• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی کریمی:
یکی از مدعیان قهرمانی را شکست دادیم/ چرا موضوع تیم ملی را تمام نمی کنید؟

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت : پرسپولیس با پیروزی مقابل سپاهان یکی از تیم های مدعی قهرمانی در لیگ برتر را شکست داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی که پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران سخن می گفت با بیان این مطلب افزود: خوشحالم که امروز توانستیم یک برد خانگی با ارزش را مقابل یکی از بهترین تیم های لیگ برتر و یکی از رقبای همیشگی پرسپولیس بدست آوریم و هواداران را خوشحال کنیم.

کریمی اضافه کرد : من سالها بود مقابل سپاهان بازی نکرده بودم اما این تیم نشان داد از کیفیت فنی و انسجام تیمی بالایی برخوردار است و بدون شک یکی از مدعیان قهرمانی لیگ برتر خواهد بود که امروز مغلوب بازی بهتر تیم ما شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره اختلاف نظرهایی که بین او و سرمربی تیم ملی مطرح می شود اظهار داشت : من بارها گفته ام هیچ مشکلی با دایی ندارم . البته این بدان معنی نیست که با هم اختلاف نظر نداشته باشیم ولی این اختلافات سطحی است. مثل هر خانواده ای که بروز این قبیل اختلاف نظرها در آن کاملا طبیعی است.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد : متاسفانه برخی ها قصد داشتند از دامن زدن به اختلاف بین من و دایی سوء استفاده کنند در حالیکه زمان اینگونه بحث ها گذشته و مردم همه می دانند حق با چه کسی است.

کریمی تاکید کرد: درحال حاضر برای من تنها برد پرسپولیس اهمیت دارد و به چیز دیگری فکر نمی کنم .

هافبک تکنیکی تیم پرسپولیس با اشاره به اینکه درحال حاضراحساس می کنم نمی توانم برای تیم ملی بازی کنم، تصریح کرد: اعتقاد دارم در مقطع فعلی بازیکنان جوانتر و بهتری هستند که می توانند به راحتی جای من بازی کنند و در حال حاضر تیم ملی به وجود من نیازی ندارد .

وی تاکید کرد : درحال حاضر از نظر بدنی در شرایطی قرار دارم که احساس می کنم نمی توانم بطورهمزمان در تیم ملی و پرسپولیس بازی کنم و به همین خاطر ترجیح می دهم این فرصت را دراختیار بازیکنان جوان قرار دهم .

کریمی در پایان با انتقاد از رسانه های گروهی در خصوص دامن زدن به موضوع بازگشت وی به تیم ملی یادآور شد : نمی دانم چرا بعد از هر بازی پرسپولیس باید در مورد تیم ملی اظهار نظر کنم درحالیکه بارها درباره این مسئله صحبت کرده ام و گفته ام از تیم ملی خداحافظی کرده ام. من تصمیم خودم را گرفته ام و در حال حاضر تنها و تنها به موفقیت پرسپولیس فکر می کنم و برای تیم ملی هم آرزوی موفقیت دارم .

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قطبی یه مصاحبه جالب انجام داده که واقعاً خنده دار بودش کلی خندیدیم

قطبي: قول قهرماني پرسپوليس در ايران و آسيا را مي‌دهم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوباره قول مي دهم كه پرسپوليس در ليگ برتر و در ليگ قهرمانان آسيا قهرمان خواهد شد. افشين قطبي پس از پيروزي 3 بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: دوباره قول مي‌ دهم اين تيم قهرمان مسابقات داخلي و آسيايي شود. وي خاطر نشان كرد: اين بازي دو نيمه داشت. نيمه اول در اختيار سپاهان بود و نيمه دوم ما جريان بازي را در اختيار گرفتيم. اين پيروزي را به هواداران تبريك مي‌گويم زيرا حكم يك دربي را برايمان داشت. سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: سپاهان تيم خيلي خوبي است و امروز نشان داد يكي از بهترين هاي فوتبال ايران است. شايسته پيروزي بوديم؛ اگر چه در نيمه دوم فرصت‌هاي زيادي را نيز از دست داديم. وي افزود: كريم باقري نشان داد كه در كنار عليرضا نيكبخت واحدي و علي كريمي، بازيكنان بزرگي هستند.
قطبي گفت: درباره گل دوم سپاهان نظري نمي‌دهم؛ اما درستي يا نادرستي آن را به خبرنگاران واگذار مي‌كنم.
وي افزود: بعد از دريافت 2 گل، براي آنكه فضاها را از حريف بگيريم، دي كارمو را با آتسو تعويض كردم. او كنار نيكبخت قرار گرفت و به طور كلي، سيستم ما تغيير كرد. ايوان پتروويچ و علي كريمي فضاها را به خوبي بستند تا نيمه دوم شانس ما براي پيروزي بيشتر شود.

