• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من اصولا تا همه چی تموم نشه باورم نمی شه. هر وقت قطبی از ایران خارج شد و واسه تیم 1 مربی دیگه آوردن باورم میشه!!
!!
87abc185.jpg

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب منم واقعا متاسفم از این خبر. البته منم بقول هستی تا زمانی که 100% نشه باور نمیکنم ولی گمونم باید قضیه جدی باشه که ایسنا برده رو خبرگزاری.

البته دلیل این کار کاملا مشخصه. همسر افشین قطبی یه کره ای هست و زندگی کردن براش تو ایران با شرایط موجود واقعا سخته. باید قبول کنیم که یه مربی فوتبال هم زندگی شخصی داره و نمیتونه تمام مسائلش رو فدای زندگی ورزشیش کنه. ربطی هم به زن ذلیل بودن نداره!!!

فقط از صمیم قلب آرزو میکنم که اگر قرار بر جدایی قطبی باشه اولا هر جا میره موفق باشه چون واقعا موفقیت امسال پرسپولیس بخش عمده ایش مدیون قطبی ئه و دوما مربی ای در حد نام پرسپولیس بیارن تا سریالی که همیشه تو فوتبال ایران بوده و قهرمان یه فصل تو فصل بعد گند میزنه رو دیگه شاهد نباشیم!!

به امید موفقیت پرسپولیس با هر اسمی و با هر مربی ای.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
فقط خدا کنه برن دنبال یه مربی خوب واقعا!!!!!!!!! که خیلی بعید میدونم
به نظر من که استیلی رو میزارن !!!!!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
ادعای جدید قلعه نویی

قلعه‌نويي:يك قدم تا آسيافاصله داريم
از استقلال يك تيم بين‌المللي مي‌سازم

خوب شد قطبی این اصطلاحات رو گفت و یاد داد و نشون داد رفت والا یه سری مربی ها .................

قطبی یکشنبه ایران رو ترک میکنه و به سئول میره

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
الان فقط دنيزلي به درد تيم ميخوره و لا غير ... اميدوارم بيادش ... قطبي هم 100 % رفتني شد

وسايلشم جمع كرده ... كاملا هم حق داشته به نظر من ... هميشه بت خواهد موند ;)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
به 1001 دلیل علیه استیلی جبهه گبری نکنید

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس:
شانس استیلی بیشتر است

خبرگزاری فوتبال ایران - داستان افشین قطبی و پرسپولیس بالاخره به نقطه پایان رسید. رسانه‌ها گمانه‌زنی‌های مختلفی درخصوص ماندن یا جدایی او داشتند. دراین میان یکی از اعضای هیأت‌مدیره باشگاه از بی‌نتیجه ماندن مذاکرات کاشانی و قطبی خبر داد.

عضو هیأت‌مدیریه پرسپولیس که نمی خواست نامش فاش شود در گفت‌وگو با خبرگزاری فوتبال ایران، با اشاره به این موضوع اظهار داشت: «طی چند روز اخیر کاشانی چند بار با قطبی جلسه داشت ولی طرفین با یکدیگر به توافق نرسیدند. قطبی جدا از مسائل فوتبالی،‌ مشکلات شخصی دارد و به همین دلیل قصد دارد از ایران برود. این عضو هیأت‌مدیره در پاسخ به این سئوال که شانس کدام گزینه برای جانشینی قطبی بیشتر است گفت: «هنوز هیچ چیز مشخص نیست ولی شانس استیلی بیشتر است،‌ البته باشگاه برای سرمربی کردن او شرط‌های ویژه‌ای خواهد داد

