• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
نیلسون اگه همینطوری اماده باشه به نظرم تو پرسپولیس از فوتبال خداحافظی می کنه یعنی واقعا حیفه بخوان از دست بدنش یه خوبی بزرگ دیگه ای هم که داره اینه که مثل اینکه همه بازیکنا دوسش دارن از جمله خود دروازه بان ها که رقیبشن و باید براش یه جوری حاشیه درست می کردن ولی در عوض باهاش رفیقن مثل شهاب که با اون وضعیت نیمکت نشینی دلش نمیومد پشت نیلسون حرف بزنه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من 8 سالی هست که سایقه کار دارم . یک نفر تو این مدت دیدم که حرفه ای باشه. شرایط و زمان و مکان و نویز و . . . مهم بود براش ولی کارشو انجام میداد و تحت تاثیر حاشیه قرار نمی گرفت.
این فوتبالیستها مثل نیلسون جون هم اینطورن و با فرهنگ غرغری مزاج ما تفاوت دارن. کارشو دوست داره و خوب کار میکنه. تو ایرانیها آقا مهدی اینطوریه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

واقعا عجیبه این اقدامش. فکر نمی کنم به این سادگی ها با استعفاش موافقت بشه علی جان.

ولی به هر حال هر آدمی هم یه اندازه انرژی داره. رویانیان امیدوارم بمونه و فقط سرش به برنامه های خودش باشه و به صحبتهای رقبا هم هیچ توجهی نشون نده.

شاد و پیروز باشید

Morteza Hosseini

Registered User
لایک‌ها
285
خدا نکنه:(
هنوز هیچ چیز مشخص نیست در حد یه پیشنهاد بوده تازشم بار ها خود سردار گفته تا همه ی بدهی ها رو نده از تیم نمیره بیرون،تازه تیم داشت از حاشیه بیرون میرفت ها...باشگاه دولتی این چیزاش بده...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
واقعا عجیبه این اقدامش. فکر نمی کنم به این سادگی ها با استعفاش موافقت بشه علی جان.

ولی به هر حال هر آدمی هم یه اندازه انرژی داره. رویانیان امیدوارم بمونه و فقط سرش به برنامه های خودش باشه و به صحبتهای رقبا هم هیچ توجهی نشون نده.

شاد و پیروز باشید

درود ساسان جان...

اتفاقا به باور من این اقدام اصلا غیرمنتظره نبود. از زمانی که بهروز منتقمی (بخونید کاندیدای وزارت ورزش) که قرار بود مدیرعامل استقلال بشه، قائم مقام پرسپولیس شد، من منتظر این روز بودم. قانون مهلت 1 ماهه استعفای مدیران دوشغله فقط این روند رو تسهیل کرد. حالا باید دید تیم رو کی جمع میکنه... مقطع بسیار حساسیه. این روزی بود که خیلی از دشمنان پرسپولیس از ابتدای فصل انتظارش رو میکشیدن. خب... ظاهرا پرسپولیس باید همیشه با بحران زندگی کنه... روال خدشه ناپذیر 25 سال اخیر...

به امید سربلندی پرسپولیس

ارادت

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درود ساسان جان...

اتفاقا به باور من این اقدام اصلا غیرمنتظره نبود. از زمانی که بهروز منتقمی (بخونید کاندیدای وزارت ورزش) که قرار بود مدیرعامل استقلال بشه، قائم مقام پرسپولیس شد، من منتظر این روز بودم. قانون مهلت 1 ماهه استعفای مدیران دوشغله فقط این روند رو تسهیل کرد. حالا باید دید تیم رو کی جمع میکنه... مقطع بسیار حساسیه. این روزی بود که خیلی از دشمنان پرسپولیس از ابتدای فصل انتظارش رو میکشیدن. خب... ظاهرا پرسپولیس باید همیشه با بحران زندگی کنه... روال خدشه ناپذیر 25 سال اخیر...

