کامنت های طرفدران در این مورد
=========
. نوشته شده توسط nasim_sobh, روشن 10 آبان 1387,ساعت 18:41:14 , IP: 217.219.55.1
تورا خدا هر کاری میدونین بکنین مهاجمهای قوی تیم میخواد :roll :roll :roll :roll :roll
2. نوشته شده توسط فریبا 2 آتیشه, روشن 10 آبان 1387,ساعت 19:11:30 , IP: 79.132.213.1
وای خدای من بازم استفراغ برد و ما باختیم
آخه این چه وضعشه یادمه پارسال حاجی فیروز فقط حرف میزد که اله میکنم و بله میکنم ولی همش می باخت اون موقع قطبی مسخره اش میکرد که آقای فیروز کریمی به جای حرف زدن بهتر مشکلات تیمش رو حل کنه حالا قطبی شده عین فیروز همش حرف میزنه قول قهرمانی میدم با این دفاع؟
با این تاکتیک چرا مشکلات تیمش رو حل نمیکنه اگه دقت کنین پرسپولیس پارسال نیم فصل اول بهتر نتیجه میگیرفت چون تفکرات قطبی واسه همه ناآشنا بود ولی نیم فصل دوم افت کرد بازی سپاهان رو واسه این برد که سرمربی سپاهان عوض شد و اونم واسه همین قطبی و تفکراتش رو نمی شناخت
امسال تو بازی برق و سپاهان سایپابردیم باز هم مقابل تیمهایی که سرمربی جدید اورده بودن و قطبی رو نمی شناختن متاسفانه قطبی فقط تیمش مقابل تیمهایی زهر دار بازی میکنه که سرمربیشون عوض شده باشه تاکتیک خاصی هم واسه گلزدن نداره
خدایا به دل هوادارهای پرسپولیس رحم کن نزار بیشتر از این جلوی استفراغی ها کوچیک بشیم
3. نوشته شده توسط فریبا 2 آتیشه, روشن 10 آبان 1387,ساعت 19:26:03 , IP: 79.132.213.1
وای خدا دیگه دارم میترکم با این بازیها شک نکید استفراغ قهرمان میشه استفراغ با قلعه نوعی همیشه تیم خوبی بوده ما هم پشت سر هم می بازیم دیگه خسته شدم از بس گریه کردم کاش حداقل خدا دلش به حال گریه هامون میسوخت و اینطوری پرسپولیس رو تنها نمی زاشت
یادش به خیر جشن قهرمانی پارسال چه آهنگ دلنشینی داشت واقعا قشنگ ترین آهنگی بود که تو عمرم شنیدم
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
به لطف یزدان و بچه ها پرسپولیس قهرمان میشه
پرسپولیس قهرمان میشه
یعنی میشه بازم این آهنگ و بشنوم :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry
4. ?!!
نوشته شده توسط AteZorIThis email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it , روشن 10 آبان 1387,ساعت 20:04:23 , IP: 89.144.154.159
اول سلام میکنم به تمامی پرسپولیسیهای عزیز
این اولین کامنتی هست که بعد از اینکه سایت راه افتاد میدم،اون موقع که با سایت اشنا شده بودم هنوز کادر مدیرتی کامل نشده بود و در واقع سایت نو پا بود! واقعا متاسفم که اولین کامنتم هم باید با انتقاد از سرمربی تیم محبوبمون باشه!
فکر میکنم بیشتر بچه ها سایت بازی دیروز رو نگاه کرده باشن و دیدن که واقعا بازی دیروز ما هیچ برنامه خواصی نداشتیم برای باز کردن دورازه حریف، شاید بدترین بازی پرسپولیس در دو فصل گذشته بود!
اول از سیستم شروع میکنم، واقعا هیچگونه هماهنگی نداشتیم، دیکارمو هافبک سمت چپ بود و هیچ کار نتونست بکنه، عملا ما دیروز 10 نفره بازی میکردیم! متاسفانه باقری هم اصلا روز خوبش نبود و با اون گلی که به خودمون زد واقعا روحیه تیم اومدپائین! بعد از گل هم هیچ تلاشی نکردیم برای زدن گل مساوی، تعویض های اشتباه قطبی هم که واقعا اوج شاهکار بود!!
