• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
«کوت نکردم که بيخودي حجم صفحه رو زياد نکنم»

ممنون دوست من، خيلي زيبا بود

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
پرسپولیس در زمین کارنامه بهتری دارد استقلال روی کاغذ!
61 گل پرسپولیس – 57 گل استقلال

جمعه دوازدهم مهرماه سال 1387در چارچوب رقابتهای لیگ برتر، شصت و پنجمین دربی پایتخت بین دو تیم پرسپولیس و استقلال برگزار می‎شود و استقلال ظاهراً در تعداد برد بهتر از پرسپولیس است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با نگاهی کوتاه به تاریخ بازیهای این دو تیم در می یابیم ‎

حق سرخپوشان چندین بار ضایع شده است.

با هم نگاهی داریم به چند مورد از این موارد:

* دربی چهارم در سال 1348 برگزار شد و طی آن آبی پوشان یک بر صفر تا دقیقه 82 از پرسپولیس پیش بودند. بازی در حالی رو به پایان بود که در این دقیقه، محمود خوردبین با یک ضربه زیبا بازی را به تساوی کشاند ولی در کمال تعجب همگان، داور این دیدار «حاج‎ابوالحسن»، گل بازیکن پرسپولیس را خطا اعلام کرد! این تصمیم موجب تعجب همگان قرار گرفت و تیم پرسپولیس که حق خود را ضایع شده می‎دید، زمین بازی را ترک کرد تا فدراسیون فوتبال وقت، حکم به برتری 3 بر صفر به سود آبی پوشان بدهد!‎ابوالحسن»، گل بازیکن پرسپولیس را خطا اعلام کرد! این تصمیم موجب تعجب همگان قرار گرفت و تیم پرسپولیس که حق خود را ضایع شده می‎دید، زمین بازی را ترک کرد تا فدراسیون فوتبال وقت، حکم به برتری 3 بر صفر به سود آبی پوشان بدهد!

* در دربی پنجم در سال 1349 در یک دیدار تدارکاتی، عباس مژده‎ای بازیکن تعویضی استقلال دوباره به زمین بازی آمد و گل برتری این تیم را به ثمر رساند!

* در دربی ششم در سال 1349 تیم پرسپولیس با گل کلانی یک بر صفر از آبی پوشان پیش افتاده بود که در دقیقه 75 یک خطای کاملاً اشتباه از سوی «ارشد برازنده» داور آن دیدار اعلام شد که همان ضربه منجر به گل تساوی این تیم گردید و اعتراض سرخپوشان به جایی نرسید و قضاوت یک طرفه ادامه داشت تا اینکه در دقیقه 80 مصدومیت شدید شاهرخی بازیکن پرسپولیس باعث شد بازیکنان سرخپوش که دیگر توان بی‎عدالتی بیشتر را نداشتند از دقیقه 80 زمین بازی را ترک کردند که همچون دربی چهارم، فدراسیون فوتبال وقت، رأی به برتری 3 بر صفر به سود آبی پوشان داد!

* در سال 1358 در دربی بیست و دوم در دیداری دوستانه تیم استقلال یک بر صفر از پرسپولیس پیش بود که باز هم قضاوت ناعادلانه «هروس باقومیان» داور آن دیدار در دقیقه 75 موجب نیمه تمام ماندن بازی شد و در حالی که این بازی در چارچوب دیدارهای تدارکاتی انجام می‎شد، نیمه تمام ماند و آبی دوستان این دیدار را یک برد برای خود محسوب می‎کنند!

درحالی که بازی تدارکاتی و نیمه کاره درهمه جای دنیا در آمار کلی محاسبه نمی‎شود در دربی سی و دوم در سال 1369 تیم استقلال با دو گل کاملاً آفساید به برتری دو بر یک رسیدند تا یک پیروزی مشکوک دیگر به نام حریف ثبت شود!

در دربی سی و هفتم در سال 1371 ضربه مجتبی محرمی در دقیقه 80 به دست مدافع استقلال برخورد کرد و در حالی که همگان اعتقاد به ضربه پنالتی داشتند و حتی مدافع خطاکار استقلال اعتقاد به ضربه پنالتی داشت اما آقای «اخوان» داور آن دیدار، نظر دیگری داشت و دستور به ادامه بازی داد!

