• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ساسان جان با من که نبودی ؟ :D ن خیلی سعی کردم خودم رو کنترل کنم سر پست اخری :lol:

اتفاقا مهرداد جان با شما بودم :D این کنترلت بر میگرده به پاسخ دادن به من یا موضوعی که من بهش اشاره کردم؟ اگر دومیه که به کنترلت ادامه بده ولی اگه با من مخالفی من گردنم از مو هم باریکتره جلوی شما :rolleyes:

این هم اخباری از پرسپولیس

احتمال كنارگذاشتن محمد پروين از ليست پرسپوليس
بيگ محمدلو:خبر پرداخت پول به باشگاه الزمالك شايعه است
شايد فردا دايي تصميم‌اش را در مورد شيث رضايي اعلام كند

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: احتمال دارد محمد پروين را از ليست پرسپوليس كنار بگذاريم.

منصور بيگ محمدلو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با پارگي رباط صليبي محمد پروين كه به دوري شش ماهه او از فوتبال منجر شده اظهاركرد: با توجه به اين كه پروين شش ماه مصدوم خواهد بود و به احتمال فراوان تا پايان بازي‌هاي اين فصل قادر به بازگشت به پرسپوليس نخواهد بود، فكر مي‌كنم باشگاه با توجه به مراحل قانوني او را از ليست كنار بگذارد.

وي ادامه داد: البته قاعده كار اين است و نظر نهايي در اين مورد را بايد علي دايي اعلام كند. اما به نظر من اين كار صورت مي‌گيرد چرا كه بعيد مي‌دانم پروين بتواند در اين فصل براي پرسپوليس بازي كند.

بيگ محمدلو در مورد اين كه پيوستن عمادرضا به پرسپوليس در چه مرحله‌اي است، گفت: ما ايميلي را به باشگاه الزمالك زده‌ايم و از آنها خواسته‌ايم كه شرايط خود را براي انتقال عمادرضا اعلام كنند. آنها هنوز پاسخ ايميل ما را نداده‌اند.

وي در پاسخ به اين سوال كه گفته مي‌شود پرسپوليس پول عمادرضا را به باشگاه مصري پرداخت كرده، گفت: خير، اين موضوع شايعه است چرا كه هنوز باشگاه مصري به ما اعلام نكرده كه چگونه بايد با آنها تعامل كنيم. هر زمان كه باشگاه الزمالك شرايط خود را به ما اعلام كند ما هم شرايط آمدن عمادرضا به پرسپوليس را فراهم خواهيم كرد.

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اشاره به برگزاري جلسه كميته فني اين باشگاه در روز دوشنبه ادامه داد : فكر مي‌كنم فردا علي دايي در اين جلسه در مورد مصدوميت محمد پروين تصميم گيري كند، ضمن اين كه احتمال مي‌دهم نظر نهايي خود را در مورد وضعيت شيث رضايي هم اعلام كند. البته باز هم نظر دايي شرط است چرا كه كاشاني مسووليت فني را كاملا به او واگذار كرده است

منبع:ایسنا

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ‌ محمد دادگان رئيس سابق فدراسيون فوتبال، كمتر لب به سخن مي‌گشايد و در محيط‌هاي فوتبالي ظاهر مي‌شود، مگر آنكه پاي فدراسيون علي كفاشيان وسط باشد!‌ با اين حال دادگان كه البته در ته دل علاقمند به بازگشت به فوتبال است تحولات اين رشته را پيگيري مي‌كند. دادگان كه يك پرسپوليسي اصيل نيز محسوب مي‌شود، در روزهاي گذشته با علي دايي سرمربي پرسپوليس و دوست نزديكش تماس گرفته تا براي بازگشت شيث رضايي به جمع بازيكنان پا در مياني كند.

مديربرنامه‌هاي شيث رضايي از دوستان محمد دادگان محسوب مي‌شود و خود شيث نيز با رئيس سابق فدراسيون فوتبال در تماس است. ظاهرا دايي كه هرگز حرف دادگان را زمين نمي‌اندازد، به او گفته تصميم نهايي توسط كميته انضباطي در اين هفته اعلام خواهد شد. به نظر مي‌رسد تماس دادگان با دايي به نفع شيث تمام شود، گرچه دايي آدمي نيست كه حرف ديگران را بپذيرد.

احتمال اعزام محمد پروين به آلمان

سايت گل ـ‌ با مصدوميت رباط صليبي محمد پروين، اين بازيكن در انتظار تصميم باشگاه براي عمل جراحي است.
به گزارش سايت گل پروين ممكن است در تهران و در بيمارستان كسري زير تيغ جراحان برود اما اين احتمال هم وجود دارد كه او در پي جراحي‌هاي موفق كلينيك‌هاي آلماني روي بازيكنان ايراني، مثل نكونام و معمارزاده، براي جراحي به آلمان اعزام شود. ظاهرا در اين زمينه باشگاه پرسپوليس تصميم خواهد گرفت. آنها مشغول جمع زدن هزينه‌ها هستند.
محمد پروين هفته گذشته در تمرين پرسپوليس دچار مصدوميت شد كه اين مصدوميت حادتر از آني بود كه به نظر مي‌رسيد. او به احتمال زياد از فهرست پرسپوليس خارج مي‌شود.

شكايت دايي از فدراسيون فوتبال به فيفا و ديوان عدالت اداري

وكيل سرمربي پرسپوليس از شكايت اين مربي از فدراسيون فوتبال به مراجع قضايي داخلي و فيفا خبر داد.
عسگري پيش‌بين در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد سفر علي دايي به زوريخ سوئيس و شايعه شكايت وي به فيفا از فدراسيون فوتبال گفت: تا اين لحظه دايي هيچ اقدامي براي شكايت از فدراسيون فوتبال انجام نداده و در دادسرا و فيفا شكايت نكرده‌ايم اما با توجه به اينكه انتظارات موكلم از فدراسيون برآورده نشد و حق و حقوق ايشان رعايت نشده است دايي به زودي در اين زمينه اقدام خواهند كرد. وي ادامه داد: علي دايي در روزهاي آينده به مراجع قضايي كه احتمالا ديوان عدالت اداري خواهد بود و فيفا شكايت خواهد كرد تا احقاق حق كند.

