيم احساس شهرري تيم بچه محل‌هايمان بازي مي‌كنيم.
*آقاي محمدخاني ما هر روز غصه اين را مي‌خوريم كه چرا يك فوتباليست امروز با نيمي از توانايي‌هاي شما هم پيدا نمي‌شود.
عيب ندارد، اين‌ها هم با تجربه مي‌شوند و وقتي پخته شدند فوتبال ايران را سربلند مي‌كنند.
*براي دربي يا بازي‌هاي بعدي پرسپوليس به استاديوم نمي‌آييد؟
چرا مي‌روم اما زمانش معلوم نيست. ولي در خانه راحت‌ترم اما اگر جاي خوب باشد به استاديوم هم مي‌روم شايد بيايم و جاي خبرنگارها بنشينم آنجا سروصدا كمتر است و راحت‌تر مي‌شود بازي را ديد.
*راستي با هم دوره‌اي‌هاي خودتان در پرسپوليس ارتباط داريد؟
بله، اكثراً‌ بچه‌ها را مي‌بينم يا با هم حرف مي‌زنيم. حميد، پنجي، مايلي، ضيا و مجتبي محرمي را كما بيش مي‌بينم و با هم ارتباط داريم.
*و حرف آخر؟
همين كه در مورد پيشكسوتان و بازيكنان هم نسل من اشاره كردي خوب بود. آنها عمرشان را گذاشتند براي اين فوتبال و حالا خوب است كه به زندگي آنها رسيدگي شود.

:cool::cool::cool::cool:

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
اگه بازی سی یا 30 نشه پرسپولیس میبره اما اگه..... بشه
فکر کنم نتیجه خلاف بازی قبل باشه :(

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ARMF عزیز دمت گرم . عکسات عالی بوده و هستن . خیلی حال کردم
به امید خدا ایشالا فردا بازی رو ببریم ! یا حداقل ببازیم ولی مساوی نشه !

من فردا حدودآ 3 صبح میرم استادیوم . اگه امشب بلیط گیرم اومد میگم تو تاپیک که کسی خواست بهش بدم !

زنده باد پرسپولیس قهرمان

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دستت درد نکنه عکسهای خوبی گذاشتی یاد بردهای شیرین سالهای گذشته زنده کردی
ان شاءالله بازی می بریم
خبر تازه از استقلال قرار 5000تا ظرف غذا به هواداران شهرستانی بده
تا شب به ارامی بگذرونند

amirgold

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
0
فقط .........پرسپولیس .........رو عشق است...............

قرمزته

به امید پیروزی.......

پرسپولیس........ببری.....ببازی.........دوست داریم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خبرآن لاین : با هم پیش‌بینی 69 چهره فوتبالی و غیر فوتبالی را درباره دربی 69 می‌خوانیم.

فرخزادی: پرسپولیس با اختلاف یک گل می‌برد

مجید فرخزادی، عضو سابق هیأت‌مدیره پرسپولیس و مشاور ورزشی علی سعیدلو کماکان جزو طرفداران پروپاقرص این تیم است و درخصوص پیش‌بینی نتیجه دربی می‌گوید: این دوره واقعاً پیش‌بینی برنده سخت است ولی با این حال فکر می‌کنم باز هم پیروز میدان، نامش مشخص است و پرسپولیس با اختلاف یک گل این دیدار را می‌برد.

امیرحسین اصلانیان: پرسپولیس 2 - استقلال یک

پرسپولیس این بازی را با نتیجه 2 - یک می‌برد. خواب دیدم سرخپوشان این بازی را با نتیجه فوق برده‌اند و هر دو گل را هم غلامرضا رضایی به ثمر رسانده است. اتفاقاً یکی از گل‌ها هم از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید!

محسن عاشوری: پرسپولیس یک - استقلال صفر

خط میانی و حمله پرسپولیس شرایط خوبی دارد اگرچه در خط دفاعی هنوز نتوانسته به یک ثبات تیمی لازم برسد. من معتقدم پرسپولیس می‌تواند بازی را ببرد و نتیجه یک - صفر راحدس می‌زنم ولی به هر حال فوتبال است و هزار و یک اتفاق و شاید نتیجه دیگری رقم بخورد.

محمد مؤمنی: استقلال یک - پرسپولیس یک

من پیش‌بینی می‌کنم این بازی هم مساوی شود. شاید یک - یک ولی به طور حتم دو تیم استرس زیادی دارند و ترس از باختن باعث می‌شود بازی تهاجمی انجام ندهند و احتیاط کنند. با وجود اینکه دوست دارم استقلال ببرد ولی بازی مساوی خواهد شد.

شاهین بیانی: استقلال 2 - پرسپولیس یک

استقلال شرایط خوبی دارد. در بازی با صبا هم 10 نفره توانست بازی را حدود 80 دقیقه حفظ و با یک امتیاز قم را ترک کند. من استقلالی هستم و دوست دارم این تیم برنده شود و پیش‌بینی می‌کنم 2- یک کار را تمام کند.

مهدی فنونی‌زاده: استقلال 2 - پرسپولیس یک

پیش‌بینی من برد 2 - یک استقلال است، اگرچه می‌دانم چقدر جدال دو تیم سخت خواهد بود و استرس روی بازیکنان حاکم می‌شود، خدا کند بازی پرگل از آب درآید و تیم برنده هم استقلال باشد. دربی این دو تیم خیلی وقت است که زیبا از آب درنمی‌آید.

مرتضی فنونی‌زاده: پرسپولیس 2 - استقلال 2

بازی مساوی می‌شود ولی پرگل و نتیجه 2-2 را می‌توانم پیش‌بینی کنم. خدا کند دو تیم جوانمردانه و به دور از حاشیه بازی کنند و از لحاظ فنی هم هواداران را راضی نگه دارند. همان‌طور که گفتم بازی این بار هم مساوی می‌شود.

محمد پنجعلی: پرسپولیس یک - استقلال یک

به نظر من نتیجه بازی مساوی است چون شرایطی در این دو تیم حاکم می‌شود که مانع ارائه فوتبال منطقی و بدون استرس خواهد شد. پرسپولیس پس از باخت به ملوان حالا باید جبران مافات کند و اگر بازیکنانش تمرکز لازم را نداشته باشند، دچار مشکل خواهند شد.