* در دربی سی و هشتم در سال 1373 باز هم اشتباه داوری، پیروزی مسلم را از سرخپوشان گرفت و در حالی که سرخپوشان تا دقایق پایانی دو بر صفر نسبت به حریف برتری داشتند با اعلام یک ضربه پنالتی به سود حریف و اخراج دو بازیکن پرسپولیس یعنی شاهرودی و محرمی موجب خشم تماشاگران پرسپولیس شد تا این دیدار نیز نیمه تمام بماند و فدراسیون بار دیگر رأی به برتری 3 بر صفر استقلال داد!

* در دربی پنجاه و نهم در سال 1384 فرزاد مجیدی بازیکن استقلال در موقعیت آفساید صاحب توپ شد و با سانتر خود موجب گلزنی عنایتی مهاجم استقلال شد تا گل برتری حریف در حالت کاملاً مشکوک به ثمر برسد!

البته از این موارد زیاد است و در آینده به آن اشاره می‎کنیم. به هر حال هواداران پرشمار پرسپولیس همواره به این مسائل آگاه هستند و به همین خاطر اکثریت تماشاگران کشورمان را طرفداران پر نشاط پرسپولیس تشکیل می‎دهند و در مجموع استقلال تنها روی کاغذ کارنامه بهتری نسبت به پرسپولیس دارد که آن هم قرمزپوشان در زمین بازی جواب استقلال را می‎دهند.

جالب اینکه پرسپولیس 61 بار در دربی گلزنی کرد و استقلال57بار!!!

سوال ، آيا اون نتايج 3 بر صفر هم تو 57 تا محاسبه شده ؟
اين داستان هميشه واسه پرسپوليس بوده ، تا جايي كه يادمه همين پارسال هم دو تا پنالتي بايد به نفع پرسپوليس ميگرفت داور كه اعلام نكرد .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سوال ، آيا اون نتايج 3 بر صفر هم تو 57 تا محاسبه شده ؟
اين داستان هميشه واسه پرسپوليس بوده ، تا جايي كه يادمه همين پارسال هم دو تا پنالتي بايد به نفع پرسپوليس ميگرفت داور كه اعلام نكرد .
بله به احتمل زیاد

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
در آمار برد و باخت دو تیم سه نتیجه 3-0 به نفع استقلال هم لحاظ شدن .

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
مديرعامل باشگاه پرسپوليس:
هنوز ITC دي‌كارمو را دريافت نكرده‌ايم
هواداران خيالشان راحت! هيچ مسوولي دنبال تساوي داربي نيست

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: هواداران پرسپوليس خيال‌شان راحت باشد كه هيچ مقام و مسوولي از پايين ترين رده تا بالاترين رده نخواسته اند كه بازي داربي مساوي شود.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، داريوش مصطفوي پس از تمرين صبح چهارشنبه تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: از اين كه ديدم بازيكنان پرسپوليس در تمرينات آخرين روزهاي پيش از داربي با شادابي و انگيزه بالايي كار مي كنند و بسيار سرحالند خوشحال هستم. ما خودمان را براي يك بازي كاملا جوانمردانه آماده مي كنيم چرا كه تمام دنيا روي اين فوتبال ويژه حساب باز مي كند و آن را مي بيند ميليون‌ها ايراني در داخل و افراد زيادي در خارج از كشور از طريق تلويزيون اين بازي را مي بينند و ما بايد با ارايه يك بازي جوانمردانه داربي را برگزار كنيم؛ هم چنين از هواداران هر دو تيم مي خواهم كه ضمن احترام به يكديگر و تيم حريف به تشويق تيم خودشان بپردازند تا شاهد بازي زيبايي خلاف مسابقات گذشته باشيم.

مصطفوي در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه آيا ممكن است بنا بر مصلحت برخي مسوولان اين بازي داربي به تساوي برسد گفت: خير، هواداران مطمئن باشند از پايين ترين تا بالاترين رده از مسوولان كشور نگفته اند كه بازي به تساوي بكشد. ما به سهم خودمان تيم بسيار قدرتمندي در اختيار داريم كه در يكي از بهترين دوران هاي تاريخي خود حضور دارند و به پشتوانه اين قدرت مقابل استقلال بازي مي كنيم تا با كسب پيروزي در اين ديدار دل هوادارانمان را شاد كنيم چرا كه فكر مي كنم ديگر آنها از يك بازي كسل كننده و بدون گل برتري خسته شده‌اند و توقع پيروزي و زدن گل هاي زيادي را دارند.

وي هم چنين درباره شرايط ITC و امكان بازي دي كارمو خاطرنشان كرد: پول قرارداد دي‌كارمو پرداخت شده، مدارك تحويل داده شده و تمام نامه نگاري ها انجام شده است. منتها اين فدراسيون برزيل و باشگاه قبلي دي‌كارمو است كه خلف وعده كرده و هنوز ITC اين بازيكن برزيلي به دست ما نرسيده است. ما سعي مي كنيم طي امروز و فردا تمام تلاشمان را براي اخذ ITC وي انجام دهيم و در كوتاه ترين زمان بتوانيم شاهد امكان حضور دي‌كارمو در تركيب پرسپوليس باشيم.

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
روز 12 مهر به امید درخشش علی کریمی و یاران و با آرزوی پیروزی پیروزی!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نيكبخت واحدي:
من "نيكبخت" منحصر به فرد هستم
با 50 درصد آمادگي از 100 درصد آماده‌ها بهترم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من نيكبخت هستم و صدردرصد آماده‌ام و با 50 درصد آمادگي‌ام از خيلي بازيكنان ديگر با آمادگي صدردصد هم بهترم.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي شرايط آمادگي جسماني‌اش پيش از بازي داربي اظهار كرد: من صددرصد آماده‌ام و هيچ بيماري ندارم. در بيمارستان آتيه آزمايش دادم و اكنون با آمادگي صددرصد در خدمت تيم هستم و تمام شايعات مبني بر اينكه نيكبخت قصد دارد با نشان دادن مشكلات جسماني در بازي داربي شركت نكند را تكذيب مي‌كنم.

وي گفت: حضور من در داربي تنها بستگي به نظر مربيان دارد. من اكنون صد درصد آماده‌ام و در آمادگي 50 درصد هم از خيلي بازيكنان ديگر بهترم.

نيكبخت درباره‌ي تاثير حضور دي‌كارمو در تيم پرسپوليس در شرايط بازي‌اش به ايسنا گفت: من علي نيكبخت هستم و بسياري از اين مهاجمان تاكنون آمده‌اند و رفته‌اند اما، شما ببينيد كه كي مانده است. من شرايط منحصر به فرد خودم را دارم.

منبع : http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1206670&Lang=P

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
نيكبخت واحدي:
من "نيكبخت" منحصر به فرد هستم
با 50 درصد آمادگي از 100 درصد آماده‌ها بهترم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من نيكبخت هستم و صدردرصد آماده‌ام و با 50 درصد آمادگي‌ام از خيلي بازيكنان ديگر با آمادگي صدردصد هم بهترم.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي شرايط آمادگي جسماني‌اش پيش از بازي داربي اظهار كرد: من صددرصد آماده‌ام و هيچ بيماري ندارم. در بيمارستان آتيه آزمايش دادم و اكنون با آمادگي صددرصد در خدمت تيم هستم و تمام شايعات مبني بر اينكه نيكبخت قصد دارد با نشان دادن مشكلات جسماني در بازي داربي شركت نكند را تكذيب مي‌كنم.

وي گفت: حضور من در داربي تنها بستگي به نظر مربيان دارد. من اكنون صد درصد آماده‌ام و در آمادگي 50 درصد هم از خيلي بازيكنان ديگر بهترم.

نيكبخت درباره‌ي تاثير حضور دي‌كارمو در تيم پرسپوليس در شرايط بازي‌اش به ايسنا گفت: من علي نيكبخت هستم و بسياري از اين مهاجمان تاكنون آمده‌اند و رفته‌اند اما، شما ببينيد كه كي مانده است. من شرايط منحصر به فرد خودم را دارم.

منبع : http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1206670&Lang=P
چقدر این عوضیه !
208.gif

واقعا یک ذره شعور نداره این بشر !!
208.gif

همیشه توی مصاحبه هاش باید بگه من بهترینم !!
25ewrwo.gif

//

127fs2408344.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چقدر این عوضیه !
208.gif

واقعا یک ذره شعور نداره این بشر !!
208.gif

همیشه توی مصاحبه هاش باید بگه من بهترینم !!
25ewrwo.gif

//

127fs2408344.gif

اميرجان سلام
شايد براي چنين دربي هايي اين تيپ بازيكنا بيشتر به كار مربي و تيم بيان . اعتماد داشتن به خود تا اين حد ( كه ميتونه نشون از آمادگي بالا باشه يا نشونه حماقت باشه) ميتونه حتي كارساز هم باشه. بالاخره به قول علي آقا دايي اينجا ايرانه و همه چيزش با جاهاي ديگه دنيا فرق داره . نهايتا آقا خونتو كثيف نكن ;) مخلصيم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اگر گفتيد كيه كه فردا توي بازي جاش خاليه؟ كسي كه پارسال توي هر دو بازي رفت و برگشت براي پرسپوليس در مقابل استقلال گل زد . محسن آقاي گل . نظرات خليلي ميتونه پيرامون بازي فردا جالب باشه . پس:

خليلي: در دربي برگشت غيبتم را جبران خواهم كرد/شانس پيروزي پرسپوليس بيشتر است

مهاجم مصدوم تيم پرسپوليس گفت: خيلي دوست داشتم در مسابقه حساس دربي 65 حضور داشتم و به عنوان مهره‌‏اي كارساز به تيمم خدمت مي‌‏كردم.
محسن خليلي در گفت و گو با ايلنا افزود: مسابقه دربي بين تيم‌‏هاي استقلال و پرسپوليس مانند رقابت بارسلونا و رئال مادريد در اسپانيا اوج فوتبال در كشور ما محسوب مي‌‏شود و هر بازيكني كه در ايران فوتبال بازي مي‌‏كند علاقه‌‏مند است روزي اين مسابقه را تجربه كند. با اين حال اميدوارم بازيكنان فعلي كه در اين دو تيم بازي مي‌‏كنند روز جمعه فوتبال زيبايي را از خود به نمايش بگذارند.

وي ادامه داد: با ارزيابي نتايج هر دو تيم از ابتداي فصل تاكنون مي‌‏توان ادعا كرد شانس پرسپوليس براي كسب سه امتياز بيشتر از استقلال است. بازيكنان پرسپوليس در چند هفته گذشته نشان داده‌‏اند هنوز هم مدعي اول كسب قهرماني مسابقات ليگ برتر هستند. در اين بين حضور بازيكناني مانند علي كريمي و دي كارمو نيز مي‌‏تواند بسيار حائز اهميت باشد.
خليلي اضافه كرد: بازيكنان خط حمله پرسپوليس به خوبي مي‌‏توانند در اين مسابقه جاي خالي مرا پر كنند با اين حال حسرت مي‌‏خورم كه در اين بازي نمي‌‏توانم حضور داشته باشم. البته هنوز فرصت هست و شايد در ديدار برگشت به شرايط آرماني نزديك شدم و توانستم براي پرسپوليس به ميدان بروم.
مهاجم مصدوم پرسپوليس افزود:‌ افشين قطبي در طول فصل گذشته نشان داد كه براي مسابقات حساس برنامه‌‏هاي خاصي دارد. يقين دارم اين مربي براي بازي با استقلال نيز تدابير ويژه‌‏اي انديشيده است. البته نبايد منكر توانايي‌‏هاي تيم استقلال و كادر فني اين تيم نيز شد. بازيكنان استقلال در دو هفته گذشته به ويژه در مسابقه برابر استقلال اهواز نشان دادند چقدر مي‌‏توانند تيم خطرناكي باشند.
وي گفت:‌ اگر ديدارهاي گذشته به هر دليل مساوي مي شد به خاطر حساسيت بالاي اين بازي بود. اگر رسانه‌‏ها شرايطي را فراهم كنند تا حساسيت اين مسابقه كمتر شود مسابقه به مراتب بهتري از سوي هر دو تيم شاهد خواهيم بود. ضمن اينكه همين حساسيت باعث شده است تا اگر تيمي در اين مسابقه برنده شود از لحاظ روحي و رواني مي‌‏تواند شرايط بهتري را براي ادامه مسابقات ليگ برتر پيدا كند.
خليلي در پايان خاطر نشان كرد:‌ اميدوارم بازيكنان و همچنين هواداران در طول مسابقه هيچ‌‏ گاه به فكر مسائل حاشيه‌‏اي نباشند و فقط وظيفه خود را انجام دهند. چرا كه ارزش ندارد تا ارزش‌‏هاي اخلاقي به خاطر فوتبال زير سوال برود.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ايشالله كه مي بريم فردا بعد از گل
connie_mini_jumpbed.gif

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها من مطمئنم بازی رو می بریم . راستی از جمله شرطبندی خبری نشد ؟ زودباشید منتظریم ها !!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
به قول خانومه
پرسپولیس 6 تا رو که نزنه 3 تا رو حتماً میزنه

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
به قول خانومه
پرسپولیس 6 تا رو که نزنه 3 تا رو حتماً میزنه

آي گفتي انقده حال كردم خانومه اينو گفت يه ياور سيبيل اومده بود مي گفت
121fs725372.gif

استقلال من سيبيلش رو ديدم....

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام بچه ها ... من تقريبا مدت 1 ماه نبودم ... حالا برگشتم ... اميدوارم فردا با 4 تا گلي كه پرسپوليس ميزنه

يه حال اساسي بكنيم ... آخه خواب ديدم بازي 4-0 ميشه ... ببينيم چقدر درست در مياد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام بچه ها ... من تقريبا مدت 1 ماه نبودم ... حالا برگشتم ... اميدوارم فردا با 4 تا گلي كه پرسپوليس ميزنه

يه حال اساسي بكنيم ... آخه خواب ديدم بازي 4-0 ميشه ... ببينيم چقدر درست در مياد

رونان جان خوش آمدي. انشاا... خوش قدم و خوش خبر باشي :)

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام مجدد خدمت دوستان
يك خبر كه يادم رفت بگم اينكه اخبار ورزشي TV اعلام كرد كارت بازي دوكارمو از طرف فدراسيون فوتبال صادر شده و اين بازيكن ميتونه فردا براي پرسپوليس به ميدان بره. با اين حساب فردا پرسپوليس گزينه هاي زيادي براي بازي در نوك حمله خود خواهد داشت.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در گفت و گو با فارس ، قطبي: فردا خيلي از آبي‌ها قرمز‌پوش مي‌شوند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم پرسپوليس گفت: از حمايت امروز هواداران شوكه شدم؛ اما مطمئنم فردا خيلي از آبي‌ها پيراهن قرمز بر تن مي‌كنند.

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: معتقدم باتوجه به اينكه برخي رسانه‌هاي خارجي اين بازي را مي‌خواهند پايان كارنامه من بدانند، كار درستي نباشد.
وي افزود: حساسيت ديدار صد چندان است. مطمئنم بعد از بازي فردا، با اين استقبال در تمرين امروز و هيجان، خيلي از آبي‌ها پيراهن قرمز مي‌پوشند؛ حتي در خارج از كشور.
قطبي عنوان كرد: در فوتبال بين‌المللي يك بازي پايان يا آغاز كارنامه يك مربي نيست؛ بلكه بايد به هر مربي وقت داد.
سرمربي پرسپوليس خاطر نشان ساخت: كارنامه مرا مانند فصل قبل، در تمام فصل ببينيد؛ نه در يك بازي. همانطور كه پارسال پنجره را روي من بستند؛ اما در كاخ با قهرماني پرسپوليس براي من باز شد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآ‌ور شد: قلب شير من فقط به فكر برد است؛ اما در فوتبال نبايد زود قضاوت كرد.

بالا