• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از ديدار شب گذشته مقابل پگاه گيلان اظهار داشت: پس از سال ها با پيراهن پرسپوليس در ورزشگاه آزادي به ميدان ‌رفتم و كار برايم سخت بود چراكه فشار زيادي روي خود احساس مي كردم.
وي افزود: از استقبال پرشور هواداران خوشحالم. توقعات از من بسيار است و وظيفه دارم به زودي به آمادگي كامل برسم.
هافبك سابق بايرن مونيخ تاكيد كرد: پرسپوليس عملكرد خوبي مقابل پگاه داشت؛ اما هرگز از بازي خودم راضي نيستم. كمي سردرگم بودم.
كريمي در خصوص اضافه ورزنش گفت: به هيچ عنوان اضافه وزن ندارم چون هميشه خود را مورد ازمايش قرار مي‌دهم. برخي به دنبال حاشيه سازي هستند.
وي در مورد تيم ملي تاكيد كرد: تمام فكر من پرسپوليس است و به تيم ملي فكر نمي‌كنم. حرف هاي زيادي براي گفتن دارم و اميدوارم با قهرماني در آسيا خيلي مسائل را ثابت كنم.
كريم درخصوص دربي خاطرنشان كرد: دربي هميشه حساسيت خودش را دارد. مدتي است كه اين بازي را تجربه نكرده ام و اميدوارم با حضورم به سه امتياز بازي برسيم تا مردم را خوشحال كنيم. البته در بازي مقابل پگاه نقاط ضعفي داشتيم كه تا پيش از دربي بايد ترميم شوند.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم پرسپوليس شب گذشته پس از بازي مقابل پگاه در هتل لاله با مديرعامل و اعضاي هيئت مديره ديدار كردند.
اعضاي هيئت مديره ضمن تقدير از بازيكنان بابت برد مقابل پگاه به هر كدام از آنها و كادر فني مبلغ 500 هزار تومان پاداش دادند.
در پايان مراسم نيز از ليدرهاي باشگاه تقدير شد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
پس از برتري مقابل پگاه گيلان

باقري: مي خواهيم حرف اول را در آسيا بزنيم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با نفرات خوبي كه در اختيار داريم، مي خواهيم حرف اول را در فوتبال آسيا بزنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از بازي شب گذشته مقابل پگاه گيلان اظهار داشت: بازي خوبي را انجام داديم و خوشبختانه اين بار نتيجه لازم را نيز كسب كرديم.
وي افزود: مي‌توانستيم بيشتر گل بزنيم چون تيم برتر ميدان بوديم، البته نبايد اين نكته را هم فراموش كرد كه مهدي واعظي روز خوبي داشت و چند بار مانع فروپاشي دروازه ما شد.
كاپيتان پرسپوليس در خصوص گلزني هاي متعدد خود در فصل جديد خاطرنشان كرد: اگر تلاش بازيكنان نباشد، نمي توانم گلزني كنم. اميدوارم اين مسئله تداوم داشته باشد و فردي موثر براي تيم باشم. البته در مورد پنالتي ها از خودم راضي نيستم چون به نوعي خودخواه بودم.
وي افزود: روز به روز بهتر مي‌شويم و با توجه به اينكه بازيكنان خوبي داريم، مي خواهيم در آسيا حرف اول را بزنيم و اين خواسته دور از دسترس نيست.
باقري در مورد دربي تهران تاكيد كرد: دربي هميشه حساسيت خودش را دارد. بي شك با تيم قدرتمندي مواجه مي شويم؛ اما مي توانيم اين تيم را نيز با شكست بدرقه كنيم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
پس از برتري پرسپوليس در هفته هشتم

توره: به گلزني پيش از دربي نياز داشتم

خبرگزاري فارس: مهاجم افريقايي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از گلزني مقابل پگاه خوشحالم، چراكه پيش از دربي به آن نياز داشتم.