صادق ورمزیار: استقلال یک - پرسپولیس یک

دربی شصت و نهم هم مساوی تمام می‌شود. البته فوتبال قابل پیش‌بینی نیست ولی خب به عنوان کسی که سال‌ها در دربی بازی کرده‌ام، می‌توانم حدس بزنم چه شرایطی در رقابت‌ این دو تیم حاکم می‌شود. به گمان من بازی یک - یک مساوی تمام خواهد شد.

پایان رأفت: پرسپولیس 2 - استقلال یک

به نظر من پرسپولیس شرایط بهتری نسبت به استقلال دارد. این تیم بازی قبلی خود را مقابل ملوان واگذار کرده و انگیزه بچه‌ها برای بردن بیشتر است. من می‌گویم بازی 2 - یک به سود پرسپولیس تمام می‌شود و 3 امتیاز به سرخپوشان می‌رسد.

رضا حسن‌زاده: استقلال یک - پرسپولیس صفر

من دوست دارم استقلال این بازی را ببرد به همین دلیل پیش‌بینی می‌کنم یک - صفر برنده می‌شود. پرسپولیس هم تیم خوبی است ولی ضعف‌هایی در خط دفاعی دارد که در بازی با ملوان کاملاً مشهود بود. نظر من این است که این بار استقلال بازی را خواهد برد.

هادی طباطبایی: استقلال یک - پرسپولیس صفر

استقلال و پرسپولیس شرایط برابری دارند و نمی‌توان گفت کدام تیم از پیش برنده است ولی من به عنوان یک استقلالی دوست دارم این تیم برنده شود و یک - صفر بازی را ببرد. احتمال اینکه دربی مساوی شود هم وجود دارد.

بیژن ذوالفقارنسب: استقلال یک - پرسپولیس یک

احتیاط بیش از حد پرسپولیس و استقلال باعث شده در اغلب دربی ها شاهد تساوی دو تیم باشیم. البته در دوره ما قضیه فرق می‌کرد و برد و باخت زیاد بود. 5 باری که با پیراهن پرسپولیس مقابل استقلال ایستادم، فکر کنم دو بار بردیم و فقط یک بار باختیم اما این استقلال و پرسپولیسی که می‌بینم، آن‌قدر محتاط هستند که بازی را به تساوی بکشانند.

رضا رجبی: استقلال 2 - پرسپولیس یک

این یک بازی روحی و روانی است و به همین دلیل آبی‌پوشان برنده میدان خواهند شد. استقلال از نظر نفرات باتجربه در شرایط بهتری است. نقاط ضعف پرسپولیس عین نقاط قوت استقلال است. طی 7 دوره‌ای که در دربی توپ زدم، استقلال 2 بار برنده شد و فقط یک بار باخت.

وحید شمسایی: استقلال 2 - پرسپولیس یک

استقلال از نظر فنی بالاتر از پرسپولیس است چون از بازیکنان بهتری سود می‌برد. خط حمله استقلال به خاطر حضور میلاد میداودی و فرهاد مجیدی و البته آرش برهانی زهردار است. در پرسپولیس هم غلامرضا رضایی و محمد نوری قابل‌توجه هستند. البته بهترین یاران پرسپولیس یعنی علی دایی (باخنده) و کریم باقری نیمکت‌نشین هستند.

یونس باهنر: استقلال یک - پرسپولیس 2

پرسپولیس از لحاظ تیمی از استقلال سرتر است اما نه سرتر از آن پرسپولیسی که من در آن به عنوان مدافع توپ می‌زدم. به هر حال سرخپوشان به خاطر انسجام بیشتر می‌توانند به راحتی استقلال را شکست دهند. در 6 دربی‌ بوده‌ام که یادم نیست به استقلال باج داده باشیم.

مجتبی تقوی: استقلال صفر - پرسپولیس صفر

استقلال و پرسپولیس مثل دیگر تیم‌های ایران از بازیکنانی سود می‌برند که از نظر روحی، روانی در سطح پایینی هستند و به راحتی گرفتار عوامل محرک محیط می‌شوند. به همین دلیل مربیان با اعمال یک سیستم بسته در دربی به دنبال نباختن هستند. مطمئن باشید این دربی هم مثل اغلب دربی‌های قبلی یک بازی به دور از تاکتیک و خسته‌کننده خواهد بود. هرچند تظاهر می‌کنیم همیشه دربی پیش‌رو از دربی‌های قبلی بهتر خواهد بود اما مطمئن باشید اتفاق خاصی نخواهد افتاد. اگر قرار باشد در این بازی کسی کاری انجام دهد، آن بازیکن از بین فرهاد مجیدی، میلاد میداودی و غلامرضا رضایی خواهد بود.

حمید بابازاده: استقلال 2 - پرسپولیس یک

استقلال 89 یکی از پرمهره‌ترین تیم‌های ایران است و به همین خاطر از قدرت بالایی سود می‌برد. دیگر اینکه حضور فرهاد مجیدی و آرش برهانی در خط حمله و پژمان منتظری در خط دفاع، 90 دقیقه سختی را برای پرسپولیس رقم خواهد زد. طی 16 مسابقه‌ای که به عنوان دروازه‌بان و مربی در خدمت استقلال بوده‌ام، فقط یک بار به پرسپولیس باخته‌ایم.

محمد خاکپور: استقلال صفر - پرسپولیس صفر

پرویز مظلومی و علی دایی به خاطر شناخت کاملی که از جو حاکم بر این بازی و هواداران استقلال و پرسپولیس دارند، تیم‌های خود را اول برای نباختن به زمین می‌فرستند. تساوی‌های بی‌شمار دو تیم نیز شاهد این ادعاست. خود من هم که در دو دربی پیراهن پرسپولیس را به تن کرده‌ بودم، از نزدیک شاهد تساوی با استقلال بودم. حساسیت این بازی وحشتناک است و ترس از باخت در آن تیم‌ها را به کسب یک تساوی و فرار از استرس‌های پیامد آن سوق می‌دهد.

الونگ‌: پرسپولیس یک - استقلال صفر

اول باید بگویم پرسپولیس همیشه در قلب من است و عاشق این تیم هستم اما با توجه به شناختی که از این تیم دارم، معتقدم بازی دربی برای پرسپولیس بسیار سخت است. این تیم جوانگرایی کرده و زمان می‌برد به آن تیمی تبدیل شود که هواداران می‌خواهند اما استقلال دارای نفرات باتجربه‌تری است. آرزو می‌کنم هواداران پرسپولیس در پایان بازی جشن پیروزی بگیرند.

