• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
[h=1]قلعه نویی:رویانیان رفته و از او تشکر می کنم![/h] [h=2]من قبلا هم گفتم که هر کسی را باید در جای خودش استفاده کنیم و در فوتبال از اهل فن خودش سود ببریم..[/h]سایت گل - امیر قلعه نویی سرمربی استقلال امروز در مصاحبه با خبرنگاران با اندکی خوشحالی به استقبال استعفای رویانیان از پرسپولیس رفت!

دوستان بیاید یکم این موضوع رو برای من تحلیل کنید که به ای آقا !!! چه ربطی داره ؟!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
[h=1]قلعه نویی:رویانیان رفته و از او تشکر می کنم![/h] [h=2]من قبلا هم گفتم که هر کسی را باید در جای خودش استفاده کنیم و در فوتبال از اهل فن خودش سود ببریم..[/h]سایت گل - امیر قلعه نویی سرمربی استقلال امروز در مصاحبه با خبرنگاران با اندکی خوشحالی به استقبال استعفای رویانیان از پرسپولیس رفت!

دوستان بیاید یکم این موضوع رو برای من تحلیل کنید که به ای آقا !!! چه ربطی داره ؟!

اصل خبر به نقل از فارس

قلعه‌نویی: رویانیان یکی از بهترین مدیران پرسپولیس بود/ باید اهل فن به فوتبال بیایند

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم استقلال فوتبال گفت: رویانیان زحمت زیادی کشیده و وی یکی از بهترین مدیران پرسپولیس بوده است.
خبرگزاری فارس: قلعه‌نویی: رویانیان یکی از بهترین مدیران پرسپولیس بود/ باید اهل فن به فوتبال بیایند

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در حاشیه مراسم آیین تجلیل از نخبگان و تلاشگران سازمان بهزیستی در جمع خبرنگاران درباره بازی استقلال و مس کرمان گفت: بازی سختی بود، بازی های برگشت حکم فینال را دارد معتقدم این تیم قدرتمند بازی کرد. بسیاری از تیم‌ها مقابل استقلال و پرسپولیس با انگیزه بازی می‌کنند.

سرمربی تیم استقلال در پاسخ به سوال فارس مبنی بر اینکه هنگام بازی مجیدی به نظر می‌رسید جو بازی احساسی شده است اظهار داشت: مردم مجیدی را دوست دارند و من هم این مسئله را قبول دارم.

قلعه‌نویی درباره استعفای رویانیان اظهار داشت: پیامک آن را دیدم رویانیان در زمان مدیریتش چه در فوتبال و چه در جای دیگر زحمت کشیده است. ما باید آدم‌های اهل فن را بیاوریم که بسیاری به این حرف من معترض هستند. رویانیان زحمت کشیده و حالا که رفته از او تشکر می‌کنم. وی یکی از بهترین مدیران پرسپولیس بود.

وی در پایان درباره این مراسم گفت: جلسه خوب و معنوی بود که کار ارزشی انجام شد. آرزوی قلبی من این است که یک ایرانی نیازمند نداشته باشیم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب کلا صحبتهاش دو شق داره . یکیش اینکه رویانیان آدم خوبی بود دیگری اینکه آدم اهل فن باید بیاریم که به نظر من با اینکه حرف صحیحی هم هست با توجه به احساسات دو طرف به هم ، صحیح نبود آقای قلعه نویی چنین فرمایشی داشته باشند.

کلا ظاهرا برای بعضی از اعضای رقیب خیلی سخته حواسشون به کار خودشون باشه. هنوز موضوع نه به باره نه به داره طرف ذوقمرگ هم شده و از رویانیان برای مدت زمانی هم که بوده تشکر هم کرده.

