• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ARMFعزیز! خیلی ممنون به خاطر اخبار و مطالب خوبی که میگذاری.

محرومیت مادام العمر برای داریوش مصطفوی!

سایت گل- هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال، داريوش مصطفوي رئیس و دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال را به طور مادام العمر از فعاليت در فوتبال محروم كرد. اين راي به تصويب اعضاي هيات رسيدگي به تخلفات رسيده و به هيات رئيسه فدراسيون فوتبال نيز ابلاغ شده است.
هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال قصد دارد اين راي را به اطلاع فيفا نيز برساند تا مصطفوي حق فعاليت در كليه سمت‌ها در فوتبال ايران و حتي خارج از كشور را نيز نداشته باشد. مصطفوي چندي پيش با شكايت به مراجع قضايي خارج از فوتبال توانست مبلغي در حدود 220 ميليون تومان از حساب فدراسيون به عنوان حق خود برداشت كند.

من که بی صبرانه منتظر اعلام نتیجه ی این خبر هستم!

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ARMFعزیز! خیلی ممنون به خاطر اخبار و مطالب خوبی که میگذاری.

اختیار دارید ...

شيث رضايي: پاسخ من به استيل آذين منفي بود/ اميدوارم نعمت تمرين با تيم اميد از من گرفته نشود!

سايت گل ـ شيث رضايي بازيكن اخراجي پرسپوليس امروز با اميدهاي قرمزپوش تمرين كرد. او در پايان تمرين گفت‌وگوي با خبرنگار سايت گل انجام داد. شيث كه سعي مي‌كرد خيلي كم حاشيه حرف بزند از اين تمرين خوشحال بود به خصوص كه بچه‌هاي تيم اميد پرسپوليس براي او سنگ تمام گذاشتند و حتي شعار معروف ليدرهاي پرسپوليس را برايش زمزمه كردند.
*آقاي رضايي تمرين چطور بود؟
خيلي خوب. البته چون مدت‌ها تمرين نكرده بودم الان پايم درد دارد اما خوشحالم كه دوباره به زمين فوتبال برگشتم. امروز دوباره دلم باز شد. از آقاي عبدالله‌نژاد سرمربي اميدهاي پرسپوليس هم متشكرم كه اجازه داد با تيمش تمرين كنم.
*آقا منعي از سوي كادرفني پرسپوليس براي تمرين تو با تيم اميد وجود ندارد؟
فكر نكنم. آقاي دايي گفته‌اند كه من با تيم اصلي تمرين نكنم و من هم اطاعت كردم و فكر نمي‌كنم كه مشكل خاصي در اين زمينه باشد. اميدوارم نعمت تمرين كردن با تيم اميد از من گرفته نشود چون من مي‌خواهم رابطه‌ام را با پرسپوليس همچنان حفظ كنم و دوست ندارم به تيم ديگري فكر كنم.
*امروز مسئولان استيل آذين اعلام كردند كه تو را نمي‌خواهند؟
من براي آقاي پروين در مجموعه استيل آذين احترام خاصي قائلم اما پاسخ من به اين تيم منفي بود و طبعاً آنها هم از گرفتن من صرف‌نظر كردند.

مشکلی دیگر در معاوضه شیث با بازیکن استیل آذین

پرسپوليسي‌ها كه درخواست استيل آذين براي انتقال شيث رضايي را در جيب دارند به اين تيم بازيكن نخواهند داد. حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس روابط بسيار متشنجي با حسين هدايتي دارد و حاضر نيست بين پرسپوليس و استيل آذين كوچكترين مراوده‌اي برقرار باشد.
پرسپوليسي‌ها ادعا مي‌كنند استيل آذين رسما شيث را خواسته است اما استيل آذيني‌ها اين خبر را تكذيب كرده‌اند. در هر صورت آنچه كه مسلم است عدم توافق اين دو باشگاه بر سر معاملات اين چنيني است. گرچه علي دايي و افشين پيرواني دوستان قديمي هستند و روابط خيلي خوبي هم با هم دارند و حتي گفته مي‌شود بر سر معاوضه بازيكن به توافقاتي دست يافته بودند. به هر حال حبيب كاشاني علاقه‌اي به حسين هدايتي و تيمش ندارد و همه مي‌دانند كه اين رابطه به هيچ وجه بهبود نخواهد يافت.

مدیر عامل تراکتور: بحث حضور عمادرضا در پرسپولیس اصلا مطرح نیست.

سايت گل ـ مدیر عامل باشگاه تراکتور در مورد اخبار منتشر شده در مورد انتقال این بازیکنان به پرسپولیس هم افزود: « در صحبتی که ما با عماد رضا داشتیم او به ما گفت که بحث حضورش در پرسپولیس خیلی وقت است منتفی شده و عماد رضا با تنها باشگاهی که به توافق نسبی رسیده است تراکتور است که بعد از شکایت باشگاه مصری از این بازیکن بحث انتقال این بازیکن فعلا مسکوت است .»