رضا ترابیان: پرسپولیس 2 - استقلال یک

شرایط دو تیم تقریباً یکسان است و سخت بشود بازی را پیش‌بینی کرد اما به نظر من پرسپولیس بازیکنانی دارد که به درد این مسابقه می‌خورند و می‌توانند روی خلاقیت فردی دروازه استقلال را باز کنند. امیدوارم این بازی جوانمردانه و به دور از حاشیه برگزار شود.

فرشاد پیوس: پرسپولیس 2 - استقلال یک

دربی همیشه و تحت هر شرایطی برای هواداران دو تیم جذاب و حساس بوده است. متأسفانه در سال‌های اخیر دربی قشنگی را شاهد نبوده‌ایم و امیدوارم این بار سنت‌شکنی شود. پرسپولیس از هر نظر شایستگی پیروزی در این مسابقه را دارد و اگر قدر موقعیت‌های خود را بداند، 2 - یک پیروز می‌شود.

کورش برمک: پرسپولیس 2 - استقلال صفر

با توجه به اینکه خودم سابقه چند دربی را داشته‌ام، اعتقاد دارم همیشه تیمی که شرایط بدتری داشته باشد، برنده دربی است. پرسپولیس چند هفته‌ای است نتیجه نمی‌گیرد و پیش‌بینی من این است که این مسابقه را 2 - صفر به نفع خود پایان خواهد داد و مطمئناً دروازه‌اش باز نخواهد شد.

حمید درخشان: پرسپولیس صفر - استقلال صفر

شرایط دو تیم تقریباً مثل هم است و دلیلی نمی‌بینم تیمی را از پیش برنده این مسابقه ببینم. شاید اگر یکی از دو تیم شرایط ایده‌آلی داشت، می‌شد گفت با اختلاف یکی، دو گل بازی را می‌برد اما شخصاً هیچ‌یک از دو تیم را برنده دربی 69 نمی‌بینم.

بهنام ابوالقاسم‌پور: پرسپولیس یک - استقلال یک

دربی همیشه برای هواداران حساس و تماشایی بوده و همین حساسیت هیچ‌موقع اجازه نمی‌دهد بازی زیبایی را در دربی شاهد باشیم. این بازی جنگ فیزیکی است و خط هافبک هر تیم بهتر کار کند، برنده میدان است. با توجه به شرایط دو تیم بازی را مساوی پیش‌بینی می‌کنم.

سیروس دین‌محمدی: استقلال یک - پرسپولیس صفر

فکر کنم استقلال این بازی را با پیروزی پشت‌سر بگذارد، از این جهت که این تیم بازیکنانی در اختیار دارد که به تنهایی می‌توانند نتیجه مسابقه را به نفع تیمشان تغییر دهند. استقلال روی ضربات ایستگاهی هم خیلی خطرناک‌تر است اما پرسپولیس خوش‌شانسی آورده که حنیف عمران‌زاده در این بازی غایب است.

داود سیدعباسی: استقلال یک - پرسپولیس یک

استقلال نفرات باتجربه‌تری در اختیار دارد، در عین حال بازیکنان پرسپولیس هم بسیار باانگیزه و فرصت‌طلب هستند. بازی به احتمال خیلی زیاد مساوی می‌شود اما من آرزو می‌کنم هواداران جدا از نتیجه، بازی زیبا، پربرخورد و در عین حال جوانمردانه‌ای را شاهد باشند.

مجید نامجومطلق: استقلال صفر - پرسپولیس صفر

به اعتقاد من بازی با نتیجه یک - یک تمام می‌شود. البته من 20 درصد شانس پیروزی برای استقلال و 10 درصد هم برای پرسپولیس در نظر می‌گیرم. البته این فقط یک پیش‌بینی است و در فوتبال وقوع هر اتقاقی محتمل به نظر می‌رسد. به شخصه دوست دارم دو تیم فوتبالی زیبا به نمایش بگذارند.

نادر دست‌نشان: استقلال یک - پرسپولیس یک

این یک پیش‌بینی است و اگر نتیجه‌ای غیر از این رقم خورد نباید عنوان شود که نادر دست‌نشان در تحلیل بازی مرتکب اشتباه شده است. آرزوی من همانند دیگر فوتبالدوستان ایرانی این است که دو تیم تهاجمی فوتبال بازی کنند و تماشاگران حاضر در استادیوم و همچنین آنهایی که از تلویزیون بازی را تماشا می‌کنند را به وجد بیاورند.

ساکت الهامی: استقلال یک - پرسپولیس صفر

استقلال در خط حمله از مهره‌های سرعتی سود می‌برد و با اتکاء به این مهره‌ها می‌تواند حریف خود را با شکست مواجه کند. البته صرف برخورداری از مهره‌های تهاجمی نمی‌تواند پیروزی را به ارمغان بیاورد و استقلال باید در دفاع موفق عمل کند.

بیژن طاهری: استقلال 2 - پرسپولیس یک

دربی‌های تهران همیشه شرایط خاص خودش را دارد اما با نگاهی به شرایط دو تیم می‌بینیم که استقلال هم از نظر فنی و هم از نظر مهره‌ای خیلی بهتر از پرسپولیس است و با آرامش و اعتماد به نفس خاصی گام به میدان می‌گذارد. با نگاهی به عملکرد پرسپولیس در چند بازی گذشته‌اش به خصوص در بازی با ملوان به سادگی می‌توان متوجه شد که این تیم با ضعف‌های فراوانی از نظر تکنیکی و تاکتیکی روبه‌رو است که این امر در بازی فردا بیشترین ضربه را به این تیم خواهد زد.

رضا صادقپور: استقلال 3 - پرسپولیس 2

شرایط فنی دو تیم در این گونه بازی‌ها زیاد تأثیر‌گذار نیست و تنها نبوغ و تکنیک ستاره‌ها و نفرات تأثیر‌گذار است که سرنوشت بازی را رقم خواهد زد. روی همین امر معتقدم در بازی فردا ما شاهد یک بازی پرگل بوده و استقلال برحسب بازیکنان تأثیرگذارتری که در اختیار دارد برنده این جدال سنتی خواهد بود چون در مقایسه تک به تک مهره‌ای می‌بینیم که استقلالی‌ها یک سر و گردن بالاتراز بازیکنان رقیب سنتی شان هستند.