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
دوباره همه چیز داره مثل پارسال میشه .. تغییرات عمده و بی برنامه .. عین کل فوتبال مون که کلا درپیته .
استیلی هم سرمربی بشه یا هر کس دیگه ای مهم اینه که این تغییر تفکر فقط باعث موفقیتهای مقطعی و مشکلات طولانی مدت میشه .
چیزی که فوتبالمون به اون دچاره چه برسه به باشگاهها . عملکرد پرسپولیس و استقلال و مثلا ابومسلم رو مرور کنید ... شبیه همه ، موفقیتهای زودگذر اما مشکلات عمیق و غیر قابل حل عین تیم ملی
نظر من اینه (با اینکه خودم هیچ وقت بهش عمل نکردم) فوتبال ایران رو باید سرسری طرفداری کرد . چون کلا باری به هر جهته . 200 سال دیگه اگه فوتبال اروپا به همین صورت بمونه و ما حرکت کنیم بهش نمیرسیم . به قول علی دائی اینجا ایرانه !!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
موافقم
سریع یه چیز یاد میگیرند جار می زنند...هنوز خیلی زود هست...
شانسی بردند... حالا

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در گفت و گو با فارس
قطبي: تغييرات مورد نظرم در پرسپوليس امكان‌پذير نبود
خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: ادامه فعاليت نيازمند تغييراتي بود كه با توجه به شرايط فعلي، اين تحولات امكان‌پذير نبود.

افشين قطبي در گفت و گو با فارس پس از جلسه امروز صبح با حبيب كاشاني، اظهار داشت: مشكلات خانوادگي دليل اصلي‌ نماندن است. علاوه بر اين، تيم براي ادامه روند كنوني نيازمند تغييرات اساسي است كه در شرايط فعلي، امكان پذير نيست.
وي افزود: به سه دليل فني و يك مشكل خانوادگي، قراردادم را تمديد نكردم. مي‌دانم كه پرسپوليس بايد در سه جبهه بزرگ، رقابتش را آغاز كند. با توجه به شناختم از فوتبال ايران، به عملي نشدن خواسته‌هايم باور داشتم و مي‌دانسم به در بسته خواهم خورد.
قطبي گفت: در فصلي كه گذشت، رزهاي خوشي را تجربه كردم و تجارب زيادي را به دست آوردم. اعتراف مي‌كنم كه از فعاليت در اين تيم ايراني خيلي خوشحالم. علي پروين، خوردبين و تمامي پيشكسوتان تعامل خوبي با من داشتند و هرگز عليه من جبهه نگرفتند. منطقي نيست كه به دليل مخالفت با بزرگان پرسپوليس، تهران را ترك كنم.
دستيار سابق پيم ‌وربيك در تيم كره حنوبي خاطر نشان ساخت: قرار بود امروز در يك برنامه تلويزيوني شركت كرده و از همانجا با هواداران و مردم خونگرم ايران خداحافظي كنم؛ اما به دليل دشوار بودن شرايط، اين كار را نكردم. مطمئن باشند در يك برنامه تلويزيوني از آنها عذرخواهي خواهم كرد. هر جاي دنيا كه باشم، در خدمت اين تيم هستم و در صورت نياز، حاضرم به اين تيم مشاوره دهم.
قطبي گفت: اميدوارم سرمربي آينده پرسپوليس كه به اين تيم بزرگ ملحق خواهد شد، روزهاي خوبي براي هواداران تكرار كند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8703100278

