• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من نه وقت کردم بازی رو ببینم نه حتی مچ ریپورت بازی رو خوندم ولی این نتیجه , نتیجه ی خیلی بدی نیست با توجه به بازی بعدی توی امارات . در نهایت هم بدون رودربایستی همه میدونیم که قهرمانی خیلی خیلی دور از دسترس هست ولی بالا رفتن از این مرحله انتظار بیجایی نیست به نظرم . امیدوار باشید . پورتو رو می بریم نهایتا

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من نه وقت کردم بازی رو ببینم نه حتی مچ ریپورت بازی رو خوندم ولی این نتیجه , نتیجه ی خیلی بدی نیست با توجه به بازی بعدی توی امارات . در نهایت هم بدون رودربایستی همه میدونیم که قهرمانی خیلی خیلی دور از دسترس هست ولی بالا رفتن از این مرحله انتظار بیجایی نیست به نظرم . امیدوار باشید . پورتو رو می بریم نهایتا
ولی گل دوم پورتو رو حتما ببین :D کم تجربه گی آرسنالی ها کاملا مشخص هست .

به هرحال منم فکر نمی کنم نتیجه بدی باشه به نظر من حذف بایرن محتمل تر هست تا آرسنال .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبريك مي گم.
در بازي كه ابوئه رو بعد از مدت ها همون بازيكن دو سه فصل گذشته بود و بدون شك بهترين بازيكن ميدان بود و تئو بهتر از قبل و هنوز فاجعه است!!نصري هم اميدوارم كرد.چه تكنيكي شده بود:دي سس هم بازيش چنگي به دل نزد؛كلا دو سه بازيه كمي افت كرده.
اما نكته مهم باخت 3-1 منچستر به اورتون بود كه به 1 امتيازيشون رسيديم و نكته مهم ديگه مصدوميت ابوئه بود كه 45 دقيقه با مصدوميتش عالي بازي كرد.حيفه كه اين بازيكن اماده رو از دست بديم.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب اگه کوچکترین شکی در مورد بی نظمی تاکتیکی این تیم وجود داشت با این بازی فکر می کنم به همه ثابت شد که این تیم در حد و اندازه های یه تیم بزرگ نیست . ببینید بازی رو بردیم و من دارم این حرفو می زنم . امروز اگر با یه تیم استخون دار سر و کار داشتیم شک نکنید که با 5 - 6 گل خورده از زمین خارج میشیدم . این نصری رو من سوالم اینه که کی ونگر به این نتیجه می رسه که یه بازیکن درجه 4 هست!؟ نگاه بکنید دفاع ما چقدر آسون جا میمونه . اون بازیکن سیاه پوست ساندرلند 10 دفعه مدافع های گوش که هیچ مدافع های وسط ما رو جا گذاشت . من نیمه دوم رو تونستم ببینم و واقعا گریه ام داشت در میومد نه به عنوان یه هوادار که به عنوان یه فوتبال دوست . گزارشگر احمق بازی هم حتی فهمیده و میگه " جوان گرایی افراطی ونگر کار دست این تیم داده" . واقعا ولکات به جز سرعت بالا چیزی داره!؟ بنتنر اصلا کیه!؟ یکی میتونه به من بگه چه فرقی با یه بازیکن درجه 5 محلی میکنه!؟ حرکاتش توی محوطه رو دیدید!؟

تاسف برای این تیم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
. این نصری رو من سوالم اینه که کی ونگر به این نتیجه می رسه که یه بازیکن درجه 4 هست!؟

آهان !

وقتی 2 تا به منچستر زد درجه چهار نبود ! حالا درجه چهار شد ؟! :دی

خیر آقا !

وقتی تیم مهاجم نداره، هافبک ها کاری نمیتونن بکنن. برای کی بازی کنن ؟ برای کی موقعیت بسازن ؟

البته من بازی امروز رو ندیدم، ولی نصری به نظر من بازیکنی هست که اگر در یک تیم کامل ازش استفاده بشه بازیکن مفیدی خواهد بود !

جدا این گیر ونگر به نخریدن مهاجم آزاردهنده هست خدایی ! حالا من که کلا هیچ احساسی نسبت به این تیم ندارم حالم گرفته میشه !