محسن خلیلی: استقلال یک - پرسپولیس 2

پرسپولیس ازنظر روحی و روانی شرایط بهتری برای پیروزی در دربی دارد. از نظر تیمی هم به نسبت استقلال با تغییرات کمتری مواجه شده و به همین خاطر بازیکنانش تجربه بیشتری از حضور در چنین بازی‌های حساسی دارند که همین امر یک برگ برنده برای سرخپوشان محسوب می‌شود. امیدوارم سوای پیش‌بینی‌های انجام شده این دربی یک بازی تماشاگرپسند از آب درآمده و در پایان هم طرفداران پرسپولیس شادمان ورزشگاه را ترک کنند.

علی سامره: استقلال 3 - پرسپولیس 2

این بازی می‌تواند یکی از پرگل‌ترین دربی‌های تاریخ باشد چرا که هر دو تیم از نظر ساختار دفاعی با مشکلاتی مواجه هستند و در مقابل مهاجمان فرصت‌طلبی را در ترکیب خود دارند. البته با نگاهی به وضعیت دو تیم شخصاً اعتقاد دارم استقلال در یک بازی پرافت و خیز برنده این دیدار حساس خواهد شد تا طلسم ناکامی‌هایش در دربی شکسته شود.

فابیو جان واریو: استقلال 2 - پرسپولیس یک

بیشتر از این که روی تعصب به استقلال این پیش‌بینی را انجام بدهم به شرایط فنی دو تیم نگاه کردم جایی که معتقدم استقلال هم از نظر انگیزه و هم از نظر فنی و مهره‌ای نسبت به رقیبش برتری دارد و در جریان بازی می‌تواند این برتری‌اش را به اثبات برساند. امیدوارم این تیم مثل سال‌هایی که ما بودیم با بدشانسی روبه‌رو نشود.

حسین اوجاقی کاپیتان تیم‌‌ملی ووشو: استقلال یک - پرسپولیس 2

این دو تیم در اکثر مسابقاتی که طی چند سال گذشته داشتند مساوی کردند اما الان شرایط فرق می‌کند و با آمادگی که پرسپولیس دارد اطمینان دارم در این فصل گوی سبقت را می‌برد.

محمود میران کاپیتان سابق تیم‌‌ملی جودو: امیدوارم برنده داشته باشد

پیش‌بینی نمی‌کنم اما اگر بازی فردا برنده داشته باشد جذابیت فوتبال را دوچندان می‌کند. علی‌رغم اینکه بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس همیشه با تساوی خاتمه یافته امیدوارم در دربی فردا بازیکنان هر یک از این دو تیم تلاش کنند تا مردم فوتبالدوست شاهد یک بازی جذاب باشند.

یوسف کرمی: استقلال 3 پرسپولیس یک

بازی این دو تیم به دلیل حساسیت بالایی که دارد همواره با تساوی به پایان می‌رسد. اما اگر بازیکنان استقلال حرفه‌ای بازی کنند مطمئناً برنده زمین را ترک می‌کنند. فکر می‌کنم استقلال 3 بر یک برنده این بازی خواهد بود.

پرویز برومند: استقلال 2 - پرسپولیس یک

استقلال به لحاظ نفری سرتر از پرسپولیس است و در شرایط طبیعی برنده دربی به‌شمار می‌رود. بازیکنان با تجربه نقش مهمی را در بازی‌های بزرگ تعیین می‌کنند و اگر استقلال محتاطانه بازی نکند حتی می‌تواند بیش از 2 گل به پرسپولیس بزند.

علیرضا امامی‌فر: پرسپولیس 2 - استقلال یک

دربی این‌بار زیباتر از گذشته می‌شود چون بهانه‌ای برای بد بازی کردن و رو آوردن به بازی احساسی وجود ندارد. پیش‌بینی من برد 2 بر یک پرسپولیس است چون فکر می‌کنم پرسپولیسی‌ها از لحاظ سازماندهی تیمی شرایطی بهتر دارند.

ابراهیم آشتیانی: پرسپولیس یک - استقلال صفر

نظر من هم برد یک بر صفر پرسپولیس است و برای این حرفم دلیل دارم. پرسپولیس بازی با ملوان را واگذار کرده و از لحاظ انگیزه شرایطی بهتر از استقلال دارد. شاگردان علی دایی این بازی حیثیتی را خواهند برد و استقلال نمی‌تواند امتیاز بگیرد.

مصطفوی: پرسپولیس 2 - استقلال یک

هر دو تیم در بازی‌های قبلی نتوانستند مقابل حریفانشان پیروز شوند به همین دلیل هر کدام از این دو تیم که از نظر مسائل روحی، روانی آماده‌تر باشند می‌توانند برنده میدان باشند به نظر من با انگیزه‌ای که از دایی سراغ دارم فکر می‌کنم پرسپولیس با اختلاف یک گل حریفش را شکست دهد و در نهایت سرخپوشان 2 بر یک پیروز شوند.

میثاقیان: استقلال صفر - پرسپولیس صفر

این بازی ربطی به شرایط فعلی دو تیم، نتیجه بازی‌های قبلی دو تیم یا وضعیت آنها در جدول ندارد. یک بازی خاص است و هر تیمی روحیه بهتری داشت و اشتباه نکرد، می‌برد.

شاهرودی: پرسپولیس 2 - استقلال یک

من فکر می‌کنم پرسپولیس با نتیجه 2 بر یک استقلال را می‌برد و هادی نوروزی و غلامرضا رضایی گل‌های پرسپولیس را در مقابل استقلال به ثمر می‌رسانند.

آلفردو کاسمیرو: پرسپولیس 2 - استقلال 2

به اعتقاد من قدرت این دو تیم در حال حاضر بسیار نزدیک به‌هم است و از این‌رو احتمال تساوی بیش از نتایج دیگر قوت دارد. من فکر می‌کنم این بازی مساوی خواهد شد آن هم با نتیجه 2-2!

علیرضا دلیخون: پرسپولیس یک - استقلال صفر

پرسپولیس اگر چه مقابل ملوان شکست خورد اما انگیزه زیادی برای کسب 3 امتیاز دارد و به نظر من یک بر صفر برنده این بازی است.