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اتفاقا مهرداد جان با شما بودم :D این کنترلت بر میگرده به پاسخ دادن به من یا موضوعی که من بهش اشاره کردم؟ اگر دومیه که به کنترلت ادامه بده ولی اگه با من مخالفی من گردنم از مو هم باریکتره جلوی شما :rolleyes:

سلام .. خوبی ساسان جان
راستش صحبتی که با هم داشتیم ، به همین موضوع اشاره کردی شما که بنده هم کمتر سعی میکنم راجع بشه صحبت کنم .
. من هم مثل شما و خیلی ها قبول دارم که همیشه یکسری اتفاقات در فوتبال ما میافته که نمیدونم چرا هیچ وقت به نفع ما نیست ! ************************
ولی کاریش نمیشه کرد . من مجبورم راجع به تیم خودم صحبت کنم *******************************
چیزی که من میگم ، اینه که بازیکن جوون وقتی بهش میدون درست حسابی داده بشه از صدتا مثل بادامکی که 4 ساله نه تنها داره درجا میزنه بلکه پس رفت هم میکنه بهتره ، حتی اگه بهادر عبدی باشه . و یا اون یکی جلال اکبری ، منصوری الان 3 فصله فقط رو نیمکته ، شیری ها همینطور و ...
ببین بازیکن خودش میدونه پرسپولیس سکوی پرتابه فوق العاده ایه . اما وقتی حالیش نمیشه باید خودت بزاریش کنار . همین برنامه 90 قبلی حسن رودباریان جلوی این همه بیننده اعتراف کرد که رفتنش از پرسپولیس بزرگترین اشتباه فوتبالیش بوده . یعنی الان متوجه شده چه جایگاهی رو از دست داده . ولی خیلی راحت الان هستن کسانی که هیچ ارزشی برای این جایگاهشون قائل نیستند و برای همین ما باید تاوانش رو پس بدیم .
نه تنها تاوان بازیکنها رو بلکه تاوان مدیریت و کادرفنی و فدراسیون و داوری و کمک داوری و تغییرات سازمان و ... حتی تاوان برنامه فوتوشاپ رو هم
:)

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام .. خوبی ساسان جان
راستش صحبتی که با هم داشتیم ، به همین موضوع اشاره کردی شما که بنده هم کمتر سعی میکنم راجع بشه صحبت کنم .
. من هم مثل شما و خیلی ها قبول دارم که همیشه یکسری اتفاقات در فوتبال ما میافته که نمیدونم چرا هیچ وقت به نفع ما نیست ! ************************
ولی کاریش نمیشه کرد . من مجبورم راجع به تیم خودم صحبت کنم *******************************
چیزی که من میگم ، اینه که بازیکن جوون وقتی بهش میدون درست حسابی داده بشه از صدتا مثل بادامکی که 4 ساله نه تنها داره درجا میزنه بلکه پس رفت هم میکنه بهتره ، حتی اگه بهادر عبدی باشه . و یا اون یکی جلال اکبری ، منصوری الان 3 فصله فقط رو نیمکته ، شیری ها همینطور و ...
ببین بازیکن خودش میدونه پرسپولیس سکوی پرتابه فوق العاده ایه . اما وقتی حالیش نمیشه باید خودت بزاریش کنار . همین برنامه 90 قبلی حسن رودباریان جلوی این همه بیننده اعتراف کرد که رفتنش از پرسپولیس بزرگترین اشتباه فوتبالیش بوده . یعنی الان متوجه شده چه جایگاهی رو از دست داده . ولی خیلی راحت الان هستن کسانی که هیچ ارزشی برای این جایگاهشون قائل نیستند و برای همین ما باید تاوانش رو پس بدیم .
نه تنها تاوان بازیکنها رو بلکه تاوان مدیریت و کادرفنی و فدراسیون و داوری و کمک داوری و تغییرات سازمان و ... حتی تاوان برنامه فوتوشاپ رو هم
:)
مهرداد جان ممنون از لطفتون ، با تمام صحبتهاتون موافقم. الان علی عسگر نمونه بارز تیپ بازیکنان جوونی هست که با میدان دادن ، دیده شدند و الان به نظر من از ارکان تیم هستن. در مورد تاوان هم خیلی وقته که هواداران دارند تاوان ندانم کاریهای آقایون رو پس میدن. توی همین صفحه های پیش بود که علی لایو فوروات عزیز این پست رو دادند:

من کلآ امیدوارم این مشکلات اساسی حل بشه و باشگاه پرسپولیس بدون پیشوند و پسوند تو لیگ برتر باشه سهامش هم تو بازار باشه ، مدیر عاملش هم توسط سهام دار ها انتخاب بشه! دست افراد حکومتی و دولتی از هر جناح و گروه و تفکری که دارند از این تیم کوتاه بشه ، دست نظامی ها هم کوتاه بشه انشاا...
باشگاه به معنی واقعی باشگاه بشه با نام پرسپولیس.

پرسپولیس مشکلات زیاد داره و همین مشکلات هست که باعث شده تیم نتونه روال موفق همیشگی داشته باشه. یعنی الان با این همه بازیکن در مقاطع مختلف ما نتونستیم بعد از قهرمانی دوممون در لیگ برتر مدعی اصلی بشیم.
باز هم میگم این ضعفها خودش خود بخود باعث قوت رقبا میشه و این چیزی نیست که بشه کتمانش کرد.