شاد باشید

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خدایی آدم میمونه !
چقدم زود مصاحبه میکنن بعضیا!
حاج فتح الله سرت به تیم،خودت گرم،باشه.فعلا که،صدرنشینی چرا تو کاری که بهت ربطی نداره دخالت میکنی!
اقا جان ولمون کن. تا یه حرف ناجور نشنیدی
خدایی یسری حق دارن،تو ورزشگاه ها بر علیه ش شعار میدن
مدیرعامل فقط باید کار حمایتی از کادر خودش رو انجام بده نه زرت زرت مصاحبه راجع به باشگاه حریف که اصلا از این جناب خوششونم نمیاد.

ساسان جان اگر دیدی پست من مغایر با قوانین هست انتقالش بدین به همون وقایع

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
کلا آرامش برای ما حرامه؟

محب علی جان بالاخره ممکنه بازیهای رسانه ای هم باشه ، مثلا آقای رویانیان گفته من دیگه قصد همکاری با ستاد سوخت رو ندارم خبرنگار ورزشی برای اینکه بازدید سایتش بره بالا یه پرسپولیس رو هم میبنده به آخر جمله ;)

نهایتا هنوز نمیشه هیچ اظهارنظر خاصی کرد . باید منتظر بمونیم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
کسی با استعفای رویانیان مشکلی نداره ساسان عزیز.
مشکل ما اینه که چرا هنوز از صحت این خبر اطلاعی ندارن،زرت و زرت مصاحبه میکنن..اونم کیا!!! همینایی که داشتن رویانیان رو میکوبیدن الان دارن میگن باید برگرده!!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
کسی با استعفای رویانیان مشکلی نداره ساسان عزیز.
مشکل ما اینه که چرا هنوز از صحت این خبر اطلاعی ندارن،زرت و زرت مصاحبه میکنن..اونم کیا!!! همینایی که داشتن رویانیان رو میکوبیدن الان دارن میگن باید برگرده!!!

من منظورتون رو گرفتم . درباره افرادی که تا دیروز در حال جدل با رویانیان بودن و امروز مثلا از خوبیش میگن رفتار قابل انتظاری هست . من در همین تاپیک یکی دو ساعت پیش چنین رفتاری رو پیش بینی کرده بودم.

قاعده بازی همینه صادق جان . ما هم باید کمی بازی یاد بگیریم. ;)

شاد و پیروز باشید

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
از حرف ا.ق ناراحت نشین. وقتی میبره از توپ فوتبال هم تشکر میکنه ولی وقتی ببازه حاضر نمیشه کلمه‌ای حرف بزنه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب رفقا سایت رسمی باشگاه بالا اومد. ولی کلا به هم ریخته هست الان . مثلا بازی بعدی رو زده با نفت آبادان و بازی قبلیو زده پرسپولیس - ملوان توی حذفی . خبرها هم مال همون زمان هست.

هیچ خبر جدیدی روی سایت نیست.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
محب علی جان بالاخره ممکنه بازیهای رسانه ای هم باشه ، مثلا آقای رویانیان گفته من دیگه قصد همکاری با ستاد سوخت رو ندارم خبرنگار ورزشی برای اینکه بازدید سایتش بره بالا یه پرسپولیس رو هم میبنده به آخر جمله ;)

نهایتا هنوز نمیشه هیچ اظهارنظر خاصی کرد . باید منتظر بمونیم
سینا هستم ، بله از این کارای رسانه ها خبر دارم ولی اصلا حتی اگه شایعه باشه باز هدفدار هست و بهم ریختن آرامش تیم رو میخوان !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سینا هستم ، بله از این کارای رسانه ها خبر دارم ولی اصلا حتی اگه شایعه باشه باز هدفدار هست و بهم ریختن آرامش تیم رو میخوان !