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
گفت‌وگوي ايسنا با افشين قطبي:
تصميم منطقـي گـرفتـم
مربي بعدي كار خيلي سختي دارد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
با همه‌ي واكنش‌هاي احساسي‌اش مردي منطقي است. يك سالي بيشتر از حضورش در ايران نمي‌گذرد اما، هيچ چيز در اين يك سال از نظرش دور نمانده است. مي‌داند كه ماندنش بسيار دشوارتر از آمدنش به ايران است.
افشين قطبي صبح پنج شنبه با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به گفت‌وگو نشست. او سخت‌ترين كارش را مربي‌گري در پرسپوليس خواند و گفت: "در ايران نمي‌شود استراحت كرد. گفت بايد منطقي فكر كرد. پول و امكانات نداريم."
قطبي از ايران و ايراني هم حرف زد. گفت در اين مدت ايران را بهتر و بيشتر شناخته است و به خوبي دريافته كه ايراني‌ها صداقت را دوست دارند. او هدفش را تنها قهرماني پرسپوليس ندانست و گفت: "خواستم رفتار و اخلاق حرفه‌اي را جا بيندازم" و چه خوب اين كار را كرد. دست كم داوران ايراني كه اين فصل براي پرسپوليس قضاوت كرده‌اند، اين را مي‌دانند. آنها كه پس از شكست تيم‌ها با انواع و اقسام انتقادهاي سران تيم بازنده روبرو بودند اين را مي‌دانند.
پرسپوليس قطبي چه در پيروزي، چه در مساوي و چه به هنگام شكست داور را مورد حمله و هجمه‌هاي انتقاد خود قرار نداد.
قطبي از آينده‌اش هم گفت. گفت اگر در كره ماه هم امكانات داشته باشم به آنجا مي‌روم. گفت همواره بايد انرژي داد و به خوبي مي‌داند كه هر كه رفت، ماند و هركه ماند، رفت.

متن پرسش و پاسخ ما با افشين قطبي در زير مي‌آيد:

**در ابتدا ارزيابي كوتاهي از حضور يكساله‌تان در پرسپوليس داشته باشيد.

- من در اين يك سال تجربه بسيار خوبي كسب كردم. از اين‌كه فرصت كار كردن با بازيكنان ايراني را به دست آوردم لذت بردم و خوشحالم كه توانستم كشورم ايران را بيشتر و بهتر بشناسم. چيزي كه براي من از ابتدا بسيار مهم بود اين بود كه بتوانم مردم ايران را خوشحال كنم. ضمن اين‌كه قصد داشتم رفتار و اخلاق حرفه‌اي كه فوتبال ايران به آن نيازمند بود را جا بيندازم. ما بايد بدانيم كه فوتبال ايران به نظم و انضباط نياز دارد. چيزي كه هنوز نمي‌دانم چه قدر به آن رسيده‌ايم. فكر مي‌كنم به دو بخش اول هدف‌مان كه خوشحال كردن مردم بود به طور قطع دست پيدا كرديم و موفق شديم پس از شش سال پرسپوليس را به قهرماني در ليگ برتر برسانيم.

**استقبال از شما در مرداد 86 در فرودگاه مهرآباد فوق‌العاده بود. اما هيچ‌كس فكر نمي‌كرد كه حكومت شما در پرسپوليس تا پايان فصل دوام بياورد اما شما مانديد و يكي از محبوب‌ترين مربيان پرسپوليس شديد.

- فكر مي‌كنم مردم آدم برنده را دوست دارند. با اين حال مردم ايران به صداقت بيشتر علاقه دارند. تجربه‌ام به من مي‌گويد كه مردم در زندگي روزمره‌شان با آدم‌هاي صادق زيادي روبرو نيستند و اين در زندگي‌اشان كم است. وقتي كسي پيدا شود كه صادقانه حرف مي‌زند و از ته دل با آنها هم صحبت مي‌شود مردم مثل برادر آن كس را دوست دارند. به نظرم در محبوبيتي كه كسب كردم تلويزيون و خبرگزاري‌ها با مصاحبه‌هايشان كمك زيادي كردند. رسانه‌ها باعث شدند كه مردم من را بهتر بشناسند و آنها هم وقتي عكس‌العمل‌هاي من را پس از بردها و باخت‌ها ديدند لطف‌شان بيشتر شد.

