• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اقايون محترم!چرا ميزنيد.من ميگم تو پارت سرچ گوگل نوشتم ارسنال سايت يا وبلاگ درست وحسابي پيدا نكردم. در ضمن منظورمن از سايتي كه دير به دير اپديت ميشه www.arsenal.ir نيست.چون من بيشتر اطلاعاتي كه از ارسنال تيم محبوبم به دست ميارم از همين سايته:hmm: در ضمن sj كه نميدونم اسمتون چيه اتفاقه مهمي برا ارسنال نيفتاده كه من درج كنم.اين يه وبلاگ كاملا مخصوص برا ارسنال نيس برا عاشقان فوتبال اروپاييه.شماها هم بهتره به جاي اينكه بيخود به من بتازيد درباره وبلاگ رو بهتر ميخونديد .اين وبلاگيه براي همه عاشقان فوتبال(البته از نوع اروپاييش)اميدوارم دوستاران فوتبال وارسنال حتما به اينجا سري بزنند. سعي ميكنم مطالب رو اپ ديت كنم.البته اگه درسا اجازه بدن :mad: در ضمن هاله اي از ابهام ميدونم چيه لازم به پرسش نبود اقا امير
:D
حالا نارحت نشو
من هم علی هستم.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام چطوری پارسا؟
خائن یعنی تو از برد بارسا هم خوشحال میشی؟!

سلام خوبم

عجب حرفایی میزنی خدایی
01176IMM1sa6h6er9ide03we81a8%5B1%5D1.gif
. تیم دوممه . تیم اول آرسناله . من شدیدا ناامیدم نسبت به بازی ولی خب مطمئنا نه تنها دوس دارم بارسا رو ببریم بلکه دوس دارم قهرمان CL بشیم .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام خوبم

عجب حرفایی میزنی خدایی
01176IMM1sa6h6er9ide03we81a8%5B1%5D1.gif
. تیم دوممه . تیم اول آرسناله . من شدیدا ناامیدم نسبت به بازی ولی خب مطمئنا نه تنها دوس دارم بارسا رو ببریم بلکه دوس دارم قهرمان CL بشیم .
ها
شانس آوردی
میخاستم از یه جاییت دارت بزنم :دی:D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@سارا خانم
اي بابا چرا ناراحت شدي؟حالا ما يه غلطي كرديم يه چيزي به طنز گفتيم،شما چرا ناراحت شدي؟!حالا يه چيزي بگم كه همگي با هم ناراحت شيم!!
"شانس سس فابرگاس براي رسيدن به بازي با بارسلونا 40٪ است"
@علي
از هر جايي كه شد دارش بزن تا ملتي از دست اين شيطان صفت راحت بشن:دي
@پارسا
شما اصولا به چيزي يا كسي اميدوار هستي؟سرويس كردي بابا...
هنوز براي قهرماني تو ليگ شانس داريم.
وقتي 10 امتياز با صدر فاصله ديدي چه طور بازگشتيم؟همه كف بر شده بودند.قبول دارم شانسمون كم شده اما قهرماني هنوز هم به خودمون بستگي داره!

We Trust in ARSENAL

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ديشب نيمه دومه بازي منچستر-بايرن رو ديدم.چه حالي كردم روني تو لحظات اخر مصدوم شد.هر چه قدر زجر مي كشيد من بيشتر خوشحال مي شدم:دي
حداقل بازي هفته بعد تو ليگ رو از دست داده،مطمئنم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ديشب نيمه دومه بازي منچستر-بايرن رو ديدم.چه حالي كردم روني تو لحظات اخر مصدوم شد.هر چه قدر زجر مي كشيد من بيشتر خوشحال مي شدم:دي
حداقل بازي هفته بعد تو ليگ رو از دست داده،مطمئنم.
منچستر اگه رونی رو از دست بده خلع سلاح میشه یجورایی
الان رونی خیلی خوب بازی میکنه.

