خب چند تا نکته در رابطه با این بازی:
گفته بودم یحیی باید خودش حواسش به خودش باشه ... و چند برد خوب = اعتماد همه به یحیی = از وضعیت نابه سامان خارج شدن تیم
نقش یحیی دیگه داره پررنگ میشه و این پیروزی ها نقش یحیی توشون مشهوده رفته رفته تیم داره شخصیت میگیره....
اعتماد به نفس تیم رفته بالا با این که گل اولو خوردن .. ولی با صبر و حوصله بازی منتقی کردن و نتیجشم گرفتن ....
10 گل در دو بازی حذفی عالیه جفتشونم تیمای چغری بودن ... آمار که نیست لامسب!!!!! هولو هولو !!!!
بازیکنای خارجی واقعا خوبن .. البته نیلسون قرقی رو دو صحنه یه ذره متزلزل بود ... اما عملکرد کلیش بسیار خوبه . من مطمینم پروویچ هم به یه مهره موثر تبدیل میشه ..
نوری عالی بود یه هافبک تمام عیار پاس عالی ...گل هم که زد ....
یکی دو تا بازیکن در حد خودشون نبودن ولی جز بهترینها میتونن باشن ...
ضمن تشکر از ماهینی زحمتکش شاید بد نبود پنالتی رو کریمی میزد ... شاید!!
تیم باید تمرکزش بیشتر هم بشه شاید تو هر بازی این همه موقعیت گیر نیاد ... کریم هم میتونست جز گل زنان بازی باشه و همچنین رضایی...
بازم حداقل یه صحنه مشکوک به پنالتی داشتیم که با زانو تو پهلوی رضایی(؟) زدن ... ولی تیم با گلهای زیاد این موضوع رو از حساسیت انداخت...
شخصا دوس ندارم کریمی با مهدویکیا تعویض بشه ... البته هرچی یحیی بگه!
انگبزه و اشتها و میل به پیروزی = بردهای متوالی وبالا رفتن خود باوری ....
بحث غرور و این حرفا هم دیگه محلی از اعراب نداره ... دیگه همه دارن 4 ، 5 تا میخورن دیگه !!!
در آخر تبریک میگم ..
این پرسپولیسیه که انتظار داشتیم .. حالا بازی با
پرسپولیس ترس داره برا حریفا .... و رسما تیم از بحران خارج شده ... باید با درایت و دلسوزی اینو حفظ کرد .....
راستی من امروزم مرخصی بدون حقوق گرفتم تا بازی رو ببینم ... که البته کلی لذت بردم از بازی ...