**در گفت و گو قبلي‌تان مي‌گفتيد از اين‌كه مي‌بينيد مردم در خيابان‌ها آشغال مي‌ريزند ناراحت مي‌شويد. در حال حاضر پس از يك سال چه نكته منفي از مردم ايران مي‌بينيد كه شما را اذيت مي‌كند؟

- اگر ما در تاريخ و فرهنگ‌مان دقيق شويم مي‌بينيم كه مردم ايران مردمي بوده‌اند با توانايي بالا. وقتي مي‌بينم ما از اين توانايي، كيفيت و هوش‌مان در جهت كارهاي منفي استفاده مي‌كنيم ناراحت مي‌شوم. دوست دارم مردم ايران از اين هوش و انرژي‌شان براي بهتر شدن زندگي‌شان استفاده كنند. هيچ چيز بدتر از اين نيست كه توانايي داشته باشي ولي از آن استفاده نكني.

**بازيكنان هم جزيي از اين مردم هستند. آنها هم به عنوان جزيي از كل جامعه چنين خصيصه منفي دارند؟

- فكر مي‌كنم بعضي وقت‌ها بايد بازيكنان ايراني را بغل كني و به آنها حرف‌هاي خوب بزني، ولي برخي مواقع بايد با آنها تند رفتار كني و محكم باشي اما بازيكنان ايراني هم اگر از تمام هوش و كيفيت‌شان در زمين استفاده كنند جزو بهترين‌ها خواهند بود.

** در اين يك سال چه قدر تنها بوديد؟ شما پس از بازگشت به ايران تنها پدرتان را در كنارتان مي‌ديديد؟

- من در روزهاي اول خيلي تنها بودم اما دايي من خيلي كمك‌ام كرد. بعدا دوستان ديگري هم پيدا كردم كه چيزهاي زيادي به من ياد دادند و كم كم با كمك آنها با شرايط زندگي در ايران آشنا شدم. همسرم هم به من كمك زيادي كرد.

** در هفته‌هاي اول حضورتان در ايران، فارسي صحبت كردن‌تان براي شما دردسرساز شد. مثلا جايي كه گفتيد فوتبال "علي‌اصغري" را نمي‌پذيريد؟

- بله، در ابتدا مشكل داشتم اما در حاضر حال حاضر فارسي‌ام بهتر شده اما هنوز خيلي خوب نيست و نمي‌توانم مثل بلبل حرف بزنم. به هر حال با همين زبان مي‌توانم عقايدم را به بازيكنان بگويم. با وجود اين شناختم از رسانه‌ها خيلي زياد شده ولي مي‌دانم كه به كدام خبرگزاري مي‌توانم اطمينان كنم. تلاش كرده‌ام كه از حاشيه‌ها به دور باشم.

** ماندن يا رفتن شما از پرسپوليس در حال حاضر سوال 20 ميليون هوادار اين تيم است.

- من چهارشنبه 2 جلسه داشتم، در اين جلسات موضع خودم را كه هم مسايل شخصي بود و هم حرفه‌اي با مسوولان باشگاه در ميان گذاشتم. من نمي‌خواستم احساساتي تصميم بگيرم كه اگر دنبال چنين چيزي بودم حاضر بودم قراردادم را سفيد امضا كنم. اما به نظر من بايد منطقي فكر كرد چرا كه سرمربيگري در پرسپوليس مسووليت بزرگي است و قبول اين مسووليت امكانات زيادي مي‌خواهد. امكاناتي كه ما در فوتبال ايران آن را نداريم و حاضر هم نيستيم براي آن سرمايه‌گذاري كنيم.

** پس تصميم شما فارغ از احساسات است و منطقي تصميم گرفته‌ايد؟

- بله، صد درصد تصميم‌ام منطقي است.