بازی با چلسی هم مناسبترین نتیجه واسه ما مساویه.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
البته امیدی به این ارگان نداریم....
جایی که با پول بیت المال اداره میشود ملک شخصی کسی نیست.
شاید این جمله را بارها ازدهان مسئولین شنیده باشید ولی ظاهرا گوش شنوایی هم نیست که بشنود این جمله حکیمانه را.
صدا وسیمای به اصطلاح ملی یا بهتر بگویم میلی امشب شاهکار کرد.
پخش سریال پوچ ومهمل زن بابا به جای بازی منچستر یونایتد وبایرن مونیخ!!!!!!
واین رویه ظاهرا فردا نیز ادامه خواهد داشت.
امیدوارم مسئولین شبکه سوم تجدید نظر کنند درغیر اینصورت این پرسش پیش می اید که پخش اینگونه سریالها که نه داستان ونه پیام اموزنده ای درانها یافت میشود چه ضرورتی دارد؟ایا ذره ای به فرهنگ این مردم اضافه میکند؟
ایا چیزی یاد میدهد؟یا نه هدف جمع شدنن عده ای برای لودگی ودریافت دستمزدهای انچنانی از کیسه مردم است؟
طبق بیان بنیانگذار جمهوری اسلامی وامام راحلمان تلوزیون باید دانشگاه باشد این تلوزیون امروزه کجایش به دانشگاه شبیه است؟
ایا این نسل جوان ایرانی که بدنه جمعیت این کشور راتشکیل میدهد حق ندارد که از معدود تفریحات سالم موجود در این کشور یعنی تماشای مسابقات فوتبال بهره مند شود؟ایا شبکه سوم که به خودش لقب شبکه جوان میدهد نباید ذره ای به جوانان اهمیت بدهد؟
البته پرواضح است که اگر هزینه این سازمان از محلی غیر از فروش نفت تامین میشد قطعا به مخاطبینش اهمیت بیشتری میداد ودرحال حاضر وقتی مسابقات از شبکه های دیگر گرفته میشود وبابت حق پخش انها پولی پرداخت نمیشود طبیعی است که شاهد اینگونه تصمیم گیری ها باشیم.
امید است که مسئولین فرهیخته! شبکه به اصطلاح جوان سیما درتصمیم خود تجدید نظر کرده وبازیهای لیگ قهرمانان را کامل پخش کنند وما را از نعمت این سریالهاای بی محتوای نوروزی محروم کنند.
پیروز باشید

اما زلاتان معتقد است تیمش می تواند بر توپچی ها غلبه کند....
زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم بلند قامت بارسا که در یکی از عجیب ترین نقل و انتقالات تابستان، با 40 میلیون یورو به علاوه ی اتوو معاوضه شد، معتقد است نحوه ی بازی آرسنال فوق العاده است، ولی بارسا توانایی غلبه بر هر تیمی را دارد!
"فکر می کنم آرسنال تیم فوق العاده ای است. آنها فوتبال خوبی بازی می کنند و مربی دارند که مدت زیادی در آنجا بوده است.فکر می کنم که او کارش را خوب انجام می دهد.ولی وقتی که فوتبال زیبا بازی می کنید، باید پیروز شوید در غیر اینصورت مردم می گویند که باید سبک بازیتان را عوض کنید. مسئله ی اصلی بردن است ولی من سبک بازی آنها را دوست دارم.
ولی فکر می کنم در مجموع دو بازی ، بارسلونا شانس بیشتری برای صعود دارد زیرا ما قهرمان اروپا هستیم. تیم بسیار خوبی داریم و می توانیم در هرجایی پیروز شویم.
وقتی از قرعه مطلع شدم، گفتم که دنیا شاهد دو بازی فوق العاده خواهد بود، دو تیم که می خواهند فوتبال بازی کنند، دو تیمی که من دوست دارم تا آنها را تماشا کنم زیرا آنها همانگونه که من می خواهم فوتبال بازی می کنند. فکر می کنم دو بازی فوق العاده داشته باشیم و بی صبرانه منتظر آن هستیم.
طرز فکر ما همواره حمله بوده است. هروقت که در خانه یا خارج از خانه بازی می کنیم، برای پیروزی تلاش می کنیم.
خیلی مهم است که بتوانیم گل بزنیم. اگر بتوانیم پیروز شویم هم فوق العاده خواهد بود ولی بازی سختی خواهد بود."
با توجه به بازی های خوب زلاتان، پیش بینی می شود که تیری هانری از ابتدا بازی را آغاز نکند. اما زلاتان معتقد است هانری ترجیح می دهد که مقابل تیم سابقش به میدان نرود
"فکر می کنم در ابتدا او اصلا خوشحال نبود زیرا او نسبت به آرسنال احساسات زیادی دارد که کاملا قابل درک است. او در آنجا روزهای فوق العاده ای داشت و فوق العاده کار کرد.شخصا از او نپرسیده ام ولی می دانم که آرسنال در قلب اوست."

درپی مصدومیت وین رونی دربازی دیشب منچستر یونایتد وبایرن مونیخ وی به مدت یک ماه از میادین به دور خواهد بود.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سلام به همه ی بروبکس ارسنالی
به نظر شما طرفداران ارسنال برای انری پرچم های (welcome to home) میگیرن دستشون یا نه ؟
امشب بازی زیبایی رو میبینیم چون دو تیم حجومی هستن .حیف که tv یه نیمه رو بیشتر نشون نمیده

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به نظر می رسد که سسک فابرگاس به آمادگی لازم برای قرار گرفتن مقابل تیم دوران نوجوانی اش رسیده است.

شک و شبهات در مورد آمادگی سسک فابرگاس برطرف شده است.طبق گزارش منتشره در وب سایت روزنامه مارکا، سسک فابرگاس به آمادگی لازم برای حضور در ترکیب تیمش دست یافته و در دیدار امشب آرسنال مقابل بارسلونا به میدان خواهد رفت.

این دوتیم در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا امشب در ورزشگاه امیریتس مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.

سسک فابرگاس که در جریان دیدار این هفته تیمش مقابل بیرمنگام در رقابتهای لیگ برتر مصدوم شده بود، به موقع به روزهای اوجش بازگشته و آرسن ونگر قادر خواهد بود تا از ستاره اسپانیایی اش در جریان دیدار مقابل بارسلونا،تیم دوران نوجوانی سسک بهره ببرد.

سسک صبح امروز تمریناتش را انجام داد و بدون هیچ مشکلی تمرین کرد. انتظار می رود که او در ترکیب اصلی تیم ونگر وارد میدان شود.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به نظر می رسد که سسک فابرگاس به آمادگی لازم برای قرار گرفتن مقابل تیم دوران نوجوانی اش رسیده است.

شک و شبهات در مورد آمادگی سسک فابرگاس برطرف شده است.طبق گزارش منتشره در وب سایت روزنامه مارکا، سسک فابرگاس به آمادگی لازم برای حضور در ترکیب تیمش دست یافته و در دیدار امشب آرسنال مقابل بارسلونا به میدان خواهد رفت.

این دوتیم در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا امشب در ورزشگاه امیریتس مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.

سسک فابرگاس که در جریان دیدار این هفته تیمش مقابل بیرمنگام در رقابتهای لیگ برتر مصدوم شده بود، به موقع به روزهای اوجش بازگشته و آرسن ونگر قادر خواهد بود تا از ستاره اسپانیایی اش در جریان دیدار مقابل بارسلونا،تیم دوران نوجوانی سسک بهره ببرد.

سسک صبح امروز تمریناتش را انجام داد و بدون هیچ مشکلی تمرین کرد. انتظار می رود که او در ترکیب اصلی تیم ونگر وارد میدان شود.

به گزارش خبرگزاری مارکا، فابرگاس برابر بارسلونا بازی خواهد کرد!
فابرگاس که در بازی برابر بیرمنگام دچار آسیب دیدگی شده بود، برای حضور در این دیدار در شرایط مبهمی قرار داشت. آرسن ونگر نیز دیروز شانس حضور او در بازی امروز را 40% اعلام کرد. فابرگاس دیروز با تیم تمرین نکرده بود و به همین دلیل احتمال حضور او در این بازی کاهش یافته بود. اما آرسن ونگر اعلام کرده بود که 24 ساعت دیگر به کاپیتانش وقت می دهد و وضعیت او را درست پیش از بازی بررسی خواهند کرد.
به نقل از خبرگزاری مارکا، سسک فابرگاس امروز در تست آمادکی بدنی باشگاه شرکت کرده و بدون هیچگونه ناراحتی به تمرین پرداخته است. بنابراین انتظار می رود که کاپیتان 22 ساله ی توپچی ها امشب از ابتدا در ترکیب قرار بگیرد.

//

پپ ونگر را ستود!
پس از اینکه دیروز ونگر گواردیولا را تحسین کرد، امروز پپ جبران کرد!
گواردیولای جوان که فصل پیش توانست 6 جام را بالای سر ببرد، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی از آرسن ونگر به عنوان یکی از برترین مربیان دنیا تمجید کرد و او را ستود.
"آقای ونگر یکی از بهترین مربیان دنیاست.او بخشی از تاریخ باشگاه حساب می شود.
او جام های زیادی را برده و تاریخ باشگاه را عوض کرده است. در سراسر دنیا، مردم او و آرسنال را تحسین می کنند و به همین خاطر است که بازی کردن در اینجا و مقابل آرسنال یک افتخار است!
فکر می کنم او هرکاری می کند تا بازیکنانش را متقاعد کند که عملکرد خوبی داشته باشند، تا تلاش کنند و ما را شکست دهند.
باعث افتخار است که به این استادیوم برگشته ام زیرا ما با تیمی شگفت انگیز بازی خواهیم کرد.آنها سال های زیادی با هم بوده اند و سبک فوتبالی دارند که بسیاری از مردم از آن لذت می برند. آنها لیگ بسیار فشرده ای دارند و بازیکنانی خریداری کرده اند که بسیار مهارت دارند. بازیکنانی که می توانند در چند پست بازی کنند.
بازیکنان آرسنال بسیار تحرک دارند و تیمی جسور هستند. ما با انگیزه شده ایم زیرا صحبت از بهترین تیم های اروپاست. بنابراین بودن در اینجا نوعی مزیت و برتری است."

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
من که امیدوارم تیمتون امشب موفق باشه ! :happy:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب می ریم برای بازی ای که تقریبا همه می دونیم کارمون سخته و بردنش نزدیک به محال هست. قبل از بازی ونگر حسابی از خجالت گوآردیولا در اومده و هندونه گذاشته زیر بغلش
icon10.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کلا این بازی هیچ حساسیتی برای من نداره ! آرسنال ببره یا بارسا برای من فرقی نمیکنه خیلی ! طرفدار هیچکدوم از این دو تیم نیستم ! ولی خب من عاشق صحنه های دراماتیک در میانه زمین هستم، مشابه اتفاقی که برای بکام افتاد !

دارم لحظه شماری میکنم برای دیدن هانری در زمین، مقابل آرسنال !

شب دیدنی ای خواهد بود !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دارم لحظه شماری میکنم برای دیدن هانری در زمین، مقابل آرسنال !
نمي دونم واقعا چه واكنشي بايد در اين قبال حضور انري در ورزشگاه انجام بدم.هنوز نتونستم ببخشمش.تو بد موقعيتي باشگاه رو ترك كرد.ونگر رو تنها گذاشت رو رفت...
به اميد نباختن!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
نمي دونم واقعا چه واكنشي بايد در اين قبال حضور انري در ورزشگاه انجام بدم.هنوز نتونستم ببخشمش.تو بد موقعيتي باشگاه رو ترك كرد.ونگر رو تنها گذاشت رو رفت...
به اميد نباختن!

بابا مجبور بودن بفروشنش ! بدهی داشتید فکر کنم، اون موقع فروش هانری کلی سود میرسوند بهتون !

سر همین ورزشگاه هم بدبخت شدید دیگه :دی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تف تف . این که زده " با تاخیر" تف . تف

تف به این صدا و سیما

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591