عباس جدیدی: استقلال یک - پرسپولیس یک

جدال روز جمعه، تقابل تیم‌هایی است که سالیان سال مورد توجه ملت بوده و هستند. من هم از این قاعده مستثنی نبوده و امیدوارم بازی خوبی را تماشا کنم. در شرایط کنونی فکر می‌کنم بازی با تساوی یک - یک تمام می‌شود اما امیدوارم اگر بازی برنده داشت ارزش‌های تیم بازنده زیرسؤال نرود.

فردین معصومی: پرسپولیس 2- استقلال یک

دربی همیشه حساسیت خاص خود را دارد و این مسئله می‌تواند مسائل فنی را تحت‌تأثیر قرار دهد. پرسپولیس در شرایط فعلی اوضاع چندان مناسبی ندارد اما پیش از این هم سابقه داشته که در وضعیتی مشابه با امسال استقلال را شکست داده است. امیدوارم این اتفاق فردا دوباره رخ بدهد و سرخپوشان با حساب 2- یک فاتح میدان شوند.

پیروز قربانی: استقلال یک - پرسپولیس یک

به عنوان یک بازیکن حرفه‌ای دلم می‌خواهد بازی با تساوی یک - یک تمام شود چون هر چقدر این دو تیم امتیاز از کف بدهند و مس کرمان صاحب پیروزی‌های متوالی شود، زودتر به آنها می‌رسیم و چهره یک تیم مدعی را به خود می‌گیریم. در مورد مسائل فنی دربی هم نظر خاصی ندارم.

جواد زرینچه: شانس استقلال بیشتر است

هر تیمی که با ترس بازی کند حاصلی غیر از شکست نخواهد داشت. در شرایط کنونی استقلال شرایط بهتری دارد و به لحاظ تاکتیکی و مهره‌های آماده بالاتر از پرسپولیس است. البته با این وجود نمی‌توانم دربی را پیش‌بینی کنم ولی شانس برتری آبی‌پوشان بیشتر از پرسپولیس است.

اسماعیل عفیفه، تهیه‌کننده سریال در مسیر زاینده‌رود: پرسپولیس 2- استقلال یک

این مسابقه مثل بقیه بازی‌هاست و دقیقاً‌ مانند همه دربی‌های دنیا جذابیت ویژه دارد و اتفاقاتی که در آن رخ می‌دهد در نوع خود خاص است. فکر می‌کنم این بازی در نهایت با حساب 2- یک به سود پرسپولیسی‌ها تمام خواهد شد و آنها فاتح دربی شصت و نهم می‌شوند.

جهانگیر کوثری: استقلال 2- پرسپولیس 2

جریان دربی با سالیان گذشته فرق کرده است. حالا تیم‌های دیگری غیر از استقلال و پرسپولیس مدعی کسب عنوان قهرمانی محسوب می‌شوند و همین مسئله اندکی از حساسیت‌ها کاسته است. اما با این وجود جدال استقلال - پرسپولیس همچنان می‌تواند نقطه عطف فوتبال ایران تلقی شود. به نظرم این بازی پرگل می‌شود و با تساوی 2-2 خاتمه خواهد یافت.

مرادمحمدی: استقلال 2- پرسپولیس یک

امیدوارم بازی زیبا و پرگلی از آب دربیاید تا تماشاگرانی که داخل استادیوم یا پای تلویزیون مسابقه را تماشا می‌کنند از آن لذت ببرند.

اگر این بازی برنده داشته باشد با توجه به شرایط موجود شانس استقلال بیشتر است و فکر می‌کنم مسابقه با حساب 2- یک به سود آبی‌پوشان تمام شود.

علیرضا رضایی: استقلال یک - پرسپولیس یک

امیدوارم بازی جوانمردانه‌ای از کار درآید و تمام اهالی ورزش از تماشای این مسابقه به معنای واقعی کلمه لذت ببرند. شخصاً معتقدم دربی شصت و نهم تهران با تساوی یک - یک به اتمام خواهد رسید و امتیازات میان دو تیم تقسیم می‌شود.

محمد خرمگاه: استقلال 2- پرسپولیس یک

استقلال از نظر هماهنگی در شرایط بهتری نسبت به پرسپولیس به سر می‌برد. از نظر مهره نیز در جمع آبی‌پوشان بازیکنان خوبی مثل ایمان مبعلی، محمد محمدی، فرهاد مجیدی و فرزاد آشوبی به چشم می‌خورند. پرسپولیس فقط غلامرضا رضایی را دارد. در 7 دربی بوده‌ام که حاصل آن 2 برد، 3 مساوی و 2 باخت بود.

اسماعیل حلالی: استقلال صفر - پرسپولیس یک

به خاطر علاقه شخصی دوست دارم پرسپولیس ببرد و الا این مسابقه قابل پیش‌بینی نیست. چون شرایط خاص خود را دارد. از لحاظ تیمی، استقلال و پرسپولیس در یک سطح هستند و فکر کنم شاهد یک مسابقه 50- 50 خواهیم بود. محمد نوری، غلامرضا رضایی و احمدی از پرسپولیس و فرهاد مجیدی، میلاد میداودی و ایمان مبعلی از استقلال بهترین‌های این میدان خواهند بود. در 10 دربی بازی کرده‌ام که حاصل آن 4 پیروزی، 5 مساوی و فقط یک شکست بوده است.

ستار همدانی: استقلال یک - پرسپولیس یک

استقلال و پرسپولیس هر دو بابت خط دفاعی دچار مشکل هستند. چرا که هم از نظر بازیکنان دفاعی ضعف دارند و هم از نظر داشتن یک سیستم دفاعی کارآمد. دلیل آن هم کاملاً واضح است؛ پرویز مظلومی و علی دایی در دوران بازیگری مهاجمان قابلی بوده‌اند اما فقط مهاجم بودند و سررشته‌ای در کارهای دفاعی ندارند. ضعف دفاعی پرسپولیس و استقلال هم به سرمربی دو تیم برنمی‌گردد بلکه تقصیر دیگر اعضای فنی است که نتوانسته‌اند مشاوره خوبی به آنها بدهند. در مقابل، خط حمله آبی و سرخ در بهترین شرایط است. البته استقلال به خاطر داشتن نفر بهتر در خط حمله زهردارتر است. در 6 دربی توپ زده‌ام که حاصل آن 2 برد، 2 مساوی و 2 باخت بوده است.