پ.ن: مهرداد جان بابت ادیت پستتون معذرت میخوام . چون قسمتهاییش به طور کنایه آمیزی صحبت از تیم رقیب و مسوولینش داشت و کادر مدیریت بخش فوتبال تصمیم داره با توجه به حساسیتها نگذاره حداقل بحثی درباره رقبا در سایر تاپیکهای هواداری پیش بیاد.

شاد و پیروز باشید

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اينو تو بالاترين ديدم

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    72.1 KB · نمایش ها: 77

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ‌ محمد پروين هافبك شماره 7 پرسپوليس كه اعلام كرد به خاطر پارگي رباط صليبي براي مدتي طولاني قادر به تمرين نيست و احتمالا از ليست اين تيم كنار گذاشته خواهد شد مي‌گويد:«رباط صليبي‌اش پاره نشده و تا 3 هفته ديگر به تمرينات پرسپوليس برمي‌گردد.»
پروين مي‌گويد:«ام آر آي‌ام را پيش دكتر نوروزي بردم كه ايشان گفتند چون پايم ورم دارد اين عكس ام آر‌آي به درد نمي‌خورد. بعد از آن نزد دكتر زرينه و دكتر سودي رفتم و يك‌سري معاينات روي پايم انجام شد و مشخص شد رباطم پاره نشده.»
وي ادامه مي‌دهد:«متأسفانه آن روز من هنوز سر تمرين بودم كه در خبرها آمد كه رباط صليبي‌ام پاره شده در صورتي كه من هنوز ام آر آي‌ام را نگرفته بودم.»
وي مي‌افزايد:«الان يك مقدار زانويم متورم است و كمي هم درد دارم اما مشكل خاصي نيست قرار است فعلا صبح و بعدازظهر فيزيوتراپي كنم و اميدوارم تا 3 هفته ديگر به تمرينات پرسپوليس برگردم.»

عکس : ابوالفضل امان الله (فوتو امان)

پرسپولیس در امارات با زسکا مسکو و شاختار دونتسک بازی می کند

سایت گل
- تیم فوتبال پرسپولیس در مدت تعطیلی لیگ برتر در دو تورنمنت در کشورهای ترکیه و امارات شرکت می کند سرخپوشان ابتدا از 12 تا 18 دی ماه در تورنمنت ترکیه حضور می یابند و سپس پس از بازگشت به تهران راهی امارات می شوند.

برای شرکت در مسابقات دوستانه شش جانبه در کشور امارات درخواستی به باشگاه پرسپولیس رسیده بود که با موافقت کادر فنی حضور در این تورنمت نیز قطعی شد و پرسپولیس چند روز پس از بازگشت از ترکیه به امارات سفر خواهد کرد. در این مسابقات دو تیم زسکا مسکو روسیه و ساختار دو نتسک اکراین به همراه یک تیم از لیگ برتر مصر و دو تیم اماراتی شرکت خواهند داشت.

پرسپولیس پیشنهاد یک تیم ترکیه ای برای غلامرضا رضایی را رد کرد

سایت گل- باشگاه پرسپوليس پيشنهاد يك تيم از ليگ تركيه براي جذب غلامرضا رضايي را رد كرد. يك تيم از ليگ برتر تركيه اخيرا پيشنهاد قابل توجهي را براي جذب غلامرضا رضايي،‌ مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس مطرح كرده است.

اين پيشنهاد امروز (دوشنبه) در جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس مطرح شد و كادر فني مخالفت خود را با اين انتقال اعلام كرد. كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس اعلام كرد با توجه به شرايط تيم و وضعيت آن در جدول رده بندي ليگ برتر و نياز پرسپوليس به اين بازيكن در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، با اين درخواست مخالفت مي‌شود.

اولين جمله فارسي سكو برت:استقلال سوراخه!

سايت گل- سكو برت مدافع ماليايي كه سابقه حضور در ليگ برتر انگليس و لوشامپيونا را دارد قبل از عقد قرار داد شش ماهه با پرسپوليس وثبت آن در هيات فوتبال تهران تحت تاثير جو اين تيم حرف عجيبي به زبان آورد.
سكو بعد از توافق نهايي با حبيب كاشاني وقتي از اتاق وي خارج مي شد تحت تاثير آموزش هاي عجيب حاضران در باشگاه به زبان فارسي گفت :«استقلال سوراخه!»جالب اينكه سكو كلمه سوراخه را به سختي تلفظ كرد و البته خودش هم نمي دانست چه مي گويد.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل - شيث رضايي كاپيتان دوم پرسپوليس از جمع بازيكنان اين تيم رسما كنار گذاشته شد.
امروز در جلسه كميته فني پرسپوليس علي دايي دوباره تاكيد كرد كه نيازي به شيث ندارد و اين بازيكن بايد تيم اينده خود را معرفي كند كه پاسخ شيث هم اين بوده كه به تيم ديگري نخواهد رفت.او اعلام كرد كه نمي خواهد از قرمزها جدا بشود و اگر ممكن است با تيم اميدهاي پرسپوليس تمرين كند. با اين وصف او بايد تا آخر فصل بيرون بماند مگر آنكه به يك تيم خارجي برود. .

استيل‌آذين، شهرداري تبريز و يك تيم قطري خواهان شيث رضايي

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس جلسه هفته جاري كميته فني تيم فوتبال پرسپوليس امروز در محل اين باشگاه انجام شد.
محمد رسايي مشاور اجرايي باشگاه پرسپوليس درباره موارد مطرح شده در اين جلسه گفت: در اين جلسه بازي قبلي تيم در برابر مس كرمان را مورد بررسي قرار داديم و در مورد برنامه‌هايمان براي بازي با داماش نيز گفت و گو كرديم. به علاوه برنامه سفر ما به تركيه براي شركت در رقابت‌هاي چهارجانبه در اين كشور نيز قطعي شد و ما در نيم فصل و از 12 تا 18 آذر ماه در اين تورنمت شركت خواهيم كرد.