سرمربي پرسپوليس در مورد مهاجم برزيلي سرخپوشان خاطر نشان ساخت: دي كارمو گل نزد؛ اما تصميماتي عالي در مسابقه داشت. وي دو گل صد در صد را به هدر داد و بعد از خراب كردن توپ ها، چهره اش به طول كلي تغيير كرد و روحيه اش پائين آمد. اطمينان دارم روز به روز بهتر خواهد شد و از هواداران و خبرنگاران مي‌خواهم كه صبر كنند.

وي درباره عملكرد خط دفاعي پرسپوليس گفت: فرانك آتسو، سپهر حيدري و باقري‌ها سه بازيكن پر تلاش ما هستند؛ اما حيدري تسلط كامل به زبان فارسي دارد و راحت تر مي‌تواند سازماندهي كند.

حالا ببینم شما هم میفهمید کجاش خنده داره ؟؟!!!
4fvfcja.gif
اینو میگی؟!

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا این کجاش خنده داره ؟

اتفاقا این سوال واسه خودم هم پیش اومد!:f34r:

احتمالا به قیافه قطبی خندیدی یا شایدم به این که باقری ها رو فارسی زبان حساب نکرده!( که البته اینم خنده دار نیست!)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها به راستی این (ها) بعد از فامیلی باقری ها چه معنی میتونه داشته باشه :lol: مرد حسابی برو ثبت احوال عوضش کن خوب :lol:
ها مال آخر فامیل های قزوینی هست. خیلیاشون به ها ختم میشه چیز عجیب و ضایعی نیست.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
قطبی یه مصاحبه جالب انجام داده که واقعاً خنده دار بودش کلی خندیدیم

قطبي: قول قهرماني پرسپوليس در ايران و آسيا را مي‌دهم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوباره قول مي دهم كه پرسپوليس در ليگ برتر و در ليگ قهرمانان آسيا قهرمان خواهد شد. افشين قطبي پس از پيروزي 3 بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: دوباره قول مي‌ دهم اين تيم قهرمان مسابقات داخلي و آسيايي شود. وي خاطر نشان كرد: اين بازي دو نيمه داشت. نيمه اول در اختيار سپاهان بود و نيمه دوم ما جريان بازي را در اختيار گرفتيم. اين پيروزي را به هواداران تبريك مي‌گويم زيرا حكم يك دربي را برايمان داشت. سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: سپاهان تيم خيلي خوبي است و امروز نشان داد يكي از بهترين هاي فوتبال ايران است. شايسته پيروزي بوديم؛ اگر چه در نيمه دوم فرصت‌هاي زيادي را نيز از دست داديم. وي افزود: كريم باقري نشان داد كه در كنار عليرضا نيكبخت واحدي و علي كريمي، بازيكنان بزرگي هستند.
قطبي گفت: درباره گل دوم سپاهان نظري نمي‌دهم؛ اما درستي يا نادرستي آن را به خبرنگاران واگذار مي‌كنم.
وي افزود: بعد از دريافت 2 گل، براي آنكه فضاها را از حريف بگيريم، دي كارمو را با آتسو تعويض كردم. او كنار نيكبخت قرار گرفت و به طور كلي، سيستم ما تغيير كرد. ايوان پتروويچ و علي كريمي فضاها را به خوبي بستند تا نيمه دوم شانس ما براي پيروزي بيشتر شود.