به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره پس از بازي شب گذشته مقابل پگاه گيلان اظهار داشت:‌ در ديدارهاي گذشته باوجود ارائه عملكرد خوب، در نتيجه گيري موفق نمي شديم؛ اما مقابل پگاه هم خوب بازي كرديم و هم نتيجه گرفتيم.
وي ادامه داد: بي شك مستحق كسب پيروي بوديم و اگر دقت مي كرديم با گل هاي بيشتري حريف را شكست مي داديم.
مهاجم افريقايي در مورد گلزني خود در اين ديدار گفت: خوشحالم كه سهمي در موفقيت تيم داشتم. پيش از بازي حساس مقابل استقلال تهران، نياز به گل‌زني داشتم.
توره در پاپان خاطرنشان كرد: در آمادگي به سر مي برم و بايد منتظر روزهاي بهتري از من باشيد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
پس از برتري پرسپوليس در هفته هشتم

پتروويچ: استقلال را مانند پگاه شكست مي‌دهيم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به انگيزه بالايي كه داريم، استقلال تهران را نيز همانند پگاه مغلوب مي كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، ايوان پتروويچ پس از بازي مقابل پگاه گيلان، اظهار داشت: بازي بسيار خوبي را مقابل گيلاني ها به نمايش گذاشتيم؛ اما باز هم فرصت هاي زيادي را از دست داديم.
وي افزود: مطمئن باشيد طبق قولي كه داده بوديم هر روز بهتر از گذشته مي‌شويم و قصد داريم به تيمي تبديل شويم كه در آسيا روي آن حساب ويژه اي باز كنند.
هافبك كروات پرسپوليس در مورد حضور كريمي در پرسپوليس تصريح كرد: وي را به خوبي شناخته و بازي هايش را ديده بودم. افتخار مي‌كنم در كنار بزرگاني مثل او و كريم باقري و ساير بازيكنان پرسپوليس به ميدان مي‌روم. رقابت در تيم باعث ايجاد انگيزه و و تلاش زياد مي‌شود و من هم از آن استقبال مي‌كنم.
پتروويچ با اشاره به دربي تهران خاطرنشان كرد: تمام بازي هاي ليگ برتر سه امتياز دارد؛ اما مطمئن هستم استقلال را نيز مانند پگاه شكست مي دهيم تا هواداران به قدرت واقعي ما پي ببرنند.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در كشور خودم دربي هاي بزرگي را تجربه كرده ام و هيچ استرسي براي دربي تهران ندارم.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
آقا رضا سفارش منو انجام دادی ؟
سلام
والا پست رو که ساعت 7 زدی من 6.30 از خونه زده بودم بیرون ولی تا دلت بخواد جیغ زدم ......... هنوز گلوم درد میکنه ........ مخصوصا سر اون 2 تا پنالتی که کریم خراب کرد خیلی جیغ زدیم

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
3 تا بچه نزدیک ما بودن که خیلی باحال بودن .......... همراهی نداشتن و تنها بودن ولی شور و شوقی که داشتن باور نکردنی بود ....... وقتی موقعیت خراب میشد یا پنالتی ها گل نشد خودشونو میزدن
170fs738031.gif

9hkscj.jpg

24buipw.jpg

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
قطبی : شكست پگاه روحيه ما را براي داربي بالاتر برد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحالم كه توانستيم بازي پيش از داربي را در مقابل 100 هزار تماشاگر ببريم و روحيه مضاعفي براي مصاف با استقلال داشته باشيم.
افشين قطبي پس از پيروزي دو بر صفر تيمش مقابل پگاه گيلان در جمع خبرنگاران گفت: به غير از دو گلي كه به ثمر رسانديم و چند صحنه خطرناكي كه در نيمه دوم روي دروازه حريف خلق كرديم از ساير لحظات بازي راضي نيستم و معتقدم مي‌توانستيم بازي بهتر و به دنبال آن نتيجه بهتري كسب كنيم. ما در نيمه اول تاحدودي ناهماهنگ بوديم و البته سرعت بازي هم كه بخشي از آن بخاطر بلندي چمن ورزشگاه بود، كند شد؛ اما در نيمه دوم بازيكنان ما بهتر عمل كردند كه ثمره آن اين نتيجه شد كه بايد از آن راضي باشم.
وي افزود: بايد از پزشك تيم تشكر كنم كه ابراهيم توره و سپهر حيدري را به رغم مصدوميتشان به اين بازي رساند و تك تك اعضاي پرسپوليس در اين مدت نشان دادند كه نقش خود را براي حضور تيم‌شان در ليگ قهرمانان آسيا و قهرماني در آن خوب بازي مي‌كنند. اين بازي به لحاظ اينكه آخرين ديدار ما پيش از داربي بود، اهميت فوق‌العاده‌اي داشت؛ هميشه بازي‌هاي پيش و پس از داربي براي دو تيم پرسپوليس و استقلال اهميت زيادي دارد و خوشحالم كه توانستيم بازي پيش از داربي را در حضور هواداران بسياري با پيروزي پشت سر بگذاريم تا روحيه و انگيزه بازيكنان براي مصاف با استقلال مضاعف شود.