به امید سربلندی پرسپولیس

ارادت

علی جان باز هم از لحاظ احساسم میگم این کار نشدنیه توی این مقطع . ولی بازی های پشت پرده هر چیزی رو میتونه ممکن بکنه.
پ.ن: اگر این موضوع قطعی بشه منتظر بیانیه رقبا هستم که شروع کنند با آب و تاب تعریف کردن از رویانیان :hmm:
مخلصیم

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
لعنت لعنت لعنت.......................................................................................
بدتربن زمان ممکن. مگه میشه منابع مالی رویانیان رو براحتی فراهم کرد .
به خدا آه ده ها میلیون نفر پشت مسببین این اتفاقه.
پرسپولیس برای ماها فقط یه تیم واسه طرفداری نیست زندگیه

واقعا دردآوره. کاش تیم به مردم واگذار شده بود

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
لعنت لعنت لعنت.......................................................................................
بدتربن زمان ممکن. مگه میشه منابع مالی رویانیان رو براحتی فراهم کرد .
به خدا آه ده ها میلیون نفر پشت مسببین این اتفاقه.
پرسپولیس برای ماها فقط یه تیم واسه طرفداری نیست زندگیه

واقعا دردآوره. کاش تیم به مردم واگذار شده بود

میلاد جان باید منتظر باشیم ببینیم ته قضیه چی میشه :(

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فعلا که سایت رسمی باشگاه باز نمیشه .

مهدوی‌کیا: دویدن را از هفته بعد شروع می کنم/ امیدوارم رویانیان در پرسپولیس بماند

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس شایعه‌هایی درباره قهر او به دلیل نیمکت نشینی و بازی نکردن به دلیل آماده شدن برای بازی داربی را رد و بیان کرد: از اوایل هفته بعد تمرینش را آغاز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی مهدوی‌کیا در حاشیه آیین تجلیل از نخبگان، ورزشکاران و تلاشگران سازمان بهزیستی در جمع خبرنگاران درباره مصدومیتش توضیح داد: آسیب دیدگی‌ام جدی نبوده و روند بهبودی خوبی را دارم. احتمالا از اوایل هفته‌ آینده تمرین را شروع می‌کنم.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا بازی نکردنش به دلیل قهر به خاطر نیمکت نشینی بود؟ تاکید کرد: من در دوران بازیگری‌ام با این مساله کنار آمده‌ام و نیمکت نشینی هم جزو فوتبال است. در ضمن سرمربی تیم ترکیب را انتخاب می‌کند و گل‌محمدی هم جزو دوستان فوتبالی‌ام است. من حتی با او هم اتاقی بودم و دوستی ما فراتر از این حرف‌هاست. من هم همه جوره در خدمت پرسپولیس بوده‌ام، اما متاسفانه در قم نتوانستم بازی کنم اما امیدوارم هر چه زودتر به تیم برگردم.

کاپیتان پرسپولیس همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا استراحتش به دلیل رسیدن به بازی داربی است یا نه؟ بیان کرد: به هیچ وجه این طور نیست. من واقعا در روز جمعه مصدوم شدم و آنهایی که آنجا بودند شدت مصدومیتم را دیدند. این‌ها همه شایعه است که مطرح می‌کنند و من به دلیل مصدومیت بازی نکردم و از اوایل هفته‌ بعد دویدن را شروع خواهم کرد، چون هنوز مچ پایم متورم است.

مهدوی کیا در پایان درباره وضعیت پرسپولیس تصریح کرد: تیم روند رو به رشد خوبی دارد. ما در بازی مقابل صبا هم می‌توانستیم ببریم، اما موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم، با این حال امیدوارم بازی داماش که قبل از داربی است را پیروز شویم و با روحیه خوبی برای بازی حساس مقابل استقلال آماده شویم.

کاپیتان پرسپولیس در پایان درباره استعفای محمد رویانیان از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: خبر نداشتم که رویانیان استعفا داده اما امیدوارم رویانیان در پرسپولیس بماند.