باید دیکارمو رو میکشید بیرون خیلی زودتر منصوری رو میاورد، هادی نوروزی رو هم اشتباه کرد اورد تو، حداقل به شخصه اصلا از تعویض های قطبی چیزی سر در نیاوردم، نه منصوری تونست کار کنه نه هادی نوروزی!
قطبی دیگه نشون داده باید لقمه رو جوید گذاشت تو دهنش تا اون فقط قورتش بده، اگه بازیکن ها خوب نداشته باشه عملا هیچ کاری از دستش بر نمیاد! پرسپولیس داره متکی به فرد میشه، من اصلا از بین المللی بازی کردن پرسپولیس سر در نمیارم، اگه بزن زیرش و سانتر روی دروازه هست که حداقل من خسته شدم از این کار! چرا ما نباید چند تا گلمون رو توعمق بزنیم؟! چرا همش بازیمون شده اینکه پژمان نوری یا پترویج از سمت چپ ویا پترویچ و منصوری یا زارع از سمت راست همش سانتر کنن روی دروازه؟
بچه ها بیاین این تیم رو با این همه ستاره با تیم دنیزلی که واقعا مهره نداشت مقایسه کنین! به نظرتون کدوم تیم بهتر بازی میکرد؟ قطبی رو از نظر قرار دادی که بسته با دنیزلی مقایسه کنین! دنیزلی 900میلیون تا 1 ملیارد گرفت قطبی 800 تا 850 میلیون! حالا به نظرتون کدوم سرمربی از نظر فنی بهتر بود؟ کدوم مربی تیمش بهتر بازی میکرد؟
مهره هایی که فصل پیش از دست دادیم و کسایی که گرفتیم رو مقایسه میکنم:
فرزاد اشوبی =====> علوی
فراز فاطمی =====> دیکارمو - توره
محمد نصرتی=====> اتسو
فقط مقایسه کنین این نفرات رو!!
علوی که فیکس نیمکت رو ترکونده، در 13 بازی فقط 30 دقیقه فکر کنم بازی کرده! اشوبی فیکس بود و عالی کار میکرد امسال با وجود نفرات جدید جای خالیش واقعا حس شد!علوی اسمال حداقل 250 تومن گرفت ولی وقتی میخواستن همین مبلق رو به اشوبی بدن زورشون میومد!
دیکارمو که واقعا نمیدونم چی در موردش بگم، واقعا کلمات نمیتونه احساس من رو در مورد این بازیکن بیان کنه! فرار هر وقت اومد تو زمین تاثیر گذار بوده، الانم که برای مس تو 3 یا 5 بازی که کرده 3 تا گل زده!
توره که تو 13 هفته یه گل زده برای پرسپولیس و حدودا 450000 هزار دلار گرفته! 22-3 رو هم که خبری ازش نبود!
اتسو که فقط چند هفته بازی کرده و اونم دفاع پرسپولیس خوج بوده! محمد هر چی بود بهتر از اتسو بود!
قطبی فصل قبل گیر داده بود به عبدی که واقعا موندم چی بگم در موردش این فصل هم گیر داده به امثال دیکارمو - هادی نوروزی - علی عسکری و ........
به نظر شماها واقعا خیرخواه بهتر از دیکارمو نیست؟ حداقل تو بازی با سپاهان از 4 موقعیتی که گیرش میمود 2 تاش گل بود!
امیدوارم که تو بازی های بعدی پرسپولیس هر چی هست فقط برنده باشه!