قطبي هم‌چنين درباره عدم تمركز خط مياني و مدافعين مركزي تيمش در اين بازي، تصريح كرد: قبول دارم كه بازيكنان ما در نيمه اول به خصوص در دادن پاس‌ها دچار اشتباه مي‌شدند كه بخشي از آن بخاطر بلندي چمن ورزشگاه بود اما در نيمه دوم بهتر شديم؛ همچنين سپهر حيدري را به اين خاطر كه با مدافعين صحبت مي‌كند تا تمركزشان بيشتر شود، به ميدان فرستادم و از آتسو هم در نيمه دوم راضي بودم. بالاخره هر تيمي به مرور بهتر مي‌شود و شايد تغييرات تاكتيكي را در آينده داشته باشيم كه نمي‌توانم به شما بگويم. به هر حال در اين بازي ما دو سه گل نخورديم و شش، هفت گل نزديم؛ معتقدم پرسپوليس روز به روز بهتر مي‌شود و ما مي‌توانيم در آينده به آساني قول قهرماني بدهيم كه شايد اين قول را پس از داربي بدهم.

وي درباره زمان بازي ديكارمو و تقابلش با نيكبخت در خط حمله اين تيم، خاطرنشان كرد: ITC پائولو ديكارمو هنوز به دست ما نرسيده و من شخصا چهارشنبه شب تا ساعت 3 بامداد اين مساله را پي‌گيري مي‌كردم، حتي ماركو هم با وجود مشكلاتي خانوادگي‌اش در برزيل براي اين مساله به ما كمك مي‌كند؛ فكر مي‌كنم او به بازي داربي برسد؛ اما نيكبخت نيز يكي از مهاجمين خوب پرسپوليس است و من هميشه دوست دارم در يك تيم بازيكنان براي حضور در تركيب اصلي و قرار گرفتن در پست تخصصي‌شان با يكديگر رقابت سالم داشته باشند؛ اين تشنگي آنها بر سر حضور مي‌تواند به نفع خودشان و تيم باشد.

قطبي همچنين درباره تقابلش با خبرنگاران در روز‌هاي اخير، نيز گفت: من هنوز زبان فارسي را به طور كامل ياد نگرفته‌ام و برگردان برخي لغات از جمله CRAZY و ... را به طور دقيق نمي‌دانم. برخي لغات در زبان لاتين چند معني داشته كه ممكن است مثبت هم باشد اما ظاهرا در زبان فارسي اين‌طور نيست؛ بالاخره اگر حرفي زده‌ام كه قصد بي‌احترامي نداشتم و از اين بابت از خبرنگاران عذرخواهي مي‌كنم؛ اما شما هم حق بدهيد وقتي ما اجازه حضور خبرنگاري را در محل تمرين مي‌دهيم و به او احترام مي‌گذاريم، چرا در روزنامه‌اش مطالبي نادرستي عليه مربيان پرسپوليس نوشته مي‌شود.

وي افزود: متاسفانه يكي از روزنامه‌هاي ورزشي اخيرا مطالبي را عليه پرويز كماسي نوشته و عملكردش را زير سوال ‌برده بود؛ در ادامه آن اين كار با ماركو انجام شد كه گفتند براي آوردن بازيكن به برزيل سفر كرده كه اين‌ها درست نيست. من خوشحالم كه در اين مدت متوجه شدم مردم ايران باهوش‌ترين مردم دنيا هستند و تمام اين مسايل را به خوبي درك مي‌كنند. درباره خودم هم بايد بپذيرم يك مربي بين‌المللي بايد با مشكلات سخت هم كنار بيايد و براي موفقيت تمركز بيشتري داشته باشد.