منبع :ایسنا

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی جان باز هم از لحاظ احساسم میگم این کار نشدنیه توی این مقطع . ولی بازی های پشت پرده هر چیزی رو میتونه ممکن بکنه.
پ.ن: اگر این موضوع قطعی بشه منتظر بیانیه رقبا هستم که شروع کنند با آب و تاب تعریف کردن از رویانیان :hmm:
مخلصیم

نفرت انگیزه ساسان عزیز... اما دست ما نیست... سالهاست با این جریان خزنده کثیف دست به گریبانیم. از محمد علی آبادی تا محمد رویانیان... اما پرسپولیس زنده است و زنده میمونه. چون با وجود رتبه نازل در جدول هنوز پر تماشاگر ترین تیم ایرانه. چون به نفس میلیونها هوادار زنده است... باکی نیست... بذار هلهله کنن از شادی. ما پیروزیم چون با اینهمه بحران هنوز سرپا ایستادیم...

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
استعفاش امیدوارم رد بشه که در غیر اون ÷٪÷^٪^^&^&**(&*(﷼^ میگه کار من بود که تحت فشار گذاشتمش و رفت

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... واقعا عجیبه این اقدامش. فکر نمی کنم به این سادگی ها با استعفاش موافقت بشه علی جان.

خدا نکنه:(
هنوز هیچ چیز مشخص نیست در حد یه پیشنهاد بوده ...

... از زمانی که بهروز منتقمی ... قائم مقام پرسپولیس شد، من منتظر این روز بودم.

سلام خدمت رفقا

این قضیه مشکوک به نطر می آید.

دیشب رویانیان در برنامه نود (البته در یک مصاحبه ضبط شده که احتمالا مربوط به یکی دو روز قبل بوده) داشت از برنامه های مفصلش در دو سال آینده صحبت می کرد ...

حالا دو احتمال عمده می شود در نظر گرفت:

1- به قول فرمایش علی عزیز منتقمی که تا الان در آب نمک خوابیده بود جایگزین شود، شاید به خاطر ولخرجی زیاد رویانیان، و یا هر دلیل دیگر

2- رویانیان ابقا شود و استعفایش رد شود؛ با این احتمال که رویانیان قصد داشته وزیر ورزش را در تنگنا قرار دهد تا جلوی سربلند کردن مهره مورد اشاره در بالا را زودتر بگیرد و بعد هم بالاجبار حمایت بیشتر وزیر ورزش را برای خودش و در ادامه فعالیت هایش بخرد.

پ.ن: فعلا همه چیز به عوامل پشت پرده و بازی های سیاسی بر می گردد، کسی برای مردم یا علایق آنها تره خورد نمی کند و کاری ندارد که پرسپولیس تازه داشت جان می گرفت؛ اولویت ها چیزهای دیگری بوده اند و هستند! با این احوال من هم به مانند ساسان عزیز تصورم بر این است که در این مقطع رویانیان می ماند.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
رویانیان دارد با استعفایش از آنهایی که او را مجبور کردند تا ژوزه را برکنار کند انتقام می‌گیرد.
به قول گاسپار نوئه: بدون انتقام زندگی معنایی ندارد

13911004000414_PhotoA.jpg

استعفا رویانیان پیشکش به آنهایی که بد بازی می‌کردند تا پیرمرد اخراج شود
آری برادر کار دنیا یکسره بر منهج عدل است

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چرا رویانیان یک روز قبل از حضور احمدی نژاد در مجلس حرف از رفتن زد؟/ شیرینی: ستاد سوخت را نمی دانم اما سردار پرسپولیسی می ماند

در این گزارش سعی شده تا به زوایای گنگ حرف های ناگهانی محمد رویانیان درباره جدایی از پست های دولتی اش پرداخته شود