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ما نفهمیدم
یه روز تکذیب میشه یه روز میگن آره
شیث میره می مونه..کریمی یا مهدوی کیا

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
کریمی و مهدوی کیا دیگه سن سالی ازشون گذشته فایده ندارند
علی کریمی بیاد بدک نیست

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
cfb6954b7607403988e6.jpg

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
برد پرسپولیس در برابر داماش رو تبریک میگم!

فکر کنم اون توپ هم تو نیمه ی اول از خط رد شده بود.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خدا رو شکر از این مرحله هم صعود کردیم.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
این برد شیرین به تمامی هواداران تبریک میگم
ولی توپ دقایق اولی بازی گل بود دوباره به اشتباه داوری مردود اعلام شد
در کل ان شاءالله بازی های بعدی می بریم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

ایستاده از راست :

نادر باقری ، علی دایی ، محسن عاشوری ، حسین عبدی ، امیر موسوی نیا ، مجتبی محرمی

نشسته از راست :

رضا شاهرودی ، فرشاد پیوس ، جواد منافی ، بهزاد داداش زاده ، حسن شیرمحمدی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تبریک بابت برد مقابل داماش و صعود به مرحله یک چهارم پایانی.
به هر حال باید یادمون باشه با اینکه داماش یک تیم لیگ یکی هست ولی همیشه بازی در استان گیلان برای حریفان تیمهای گیلانی کمی مشکل هست و در رقابتهای حذفی این سختی بیشتر هم میشه.
امیدوارم تیم در جام حذفی موفق باشه.

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تکرار اتفاقی تلخ در رشت/ فحاشی بی وقفه علیه زارع و پرسپولیسی‌ها

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در اکثر دقایق بازی در برابر داماش، با اهانت‌ و فحاشی برخی تماشاگران حاضر در ورزشگاه روبرو شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، فحاشی علیه تیم فوتبال پرسپولیس و پرسپولیسی‌ها به ویژه مازیار زارع در ورزشگاه عضدی رشت از حواشی تلخ بازی تیم‌های داماش گیلان و پرسپولیس بود که هرچند سابقه داشت، اما بار دیگر با صحنه‌هایی تاسف برانگیز تکرار شد.
مازیار زارع، بازیکن سابق ملوان و کنونی پرسپولیس، این بار نیز در سفر به رشت با اهانت، توهین و فحاشی بخشی از تماشاگران حاضر در ورزشگاه روبرو شد و بیش از دیگر پرسپولیسی‌ها مورد اهانت قرار گرفت. :hmm::hmm::hmm:

fcb02eb65c7a4b42a4fc.jpg

حلافی: دایی گفته بود که گل می زنم

سایت گل- سعید حلافی مهاجم جنوبی تیم فوتبال پرسپولیس با به ثمر رساندن یک گل حساس در بازی تیمش در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی که باعث صعود این تیم به مرحله بعد این رقابت‌ها شد شایستگی‌های خود را نشان داد.
حلافی درباره احساس خود پس از به ثمر رساندن گل برتری تیمش گفت: "خیلی خوشحال بودم چون آقای دایی گفته بود که در این بازی گل خواهم زد و من هم توانسته بودم این کار را انجام دهم به همین دلیل بعد از گل به سمت او رفتم و شادی خود را با او تقسیم کردم. من به پیراهن پرسپولیس تعصب دارم و به همین دلیل هم بعد از گل پیراهنم را درآوردم روی زمین گذاشتم و بوسیدم. که کارت زرد هم گرفتم."
مهاجم پرسپولیس گل خود را از روی شانس نمی‌داند: "بعد از مصدومیت هادی نوروزی و در هنگام تعویض، آقای عبدی نقطه ضعف دفاع حریف را به من گفتند. هرچند جو ورزشگاه بسیار سنگین بود اما به مرور به آن عادت کردم و گلی هم که زدیم نتیجه تمرینات فراوان روی اینگونه حرکات بود. من در تمرینات هم روی این ارسال‌ها خوب گل می‌زدم."
حلافی در مورد حضور یا عدم حضور خود در ترکیب پرسپولیس در بازی‌های آینده این تیم نیز گفت: "بازی کردن یا نکردن من بستگی به نظر مربیان دارد. امیدوارم بتوانم به امید خدا بهتر از این هم برای پرسپولیس بازی کنم و این گل را هم به هواداران پرسپولیس که همیشه یار و یاور این تیم بوده‌اند تقدیم می‌کنم."