قطبي تاكيد كرد: من هيچ وقت به كسي بي‌احترامي نمي‌كنم؛ ما بايد سعي كنيم روش صداقت را در كارمان پيش بگيريم. بالاخره نوشتن چنين مطالبي به چندين عامل برمي‌گردد كه يكي از آنها مي‌تواند علاقه ما ايراني‌ها در فرهنگ فوتبال به خواندن حاشيه‌هاي فوتبال باشد كه باعث بالا رفتن تيراژ روزنامه مي‌شود؛ همين‌طور ما بايد به لغات توجه بيشتري كنيم و خودم هم بايد تمركز مضاعفي داشته باشم.

قطبي در ابتداي صحبت‌هايش، در حالي كه براي اولين‌بار در سالن كنفرانس جديد ورزشگاه آزادي حاضر مي‌شد از مسوولين اين مجموعه تشكر كرد و با دست زدن خبرنگاران را دعوت به اين كار براي تبريك به مديريت ورزشگاه كرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
تکذیب مذاکره رئیس هیئت مدیره پرسپولیس با دادکان
حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس هرگونه مذاکره با محمد دادکان یا شخص دیگری مبنی بر تشکیل و راه اندازی پرسپولیس جدید را تکذیب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، روز پنجشنبه برخی روزنامه های ورزشی از ملاقات و یا مذاکره حسین هدایتی با محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال مبنی بر تشکیل تیم جدید با عنوان پرسپولیس خبر داده بودند.

رئیس هئیت مدیره پرسپولیس که از انتشار این اخبار غیرواقع به طور کامل بی اطلاع بود با ارسال نامه ای به خبرگزاری مهر، هر گونه مذاکره با محمد دادکان و یا شخص دیگری در این مورد را تکذیب کرد.

حسین هدایتی در نامه خود آورده است :« ضمن تبریک پیروزی پرسپولیس مقابل پگاه گیلان به همه هواداران خونگرم این باشگاه لازم می دانم در مورد انتشار اخبار غیرواقع روز پنجشنبه برخی روزنامه های ورزشی توضیحاتی ارائه کنم.

اینجانب تاکنون جلسات و مذاکرات تلفنی متعددی با اهالی ورزش داشته ام اما مذاکره ای با هدف تشکیل پرسپولیس جدید آنهم با شخص خاصی ( از جمله با جناب آقای دادکان ) و یا هر شخص دیگری نداشته ام. ضمن اینکه باشگاه پرسپولیس با تاریخ این کشور گره خورده و بیش از 40 سال درخشیده است و فعالیت خوب خود را با مدیریت قابل قبول سازمان تربیت بدنی و گاهی با مدیریت بخش خصوصی ادامه داده است. بنابراین چگونه ممکن است نیاز به تشکیل و راه اندازی جدیدی داشته باشد؟

بنده نیز همواره تا زنده ام در خدمت این باشگاه و هواداران فهیم و هوشیار آن خواهم بود. پس انتظار دارم اصحاب جراید و دوستان عزیز ما در روزنامه های ورزشی قبل از انتشار هرگونه اخباری از صحبت آن مطلع گردند تا از نشر اکاذیب اینچنینی که زایده تخیل افکار برخی است، جلوگیری شود.»

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
3 تا بچه نزدیک ما بودن که خیلی باحال بودن .......... همراهی نداشتن و تنها بودن ولی شور و شوقی که داشتن باور نکردنی بود ....... وقتی موقعیت خراب میشد یا پنالتی ها گل نشد خودشونو میزدن
170fs738031.gif

رضا خودت کوشی پس؟
veiledsmile1.gif

photosmile.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
رييس انجمن ورزشي نويسان ايران : از قطبی شکایت میکنیم

خبرگزاری پرسپولیس : درگيري لفظي افشين قطبي ، سرمربي پرسپوليس با خبرنگاران بازتاب گسترده اي ميان اهالي مطبوعات داشت. حتي عذرخواهي او نيز نتوانست کمي از شدت اين مسئله بکاهد. در همين راستا دکتر احمدي ، رييس انجمن خبرنگاران ، عکاسان و روزنامه نگاران ورزشي در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال خواستار رسيدگي کميته انظباطي در مورد توهين شديد قطبي به خبرنگاران ورزشي شد.
احمدي در گفت و گویی مي گويد: يک اتفاقي در سطح مطبوعات رخ داده است و يک نفر حرف بي ربطي زده،بعد از آن اعلام مي کند که نمي دانسته ام چه گفته ام و عذرخواهي مي کنم.اينکه يک نفر تهمت ناروايي به يک گروه از فوتبال بزند، بدون اينکه تکذيب کند ، عذرخواهي کند قابل پيگيري توسط نهادهاي قضايي فوتبال است.