سرمربي پرسپوليس در مورد مهاجم برزيلي سرخپوشان خاطر نشان ساخت: دي كارمو گل نزد؛ اما تصميماتي عالي در مسابقه داشت. وي دو گل صد در صد را به هدر داد و بعد از خراب كردن توپ ها، چهره اش به طول كلي تغيير كرد و روحيه اش پائين آمد. اطمينان دارم روز به روز بهتر خواهد شد و از هواداران و خبرنگاران مي‌خواهم كه صبر كنند.

وي درباره عملكرد خط دفاعي پرسپوليس گفت: فرانك آتسو، سپهر حيدري و باقري‌ها سه بازيكن پر تلاش ما هستند؛ اما حيدري تسلط كامل به زبان فارسي دارد و راحت تر مي‌تواند سازماندهي كند.

حالا ببینم شما هم میفهمید کجاش خنده داره ؟؟!!!
4fvfcja.gif
؟؟؟؟؟؟؟؟

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نه بابا یعنی دوربین مخفی چیه !!!! شما نمیدونید باقریها ترک هستش
برای قطبی از لحاظ فهمیدن حرفهاش ، ترک بودن باقریها و آفریقایی بودن آتسو یکی هستش
این باقریها ابرومون رو برد
حالا ببینید چیکار کرده که قطبی اینو گفته :lol:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اینم گل آفساید سپاهان

http://www.************/files/bx8aclq4oaexgnnk33x7.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اینم گل آفساید سپاهان

http://www.************/files/bx8aclq4oaexgnnk33x7.jpg

محسن جان ممنون . كاملا آفسايد واضحه.
البته درباره باقري ها اينم گفتنيه كه خود قطبي هم كاملا مسلط به فارسي نيست:rolleyes:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بازیکن از اینها دوست داشتنی تر

f_KARIMm_737a4d2.jpg

قیافه کریم خیلی baby face هستش
کریم دوســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت داریم

f_NIKBAKHTm_162196e.jpg

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
دی کارمو مهاجم جوان پرسپولیس بعد از پایان مسابقه تیمش در مقابل سپاهان بخاطر از دست دادن موقعیت های پیاپی، در مقابل تشویق تماشاگران پرسپولیس گریست

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C8%5CPhoto%5C385.jpg

از يه طرف آدم دلش واسه اين ديكارمو خيلي ميسوزه , از طرف ديگه وقتي يادس مياد چه گلايي رو نزده ميگه بايد بيشتراز اينها گريه كنه . بهر حال اميدوارم كه ديكارمو بتونه گلزن بشه (( البته من به شخصه فكر نميكنم به اين زوديها بتونه گلزن بشه -خيلي كار كنه واسه آخراي فصل گلزني رو ياد ميگيره :lol: ))

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پيروزي شب گذشته اين تيم تهراني مقابل سپاهان اصفهان، با تصميم هيئت مديره، به هر كدام از بازيكنان و كادر فني مبلغ 500 هزار تومان پاداش ويژه پرداخت خواهد شد.
قرار است اين پاداش در دو روز آينده به بازيكنان و كادر فني پرداخت شود.
تيم فوتبال پرسپوليس ديروز در ورزشگاه آزادي تهران با نتيجه 3 بر 2 بر سپاهان غلبه كرد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
از يه طرف آدم دلش واسه اين ديكارمو خيلي ميسوزه , از طرف ديگه وقتي يادس مياد چه گلايي رو نزده ميگه بايد بيشتراز اينها گريه كنه . بهر حال اميدوارم كه ديكارمو بتونه گلزن بشه (( البته من به شخصه فكر نميكنم به اين زوديها بتونه گلزن بشه -خيلي كار كنه واسه آخراي فصل گلزني رو ياد ميگيره :lol: ))
بابا دیگه برای من یکی که دیگه اعصاب نزاشته...

یعنی
این چه بازیکن حرفه ای هست "" البته بف گفته قطبی "" حرفه ای...

من فقط خدا خدا می کردم سپاهان بازی رو مساوی کنه... تا به این افشین خان قطبی ثابت بشه که این بابا حالا حالا وقت میبره به بهش بگن بازیکن....