رسايي از برنامه پرسپوليس براي شركت در تورنمنتي ديگر نيز خبر داد و گفت: براي شركت در مسابقات دوستانه شش جانبه در كشور امارات درخواستي به باشگاه پرسپوليس رسيده بود كه با موافقت كادرفني حضور در اين تورنمت نيز قطعي شد و پرسپوليس چند روز پس از بازگشت از تركيه به امارات سفر خواهد كرد. در اين مسابقات دو تيم زسكا مسكو روسيه و شاختار دونتسك اوكراين به همراه يك تيم از ليگ برتر مصر و دو تيم اماراتي شركت خواهند داشت.

وي در مورد ديگر موارد مورد بحث در اين جلسه گفت: درباره وضعيت محمد پروين هم صحبت كرديم. بنا شد تا التهاب ناحيه آسيب ديده پاي اين بازيكن فروكش كند تا پس از آن كادر پزشكي در مورد درمان با فيزيوتراپي يا عمل جراحي روي پاي اين بازيكن تصميم گيري كند. علاوه بر اين به درخواست هتل اسپيناس براي برگزاري يكي از اردوهاي تيم در اين هتل پرداخته شد. همانطور كه مي‌دانيد مدتي است كه اردوهاي ما در هتل المپيك برگزار مي‌شد اما با نظر علي دايي اردوي ما پيش از بازي با سپاهان در هتل اسپيناس برگزار خواهد شد.

مشاور اجرايي باشگاه پرسپوليس در مورد جلسه شيث رضايي و حبيب كاشاني كه پس از جلسه كميته فني برگزار شد گفت: جلسه‌اي با حضور شيث رضايي و مدير برنامه وي برگزار شد كه در آن در مورد سه پيشنهادي كه براي جذب اين بازيكن به باشگاه پرسپوليس ارائه شده بود صحبت شد. تيم‌هاي استيل آذين، شهرداري تبريز و يك تيم قطري خواهان جذب شيث رضايي هستند اما بنا شد پس از بررسي اين موضوع توسط كادر فني و همچنين خود رضايي و مدير برنامه‌هاي وي در مورد رد يا پذيرش اين پيشنهادها صحبت شود.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اينو تو بالاترين ديدم
این عکس با سایز بزرگتر می زاشتی تا درس عبرت بشه واسه بعضی ها
اینطوری
attachment.php

این عکس نشانگر ضعف داوران لیگ هست که به اسانی اب خوردن چندین امتیاز پیاپی از یه تیم پرطرفدار می گیره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه بابا
باید بگیم اشتباه داوری جزئی از لیگ ماست :)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سلام خدمت دوستان

پ.ن: مهرداد جان بابت ادیت پستتون معذرت میخوام . چون قسمتهاییش به طور کنایه آمیزی صحبت از تیم رقیب و مسوولینش داشت و کادر مدیریت بخش فوتبال تصمیم داره با توجه به حساسیتها نگذاره حداقل بحثی درباره رقبا در سایر تاپیکهای هواداری پیش بیاد.

شاد و پیروز باشید

البته ساسان جان من واقعا شرمندم . اصلا" حواسم نبود اینجا تاپیک فوتوشاپ نیست . بازم منو ببخش شما هر وقت و هر جا دوست داشتی پست من رو میتونی کلا" نابود کنی برادر .
خلاصه کلام اینکه ما هم یه روزی میپریم :D

به نقل از mehrdad201 :
نه بابا
باید بگیم اشتباه داوری جزئی از لیگ ماست

البته لیگ ما ( به جز بازی بعضی تیمها ) جزئی از اشتباهات داوریه مهرداد عزیز

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ای بابا یه چیز یاد گرفتن هی میگن تو هر شبکه..شما تصاویر صحنه آهسته نگاه می کنید ولی داور نه و اشتباه می کنه
یکی نیست بگه آخه پس این آموزشها کشک هست برای داور ها...اگه اینجوری خوب هر بازی از تو خیابون پیدا کنند بیارن داور بازی که..
یک مشت......چی چی اومدن سر کار..اینم از توجیه هاشون

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

البته ساسان جان من واقعا شرمندم . اصلا" حواسم نبود اینجا تاپیک فوتوشاپ نیست . بازم منو ببخش شما هر وقت و هر جا دوست داشتی پست من رو میتونی کلا" نابود کنی برادر .
خلاصه کلام اینکه ما هم یه روزی میپریم :D

مهرداد جان دشمنت شرمنده. بالاخره همه ما یه روزی میپریم :D

شاد باشی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
باید بگیم لیگ ما جزئی از اشتباهات داوریه ... 50 % داورا پولکین مثل بنز ... نمونش داور اس اس - شاهین

یا اون یکی که چاق بود لاغر کرد ... مشهدیه ... اسمش یادم رفته ... حتی ممیز هم به این موضوع اشاره کرد

که اسنادی داره دال بر اینکه بعضی داورا پول میگیرن که تا این حرفو رسما اعلام کرد کلا از روی زمین محو شد

تنها داور کار درستی که من قبولش دارم مظفری زادست ... بقیه ول معطلن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سرود سرخ آماده شنیدن شد!

سایت گل- کار تدوین سرود سرخ که به خواندگی داریوش خواجه نوری و با همکاری بازیکنان و پیشکسوتان پرسپولیس و به تهیه کنندگی باشگاه پرسپولیس، از مدتی پیش آغاز شده بود، به پایان رسید.

قرار است طی هفته آینده جلسه ای بین مسئولین باشگاه و آقای خواجه نوری برگزار شود و در آن جلسه تصمیم گیری های لازم جهت نحوه توزیع و پخش این سرود زیبا انجام شود تا هر چه زودتر این سرود در اختیار هواداران پر شور پرسپولیسی قرار گیرد.