**شما در مصاحبه اخيرتان با سايت باشگاه اعلام كرده‌ايد كه پس از هفت سال كار نياز به استراحت داريد. آيا اين استراحت در فوتبال حرفه‌اي بي‌معني نيست، به خصوص كه اگر به ياد بياوريم مربي مثل فرگوسن 22 سال در منچستر يونايتد بدون استراحت كار كرده است؟

- شرايط متفاوت است. فرگوسن در باشگاهي كار مي‌كند كه امكانات و پول زيادي دارد و هر آن‌چه كه مي‌خواهد سريعا آماده مي‌شود. بين فصل‌ها هم براي استراحت وقت كافي دارد و افراد كنارش در كادر فني كساني هستند كه خودش انتخاب كرده است. او به همكارانش در كادر فني اطمينان دارد و آنها هم مي‌دانند كه فرگوسن چه چيزي مي‌خواهد. به نظرم مربيگري درپرسپوليس سخت‌تر از مربيگري در منچستر يونايتد است.

**همه اين دلايل درست اما شما از ابتدا با وجود همين شرايط به ايران آمديد؟

- بله، اين مسايل را پيش‌بيني كردم اما فوتبال ايران كمبودهاي فراواني دارد. از آن طرف حاشيه‌هايي كه اينجا وجود دارد فوق‌العاده زياد است. ما امكانات حرفه‌اي بودن را نداريم و به همين دليل است كه مي‌گويم حضور در پرسپوليس سخت‌ترين كاري بوده كه تا به حال در زندگي‌ام انجام داده‌ام. با اين حال حضورم در پرسپوليس يك معجزه بود و افتخار مي‌كنم كه در اينجا بودم و توانستيم با كمك هم كار را با موفقيت به پايان برسانيم.

**در اين كه خواسته‌هاي شما منطقي است شكي وجود ندارد اما نمي‌توانيم توقع داشته باشيم كه به يك باره اين امكانات درست شود. امكانات همين هست كه مي‌بينيم.

- بله، امكانات كم هست اما انتظار مردم زياد است. آنها هميشه انتظار دارند كه پرسپوليس قهرمان شود. تنها چيزي كه آنها قبول دارند فقط قهرماني در آسياست و اگر در آسيا قهرمان نشويم تمام چيزهايي كه ساخته‌ايم خراب مي‌شود. من اين را مي‌دانم. به سرنوشت مربياني كه قبل‌تر از من در پرسپوليس بوده‌اند توجه كرده‌ام. من دوست ندارم اين‌طور ادامه بدهم. وقتي انتظارات زياد است و امكانات كم، كار كردن خيلي سخت و حتي غيرممكن است.

**كاشاني اعلام كرده كه شما ديگر نمي‌خواهيد در پرسپوليس بمانيد؟

- هرجا بروم ما همگي افتخار هم هستيم. وقتي شما در كارتان موفق هستيد من مي‌توانم به دوستي با شما افتخار كنم. من هم اگر بتوانم در كشوري ديگر كار كنم و جاي جديدي براي مربيان ايراني باز كنم اين باعث پيشرفت فوتبال ايران مي‌شود. كدام مربي ايراني در حال حاضر در خارج كار مي‌كند و نتيجه مي‌گيرد. اما من مي‌خواهم اين شرايط را فراهم كنم. من از هفت سال گذشته تا به حال 2 بار در جام جهاني، يك بار در جام ملت‌هاي آسيا و با سه تيم باشگاهي در سه كشور كار كرده‌ام و در هر تيم فضاي جديدي و سختي را تجربه كرده‌ام و هيچ وقت هم استراحت نداشتم. مي‌خواستم بعد از جام ملت‌ها استراحت كنم كه نشد. در ايران هم كه نمي‌شود استراحت كرد.