مگه هر کی از برزیل میاد فوتبالیست هست و "" پله ""؟؟!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
هيچ خبري از "ابراهيم توره" نيست!
مصطفوي در گفت‌وگو با ايسنا:اگر به VIPنمي‌روم دليل اختلافم با هيات مديره نيست
مي‌توانستيم با گل‌هاي بيشتر سپاهان را ببريم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اگر براي ديدن بازي پرسپوليس به سكوهاي طبقه دوم يا جايگاه خبرنگاران استاديوم آزادي‌ مي‌روم، دليل اختلافم با هيات مديره باشگاه نيست.

داريوش مصطفوي كه يكشنبه براي ديدن بازي تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان در جايگاه خبرنگاران نشسته بود و در بازي با برق شيراز نيز اين مسابقه را از روي سكوهاي طبقه دوم ورزشگاه آزادي مي‌ديد، در اين‌باره به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: اگر مي‌بينيد براي تماشاي بازي پرسپوليس مقابل حريفان به سكوهاي طبقه دوم استاديوم آزادي يا جايگاه خبرنگاران مي‌روم، اين دليل اختلافم با هيات مديره باشگاه نيست؛ ما در هيات مديره هيچ اختلافي نداريم و اگر مسايلي هم باشد تنها روي سليقه‌هاي متفاوت بوده كه كاملا طبيعي است. براي بازي برابر سپاهان مي‌خواستند مرا به قسمت VIP ببرند كه مخالفت كردم و گفتم دوست ندارم آنجا بنشينم، همين.

وي همچنين در ارزيابي بازي تيمش مقابل سپاهان نيز گفت: بازي بسيار خوبي بود؛ ما واقعا مي‌توانستيم با گل‌هاي بيشتري تيم سپاهان را شكست دهيم؛ بازيكنان ما به نسبت گذشته هماهنگ‌تر شده‌اند و البته وضعيت دفاع تيم ما هم بهتر شده است. سپاهاني‌ها هم به خصوص در نيمه اول روي دروازه ما بسيار تاثيرگذار بودند اما اين بازيكنان ما بودند كه به مرور صاحب توپ و ميدان شدند و با كنترل بازي، برتري‌شان را به تيم حريف ثابت كردند.

مصطفوي گفت: پس از گل اول تيم سپاهان، دوستان ما با برخي كارشناسان داوري تماس گرفتند و متوجه شديم كه اين گل آفسايد بوده است، زيرا دست مدافع سپاهان جهت حركت توپ را عوض كرد، به هر حال تاكنون از اين پنالتي‌ها، بسيار براي ما گرفته نشده است و به نوعي عادت كرده‌ايم اما خوشحالم كه اين تصميم نتوانست تغييري در نتيجه بدست آمده داشته باشد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين درباره عملكرد " دي‌كارمو" در اين مسابقه، خاطرنشان كرد: او بازيكن جواني است كه بايد قبول كنيم فضاي استاديوم و نااميدي پس از خراب كردن حتي يك موقعيت، روحيه‌اش را تحت تاثير گذاشته؛ معتقدم او بازيكن پرتلاشي است و البته در تمرينات نشان داده كه در حال بهتر شدن است.

مصطفوي كه دقايقي پيش از پايان مسابقه به سرعت در حال ترك ورزشگاه آزادي بود، درباره آخرين خبرها در مورد "ابراهيم توره" به ايسنا گفت: متاسفانه هنوز هيچ خبري از "ابرهيم توره" نيست!

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C8%5CPhoto%5C159.jpg

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مثل بيست ساله‌ها گل نمي‌زنم!
كريم باقري: با اعتماد به نفس كار ديگران را تكميل مي‌كنم

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مثل بيست ساله‌ها گل نمي‌زنم، فقط با تمركز بالا كار و تلاش ساير بازيكنان را تمام مي‌كنم.

كريم باقري درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره گل‌هايي كه براي تيم پرسپوليس به ثمر مي‌رساند، اظهار كرد: ‌در حال حاضر مثل جوان‌هايي پر هيجان و به تعبيري بيست ساله‌ها گل نمي‌زنم بلكه تنها سعي مي‌كنم با دقت و اعتماد به نفس بالا كار و تلاش ساير بازيكنان را تمام كنم؛ وقتي گلي در تيم پرسپوليس به ثمر مي‌رسد، اين نتيجه زحمت تمامي بازيكنان است و گلزن تنها آ‌خرين كار را انجام مي‌دهد، گلي كه در بازي با سپاهان به ثمر رساندم را به تمامي هواداران خوب پرسپوليس تقديم مي‌كنم.