برای تطابق با چمن مصنوعی؛ پرسپولیس در ورزشگاه کشوری تمرین می کند

سایت گل- تیم فوتبال پرسپولیس قرار است تمرینات روزهای 27 و 28 آبان ماه را در سالن شهید کشوری برگزار کند.

دلیل این تغییر محل تمرین این است که بازی بین تیم های پرسپولیس و داماش گیلان در جام حذفی قرار است در ورزشگاه شهید عضدی شهر رشت برگزار شود و بدلیل اینکه چمن این ورزشگاه مصنوعی می باشد، کادر فنی پرسپولیس تصمیم گرفتند این دو روز تمرینات را در سالن شهید کشوری که چمن آنجا نیز مصنوعی می باشد، برگزار کنند. پیش از این باشگاه پرسپولیس به درخواست کادر فنی این تیم، درخواست برگزاری دیدار برابر داماش گیلان را در ورزشگاه سردار جنگل داده بود تا سرخپوشان بتوانند در چمن طبیعی با حریف خود روبرو شوند. اما سازمان لیگ هنوز به درخواست باشگاه پرسپولیس نداده است .

روز جمعه دربی کوچک بین امیدهای پرسپولیس و استقلال/ عبدالله نژاد: هواداران روز جمعه بیایند

دربی امیدهای تهران که می‌توان از آن با نام "دربی کوچک" یاد کرد، روز جمعه همین هفته در مجموعه شهید هرندی تهران واقع در میدان شوش خیابان شهید هرندی برگزار خواهد شد. دیداری که با توجه به رقابت نزدیک تیم‌ها در این دوره از رقابت‌های امیدهای تهران و همچنین رقابت دیرینه میان تیم‌های پرسپولیس و استقلال از جذابیت‌ها و حساسیت‌های خاص خود برخوردار است. به این بهانه سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت و گویی را با منوچهر عبدالله نژاد سرمربی تیم امید پرسپولیس ترتیب داده است:

نظرتان درباره آخرین بازی تیم امید پرسپولیس برابر نفت چیست؟
تیم ما در برابر نفت بازی خوبی را به نمایش گذاشت و حتی پس از ده نفره شدن نیز بازی پایاپایی را به نمایش گذاشتیم. بازیکنان ما از نظر فنی خوب بازی کردند ولی در نهایت در نتیجه گیری موفق نبودند.

این هفته هم باید با استقلال بازی کنید. آیا از این تیم شناخت کافی دارید؟
شناخت نسبی از استقلال داریم. آنها چهار بازی از پنج بازی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند اما ما در گروه خود تیم‌های قدرتمندتری مثل استیل آذین و نفت را هم داریم. استقلالی‌ها در کسب نتیجه خوب عمل کرده‌اند اما بردهای آنها نزدیک و میلی متری بوده است و توانسته‌اند در دقایق پایانی به پیروزی برسند. آنها درست مانند ما از بازیکنانی استفاده می‌کنند که به عنوان بازیکن امید در تمرینات تیم بزرگسالانشان نیز حضور دارند. من بعضی از بازی‌های آنها را دیده‌ام. استقلال این فصل در دو بازی در دقایق پایانی نتیجه را به سود خود عوض کرده است. اما من به تیم پرسپولیس خیلی امیدوارم و می‌دانم که می‌توانیم بازی بسیار خوبی را به نمایش بگذاریم.

حرف دیگری هم در مورد این بازی دارید؟

امیدوارم هواداران پرسپولیس برای دیدن این بازی به مجموعه هرندی بیایند. حتی از هواداران استقلال هم دعوت می‌کنم که روز جمعه بیایند چون حضور هواداران باعث گرم و دیدنی شدن بازی خواهد شد.
همچنین حضور هواداران در ورزشگاه باعث افزایش فوق العاده انگیزه در این بازیکنان جوان خواهد شد و می‌تواند بر رشد فوتبالی آنها تاثیر زیادی داشته باشد.

فایل های ضمیمه

• 1267456831.jpg
    1267456831.jpg
    148.9 KB · نمایش ها: 8
  • 1268543693.jpg
    1268543693.jpg
    66.9 KB · نمایش ها: 7
  • 1268729068.jpg
    1268729068.jpg
    165.4 KB · نمایش ها: 5
  • 1268729123.jpg
    1268729123.jpg
    139.5 KB · نمایش ها: 4
  • 1272283789.jpg
    1272283789.jpg
    126.1 KB · نمایش ها: 7
  • 1272373456.jpg
    1272373456.jpg
    55.8 KB · نمایش ها: 4

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نتيجه جلسه چه شد؟
موافقت نكرد.

يعني هيچ چيز نتوانست راي دايي را عوض كند؟
من اميدوار بودم نتيجه اين جلسه مثبت باشد و بتوانم به پرسپوليس برگردم اما ديگر تصميم گرفته شده و كاري نمي‌شود كرد.

شما هم در جلسه شركت داشتيد؟
من و مدير برنامه‌ام با آقاي كاشاني جلسه داشتيم و ايشان از نتيجه جلسه كميته فني من را مطلع كردند.

حالا مي‌خواهي چه كار كني؟
به نظر شما بايد چه كار كنم؟ باز هم صبر مي‌كنم.

با اينكه تصميم باشگاه و آقاي دايي اعلام شده تصميم نداري به تيم ديگري بروي؟
من تصميم خودم را همان روز گرفتم كه از پرسپوليس اخراج شدم. از اينجا هيچ جا نمي‌روم و تا پايان قراردادم در پرسپوليس مي‌مانم.

عدم حضور در تمرين‌ها در آينده تصميم تو را عوض نمي‌كند؟
من حاضرم در تمرين‌ها هم حضور نداشته باشم اما باز هم پرسپوليسي باشم. حاضرم تا پايان قراردادم خانه‌نشين شوم و روي دلم پا نگذارم. وقتي عاشق يك تيم بشوي همين جوري مي‌شود. همه مي‌دانند من عاشق پرسپوليس هستم.