سینا جان شرمنده من اسمتون رو نمی دونستم. قطعا چنین خبرهایی باعث به هم ریختن جو میشه ، حتی اگر روی بازیکنان و پیرامونیان باشگاه اثری نزاره اعصاب خیل هواداران پرسپولیس رو میتونه به هم بریزه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
رویانیان در گفت‌وگو با ایسنا: در جلسه با عباسی کناره‌گیری از پرسپولیس را پیگیری می‌کنم

در حالی رویانیان ازمسوولیت خود در ستاد سوخت کشور و همچنین باشگاه پرسپولیس استعفا کرده، برخی رسانه‌ها قصد دارند این موضوع را طور دیگری منعکس کنند!

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد رویانیان صبح امروز در مصاحبه‌ای با ایسنا از ارائه استعفای خود از ریاست ستاد سوخت کشور و مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس خبر داد؛ استعفایی که کاملا ناگهانی بود و با توجه به صحبت‌های روز گذشته او کسی انتظار نداشت رویانیان استعفا دهد.

البته این نخستین بار نبود که رویانیان استعفا می‌داد. او بهمن ماه سال گذشته هم از مدیرعاملی پرسپولیس استعفا داده بود. در آن مقطع زمانی رویانیان به دلیل خستگی در فضای فوتبال این تصمیم را گرفته بود.

رویانیان در گفت‌وگوی خود با ایسنا، با اشاره به جلسه امروز خود با رییس دفتر رییس جمهوری گفت: در این جلسه درخواست کرده‌ام تا به دلیل فشار کاری و خستگی ناشی از ریاست ستاد حمل و نقل و سوخت کشور کناره‌گیری کنم. از سوی دیگر از وزیر ورزش نیز درخواست کرده‌ام تا از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس کنار بروم که در این خصوص قرار است جلسه‌ای با عباسی داشته باشم.

وی با تاکید بر اینکه درخواست رسمی در خصوص کناره‌گیری خود از ریاست ستاد حمل و نقل و سوخت کشور و مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس را ارایه کرده‌ام، افزود: طی این مدت فشار زیادی به بنده وارد شده و نگران آن هستم که نتوانم به دلیل خستگی وظایف خود را در این پست‌ها به طور کامل انجام دهم، لذا درخواست کرده‌ام تا به شغل قبلی خود در ستاد کل نیروهای مسلح بازگردم.

رویانیان اظهار امیدواری کرد: با موافقت دفتر رییس جمهوری و وزیر ورزش و جوانان هرچه سریعتر این امر محقق شده و بتوانم در جبهه جدیدی خدمتگزار مردم شریف باشم.

با این حال پس از انتشار مصاحبه رویانیان با ایسنا برخی رسانه‌ها بدون این که نقل قول مستقیمی از مدیرعامل پرسپولیس داشته باشند، ادعا کردند که استعفای او از باشگاه پرسپولیس کذب است. حتی صدا و سیما هم بدون اینکه با مدیرعامل مستعفی پرسپولیس صحبت کند، در یکی از بخش‌های خبری خود اعلام کرد که یکی از خبرنگاران این بخش خبری با رویانیان صحبت کرده و او گفته که از پرسپولیس کناره‌گیری نکرده است!

منبع :ایسنا

جالبه که ایسنا دست بردار نیست و پافشاری داره به استعفای رویانیان . یه نکته جالب دیگه قضیه هم برمیگرده که سعی داره نشون بده هم صدا و سیما و هم سایر رسانه ها قصد دارند این خبر رو به نادرستی تکذیب کنند .

از این به بعد هم باید بیشتر هوای ایسنا رو داشته باشیم . نوع خبرگذاشتن هاش شبهه داره :D

باز هم باید منتظر باشیم.