وي هم‌چنين درباره بازي تيمش برابر سپاهان تصريح كرد: فكر مي‌كنم پرسپوليس در اين بازي در لحظات بيشتري صاحب توپ و ميدان بود و فوتبال هماهنگ و زيبايي را بازي كرد كه اميدوارم هواداران از آن راضي بوده باشند. سپاهان هم تيم قدرتمندي بود كه در لحظاتي از بازي، فشار زيادي را روي دروازه ما آورد؛ بازي اين دو تيم تقريبا شبيه به يك داربي شده و ما مي‌دانيم تماشاگران پرسپوليس تا چه حد از شكست دادن اين تيم خوشحال مي‌شوند.

باقري گفت: پيش از بازي قبل برابر برق شيراز،‌ تمامي بازيكنان با يكديگر همدل شدند و وحدت خوبي براي شروع آن مسابقه پيدا كردند كه ديديد تلاش بچه‌ها نتيجه داد و ما با پيروزي برابر برق روند صعودي‌مان را مجددا پيدا كرديم، بازي با سپاهان نيز در ادامه همان پيمان همدلي و وحدت بود كه اميدوارم در ادامه مسابقات ليگ بتوانيم هم‌چنان اين رويه را حفظ كرده و ديگر دچار افت نشويم.

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C8%5CPhoto%5C370.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سپهر حيدري:سپاهان را بهتر و متفاوت‌تر نديدم
از عملكردم در دفاع راست پرسپوليس راضي‌ام

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سپاهان را به نسبت سال پيش يك تيم قدرتمندتر و متفاوت‌تر نديدم و ما مي‌توانستيم با اختلاف حداقل سه گل آنها را شكست دهيم.

سپهر حيدري در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) درباره‌ي پيروزي 3 بر 2 تيمش مقابل تيم سپاهان اظهاركرد: بازي بسيار خوبي بود و بچه‌هاي ما از جان مايه گذاشتند و تلاش كردند، ضمن اين كه سپاهان را هم به نسبت سال پيش قدرتمندتر نديدم. آنها تيم بدي نبودند اما، بهتر است بگوييم قدرتي همانند سال پيش را دارند.

وي افزود: از اينكه توانستيم اين تيم را در بازي رفت ليگ امسال شكست دهيم بسيار خوشحالم و البته معتقدم ما مي‌توانستيم با اختلاف حداقل 3 گل آنها را ببريم. در هر صورت نتيجه‌ي بدست آمده براي ما بسيار شيرين است.

حيدري درباره‌ي اولين حضورش در جناح چپ خط دفاعي پرسپوليس اظهار كرد: گرچه در زماني كه براي تيم ذوب آ‌هن بازي مي‌كردم پست تخصصي‌ام جناح راست خط دفاعي آن تيم بود اما از زماني كه به پرسپوليس ‌آمدم اين پست تغيير كرد و روز گذشته مقابل سپاهان براي اولين بار بود كه پس از مدتها در اين پست بازي ‌كردم. در مجموع از عملكردم نسبتا راضي هستم. زيرا، يك پاس گل دادم و چندين حمله‌ي خطرناك تيم حريف را در جايگاه خودم دفع كردم اما، نظر دقيق‌تر و بهتر را بايد از سرمربي تيم جويا شويد.

حيدري در پايان گفت: اميدوارم روند صعودي كه از بازي قبل تاكنون پيدا كرده‌ايم را با حمايت همه جانبه تماشاگران‌مان حفظ كنيم تا بتوانيم با كسب پيروزي‌هايي بعدي آ‌نها را خوشحال‌تر كنيم.

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا یعنی دوربین مخفی چیه !!!! شما نمیدونید باقریها ترک هستش
برای قطبی از لحاظ فهمیدن حرفهاش ، ترک بودن باقریها و آفریقایی بودن آتسو یکی هستش
این باقریها ابرومون رو برد
حالا ببینید چیکار کرده که قطبی اینو گفته :lol:

من که گفتم باقری ها رو فارس حساب نکرده برادر!:)

بالا