شنيده‌ايم از چند تيم ديگر هم پيشنهاد داري؟
آقاي كاشاني گفتند از استيل‌آذين، شهرداري تبريز و يك تيم از ليگ قطر پيشنهاد دارم و مي‌توانم براي رفتن تصميم بگيرم اما به هيچ يك از اين تيم‌ها نمي‌روم.

اين دور بودن از فوتبال به لحاظ فني و مالي به تو لطمه مي‌زند.
من تمرين‌هايم را رها نمي‌كنم كه از لحاظ فني به مشكل برخورد كنم. اتفاقا پيشنهاد استيل‌آذين خيلي خوب بود ولي نپذيرفتم.

معمولا پيشنهادهاي استيل‌آذين وسوسه كننده است.
من آدم پولكي نيستم كه به خاطر آن پيراهن تيمم را عوض كنم. صد تاي اين پول‌ها فداي پرسپوليس.

به نظرت تصميم دايي در مورد تو درست بوده؟
من كاري به درستي يا نادرستي اين تصميم ندارم اما به هر حال ايشان سرمربي تيم هستند و من هم به تصميم آقاي دايي احترام مي‌گذارم.

شنيده ايم پيشنهاد تيم قطري را قبول كرده‌اي؟
من در اختيار باشگاه هستم و امكان دارد براي تمرين به تيم قطري بروم اما مطمئن باشيد هيچ وقت تا پايان قراردادم براي تيمي جز پرسپوليس بازي نخواهم كرد.

منبع : www.perspolis-club.net

عکس : ابوالفضل امان الله (فوتو امان)

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رباط صليبي پروين 90درصد پاره شده است/ پسر علي آقا بايد جراحي كند

سايت گل ـ‌ محمد پروين هافبك پرسپوليس چند روز پيش در مصاحبه‌اي اعلام كرد كه رباط صليبي‌اش پاره نشده و تا 3 هفته ديگر به ميادين فوتبال بازخواهد گشت. اين اظهارنظر تعجب‌برانگيز در حالي از سوي پروين صورت گرفت كه فريد زرينه پزشك پرسپوليس چند روز قبل اعلام كرده بود رباط صليبي پروين پاره شده است.
اين مصدوميت باعث شد تا باشگاه پرسپوليس به فكر خروج نام پروين از فهرست خود باشد و شايد همين موضوع باعث شده كه پروين مصاحبه كند و بگويد كه رباطش پاره نشده است. ماجرا اما طور ديگري است و عكسي كه از زانوي پروين گرفته شده است، پارگي رباط اين بازيكن را به طور واضح نشان مي‌دهد.
رباط صليبي پروين پارگي درجه سه است، يعني يك پارگي شديد كه نزديك به پارگي كامل است. رباط صليبي او حدود 90درصد پاره شده و پسر علي آقا بايد زانويش را به تيغ جراحي بسپارد. پروين در مصاحبه‌اش گفته كه موقع ام آر آي گرفتن زانويش ورم داشته و عكسي كه گرفته شده نمي‌تواند قابل تأييد باشد. اين در حالي است كه حرف‌هاي او در مورد اين موضوع درست نيست و ام آر آي حتي در صورت ورم زانو،‌ ميزان پارگي را به طور دقيق نشان مي‌دهد.

مدافع ماليايي پرسپوليس نيامده آسيب ديد

سايت گل ـ‌ سكوبرت مدافع ماليايي تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين امروز(چهارشنبه) آسيب ديد. اين بازيكن سيه چرده كه به تازگي قراردادش را با پرسپوليس امضا كرده است در تمرين امروز از ناحيه همسترينگ آسيب ديد و بلافاصله از زمين بيرون آمد. قرار است بررسي‌هاي لازم روي پاي او انجام شود تا ميزان دقيق مصدوميت سكوبرت مشخص گردد.

ابراهيم شكوري از 4 روز ديگر در تمرينات گروهي پرسپوليس/ زارعي فعلا نرم دوي مي‌كند

سايت گل ـ ابراهيم شكوري مدافع چپ پرسپوليس به احتمال فراوان از 4 روز ديگر در تمرينات گروهي تيمش شركت خواهد كرد. شكوري كه مدت‌ها پيش از ناحيه رباط داخلي آسيب ديد پس از پشت سر گذاشتن مراحل درماني به شرايط مطلوب رسيده است. او چند روزي است كه زير نظر مولايي بدنساز تيم تمرين مي‌كند و تا چند روز ديگر به تمرينات گروهي اضافه خواهد شد.
مجتبي زارعي ديگر مصدوم پرسپوليس فعلا نمي‌تواند در تمرينات گروهي حاضر باشد. او كه از ناحيه انگشت پا آسيب‌ ديده بود در حال حاضر تمرينات نرم‌ دوي را انجام مي‌دهد و رفته رفته شرايط حضور در تمرينات گروهي را به دست آورد.

تمرين پرسپوليس برگزار شد/ ملي‌پوشان آمدند ولي نوروزي نيامد

سايت گل ـ‌ تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز ادامه پيدا كرد و بازيكنان در ورزشگاه درفشي‌فر يك تمرين 120 دقيقه‌اي را پشت سر گذاشتند. پرسپوليسي‌ها كه قرار است در جام حذفي به مصاف داماش بروند،‌تمرينات تاكتيكي را پشت سر گذاشتند تا آماده اين مسابقه شوند.
در تمرين امروز(چهارشنبه)، غلامرضا رضايي و حميد علي‌عسگر ملي‌پوشان اميد پرسپوليس مثل چند روز گذشته غايب بودند ولي ملي‌پوشان بزرگسال پرسپوليس به جز هادي نوروزي تمرين كردند. عليرضا حقيقي، نورمحمدي و محمد نوري سه ملي‌پوش پرسپوليس بودند كه در تمرين حاضر شدند ولي نوروزي ديگر ملي‌پوش پرسپوليس در اين تمرين غايب بود.