با انتشار خبر استعفای محمد رویانیان از پرسپولیس شوکی جدید به فوتبال کشور وارد شد. مدیر خوش مصاحبه و محبوب طرفداران این تیم که برای ساختن پرسپولیس مورد نظر هواداران هزینه زیادی داشته اما نتایج موفقی کسب نکرده ، بعد از نشست با سید حسن موسوی رئیس دفتر جدید محمود احمدی نژاد حرف از رفتن می زند. در فاصله 6 ماه به انتخابات ریاست جمهوری ، محمد رویانیان که از فشار کار در ستاد سوخت و پرسپولیس خسته شده به سرویس شهری خبرگزاری ایسنا می گوید مقصدش بازگشت به ستاد کل نیروهای مسلح است. سردار سرتیپ دوم ، محمد رویانیان که سال 1386 با بازنشستگی در سمت فرماندهی رئیس پلیس راهور کشور همکاری اش با دولت را آغاز کرد ، پس از 6 سال همکاری با دولت و در 6 ماه پایانی دم از خستگی می زند. او مهرماه 90 بود که یکی از جنجالی ترین تصمیم های زندگی اش را گرفت. پس از 33 سال مدیریت عالی در سمت های امنیتی و مدیریت کشوری او قدم به ورزش گذاشت.
رویانیان که در ابتدای دولت دهم به عنوان گزینه وزارت ورزش معرفی می شد و حتی بعد ها در گفت و گو با خبرآنلاین تائید کرد که رئیس جمهور برای این پست از او برنامه خواسته بود ، به یکباره و در پی ناکامی پرسپولیس با زوج کاشانی ، استیلی به این تیم پیوست تا نگذارد پرسپولیس جهانی کاشانی دسته اولی شود. او با آوردن مصطفی دنیزلی توانست چهره محبوب پرسپولیسی ها شود اما پایان فصل ، جایگاه تیمش دوازدهم بود.
شروع فصل نقل و انتقالات و خرید های بزرگ پرسپولیس برای ساخت تیم کهکشانی ، او را به ستاره ای محبوب برای هواداران بدل کرد. «شعار به احترام سردار» سرخ ها از این اتفاقات نشات گرفت. اما تیم بی مربی او که سرانجام به دست مانوئل چند میلیاردی سپرده شد ، در نیم فصل اول با تیم فصل قبل مویی نمی زد. رویانیان مجبور شد تا تیمش را به یحیی بسپارد و در دل این حوادث بود که او به یکباره شیوه گفتمانش را تغییر داد. دیگر به این واژه حساسیت داشت که درباره اش بگویند هزینه های میلیاردی می کند. حتی یک بار روی برنامه 90 وقتی با عادل فردوسی پور وارد جنجالی کلامی شد گفت:« این قدر گفتید میلیاردی که تمام نهادهای بازرسی را ریختید سر ما. چرا این اخبار غیر واقعی را می گویید . ما بیشتر از سپاهان و استقلال هزینه نکردیم. »
او که بی شک همه آنها که در این یکسال رفتارهایش را می دیدند ، بر سلامتش مهر تائید می زدند اما سیبل شده بود. صبح سه شنبه ، محمد رویانیان به پاستور می رود و روبروی حسن موسوی می نشیند. اینکه میان او و رئیس دفتر احمدی نژاد چه می گذرد مشخص نیست اما بحث به سمتی می رود که او در گپی کوتاه به ایسنا حرف از خستگی و رفتن بزند. از اینکه خواهش کرده تا رئیس جمهور عذرش را بپذیرد.
یک روز قبل از سخنرانی محمود احمدی نژاد در مجلس شورای اسلامی که پیش بینی می شود معطوف به قصه هدف مندی یارانه هاست و مهمترین بخش آن گرانی ناگهانی قیمت حامل های انرژی می شود ، محمد رویانیان با دولتی ها به جمع بندی نرسیده. او از ساختمان دولت بیرون می آید و حرف از رفتن می زند . البته نزدیکانش در ستاد سوخت می گویند:« گفته از ستاد سوخت می رود اما درباره پرسپولیس قرار شده با وزیر ورزش صحبت کند.» خودش می گوید حرفی برای گفتن ندارد. آنچه گفتنی بوده را گفته و منتظر پاسخ است. همه این اتفاقات در زمانی طرح می شود که محمد رویانیان در محل کارش در ستاد سوخت حاضر بود.
از سوی دیگر سعید شیرینی سرپرست پرسپولیس اما در این باره به خبرآنلاین می گوید:« او از پرسپولیس نمی رود. ما دیشب که حرف می زدیم با قدرت از ماندن سخن می گفت.» او به احتمال فراوان در پرسپولیس می ماند چون تیمی که بسته را تنها خودش می تواند در این شرایط حساس جمع و جور کند. با این وجود شاید سردار دلگیر است از مسائلی که دولتی ها درباره سوخت مطرح کرده اند.

منبع : خبرآنلاین

بالا