برانکو: استقلال صفر- پرسپولیس صفر

دربی تهران (پرسپولیس- استقلال) از جمله دربی‌های پرطرفدار دنیاست. این دربی هم مثل دیگر مسابقات مشابه در سراسر دنیا قابل پیش‌بینی نیست و کمتر پیش می‌آید جذاب از کار درآید. دیگر اینکه هریک از مربیان بتوانند تیم خود را از نظر روحی و روانی بهتر تجهیز کنند، موفق‌تر خواهد بود. تأکید می‌کنم نتیجه قابل پیش‌بینی نیست اما چون مجبور به درج نتیجه‌ام، مساوی بدون گل را ترجیح می‌دهم.

رضا چلنگر: استقلال صفر - پرسپولیس یک

اگر به من می‌گفتند بازی ملوان با پرسپولیس چه می‌شود خیلی راحت می‌گفتم ملوان می‌برد. اما قضیه دربی به قول برانکو با دیگر مسابقات فرق می‌کند. شاید یک تیم قبل از دربی 5 پیروزی پی در پی داشته باشد اما نمی‌توان ادعا کرد در دربی حتی بتواند مساوی راحتی را به دست بیاورد. استقلال از نظر کسب نتیجه و شیوه بازی پیشرفت آرام اما مستمری را داشته است. اما پرسپولیس دچار نوسان است. با توجه به اینکه حدود 10 سال است با مربیانی چون بلاژویچ، برانکو و بگوویچ کار کرده‌ام به خودم جرأت می‌دهم در‌خصوص دایی و مظلومی هم صحبت کنم. سرمربی پرسپولیس هرچه دارد از دوران بازیگری خود در اروپا دارد و تاکتیک‌های وی اگر پخته شود متفاوت خواهد بود. مظلومی اما همان تاکتیک‌هایی که در ایران و آسیا آموخته در زمین خوب اجرا می‌کند.

پورغلامی: استقلال یک - پرسپولیس یک

به نظر من این دربی هم مساوی می‌شود. این بازی فارغ از شرایط جدول و سایر دیدارهاست و شرایط قبل و بعد آن تأثیری در نتایج دربی ندارد.

آتیلا حجازی: استقلال 2- پرسپولیس یک

استقلال در قیاس با پرسپولیس شرایط بهتری داشته و از لحاظ بازیکن هم کفه ترازو به سود این تیم سنگینی می‌کند. به همین دلیل معتقدم اگر اتفاق خاصی رخ ندهد آبی‌پوشان با حساب 2- یک دربی را به سود خودشان تمام کرده و هوادارانشان را خوشحال می‌کنند.

حبیب‌الله شیرازی، رئیس هیأت‌فوتبال تهران: استقلال یک - پرسپولیس یک

هرچند این دیدار قابل پیش‌بینی نیست اما اگر اصرار بر اعلام یک نتیجه باشد من یک - یک انتخاب می‌کنم و اعتقاد دارم خط دفاع پرسپولیس با توجه به شکست هفته قبل مطمئن عمل نمی‌کند اما شاید آنها در به ثمر رساندن گل تبحر داشته باشند و بتوانند این نقطه ضعف را پوشش دهند.

احدی: استقلال یک - پرسپولیس یک

به نظر من این بازی شرایط خاص خود را دارد، من فکر می‌کنم بازی این دو تیم با تساوی به پایان برسد. البته هر دو تیم مشکلاتی در خط دفاع دارند و در نهایت فکر می‌کنم این بازی گل دارد ولی پیش‌بینی من یک بر یک است.

محمود کلهر: پرسپولیس 2- استقلال یک

پرسپولیس انگیزه بیشتری برای پیروزی در دربی دارد زیرا علی دایی بعد از باخت مقابل ملوان می‌خواهد تیمش در صدر باقی بماند. به نظر من 2 بر یک پرسپولیس پیروز میدان است.

;););););)

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
انشالله فردا میبریم..مثل داربی قبل..احساسم میگه مازیار حتما گل میزنه :دی..فردا صبح منم میرم ورزشگاه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فقط .........پرسپولیس .........رو عشق است...............

قرمزته

به امید پیروزی.......

پرسپولیس........ببری.....ببازی.........دوست داریم

عشق است...

پرسپولیس و امیر طلا رو با هم...

:heart::heart::heart::heart::heart::heart:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل - عماد رضا مهاجم عراقي پيشين تيم فوتبال سپاهان اصفهان و كنوني الزمالك مصر كه براي مذاكره با باشگاه پرسپوليس به ايران آمده است امروز بعدازظهر در جلسه‌اي كه با حضور مدير برنامه‌هايش و حبيب كاشاني مدير عامل باشگاه پرسپوليس انجام شد براي پيوستن به اين تيم مذاكره كرد.
در پايان اين جلسه قرار شد كه عماد رضا به مصر بازگردد و شرايط جدايي‌اش را ضمن مذاكره با باشگاه الزمالك بررسي كند و پس از آن در صورت مهيا شدن مقدمات پيوستنش به پرسپوليس از نيم فصل به جمع شاگردان علي دايي ملحق شود.
عماد رضا بايد براي حضور دوباره در ايران رضايت باشگاه مصري را جلب كند. اين جلسه در دفتر حبيب كاشاني برگزار شد و دو ساعت به طول انجاميد.

;););););)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
7 گل: صفر ایرانپاک
5 گل: حسین کلانی
4 گل: همایون بهزادی – مهدی هاشمی نسب
2 گل: علی پروین – محمود خوردبین – فرشاد پیوس – ادموند بزیک – شاهرخ بیانی – اسماعیل حاج رحیمی پور – ایرج *******
یک گل: ناظم گنجاپور – جهانگیر فتاحی – غلامرضا فتح آبادی – ناصر محمدخانی – رضا عابدیان – نادر میراحمدیان – مرتضی کرمانی مقدم – مهدی مهدوی کیا – بهنام طاهرزاده – افشین پیروانی – پایان رافت – علی کریمی – بهروز ***** فر – رضا جباری – علی انصاریان – بهنام ابوالقاسم پور – یحیی گل محمدی – عیسی ترائوره – حامد کاویانپور – سهراب انتظاری – شیث رضایی - کریم باقری - مازیار زارع - عادل کلاه کج

:wub::wub::wub::wub::wub:​

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خدایش هم هنوز عابدزاده ، عابدزاده هست

REZA9192.JPG

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
کری نماینده های قرمز و آبی مجلس !
«بنویس مجلس، قرمزته» این ختم‌کلام یکی از نمایندگان دوآتشه مجلس است.
فریدون حسنوند نماینده اندیمشک که از قدیم‌الایام پرسپولیسی بوده و در مجلس امان استقلالی‌ها را بریده، در آستانه دربی برای نمایندگان آبی بدجور کری می‌خواند.