محرومیت مادام العمر برای داریوش مصطفوی!

سایت گل- هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال، داريوش مصطفوي رئیس و دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال را به طور مادام العمر از فعاليت در فوتبال محروم كرد. اين راي به تصويب اعضاي هيات رسيدگي به تخلفات رسيده و به هيات رئيسه فدراسيون فوتبال نيز ابلاغ شده است.
هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال قصد دارد اين راي را به اطلاع فيفا نيز برساند تا مصطفوي حق فعاليت در كليه سمت‌ها در فوتبال ايران و حتي خارج از كشور را نيز نداشته باشد.
مصطفوي چندي پيش با شكايت به مراجع قضايي خارج از فوتبال توانست مبلغي در حدود 220 ميليون تومان از حساب فدراسيون به عنوان حق خود برداشت كند.

عبداللهي: بخشش دايي گمانه‌زني رسانه‌ها است

عضو كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: رسانه‌ها به دليل تمكين دايي از راي كميته انضباطي بخشش او از محروميت را گمانه‌زني كرده‌اند.

حسين عبداللهي در گفت و گویی درباره اينكه گفته مي شود قرار است كميته انضباطي ممنوع المصاحبه بودن علي دايي را ببخشد، اظهار داشت: فعلا كه خبري در كميته انضباطي نيست. قرار است اعضا به زودي نشستي داشته باشند تا در مورد اين موضوع تصميم نهايي را بگيرند.
وي افزود: اينكه برخي رسانه ها از بخشش دايي نوشته اند شايد گمانه زني باشد. چون دايي راي كميته انضباطي را تمكين كرده و كميته انضباطي معمولا چنين مسائلي را در صدور راي نهايي لحاظ مي كند بعضي ها اين برداشت را در مودر حكم دايي داشته اند.
عبداللهي در اين خصوص كه گفته مي شود كميته انضباطي در حق دايي كرده گفت: كدام اجحاف؟ اجحاف يعني ستمي را به كسي وارد كني. كميته انضباطي ستمي به دايي وارد نكرده است. ايشان درباره مسائل داوري حرف هايي نسبت داده بود و كميته انضباطي بر اساس آئين نامه دايي را ممنوع المصاحبه كرد.

Last edited:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
مدافع ماليايي پرسپوليس نيامده آسيب ديد

سايت گل ـ‌ سكوبرت مدافع ماليايي تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين امروز(چهارشنبه) آسيب ديد. اين بازيكن سيه چرده كه به تازگي قراردادش را با پرسپوليس امضا كرده است در تمرين امروز از ناحيه همسترينگ آسيب ديد و بلافاصله از زمين بيرون آمد. قرار است بررسي‌هاي لازم روي پاي او انجام شود تا ميزان دقيق مصدوميت سكوبرت مشخص گردد
ای بابا نیومده مصدوم شد اینطور که به نظر میاد اصلآ امادگی بدنی نداره:(

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پیشنهاد پرسپولیس به استیل‌آذینی‌ها / معاوضه شیث با یکی از بازیکنان استیل‌آذین

باشگاه استیل‌آذین درخواست رسمی خود را برای به خدمت گرفتن مدافع اخراجی پرسپولیس به این باشگاه ارائه داد.
به محض اینکه خبر اخراج رسمی شیث رضایی از پرسپولیس مطرح شد باشگاه استیل‌آذین رسما برای به خدمت گرفتن این بازیکن اعلام آمادگی کرد و درخواست رسمی خود را به باشگاه پرسپولیس ارایه داد.
باخبر شدیم باشگاه پرسپولیس در ازای فروش شیث رضایی به باشگاه استیل‌آذین خواستار به خدمت گرفتن یکی از بازیکنان این تیم شده است که مسئولان استیل‌آذین هنوز پاسخی به درخواست پرسپولیسی‌ها نداده‌اند. به نظر می‌رسد محمد غلامی و میلاد زنیدپور گزینه‌های مورد نظر علی دایی از استیل‌آذین هستند.

در دربی امیدهای تهران/ پرسپوليس استقلال را شكست داد

تيم فوتبال اميد پرسپوليس امروز 2 بر صفر رقيب سنتي خود استقلال را شكست داد.
تيم اميد پرسپوليس امروز از ساعت 16:30 در ورزشگاه شهيد هرندي به ديدار حريف سنتي و قديمي خود رفت و توانست استقلال تهران را 2 بر صفر شكست دهد.
شاهين بالي جاني در دقيقه 21 و روح الله سيف اللهي در دقيقه 68 گل‌هاي پرسپوليس را به ثمر رساندند. تا به اين ترتيب اميدهاي پرسپوليس انتقام تيم بزرگسالانش را در دربي پايتخت از استقلال بگيرد. اين مسابقه در حضور حدود 700 تماشاگر برگزار شد و به دليل تاخير نيروي انتظامي با حدود 10 دقيقه تاخير آغاز گرديد.