5. نوشته شده توسط aliimani, روشن 10 آبان 1387,ساعت 20:31:40 , IP: 217.219.166.109
بچه ها یک کم منطقی باشید واقعا ما با این بازیکنها که هرکدومشون در یک تیم دیگه میتونن ستاره باشند باید اینطوری بازی کنیم نمیدونم چه مرگشونه پارسال که این بازیکنها رو نداشتیم مشکل مالی هم داشتیم بهتر بودیم مساله اینه که اینهاسیر ند و به فکر این همه طرفدار نیستند نمیدونن چطور با یک باخت اینها کل هفته طرفدارها خراب میشه خوب تمرین نمیکنن روحیه جنگندگی وبرد ندارند وگرنه سر تمرین اینقدر بی قید نبودندپرسپولیس با این سابقه و بازیکنها باید برای نابود کردن تیمها ی دیگه بیاد تو و مسخرس که همش میگن تیمهای دیگه جلوی ما با تمام وجود بازی میکنن این یعنی ایکه بازیکنهای ما قبل از بازی خودشونو باختن و این شرم اورهما باید با روحیه بالا وعدم قبول باخت از دقیقه اول با پرس از دم دروازه حریف اونها رو نابود کنیم واین ممکنه باور کنید من فوتبالیست بودم و خوب میدونم فوتبال اگر نگم 100% لااقل 90% درصدش روحیه اس بازیکن با روحیه خوب بازی میکنه خوب تمرین میکنه واصلا باختو قبول نداره چیزی که در این تیم نمیبینیم این وظیفه کادر فنی ومدیریته که این روحیه رو به تیم تزریق کنن به نظر من بهترین کار گرفتن یک روانشناس وارده همون کاری که اس تق لالی ها کردند و فعلا نتیجه میگیرند باور کنید سرمایه ما از لحاظ بازیکن اصلا با استقلال قابل مقایسه نیست قلعه مرغی هم سواد فوتبالی نداره فقط خوب تیمهاشو از لحاظ روحی تهییج میکنه کاریه که کادر فنی ما خوب بلد نیست و باید این کارو بدست یک روانشناس خبره بده
6. نوشته شده توسط amirreza200056, روشن 10 آبان 1387,ساعت 20:31:46 , IP: 85.185.241.130
سلامي گرم خدمت تمامي دوستان من بعدازتوهين هاي اقاي ببرمجيديه قصد نداشتم هيچچيزي بنويسم جزيك مورد كه مجبوربودم ولي روزانه وارد سايت ميشوم همواره خواننده تمامي نظرات دوستان هستم تيم بعضي وقتها خوب نتيجه نميگيره خوب بازي نميكنه همواره تيغ انتقاد رويگردن اقاي قطبيه درصورتي كه بيشتر مشكلات تيم خارج از مستطيل سبز رقم ميخوره يكي مافياي داوري كه واقعا برهيچكي پوشيده نيست براحتي برضدپرسپوليس سوت ميزنن ازطرف ديگه برايه رقيب خطاي6ثانيه تومحوطه ميگيرن خطاي پنالتي تو18قدم دوضرب اعلام ميكنن تمام بازيهاي ما توروز غيرتعطيل بازيهاي رقيب روزجمعه وهزاران مورد ديگر كه مديريت تيم بدون هيچ اقدامي هيچ كوششي ازكنار همه ميگذره چرا هيچكي هيچي نميگه چرا اقاي مصطفوي فقط حرف ميزنه واز عمل كردن خبري نيست چرا يكي به اين اقاي حاج رضايي كه روحيه تيم وپايين مياره چيزي نميگه وهزاران مورد ديگه كه هريك ازشما دوستان عزيز بهتر ازمن ميدونيد عزيزان مشكلات تيم ما فقط فني نيست كه با رفتن قطبي اومدن مثلا استيلي حل بشن بياييد به افشين فرصت بديم تيم ودرست كنه چون ثابت كرده اين كاروبلده ازكار اوانتقاد كشنده نكنيم اگرم انتقادي هست سازنده باشه چو ن الان هيچكسي مثل اون ازشرايط تيم وبازيكنان اگاه نيست وبدون اگاهي و خارج ازگود نميشه نظر دادو گفت فلان بازيكن خوب فلان بازيكن بده اقاي xتوزمين باشه واقاي yتو زمين نباشه بياييد همه باهم ازتيم وقطبي حمايت كنيم بايك برد مغرور بايك شكست زود نااميد نشويم كه باميد حق باتمام حق كشي ها تيم قهرمانه