**ولي شما تا شروع فصل جديد وقت براي استراحت كردن داريد؟

- در ايران بعد از كار هم نمي‌شود استراحت كرد. اگر با من به خيابان يا رستوران برويد مي‌بينيد كه اين مكان‌هاي جاي استراحت نيستند. مردم واقعا لطف دارند. آنها دوست دارند، مي‌آيند و ما بايد با آنها عكس بگيريم، به آنها امضا بدهيم و مدام لبخند بزنيم. اگر يك بار نخنديم مي‌گويند چرا قيافه گرفتي؟ بعضي‌ها مي‌آيند جلو و خيلي سفت بغل مي‌كنند و پس از آن 10 نفر ديگر مي‌آيند روي سر و صورت‌ات. اين اتفاق تنها يك روز مي‌افتد، هر دقيقه و هر جايي كه من هستم چنين شرايطي وجود دارد. اين خيلي خوب است و من اصلا ناراحت نيستم. اين لطف مردم را نشان مي‌دهد. وظيفه ماست كه به هواداران امضا بدهيم و با آنها خوب باشيم. ولي به هر حال اين مشكلاتي را ايجاد مي‌كند و انرژي را مي‌گيرد و بايد هميشه انرژي بدهي.

**پيش‌بيني‌تان درباره آينده پرسپوليس چيست؟ پرسپوليس مي‌تواند قهرمان ليگ قهرمانان آسيا بشود؟

- پرسپوليس بايد خلاق بشود. با اين حال هر كس كه به اين تيم مي‌آيد كار خيلي سختي دارد. فكر مي‌كنم در مرحله اول با كمي تلاش پرسپوليس به مرحله دوم صعود مي‌كند چرا كه تيم‌هاي حريف در ورزشگاه آزادي كار سختي را مقابل پرسپوليس دارند. به ويژه اين‌كه اگر يك مربي محبوب در پرسپوليس باشد و صد هزار نفر آن را حمايت كنند. در مراحل بعد پرسپوليس بايد با تيم‌هاي كره‌اي و ژاپني بازي كند. تيم‌هاي اين كشورها امكانات فوق‌العاده‌اي دارند و بودجه سالانه آنها سي تا پنجاه ميليون دلار است و مي‌توانند بهترين بازيكنان خارجي را بياورند. معمولا بهترين گلزنان ليگ برزيل به ليگ‌هاي كره و ژاپن مي‌روند و اين كار حريفان اين تيم‌ها را سخت مي‌كند. ضمن آن‌كه ليگ قهرمانان از نيم فصل دوم ليگ ايران شروع مي‌شود و ممكن است مربي پرسپوليس حالا چه من و چه نفر ديگري نتواند با نتايجي كه در نيم فصل اول مي‌گيرد در ليگ قهرمانان بماند. پس از قهرماني امسال انتظار مردم بسيار زياد شده و اين مساله كار مربي سال آينده را سخت مي‌كند.

** مقصد بعدي‌تان كجاست، آمريكا يا كره جنوبي؟

- نمي‌توانم در حال حاضر به اين سوال جواب بدهم. چند پيشنهاد دارم و اگر حتي از كره ماه هم پيشنهاد داشته باشم امكانات در آنجا وجود داشته باشد به آنجا مي‌روم.

**گويا امكانات براي شما در اولويت است و خستگي ناشي از هفت سال گذشته تنها يك بهانه است؟

- به باشگاهي مي‌روم كه بتوانم با امكاناتش آن تيم را قهرمان كنم و قطعا در كادر فني از كساني استفاده مي‌كنم كه با تجربه باشند. مي‌خواهم با كادري با تجربه و بازيكناني حرفه‌اي كارهاي بزرگ انجام بدهم. پس از يك مدت استراحت انرژي‌ام را دوباره به دست مي‌آورم تا بتوانم كار بزرگي انجام دهم.

** پس از يك سال سرمربيگري در پرسپوليس حاضريد دستيار هيدينگ، ادوكات يا فربيك باشيد؟

- من با آنها هم صحبت كردم. آنها مي‌گويند كه بهترين كار اين است كه سرمربي‌ بمانم چون 22 سال به عنوان كمك مربي در خيلي تيم‌ها مربيگري كرده‌ام. با اين حال هنوز هم انعطاف دارم و اگر بتوانم مثلا در ليگ برتر انگليس مربي باشم اين فوق‌العاده خواهد بود.