شماها رو نمیدونم :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
البته همین آرسنال حداقل 4 تا به رم میزنه آقا ! دی:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در مورد نصري كه اقا حسام گل گفت و حرفي براي ما نذاشت.
اما...والكات؛
پارسا جان شما چند صفحه برگر عقب ببين كه من يك هفته تمام رو مخت كار كردم تا بهت بفهمونم اين به هيچ جا نميرسه اما دهن من رو اسفالت كردي و قبول نكردي،حالا قبول كردي؟!
در ضمن يكبار ديگه ببينم درباره تيمم اين جوري صحبت ميكني مجبور ميشم برخور قاطعانه تري باهات داشته باشم.يه هوشدار كاملا جدي بود.
بعععله...يه صداهايي مياد!
مانرك حيا كن اين تاپيكو رها كن!
بنتنر هم وقتي به بازيش نگاه مي كنم پتانسيل بالاش رو ميبينم اما نميدونم چرا 2 فصل در جا ميزنه!
متاسفانه مهاجم نوك نداريم به همين دليل تيم مجبوره بيشتر جلو بكشه و تو حملات حريف اسيبپذير ميشيم تو اين بازي هم دفاع اخرمون وسط زمين كنار رمسي بازيسازي ميكرد!وگرنه مدافعاي خيلي خوبي داريم.البته شكي نيست كه افتضاح بوديم ولي فقط يه حادثه بود.
اشتباه داوري هم نزديك بود سر تيمو به باد بده.اخه تا كي؟تا كجا؟تا چند؟

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
البته دوستان این نکته رو هم در نظر بگیرید که خیلی از بازیکنان اصلی هم مصدوم بودن

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
http://www.arsenal.com/news/news-archive/bendtner-s-confident-comeback-pleases-wenger

من موندم که اینهمه تعریف و تمجید دیگه برای چی هست . یه گل دروازه خالی و اونهمه سوتی و اشتباه که دیگه این حرفا رو نداره . من دارم می بینم روزی رو که همه عصبانی میاید توی این تاپیک مستقیم و غیر مستقیم سر ونگر خالی می کنید . دوستان ما تیم درجه دو نیستیم که با اینهمه سال بی جامی کنار بیایم ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ببين عزيز من درسته كه 3-4 سالي هست به عنوان يكي از 3 تيم ثروتمند جهان هستيم اما اين وضعيت شكننده است.پس نميشه ولخرجي كرد وگرنه ارسن علنا از علاقش به گيگناك و
ژكو و شماخ خبر داد و تنها دليل نخرديدنشون قيمت بالا بود(ونگر گفته نه من!)حالا چه ربطي به حرفت داشت من واقعا نمي دونم:دي ولي دليلي نداره كه بعد يه برد بزني تو سر بازيكن و سر خوردش بكني؛اون هم اين تيم جوون!
در كل اين تيم بسيار با استعداده و توان كاراي بزرگ رو داره.دليلي نميبينم كه شما هر روز بياي و بزني تو سر مال:دي يه نگاه به جدول بنداز بعد بيا اين بذر لعنتي نوميدي رو بپاش تو تاپيك:دي
به نظرم اين فصل نسبت به 5 سال گذشته بخت بيشتري براي فتح ليگ جزيره داريم البته نسبت به 5 سال گذشته بخت كمتري براي ليگ قهرمانان داريم؛خيلي داريم جووني مي كنيم.
@De Monarch
منتظر pmت هستم!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
باشه . اگر شماها دوس دارید بعد از یک برد ضعیف در مقابل تیم درجه X لیگ برتر با اون بازی ضعیف بیاید اینجا پایکوبی کنید بکنید . من نمی تونم حقیقتا . این بحث استعداد هم دیگه بحث خسته کننده ای شده . من بازم میگم روزی رو می بینم که سرخورده از فتح لیگ برتر و CL میایم دوباره یه چشممون اشکه یه چشممون خون . همین الان در بخش فوتبال ببینید 4 تیم تاپیک دارن . طرفدارهای هر 3 تیم دیگه توی این 3- 4 سال همیشه بهونه ای برای خوشحالی داشتن .ما چی!؟ اینکه N سال نتیجه نگیریم مهم نیست . اینکه می تونیم و نمی گیریم بده .

اون مورد رو هم همین الان دارم جواب میدم :دی خداوکیلی من این روزها از موسوی در هنگام انتخابات گرفتار ترم :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اينكه تيم درجه چند انگلستان بود رو قويا تكذيب مي كنم.برادر من بزرگ من سرور من تاج سر بنده قبول كن ليگ برتر انگلستان با سالهاي قبل تفاوت بسياري داشته و كيفيت ليگ و تيم ها بالا رفته.نگاه كن به منچستر و چلسي ببين به چه تيم هايي باختن.همين منچستر تا به حال 6 باخت اورده كه اگر به 10 نرسه شانس اورده!!!نگاه كن ببين چه تيم هايي و به چه تعداد دارن براي سهميه ي ليگ قهرمانان مي جنگن.
از نظر من يكي از دلايل اينكه آرسنال اون نمايش خيره كننده و تهاجمي خودش رو ارائه نميده اينه كه چند باخت بد به تيم هاي بزرگ جزيره موجي از نوميدي رو براي تيم بوجود اورده و مصدوميت هم كه جز لاينفك تيمه و سطح بالاي ليگ كه در بالا توضيح دادم.بله عزيزم اين تيم مشكل داره كه با يه برد شيرين مقابل پورتو بيش از نيمي از اين مشكلات تيم حل خواهد شد.بهت قول ميدم.اين آرسنال واقعي نيست.هنوز سر حرفم هستم و طبق معمول بحثمون هم به هيچ جا جز فحش و فحش كاري ختم نخواهد شد!!
حالا اگه شما خيلي ناراحتي مي توني بري PES 2010 رو بازي كني اون هم با پچ كلاسيكش و ارسنال 1996-2003 رو برداري از اين بدبختي تا حدودي بياي بيرون:دي يادي از قديما كردم...مثلث پيرس-ويرا-انري رو يادته.حالا ديگه تو خواب ببيني اين مثلثا رو:دي