1290225686.jpg

سه بازيكن پرسپوليس در حوالي ليست فروش

علي دايي سرمربي پرسپوليس در ادامه اصلاحات خود در تيم متبوعش، سه بازيكن تيمش را كه كارايي چنداني در نيم فصل اول نداشته‌اند، در فهرست فروش قرار خواهد داد.
با توجه به اينكه در نيم فصل امسال، ميزان جابه‌جايي تيم‌ها مي‌تواند 7 بازيكن را شامل بشود، سرمربي پرسپوليس هم براي جبران مافات به دنبال جابه‌جايي‌هايي بين پرسپوليس و ساير تيم‌هاست. از اين رو او بعد از آنكه تصميم به خروج محمد پروين از فهرست گرفت و شيث رضايي را نيز از جمع كنار گذاشت سه بازيكن ديگر تيمش را در فهرست فروش مي‌گذارد.
دو بازيكن از اين سه بازيكن چپ پا هستند و بازيكن ديگر يك چهره تهاجمي است كه علي دايي در آخرين لحظات امسال او را به جمع بازيكنان اضافه كرد. دايي در عين حال به ساير تيم‌ها چشم دارد تا نقطه ضعف تيم خود را درمان كند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- شیث رضایی بطور رسمی از پرسپولیس اخراج شد و حالا این مدافع پرحاشیه پرسپولیس باید بدنبال تیم دیگری برای ادامه فوتبالش باشد. این برای دومین بار است که کاپیتان دوم سرخپوشان اخراج را تجربه می کند. اخراج آخرین راه برای مقابله با بازیکنان پرحاشیه ای است که نظم تیمی را بر هم می زنند. این واژه از اواخر دهه هفتاد وارد فوتبال ایران شد و اگر از اخراج های چندین باره بهروز ***** فر توسط علی پروین بگذریم که هر بار با گل و شیرینی و عذرخواهی از سلطان، قضیه فیصله پیدا می کرد، بیشتر اخراج های موقت و دائمی بازیکنان در دهه اخیر اتفاق افتاده است:

6 فروردین 1380 و در اوج دعواهای مدیریتی در باشگاه پرسپولیس خبر اخراج 8 بازیکن پرسپولیس از سوی علی پروین منتشر شد. احمدرضا عابدزاده مهمترین نفر در بین این اخراجی ها بود که گفته می شد به علت شرکت در مهمانی ترتیب داده شده از سوی عباس انصاری فرد (مدیرعامل وقت باشگاه) به مناسبت صعود پرسپولیس در جام باشگاههای آسیا، مورد غضب پروین قرار گرفته است. رضا شاهرودی، ادموند بزیک، محمد برزگر، هادی مهدوی کیا، علی اکبریان، مجتبی فرجی و مهدی نکونام دیگر بازیکنان اخراجی بودند. البته عابدزاده دوباره به تیم بازگشت ولی تعداد دیگری از اخراجی ها مثل بزیک و مهدوی کیا برای همیشه از پرسپولیس جدا شدند.

آبان ماه 1382 ، وینگو بگوویچ سرمربی پرسپولیس که خوب نتیجه نمی گرفت تصمیم به اخراج دو بازیکنی گرفت که معتقد بود اخبار تیم را به بیرون می دهند و باعث ایجاد حاشیه در تیم می شوند. ابراهیم اسدی و امیرحسین اصلانیان از سوی بگوویچ اخراج شدند. اسدی به ذوب آهن رفت، اما اصلانیان چند ماه بعد در یک تصادف به شدت آسیب دید و برای همیشه خداحافظی کرد.

اردیبهشت 1383، وینگو بگوویچ در آخرین روزها حضورش در پرسپولیس حکم اخراج 7 بازیکن را صادر کرد که به اعتقاد او برای پرسپولیس مفید نبودند. حمید استیلی، کریم باقری، حسن خان محمدی، رضا جباری، محمد برزگر و پژمان جمشیدی اخراجی ها پرسپولیس بودند که البته گفته می شد دستور اخراج آنها مستقیما از سوی اکبر غمخوار صادر شده بود. برخی از این بازیکنان دوباره به تیم بازگشتند، اما حمید استیلی برای همیشه خداحافظی کرد.

اردیبهشت 1385، آری هان سرمربی هلندی پرسپولیس دستور اخراج 3 بازیکن سرشناس قرمزها را صادر کرد: علی انصاریان، حامد کاویانپور و داود فنایی. به عقیده این مربی هلندی این 3 بازیکن کارآیی لازم را نداشتند و برای تیم حاشیه درست می کردند. علی انصاریان به استقلال رفت و فصل ناموفقی را با این تیم سپری کرد. حامد به ترکیه رفت که بعدا به علت دوپینگ از تیم کایزری اسپور نیز اخراج شد.

آبان 1385، مصطفی دنیزلی حکم اخراج محمدرضا مامانی و کریم باقری را به علت بی نظمی در تمرینات صادر کرد. این دو بازیکن بعد از مدت کوتاهی به تیم بازگشتند، اما دنیزلی در یک محفل خصوصی گفته بود بعد از اخراج کریم فهمیدم که این بازیکن چه جایگاه مهمی در تیم دارد، چرا که بسیاری از مسولان باشگاه و خارج از باشگاه برای بازگشت او تماس گرفته و وساطت کردند در حالی که برای بازگشت مامانی کسی یک تماس هم نگرفت!

اردیبهشت 87، بعد از شکست سنگین مقابل استقلال اهواز و به خطر افتادن جایگاه پرسپولیس در جدول لیگ برتر، افشین قطبی دستور اخراج شیث رضایی و محمدرضا مامانی را داد که مورد قبول باشگاه نیز قرار گرفت. پرسپولیس بعد از اخراج این دو بازیکن کمی آرامش گرفت و در نهایت به قهرمانی لیگ برتر دست یافت. شیث و مامانی برای فصل بعدی نیز جایی در تیم نداشتند.

بهمن 87، بعد از بازی مقابل پیام مشهد در تهران، عباس انصاری فرد مقابل دوربین های تلویزیونی اعلام کرد که علی کریمی کاپیتان تیم به دلیل مصاحبه هایش علیه مدیریت باشگاه از تیم اخراج شده است. علی کریمی در یک مصاحبه جنجالی به ماجرای چک های پاس نشده انصاری فرد و ... پرداخته بود و انصاری فرد هم بعد از بازی حکم اخراجش را صادر کرد.

بالا