**مثلا دستيار گاس هيدينگ در چلسي؟

- فعلا تمام تمركز هيدينگ بر رقابت‌هاي يورو 2008 و تيم ملي روسيه است اما صحبت‌هايي براي حضور او در چلسي شده است.

** قطعا نظر مربي كه يكي از دو كانديداي مربيگري تيم ملي بوده درباره وضعيت فعلي تيم ملي مي‌تواند جالب باشد.

- اميدوارم كه تيم ملي بتواند به جام جهاني صعود كند. با اين حال بازي با امارات فوق‌العاده دشوار خواهد بود. امارات تيم خوبي است و "متسو" اين تيم را به خوبي آماده كرده است. من سال گذشته بازي‌هاي اين تيم را در جام خليج فارس ديدم. آنها تيمي هستند كه براي ايران به ويژه در بازي برگشت مشكل ايجاد خواهند كرد. ايران بايد در بازي رفت سه امتياز كسب كند در غير اين صورت كار مشكل خواهد شد.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1140593&Lang=P

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دوستان نظر تون راجع به محمد خاکپور چیه ؟

گویا به ایران اومده تا هدایت تیمی رو برعهده بگیره تو لیگ

همون مدافع سالهای نه چندان دور تیم ملی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یکی رو بیارن که وقتی حرف می زنه مثل افشین قطبی بهمون کلاس بده...
افشین امپراطور همیشه تو قلبمون خواهی موند

saqar

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بدترین اتفاقی که می تونست بیافته افتادش ....................هننوز هیچ کس ارزش واقعی قطبی رو درک نکرده .............مربی بیسار بزرگی .......وقتی فصل شروع شدش و اتفاقی که نباید بیافته افتادش اونوقته که فقط حسرت اینکه چرا نموندش برامون میمونه .........هر کسی نمی تونست این کار بزرگ رو بکنه با این بازیکن های سرکش و افراد زیرآب زنی که چشم نداشتن موفقیت تیم رو ببینن ...............حتی دنیزلی هم نتونست از پس این مشکلات بربیادش .اوم آزمون خودش رو پس داده .................قطبی روح خیلی بزرگ و جنگنده ای داشت که مردونه وایساد و از پا نیفتاد .............فقط میشه گفت حیف چون توی آسیا مطمئنن با اون میشد کاری کرد حتی قهرمانی ولی حیف ..............:(:(:(:(:(:(:(

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از نظر من قبطی بهترین تصمیم رو گرفت هم برای خودش و هم برای پرسپولیس دلیلش هم فکر میکنم واضح باشه ببینید همیشه وقتی کسی که پیروز و موفق میشه و در کنارش هم به محبوبیت میرسه دشمنان قسم خورده ایی پیدا میکنه که تمام نیروشون رو میزارن تا اون شخص رو زمین بزنن و له کنن و از اونجایی که همیشه خرابکردن راحتتر از ساختن و آباد کردنه مطمئن باشید تو کارشون موفق هم میشدن. تازه ادامه موفقیت قبطی که اگر شرایط براش مهیا میشد دور از دسترس هم نبود به ضرر خیلیها میشد پس تقریبا مطمئن بودم این شرایط براش مهیا نمیشد.
من قبطی رو خیلی دوست دارم ولی هم به خاطر خودش و هم پرسپولیس ته دلم دوست داشتم که بره و نمونه .
قطبی اگر میموند امسال شرایط وحشتناکی رو براش رقم میزدند و حتی کاشانی هم فکر میکنم با علم به این مسئله باطنن دوست نداشت قطبی بمونه چون موندن قطبی یعنی شروع سنگ اندازیهای دشمان قسم خورده ی قطبی تا زمانیکه قطبی رو زمین بزنن و شکست قطبی به عنوان مربی یعنی شکست پرسپولیس و اگر این اتفاق می افتاد کاشانی به عنوان مدیر عامل هم هدف انتقادات ریز و درشت قرار میگرفت.
شاید قبول نکنید ولی از نظر من همین افراد خیلی دوست داشتند قطبی قراردادشو تمدید کنه تا چیزی رو که تو سرشون بود عملی بکنن که فکر میکنم قطبی یه جورایی خودشو نجات داد.
البته نمیخوام بگم خیلی تجربه دارم ولی تو این 40 سالی که زندگی کردم این جور مسائل کم ندیدم تو جامعه و پرسپولیس هم مدل کوچکی از این اجتماعه.
در هر صورت اینها نظرات شخصی بود و وحی منظر نیست و امیدوار هم هستم هر کسی که مربی پرسپولیس میشه موفق باشه و شرایط براش مهیا باشه .