fbd1a447c76e43db850b.jpg

بازيكن ويتنامي ـ نيجريه‌اي در تمرينات پرسپوليس

پرسپوليس از امروز صبح يک بازيکن جديد را در جمع خود آزمايش خواهد کرد تا در صورت کسب مجوز از سوي سرمربي با اين باشگاه قرارداد ببندد.
يک بازيکن ويتنامي‌تبار که البته در اصل متولد نيجريه‌ است از امروز در جمع بازيکنان پرسپوليس تمرين خواهد کرد. نام اين بازيکن دانگ ننگ است که با توجه به نقصان اطلاعاتي موفق نشديم از وي سابقه خاصي پيدا کنيم. اين بازيکن اگر کيفيت فني مناسبي داشته باشد با پرسپوليس قرارداد خواهد بست.
گرچه تا به حال از ويتنام بازيکني به ايران نيامده است. به گفته خبرنگاران مديربرنامه‌هاي اين بازيکن، منيجر شيث رضايي است. :hmm::hmm::hmm:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ شيث رضايي كاپيتان سابق پرسپوليس از تمرين با تيم اميد اين باشگاه منع شد. دقايقي پيش با خبر شديم در حالي كه شيث قصد تمرين با تيم اميد را داشته است منوچهر عبدالله‌نژاد مربي اميدها با تماس حسين عبدي كمك مربي پرسپوليس مواجه شده كه مكالمه اين دو شامل جملاتي درباره پايان حضور شيث در تمرينات تيم اميد بوده است.
به گزارش خبرنگار گل عبدي در اين تماس به عبدالله‌نژاد گفته شيث براي اين كار با كادرفني پرسپوليس هماهنگ نكرده و بنابراين دليل براي تمرين او با تيم اميد وجود ندارد. با اين تماس رضايي به جاي تمرين با اميدها دور زمين مي‌دود.
به نظر مي‌رسد كادرفني پرسپوليس از خبرسازي شيث در تمرين اميدها نگران شده‌اند. اين مسأله‌ايست كه ممكن است تمركز تيم را به هم بزند!

ca5e225db12c42449752.jpg

عکس : فوتو امان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
زیادی دارن سخت میگیرن بهش

البته باید تنبیه بشه. مدافع بدی نیست اما به عنوان کاپیتان نباید هر اشتباهی رو مرتکب بشه.

اگه از عیب و ایراداتش کم کنه خط دفاع پرسپلویس میتونه بهتر و مستحکم تر بشه.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

البته باید تنبیه بشه. مدافع بدی نیست اما به عنوان کاپیتان نباید هر اشتباهی رو مرتکب بشه.

فارغ از کم و زیاد، شیوه برخوردشون غلطه. یا آزادش کنن بره دنبال سرنوشتش، یا تعویضش کنن . اینطور پادرهوا نگهداشتن به نظر من، بیشتر تنبیه شخصیتیه تا انضباطی و فنی. به عنوان عقیده شخصی این شیوه رو نمیپسندم...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- ديروز تمرين پرسپوليس يك غايب بزرگ داشت. كريم باقري در تمرين ريكاوري حاضر نشد تا شايعه قهر او از پرسپوليس دهان به دهان بچرخد.
معمولا كريم باقري روزهاي پس از بازي و در صورت به ميدان رفتن در تمرين ريكاوري شركت نمي كرد و تنها بسنده مي كرد به تماشاي تمرين از كنار زمين. در روزهايي هم كه بازي نمي كرد حضور فعالي در تمرينات داشت، تا جايي كه با همه شوخي مي كرد و مرد پرجنب و جوش تمرين ريكاوري لقب مي گرفت.
ديروز بنا بر عادت هميشگي باقري بايد در تمرين ريكاوري شركت مي كرد اما در زمين تمرين و بيرون از آن اثري از آقا كريم ديده نشد و حتي هيچكس از او باخبر نبود.
گفته مي شود باقري وقتي برابر داماش گرم كرد و به زمين نيامد با ناراحتي به سمت نيمكت برگشت، پتو را دور خود پيچيد و صحبت هايي زير لب انجام داد.
آقا كريم از بازي نكردن ناراحت است و به همين خاطر گفته مي شود از پرسپوليس قهر كرده و به همين دليل در تمرين ريكاوري شركت نكرده است.
در تمرين پرسپوليس هم يكي از بازيكنان گفته آقا كريم قهر كرده و به دنبال خداحافظي از فوتبال است.

32feca648cc64fa0b090.jpg

خوردبین: کریم گفته است که دیگر در تمرین شرکت نمی کند

سایت گل- سرپرست باشگاه پرسپولیس اطلاع دقیقی از اینکه چرا باقری در تمرینات شرکت نمی کند ندارد. محمود خوردبین سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص غیبت چند روزه کریم باقری در تمرینات این تیم می گوید:«من از او خبر ندارم.با موبایلش هم تماس گرفتم که خاموش بود.مثل اینکه آقا کریم به یکی از بازیکنان گفته که دیگر در تمرینات پرسپولیس شرکت نمی کند.به هر حال من در جریان اینکه چرا این بازیکن در تمرینات شرکت نمی کند نیستم.اما پیگیر این موضوع خواهم بود.»

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اعتراض مشاور رئیس جمهور به حکم کمیته انضباطی:هرچه زودتر در مورد حكم علي دايي تجديدنظر كنيد

مشاور مطبوعاتي رييس جمهور با انتقاد از حكم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره علي دايي و ممنوع‌المصاحبه شدن وي در ارتباط با فوتبال گفت: از مسوولان كميته انضباطي درخواست مي‌كنم كه هرچه زودتر در اين حكم خود تجديدنظر كرده و آن را اصلاح كنند و به علي دايي اجازه دهند كه به بيان اظهارنظر و ديدگاه‌هاي خود در مورد فوتبال بپردازد.

جوانفكر با بيان اين كه اين حكم خلاف آزادي مصرح در قانون اساسي و باورهاي ديني و اعتقادي ماست، گفت: انسان‌ها آزادند كه در مورد موضوعات مختلف اظهارنظر كنند. البته مسووليت اظهارنظرهاي خود را نيز بر عهده بگيرند و اين جزو حقوق شهروندي افراد است. در مورد علي دايي نيز همين گونه است. او نيز مي‌تواند در ارتباط با موضوعات مختلف از جمله فوتبال اظهارنظر كند. البته مسووليت اين اظهارنظرها نيز بر عهده خود علي دايي است.

وي گفت: از مسوولان كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درخواست مي‌كنيم كه هرچه زودتر اين حكم خود را اصلاح كرده، در آن تجديد نظر كنند و به علي دايي اجازه دهند كه از حق طبيعي خود براي بيان اظهار نظر و ديدگاه‌هاي خود در مورد فوتبال استفاده كند و اگر اين روند ادامه پيدا كند، روندي نامطلوب است و نبايد اجازه داد كه چنين رفتارهايي ادامه پيدا كرده و نهادينه شود.

وي ادامه داد: از طرف ديگر كساني كه در امور ورزش هستند و در اين امور دخالت دارند، بايد به داوران و بازيكنان و كساني كه در معرض پرسش افكار عمومي و رسانه‌ها قرار دارند، آموزش‌هاي لازم را بدهند كه در برابر هر گونه پرسش چگونه پاسخ دهند تا آن‌ها ياد بگيرند در برابر هر سوال پاسخ مرتبط را به شكل مناسب ارائه دهند.

وي در پايان گفت: اين امر باعث رشد ورزش و جلوگيري از حاشيه‌سازي مي‌شود. وقتي افراد آموزش ببينند از ورود به حاشيه‌ها پرهيز مي‌كنند و در برابر هر پرسش پاسخ مناسب را خواهند داد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

سخت نگرفتن که اینطوری شده دیگه ... کسی که این قدر بی شعوره که تو هواپیما میگه هواپیما داره سقوط میکنه

زمان قطبی 1000 جور مسئله درست میکنه ... زمان دایی به جای دقت تو بازی وسط زمین رو به تماشاچیا میکنه

و هزار جور مسئله دیگه باید با اردنگی از تیم بندازنش بیرون ... چجوری باید ثابت شه یک نفر بی شعوره ؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تا اونجایی که ما میدونیم بازیکنان فوتبال همه جوره هستن!
یکی هست عین زانتی همیشه سرش تو لاک خودشه و برا تیم زحمت میکشه یکی هم نه عین اینکه خوب بازی میکنه خوبم حاشیه درست میکنه نمونش هم اشنایدر!!!
شما فک کردین بازیکن باید مودب معطر و... باشه نه فک نکنم اینا ملاک یه بازیکن باشه!
100% مشکل از حاشیه نبوده! دیگه تمرین با امید ها خودش ثابت میکنه که...
بالوتلی رو که میشناسید؟! دقیقه 80 میاد تو زمین نهایتا 85 اخراجه! اگر به اینا باشه بالوتلی رو سر میبرن!
ولی اینطوری اخراج کردن از تیم اصلا حرفه ای نیست! شدیم مسخره این اس تق لالی ها!
اصلاااااااااااا اینجا جای این بگیر ببندها نبود اونم بعد دربی!!!!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
این کارشون خیلی اشتباهه نباید سر بازیکن همچنین بلایی بیارند شیث بازیکن خوبیه

بالا