خبرآن لاین ، جسته و گریخته اعلام شده بود اغلب نمایندگان مجلس پرسپولیسی هستند اما حسنوند این موضوع را قطعی اعلام کرد تا بگوید: «تعداد ما بیشتر از استقلالی‌هاست. امسال هم وضعیت تیم خیلی خوب است. انشاءالله فردا می‌بریم.»

حسنوند همیشه یک رقیب جدی استقلالی در صحن مجلس دارد. این دو بر سر بازی‌های استقلال و پرسپولیس بد کری می‌خوانند و آخرین بار، طرف استقلالی بازی را باخته است. حسنوند لبخند می‌زند و می‌گوید: «ایشان آقای امیدوار رضایی است.» عضو هیأت مدیره سابق استقلال که می‌گویند موافقت خود را برای حضور در هیأت‌مدیره جدید هم اعلام کرده، یک پای ثابت کری‌های مجلس است. امیدوار و برادرش محسن رضایی که می‌گویند از استقلالی‌های تیر است، از معروفترین چهره‌های سیاسی کشور هستند. حسنوند معمولاً کار دشواری مقابل رضایی دارد اما یک نتیجه تاریخی هست که همیشه دست او را مقابل امیدوار بازگذاشته: «بله، به تیمشان 6 تا زدیم. هر وقت رضایی کری بخواند همین را می‌گویم.»

حسنوند و رضایی نماینده خوزستان هستند و اگر هم نخواهند معمولاً باید کنار هم قرار بگیرند. حسنوند در آستانه دربی زیاد کری می‌خواند. او می‌خندد و برای رضایی پیغامی می‌فرستد: «تیم ما که چهل و یک‌سال پیش 6 تا به استقلال زده، حالا اگر با تورم سال 89 محاسبه‌اش کنیم حداقل می‌شود 60 گل!» این جواب جالبی است که حسنوند همیشه به امیدوار رضایی و استقلالی‌های دیگر می‌دهد تا مبادا در جنگ کری‌خوانی کم بیاورد. آبی‌های مجلس کلاً در اقلیت قرار دارند و به قول حسنوند، از نظر تعداد حرفی برای گفتن ندارند. این در حالی است که مجلس هفتم در قرق استقلالی‌ها و صحن آن تبدیل به جولانگاه استقلالی‌ها شده بود.

حسنوند می‌گوید: «من نشمردم ولی ما خیلی بیشتر هستیم. کلاً قرمزته.» اخبار جالبتری هم از مجلس به گوش می‌رسد. برخی از نمایندگان اصفهان که گفته می‌شود طرفداران دو آتشه سپاهان و ذوب‌آهن هستند، برای پرسپولیس بال بال می‌زنند. یکی از نمایندگان مجلس تن صدایش را پایین می‌آورد و می‌گوید: «اسم‌شان را نگویم بهتر است ولی دقیقاً همان‌ها که ادعا دارند سپاهانی هستند و ذوب‌آهنی، طرفداران دو آتشه پرسپولیس‌اند و هر روز اخبارش را پیگیری می‌کنند.» در بین نمایندگان ساری هم یکی هست که بدجور سنگ پرسپولیس را به سینه می‌زند. آن نماینده مجلس می‌گوید: «خب از ما نشنیده بگیرید، یوسف‌نژاد نماینده ساری پرسپولیسی دوآتشه است.»

علیرضا دهقان نماینده ایذه، سیدشریف حسینی (اهواز)، پورفاطمی (دشتی و تنگستان) و... از جمله سرخابی‌های مجلس هستند که اسمشان مثل توپ صدا کرده. حتی اخیراً لو رفته برخی از اعضای هیات رئیسه مجلس هم بدجوری پرسپولیسی‌اند. یکی از این رؤسا که رئیس دفتری پرسپولیسی هم دارد، همیشه بازی‌های این تیم را می‌بیند. پسر بزرگ او هم همواره در کنار پدر قرار دارد و هر دو هنگام تماشای بازی قرمزها ترکیب را آنالیز می‌کنند! ولی دوآتشه‌ترین طرفداران پرسپولیس که اسمشان همه جا پیچیده پرویز سروری و اسماعیل کوثری دو نماینده تهران هستند. سروری که در هیأت مدیره پرسپولیس بوده و توجیه قانع‌کننده‌ای دارد، اما کوثری از ابتدا یک پرسپولیسی دوآتشه بوده. در آن سو هم امیدوار رضایی و مقداد نجف‌نژاد قرار دارند. دومی که رئیس کمیته تربیت‌بدنی مجلس است سابقاً مدیر عامل باشگاه استقلال بود و همواره با پرسپولیسی‌های مجلس در حال کری‌خوانی است. در مجلس بعضی‌ها هم هستند که هنوز ماهیت خود را فاش نکرده‌اند. یکی از این افراد یحیی‌زاده نماینده تفت و میبد است که ریاست کمیته تربیت‌بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس را بر عهده دارد. پرسپولیسی‌ها می‌گویند او از آنهاست، استقلالی‌ها هم چنین جمله‌ای را تکرار می‌کنند. می‌گویند روزی که علی سعیدلو پیشنهاد حضور در هیأت مدیره پرسپولیس را به یحیی‌زاده مطرح کرد او این پیشنهاد را نپذیرفت تا بگوید: «دوست ندارم مردم بگویند طرفدار فلان تیم هستم.»

سازمان قرمز

«در فدراسیون فوتبال خبری نیست اما سازمان تربیت‌بدنی پرسپولیس بازار است.» وقتی رئیس، یک پرسپولیسی تیر باشد که به قول وزیر آموزش و پرورش با هر باخت این تیم اخم می‌کند، کارمندان و معاونان هم باید قرمز باشند. یک مقام آگاه در سازمان تربیت‌بدنی محافظه‌کارانه می‌گوید: «فقط یک چیز بگویم. ما در سازمان، استقلالی نداریم. شاید سایپایی باشد، ولی آبی اصلاً». نقل است در مراسم اهدای خون اعضای هیأت دولت، وقتی حاجی‌بابایی وزیر آموزش و پرورش به همراه علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت‌بدنی قصد داشت خون بدهد، پیش از هر چیز با کنایه به مأموران گفت: «چرا از آقای سعیدلو خون می‌گیرید؟ خون او بدجور قرمز است!»