وي ادامه داد: به اعتقاد انجمن ورزشي نويسان ايران، کميته انظباطي که در موارد اينچنيني مثل توهين يک مربي به بازيکن ، ضرب و شتم بازيکني توسط بازيکني ديگر يا حتي حمله يک بازيکن به يک خبرنگاري در مشهد واکنش نشان مي دهد و اين افراد خاطي را جريمه و محروم مي کند بايد در مورد توهين آقاي قطبي به خبرنگاران نيز رسيدگي هاي قضايي را انجام دهد.
رييس انجمن ورزشي نويسان ايران تاکيد کرد که کميته انظباطي بايد به عنوان مدعي العموم وارد موضوع شود و سرمربي پرسپوليس را به کييته انظباطي احظار کند.
احمدي در ادامه با اشاره به اقدامات انجمن روزنامه نگاران ورزشي ايران در مورد توهين سرمربي پرسپوليس به خبرنگاران تصريح کرد: اگر کميته انظباطي رسيدگي به موضوع توهين آقاي قطبي را منوط به شکايت خبرنگاران يا انجمن کرد، انجمن ورزشي نويسان حاظر است شکايت خود را مطرح کند.

منبع : http://perspolisnews.net/index.php?option=com_content&task=view&id=7235&Itemid=1

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
والا پست رو که ساعت 7 زدی من 6.30 از خونه زده بودم بیرون ولی تا دلت بخواد جیغ زدم ......... هنوز گلوم درد میکنه ........ مخصوصا سر اون 2 تا پنالتی که کریم خراب کرد خیلی جیغ زدیم

خوش به حالتون ! ما که باید آرزوی رفتن به استادیوم رو به ... ببریم ! :(
اجالتا شما آقایون باید جور ما رو هم بکشید و انرژی مضاعف بذارید:happy:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
برنامه های ویژه پرسپولیس برای دیدار با استقلال/ پرداخت پاداش برد پگاه

مسئولان و کادر فنی پرسپولیس قصد دارند با تدابیر ویژه و آمادگی کامل به استقبال شصت و پنجمین دیدار با استقلال بروند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته نهم رقابتهای لیگ برتر روز 12 مهرماه باید در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم استقلال برود. این تیم در دیدار جمعه شب برابر پگاه گیلان به برتری رسید تا با روحیه ای مضاعف به مصاف رقیب دیرینه خود برود.

مسئولان باشگاه پرسپولیس که برنامه های ویژه ای برای دیدار با استقلال دارند، شب گذشته بلافاصله پس از پیروزی برابر پگاه، بازیکنان را به هتل استقلال بردند و پاداش ویژه این پیروزی را به آنها پرداخت کردند.

همچنین در این مراسم وعده پاداش ویژه به بازیکنان در صورت پیروزی برابر استقلال داده شد. اعضای کادر فنی نیز برنامه های این تیم تا دیدار روز 12 مهر برابر استقلال را اعلام کردند.

براساس تصمیم مسئولان باشگاه پرسپولیس، این تیم 48 ساعت قبل از دیدار با استقلال اردوی شبانه روزی خود را در یکی از هتل های تهران برپا خواهد کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس برای دربی روز 12 مهرماه همه بازیکنانش را در اختیار دارد و در صورت صدور کارت بازی مهاجم برزیلی خود، می تواند از دی کارمو نیز استفاده کند.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
رييس انجمن ورزشي نويسان ايران : از قطبی شکایت میکنیم

خبرگزاری پرسپولیس : درگيري لفظي افشين قطبي ، سرمربي پرسپوليس با خبرنگاران بازتاب گسترده اي ميان اهالي مطبوعات داشت. حتي عذرخواهي او نيز نتوانست کمي از شدت اين مسئله بکاهد. در همين راستا دکتر احمدي ، رييس انجمن خبرنگاران ، عکاسان و روزنامه نگاران ورزشي در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال خواستار رسيدگي کميته انظباطي در مورد توهين شديد قطبي به خبرنگاران ورزشي شد.
احمدي در گفت و گویی مي گويد: يک اتفاقي در سطح مطبوعات رخ داده است و يک نفر حرف بي ربطي زده،بعد از آن اعلام مي کند که نمي دانسته ام چه گفته ام و عذرخواهي مي کنم.اينکه يک نفر تهمت ناروايي به يک گروه از فوتبال بزند، بدون اينکه تکذيب کند ، عذرخواهي کند قابل پيگيري توسط نهادهاي قضايي فوتبال است.

وي ادامه داد: به اعتقاد انجمن ورزشي نويسان ايران، کميته انظباطي که در موارد اينچنيني مثل توهين يک مربي به بازيکن ، ضرب و شتم بازيکني توسط بازيکني ديگر يا حتي حمله يک بازيکن به يک خبرنگاري در مشهد واکنش نشان مي دهد و اين افراد خاطي را جريمه و محروم مي کند بايد در مورد توهين آقاي قطبي به خبرنگاران نيز رسيدگي هاي قضايي را انجام دهد.
رييس انجمن ورزشي نويسان ايران تاکيد کرد که کميته انظباطي بايد به عنوان مدعي العموم وارد موضوع شود و سرمربي پرسپوليس را به کييته انظباطي احظار کند.
احمدي در ادامه با اشاره به اقدامات انجمن روزنامه نگاران ورزشي ايران در مورد توهين سرمربي پرسپوليس به خبرنگاران تصريح کرد: اگر کميته انظباطي رسيدگي به موضوع توهين آقاي قطبي را منوط به شکايت خبرنگاران يا انجمن کرد، انجمن ورزشي نويسان حاظر است شکايت خود را مطرح کند.

منبع : http://perspolisnews.net/index.php?option=com_content&task=view&id=7235&Itemid=1
واقعاً اينا ديگه شورشو در آوردن
49.gif

پس با اين حساب وقتي يه مشت اراجيف و اکاذيب و اينا مي نويسن تو روزنامه شون ما هم بايد 400 بار ازشون شکايت کنيم
296.gif

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
واقعاً اينا ديگه شورشو در آوردن
49.gif

پس با اين حساب وقتي يه مشت اراجيف و اکاذيب و اينا مي نويسن تو روزنامه شون ما هم بايد 400 بار ازشون شکايت کنيم
296.gif

اين آشغالا دست پيشو گرفتن كه پس نيفتن .
من موندم چرا كلا مديران تيمهاي ايران اين قدر نسبت به اراجيف نامه هاي روزنامه ها كوتاه ميان ؟؟؟ شما هر روزنامه اي رو كه بخوني چيزي بجز دروغ از قول اين و اون ندارن . چه در مورد استقلال ، چه پرسپوليس ، چه تيماي شهرستاني ؟؟ فقط دروغ و ... شعر مينويسن . اگه كسي حق شكايت داشته باشه باشگاه پرسپوليس هست ، چون اونا يه مشت اراجيف و دورغ محض نوشتن . اينا دارن همه تلاششون رو ميكنون كه تيمها رو وارد حاشيه كنن ، بلكه اين وسط يه نوني از فروش اراجيف نامه هاشون گير بيارن

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا برای من هم سواله که چرا از روزنامه ها شکایت نمی کنن ؟ اینها میخوان با شکایت نکردن وارد حاشیه نشن در حالیکه این اکاذیب بیشتر تیم ها رو وارد حاشیه می کنه. به نظر من کافیه که مصطفوی از طرفداران پرسپولیس در سراسر کشور بخواد که به دلیل نشر اکاذیب در روزنامه ها از خرید روزنام خودداری کنن . به خدا سه سوت همشون با سر می خورن زمین . یه هفته که کسی روزنامه هاشون رو نخره حساب کار دستشون میاد .

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
خوش به حالتون ! ما که باید آرزوی رفتن به استادیوم رو به ... ببریم ! :(
اجالتا شما آقایون باید جور ما رو هم بکشید و انرژی مضاعف بذارید:happy:
خوب بیاید تقسیم وظایف کنیم
biggrin.gif

شما(زنان) برید انقلا*ب کنید ما (مردان) میبریمتون ورزشگاه
biggrin.gif

بالا