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

رفتن قطبی خبر ناراحت کننده ای بود

فکر کنم عمده ترین کارش تو فصل قبل حفظ روحیه تیمی حتی تو شرایط کسر 6 امتیاز بود ، و مبارزه تا جای امکان با حاشیه ها ..

ولی فکر کنم دلیل اصلی نموندنش خانواده و رفتن تو اوج و ... اینها نبوده .. :hmm:

احتمالا خواسته دستیاران و همکارانش رو خودش بیاره و با این کارش مخالفت شده آخه ظاهرا استیلی و بعضی بازیکنهای دیگه حکم پشت قباله رو واسه پرسپولیس دارن .. :hmm:

شما چی فکر میکنید ... ؟ :eek:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باهات موافقم فرزاد خان

تو برنامه ورزش 2 هم این کوثری به این مساله اشاره کرد. مشکل سر کار فنی و دستیاران و .... بوده.

در برنامه نود که قطبی گفت مرزبان 100در صد درتیم جایی نداره. استیلی هم با اون مصاحبش کار خودشو تموم کرده بود.

احتمالا کاشانی باز خواسته کدخدا منشی کنه. اما قطبی حرفه ای گری کرده و قبول نکرده. کار درستی کرد. وقتی از طرف انتظار قهرمانی اسیا رو داریم باید دستش رو باز بزاریم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
قطبي هميشه يك بت ( Bot ) خواهد موند ... بهترين كارو كرد ... داشت جايي كار ميكرد كه به قول خودش همه

فقط بلدن بگن مخلصيم چاكريم اما وقتي دور شي چيزايي پشت سرت ميگن و جوري زير آبتو ميزنن كه كف و خون بالا

مياري ... بعد اين استيلي الان دقيقا مثل زالو شده ... حتي اگر پرسپوليس 10 سال هم قهرمان بشه و آسيا

هم اول شيم باز خوشم نمياد اين زالو تو پرسپوليس باشه ... من نميدونم اين مرزبان چه مشگلي داشت كه

قطبي كه همرو ميبخشه و به روش نمياره در باره مرزبان دلش خيلي پر بود ... به نظر نميرسيد كه آدم بدي باشه

حالا خدا ميدونه ... در هر صورت قطبي بهتر شد كه رفت حد اقل ميره يه جاي سالم و درست و حسابي مربي گري

ميكنه و لذتشو ميبره ... يهو وسط فصل بهش نميگن 6 امتياز كم شده و 4 تا بازيكن قهر كردن ... فهلا هم

5 تا پيشنهاد مربيگري داره ... 2 تا از خود كره و يكي قطر و امارات و بحرين ... اميدوارم هميشه موفق باشه

و هميشه دوست داشتني ترين مربي تاريخ پرسپوليس باقي خواهد موند :)

الان هم فقطططططططططططططططططططط دنيزلي به درد ميخوره ... اين الاقا اسم برانكو و برادر تيم وربيك

و چند تا چلغوز ديگرو آوردن ( از جمله خاكپور و استيلي ) خدا به داد برسهههههههههههههههه :hmm:

بالا