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

در این فضای مه گرفته، یه موضوع از هرچیز دیگه ای روشن تره. اون هم اینه که پرسپولیس قدرتمند و با پشتوانه، تنها و تنها خواسته توده میلیونی هوادارن این باشگاه هست و بس... نه رسانه هایی که ادعای صداقت و درستی دارن و نه آدمهایی که مجموعه ادعاهاشون گوش فلک رو کر کرده و همیشه هم در کنج مظلوم نمایی حاضر و ناظرن... از فوران ذوق و شادمانی اونها تا همینجا، تا خبر هنوز رسمی نشده استعفای رویانیان به خوبی پیداست که اونهایی که قطار پرسپولیس رو در حرکت میدیدن تا به کجا دچار وحشت شده بودن و با همین خبر نیم بند تا به کجا مشعوف هستن. قابل توجه اون عده از پرسپولیسیهایی که رویانیان رو میکوبیدن و میکوبن... فارغ از اینکه رویانیان مدیر عامل پرسپولیس بمونه یا نه، باید به وضوح دیده باشیم که امثال رویانیانف آدمهای قدرتمندی که در برابر شلتاقهای چسبیده های به فوتبال سر در گریبان نمیکنن و از منافع باشگاه حمایت میکننف خار چشم همه کسانی هستن که روی خوش برای پرسپولیس رو جام زهر برای خودشون میبینن... اونها یه پرسپولیس منفعل، ناتوان و مترسک میخوان که هر از چندگاهی با یادآوری تاریخ پرافتخارش نمایشی از انصاف و روراستی خودشون به راه بندازن و از شکست ها و ناکامیهای احتمالی آتی این تیم محکی برای اثبات توانایی هاشون بسازن...
25 ساله وضع بر همین منواله رفقا... این باشگاه هیچوقت عضو شورای عالی امنیت ملی کشور رو بر صدر خودش ندیده... هیچوقت به شیر کارخانه های بزرگ این مملکت وصل نبوده... هروقت هم که اقبالی بهش رو کرده از مجموعه اقبالهایی که این چندساله مرتب به دیگران رو میکنه اما صداشو در نمیارن! تا انتهای خط موفقیت رفته... این پتانسیل باید ***** بشه... با عوض کردن اسمش... با ناتوان کردن بدنه مدیریتش... با خالی کردنش از نخبه ها... با تطمیع و تهدید...
اما باکی نیست... پرسپولیس در قلب هوادارانش نفس میکشه... تا ما هستیم پرسیپولیس هم هست... تا کور شود هر آنکه نتواند دید...

پاینده باشید

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
میخوام یه چیزیایی بنویسم ولی بی خیال !

ولی روزی که تمام این آقایون از فوتبال برن و یا زمانی که فوتبال ما قانون مدار باشه خیلی از گندکاری ها رو میشه ! و میبینید که 80% این ضربات رو به پیکر همین پرسپولیس دوازدهم جدولی زدن !

ایتالیا با اون مافیاش هم یخورده قانون مدار هستن و جلوی تبانی و زدوبند ها بالاخره یجا گرفته میشه ولی افسوس از ...

Last edited by a moderator:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
حرفتون درسته اواخر فصل پیش سردار گفت که فکر کنم البته از دهنش پرید مبنی بر اینکه به جد قصد داشتن تیمو ببرن دسته 2.

و البته نباید مدیریت امثال عابدینی و انصاری فرد کوچک نادیده گرفته بشه. زمان عابدینی که خیلی عالی بود نمیدونم چی شد که هنوز که هنوزه دوست نداره برگرده.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
سلام بچه ها
من اخبار 17/30 شبکه خبرو دیدم. خبر استعفای سردار توی شاید کمتر از یه دقیقه داد . تازه توی اون یه دقیقه ارتباطی هم با فداحسین مالکی رئیس هیئت مدیره برقرار کرد که مالکی گفت استعفایی به دستش نرسیده و وقتی استعفا رسید درباره رویانیان و جانشینش تصمیم می گیرن. کلا نوع حرف زدنش یه جورایی بود که انگار از رفتن سردار استقبال میکنه. بعد هم بابان(اخبارگو) گفت ولی رئیس دفتر رئیس جمهور گفته مدیرعامل پرسپولیس سردار میمونه

بالا