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه جوری میگی جو بد و موج ناامیدی که هر کی ندونه فکر میکنه توی این چند سال مدعی اول قهرمانی بودیم

http://www.arsenal.com/news/news-archive/gilberto-a-trophy-will-lead-to-more-success

اینم مثل تو دلخوشه خدایی . برای بازی دوستانه به امارت بر می گرده . اون بحث ها رو هم ولش کن . PES هم جات خالی چن وقت پیش 4 جانبه زدیم من پنالتی کشی آخرین بازی فینال رو بردم . فرانسه رو گرفته بودم :دی

---

اینا بیان بازی کنن بهتره به جان خودم :

gun__1265131315_rhs_ladies2010.jpg

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
سلاممممممممممممممممممممممممممممممم به دوستاي ارسنالي بابا چقدر بيحاليد ازهواداران ارسنالم بعيده شورو نشاطتتون كجاس پس به عشق ارسنال اينجا رو رونق ميديم من سارام وعضو جديد اين پارت خوش اومدو مگه نه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام سارا خانم خيلي خيلي خوش اومدي.
من كه ديگه حريف اين monarch نميشم.اميدوارم شما حاليش كني كه فوتبال فقط اون نتيجه لعنتي اخر بازي نيست.
شديدا به روحيه جنگجويانه شما در اين تاپيك احتياج داشتيم.sjaguar كه بنده خدا اينقدر سرخورده و نوميد شد(يا بعضيا نوميدش كردن!!!:دي) كه 1 ماهي ميشه ازش خبري نيست.
@de monarch
اگر مثل خودم ادم خاطره بازي هستي حتما اون پچ كلاسيك رو دانلود كن.محشره.اگه خواستي بگو لينكش رو بدم.تمام تيمها قديمي ميشه.از ناتينگها فارست دهه 30 تا بارسلونا 2009 كه به افتخار افتخاراتش گذاشتن!

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
:specool:به خاطر خوشامدگويي وتريپ معرفتتون ممنون.monarch نميدونم چرا اينقدر پرتوقع هستي.تيم ما با وجود تمام بدهي هايي كه داره با وجود تمام حاشيه ها در رده سومه واين به نظرما يعني معجزه ارسن ونگر با وجودسياستهاي اين چندسال اخير براي خريد بازيكن جوون تيمو داره خوب پيش ميبره.هميشه به ياد داشته باش ما بازيكن سازيم نه بازيكن دزد.بله اگه تيم ما هم يك صاحب ميليارد داشت مثله رئال الان اول بود .ولي سياست ما پروش بازيكنا وستارهامونه نه خريدن ستاره ازتيمهاي ديگه همانطوركه سسكو با2 ميليون يورو خريديم وتبديل به يه ابرستاره كرديم.ما با منچستري كه رونيناني برباتوف و... رو داره فقط2 امتياز اختلاف داريم.تنها ضعف تيم ما دوازه بانيه كه اميدوارم ارسن به جاي المونيا يه دوازه بان خوب بياره. هواداران واقعي ارسنال هيچگاه نا اميد نميشن اين يكي از خصايص هوادارن تيم ماست

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
هواداران واقعي ارسنال هيچگاه نا اميد نميشن اين يكي از خصايص هوادارن تيم ماست

100درصد موافقم...

باتوجه به بازیهای این هفته لیگ برتر ، احتمالا به صدر خیلی نزدیک بشیم!
چون من یو با استون ویلا بازی داره!
چلسی هم با من سیتی!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
100درصد موافقم...

باتوجه به بازیهای این هفته لیگ برتر ، احتمالا به صدر خیلی نزدیک بشیم!
چون من یو با استون ویلا بازی داره!
چلسی هم با من سیتی!!

البته این بازی فینال کارلینگ کاپ هست .

ولی ایشالا چلسی بدون چک امتیاز از دست بده. دی:

بالا