او برای آنکه منظورش را به حاضرین برساند با حفظ لبخند ادامه داد: «والا هر وقت پرسپولیس می‌بازد آقای سعیدلو بدجور ناراحت است.» با حضور این رئیس قرمز در سازمان تربیت‌بدنی استقلالی‌ها اجازه نفس کشیدن ندارند. اگر هم کسی استقلالی باشد، فعلاً رو نکرده. سعیدلو همیشه یک پرسپولیسی تیر در کنارش دارد. او شوقانی معاون طرح و برنامه سازمان است. آن فرد آگاه در سازمان می‌گوید: «اگر اسم پرسپولیسی‌ها را بگویم باید یک صفحه بنویسید. من که اصلاً استقلالی ندیده‌ام.» این وسط یکی هم پیدا می‌شود که طرفدار ساپیا درمی‌آید و معمولاً در دربی خنثی است. «خب او حمید سجادی است که پست معاونت توسعه ورزش قهرمانی را دارد.» سعیدلو بارها به صورت غیرمستقیم پرسپولیسی بودنش را ثابت کرده، به ویژه روزی که قرار بود کمک مالی سازمان را در اختیار علی فتح‌ا...زاده بگذارد. نقل است در آن روز سعیدلو رو به مدیر عامل استقلال گفته بود: «این پول را می‌دهم به شرطی که پرسپولیس را نبرید!»

دوآتشه‌های دولت

و اما دولت. یکی از نزدیکان محمد دادکان رئیس سابق فدراسیون فوتبال که همواره با او به دفتر داوود احمدی‌نژاد برادر رئیس‌جمهور می‌رود، می‌گوید: «ایشان از پرسپولیسی‌های تیر هستند. حتی قبل از اینکه به دولت بیایند، اخبار پرسپولیس را دنبال می‌کردند.»

از دیگر پرسپولیسی‌های دوآتشه دولت باید به نام دانشجو وزیر فرهنگ و آموزش عالی اشاره کرد. ایرج ندیمی معاون وزیر صنایع هم سعی کرده همیشه در کری‌خوانی‌های قبل از دربی نقشی اساسی ایفا کند. اما آنها همیشه رقبای جدی مانند آصفی و پرویز کاظمی دارند. آصفی سفیر سابق ایران در امارات و سخنگوی اسبق وزارت خارجه که در هیأت‌مدیره استقلال هم فعالیت کرده از استقلالی‌های دوآتشه است. نقل است او در کنفرانس‌های مطبوعاتی وزارت خارجه پرده‌های آبی را پشت‌سرش طوری قرار می‌داد که همه چیز رنگ و روی استقلال داشته باشد. پرویز کاظمی وزیر سابق وزارت رفاه هم که این روزها در هیأت‌مدیره استیل‌آذین حضور دارد، بدجور آبی است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سعید راد:استقلالی‌ها خواب زدن 6 گل را ببینند!

0ffab09f52d3aa1bef39728b557e4811.jpg

- سعید راد مدعی است پرسپولیس در داربی 69 می‌تواند 7 گل به استقلال بزند!
این بازیگر سینما که از پرسپولیسی‌های قدیمی است در مورد داربی می‌گوید: «پرسپولیس داربی را هفت بر صفر می‌برد. البته نه این‌که فکر کنید چشم‌هایم را بسته‌ام و این حرف را می‌زنم.

خبرآن لاین : من فکر می‌کنم داربی به همین کری‌خوانی‌هایش قشنگ است. استقلالی‌ها هم می‌توانند بیایند بگویند 8 گل می‌زنند.»

او در مورد حرف مهدی فنونی‌زاده که گفته بود استقلال می‌توانسته در یکی از داربی‌ها 6 گل به پرسپولیس بزند اما او به خاطر علی پروین به بازیکنان استقلال گفته بازی را شل بگیرند نیز می‌گوید: «استقلالی‌ها باید در خواب ببینند که 6 گل به پرسپولیس زده‌اند. آن نتیجه 6 - 0 تکرار شدنی نیست.»

او در مورد کم شدن هیجان داربی در سال‌های گذشته نیز می‌گوید: «متاسفانه در این سال‌ها هیجان داربی را خیلی کم کرده‌اند که این از جذابیت داربی کم کرده. بلیت‌ها را هم گران کرده‌اند که باعث شده فوتبال ما هیجان نداشته باشد.»

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
7 گل: صفر ایرانپاک
5 گل: حسین کلانی
4 گل: همایون بهزادی – مهدی هاشمی نسب
2 گل: علی پروین – محمود خوردبین – فرشاد پیوس – ادموند بزیک – شاهرخ بیانی – اسماعیل حاج رحیمی پور – ایرج *******
یک گل: ناظم گنجاپور – جهانگیر فتاحی – غلامرضا فتح آبادی – ناصر محمدخانی – رضا عابدیان – نادر میراحمدیان – مرتضی کرمانی مقدم – مهدی مهدوی کیا – بهنام طاهرزاده – افشین پیروانی – پایان رافت – علی کریمی – بهروز ***** فر – رضا جباری – علی انصاریان – بهنام ابوالقاسم پور – یحیی گل محمدی – عیسی ترائوره – حامد کاویانپور – سهراب انتظاری – شیث رضایی - کریم باقری - مازیار زارع - عادل کلاه کج

:wub::wub::wub::wub::wub:​
شیث گل نزده..مهرداد اولادی بود.که تو اون بازی معدنچی هم گل زد.تو لیست هادی نوروزی هم جا افتاده.در ضمن محسن خلیلی و نیکی جونم هست.

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تیم خیلی ایراد داره ولی خدا رو شکر تو دربی ملاک نیست !! ایشالا آقا کریم یه دونه از اون گل های خفن بزنه دلمون رو شاد کنه ...
ما رفتیم استادیوم ... شما هم از همینجا تشویق کنید :دی

i424265_r217de.jpg

icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
به امید پیروزی ........
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif