• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
چقدر این عوضیه !
208.gif

واقعا یک ذره شعور نداره این بشر !!
208.gif

همیشه توی مصاحبه هاش باید بگه من بهترینم !!
25ewrwo.gif

//

127fs2408344.gif

دوست عزیز دیگه از این توهین ها به بازیکن های تیم نداشتیم
نیکی یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس هستش

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
تایید می شه !

راستی دوستان قطبی توی مصاحبه تلویزیونیش یه جمله ای گفت که من به دلیل شلوغی منزل نشنیدم بعدش بلافاصله گفت : "البته شوخی کردم ها ، وارونه اش نکنید ..." جمله اش چی بود لطفا ؟؟؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
گفت هر کی نتیجه رو پیش بینی کنه crazy هست :)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دوست عزیز دیگه از این توهین ها به بازیکن های تیم نداشتیم
نیکی یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس هستش

بابا من خودم این وری ام !!
127fs2408344.gif

نیکبخت وقتی توی استقلال بود هم از همین مصاحبه ها داشت ... !
mmy2xl.gif

آخه کی میاد بگه من بازیکن شماره یک ام !؟! این جور قضاوت ها رو دیگران باید بکنن نه خود آدم توی رادیو تلویزیون و روزنامه !!
mmy2xl.gif

درکل بحت رو به حاشیه نکشونیم !! بذاریم بچه ها در فضای آرام کارشون رو بکنن !!
f_75805m_10c3615.jpg

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
این خانمه کی بوده

به امید پیروزی پیروزی در 6 ساعت دیگه

TV يك گزارش نشون داد از ايرانيهاي طرفدار پرسپوليس و استقلال در خارج كشور كه يك خانمي گفت من پرسپوليسي هستم و در بازي دربي پرسپوليس اگه 6 تا نزنه 3 تا رو حتما ميزنه :) . (( ولي خدايي طرفداراي پرسپوليس كه نشون دادن ، خيلي با كلاس تر بودن ))
پست بعدي من : حدود 7 ساعت ديگه واسه تبريك برد پرسپوليس.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تشویق کریمی و اعضای هیئت مدیره پرسپولیس/ فهرست 18 نفره سرخپوشان اعلام شد

آخرین جلسه تمرینی تیم فوتبال پرسپولیس پیش از برگزاری دیدار مقابل استقلال، عصر امروز همراه با تشویق شدید اعضای هیئت مدیره و علی کریمی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از برگزاری دربی 65، ساعت 15 امروز با حضور بیش از 1500 تماشاگر در ورزشگاه اکباتان آغاز شد. تعدادی از بانوان علاقمند به سرخپوشان پایتخت هم این تمرین را از نزدیک تماشا کردند.

در جریان تمرین امروز سرخپوشان که به مدت 75 دقیقه ادامه داشت، اعضای هیئت مدیره نیز برای روحیه دادن به بازیکنان و کادر فنی تیم حضور داشتند. تماشاگران هم از ابتدا تا پایان تمرین به تشویق مدیران، کادر فنی و بازیکنان پرداختند که در این بین هدایتی، دیگر اعضای هیئت مدیره و علی کریمی بیش از سایر نفرات حاضر در تمرین تشویق شدند.

در ابتدای این تمرین 18 بازیکن منتخب کادرفنی پرسپولیس برای حضور در دیدار فردا مقابل استقلال از سایر نفرات جدا شدند و زیر نظر افشین پیروانی بدنهای خود را گرم کردند.

مهدی واعظی، علیرضا حقیقی، سپهر حیدری، مجتبی شیری، علیرضا محمد، مازیار زارع، کریم باقری، نبی الله باقری ها، علی کریمی، علیرضا نیکبخت، مسعود زارعی، محمد علوی، محمد منصوری، پژمان نوری، دی کارمو، ایوان پترویچ، ابراهیم توره و فرانک آتسو 18 بازیکن برگزیده کادر فنی پرسپولیس برای برگزاری دیدار مقابل استقلال هستند.

آقا وسط، پرسینگ، پاسکاری ترکیبی، سانتر از جناحین و شوتزنی بخش هایی از تمرین این نفرات بود. در این شرایط بازیکنان خارج از فهرست 18 نفره پشت دروازه ها به تمرین پرداختند.

مارکو همچنان تنها غایب تمرین سرخپوشان بود. الونگ و بادامکی که پس از مدت ها پا به توپ شده هم به صورت اختصاصی تمرین کردند.

در پایان این تمرین 18 بازیکن اصلی پرسپولیس به منظور برپایی اردوی شبانه روزی راهی هتل استقلال شدند.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
آقا وسط، پرسینگ، پاسکاری ترکیبی، سانتر از جناحین و شوتزنی بخش هایی از تمرین این نفرات بود.

یه تمرین پنالتی هم برای این کریم در نظر میگرفتن خوب بود :دی

Bagheri_karim.jpg

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
در گفت و گو با فارس

سيار: داور دو پنالتي پرسپوليس را نديد

خبرگزاري فارس: كارشناس داوري گفت: كميل در نيمه اول خوب قضاوت نكرد و دو پنالتي به سود پرسپوليس نديد.

پرويز ساير در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: سعد كميل در نيمه نخست قضاوت خيلي خوبي نداشت زيرا چهار صحنه اتفاق افتاد كه قضاوت خوبي نداشت.
وي افزود: در دقيقه هشت در محوطه جريمه استقلال بازيكن اين تيم با دست به صورت بازيكن پرسپوليس ضرب زد؛ آن هم در حالي كه توپي در صحنه وجود نداشت. اين حركت جريمه اش يك كارت قرمز و اخراج بازيكن بود.
سيار ادامه داد: در دقيقه 28 در صحنه اي كه واعظي براي دفع توپ از دروازه خارج شد، آرش برهاني خودش را به دروازه بان پرسپوليس كوبيد كه داور در اين صحنه به درستي دستور به ادامه بازي داد.
اين كارشناس در خصوص صحنه هاي ديگر اين نيمه گفت: در دقايق 30 و 34 مدافعان استقلال دو بار كريم باقري را در محوطه جريمه با خطا متوقف كردند كه هر دو پنالتي بود؛ اما داور آنها را نديد. در مجموع كميل در نيمه نخست قضاوت دلچسبي را نداشت و بايد منتظر نيمه دوم بود.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
2 تا تیرک!
یه گل الکی از برهانی!
گزاش این مرتیکه عوضی !
واقا 4 دقیقه وقت تلف شده بود؟حداقل 7-8 دقیقه دات!
و.....

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پرسپولیس باخت
استقلال در حد و اندازه های مساوی هم نبود !
آقای قطبی کسی جز شما مقصر از دست دادن 2 امتیاز نبود روی حرکتی گل خوردیم که بارها توی نیمه اول تکرار شده بود و بایستی برای آفساید گیری و دفاع بهتر نیمه دوم برنامه بهتری داشته باشید

استقلال هم بجز همون حرکت های تکراری چیزی برای گفتن نداشتند آمار بازی هم اینو نشون میداد 61 % تصاحب توپ 10 کرنر در مقابل 1 کرنرر و .........

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
واقعا همه چي واسه پرسپوليس بهتر بود فقط اين خط دفاع هي سوتي ميداد حيف شد واقعا ولي گل كه زد كريمي من 30 ثانيه جيغ زدم آخه با خودم عهد كرده بودم ديگه جيغ نزنم چون بعدش تا 3-4 روز صدام مي گيره ولي اينو ديگه نمي شد جيغ نزد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
واقعا برنده اصلی بازی پرسپولیس بود

نیمه دوم که استقلالی ها رفته بودن نو دفاع
90 دقیقه دفاع کردن!
از اون بازیا بد که اگه پرس یه گل تو نیمه اول میزد پرگل میبرد
حیف که .....

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
به نظر من واقعا بايد به استقلال تبريك گفت به خاطر اين مساوي .

واقعا يك سره به خصوص نيمه دوم دفاع ميكردن ، تيرك دروازه هم كه ديگه نهايت مردانگي رو براي استقلال انجام داد و دو گل رو گرفت . داور هم به نظر من يك پنالتي رو نگرفت واسه پرسپوليس ، البته صحنه واعظي هم تو نيمه اول مشكوك بود .
اشتباهات مرگبار دفاع پرسپوليس هم كه تمومي نداره و مشخص بود كه بالاخره اين اشتباهات موجب گل زدن استقلال ميشه .
ضمن اين كه پتروويچ اگه از اول تو بازي بود مي تونستيم راحت بازي رو ببريم .
بازم به استقلاليها تبريك ميگم .

اديت : ولي با علي كريمي خيلي حال كردم ، دمش گرم هم خوب بازي كرد هم گل خوبي زد .

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خدايي من از اين كميل از اولش خوشم نمي يومد چه اون موقع كه تو جام باشگاه ها سوت مي زد تو بازي هاي ايران چه الان
كاش يه داور از اروپا مي آوردن
من موندم اين قطبي چرا محمد رو تعويض نكرد.خدايي اصلا خوب نبود. اون بازيكن جديده رو واسه چي آورد تو آخه اون كه اصلا تو بازي نبود
كريمي هم كه امروز واقعا بهتر بود و تكنيكي تر حيف اون گل نيمه اول رو نزد
تنها بدي دفاع بود كه هي سوتي داد تا گل خورديم

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
2 تا تیرک!
یه گل الکی از برهانی!
گزاش این مرتیکه عوضی !
واقا 4 دقیقه وقت تلف شده بود؟حداقل 7-8 دقیقه دات!
و.....

در مورد این گزارشگر هم باید بگم که همون دقیقه که استقلال گل رو زد برگشت گفت قلعه نویی این دربی رو هم با پیروزی پشت سر گذاشت :blink: دیگه آدم بی مخ تر و رنگی تر از این توی گزارشگرها نیست

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
در مورد این گزارشگر هم باید بگم که همون دقیقه که استقلال گل رو زد برگشت گفت قلعه نویی این دربی رو هم با پیروزی پشت سر گذاشت :blink: دیگه آدم بی مخ تر و رنگی تر از این توی گزارشگرها نیست

خیابانی از اون پاچه خوارهای صدا و سیما و از اون استقلالی هاست .

آخه یکی نیست بگه هنوز فوتبال تموم نشه چی برده دربی استقلال و قلعه نوییه

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به پرسپولیسی ها تبریک میگم که تونستند بازی رو مساوی کنند :D

بالا