!?*mahsa*?!
Registered User
خدمتتون عرض كنم كه 2 تامگه شما یه قهرمانی اروپا بیشتر دارین؟
خدمتتون عرض كنم كه 2 تامگه شما یه قهرمانی اروپا بیشتر دارین؟
منظور من توی این چند سال اخیر بود...اخه اون دوستمون گفت آرسنال تجربه ی منچستر پارسال رو نداره خواستم بهش بگم آرسنال توی این چند سال همیشه مدعی بوده و چند بار هم قهرمان شده...دیگه اینکه بگیم آرسنالی که 2 بار در طول 6 سال اخیر قهرمان شده تجربه ی منچستر رو نداره خیلی حرف بی اساسیه...خدمتتون عرض كنم كه 2 تا
آقا آرسنال با یه مشت بازیکن جووون ارزون قیمت که خیلی هاشون هم پرورش یافته خود آرسنال هستن داره بهترین نتایج رو میگیره .
و اصلا آدم کیف میکنه طرز بازیشونو که میبینه ... خیلی باحالن ... پاس کاری هاشون ... کارای گروهی شون ... و .... .
اصلا این تاپیک هوادارای آرسنال نه مخالفا ... جای کل انداختن هم نیست. :wacko:
آره با اینکه آدم مغروریه ولی بخاطر همین خصوصیت بازیکن سازیش مربی مجبوبه منهآقا آرسنال با یه مشت بازیکن جووون ارزون قیمت که خیلی هاشون هم پرورش یافته خود آرسنال هستن داره بهترین نتایج رو میگیره .
و اصلا آدم کیف میکنه طرز بازیشونو که میبینه ... خیلی باحالن ... پاس کاری هاشون ... کارای گروهی شون ... و .... .
اصلا این تاپیک هوادارای آرسنال نه مخالفا ... جای کل انداختن هم نیست. :wacko:
الان منظورت لیگ برتر ایران بود؟:lol: نه واقعا...خوب همه ی اینا بخاطر وجود اسطوره ی مربی گری در تیمه![]()
واسه همینه که همیشه میگم یک تار موی ونگر میارزه به کل سرمربی های لیگ برتر و لالیگا و ...![]()
فعلا که رومن جون برو بچ چلسی رو ریخت تو کامیون برد لندن لالا....فعلا که 1 0 از چلسی جلو هستید................
فعلا که رومن جون برو بچ چلسی رو ریخت تو کامیون برد لندن لالا....
حالا گذشته از شوخی. چه اتفاقی می افته که چلسی با این همه ستاره اینجوری سوسک میشه.....
viva ARSENAL
شما مگه از لندن سفلا و لندن علیا نشنیدی؟ عجیبها.... اینو دیگه همهی طرفدارای چلسی میدوننبرد لندن؟ منظورت اینه که آرسنال لندنی نیست؟
درست حرف بزن سوسک یعنی چی؟
اگر یه نگاهی به لیست مصدومین چلسی بندازی دلیلش رو میفهمی.
تیممون خوب بازی نکرد نمیخوام از تیم مورد علاقم طرفداری کنم.، ولی انصاف هم چیز خوبیه.
1 گل خوردیم و چند تا گل نزدیم.
راست میگی حق باتوئه اگر رایت فیلیپس اون موقعیت 100% رو از دست نمیداد الان این حرفارو نمیزدی.
گل آرسنال هم از اشتباه داور و پیتر چک بدست اومد، گالاس ، بن هایم رو شارژ کرد و گل زد.
آرسنال خوب بازی کرد و بازی رو برد ولی حق چلسی باخت نبود.
برد لندن؟ منظورت اینه که آرسنال لندنی نیست؟
تیممون خوب بازی نکرد نمیخوام از تیم مورد علاقم طرفداری کنم.، ولی انصاف هم چیز خوبیه.
راست میگی حق باتوئه اگر رایت فیلیپس اون موقعیت 100% رو از دست نمیداد الان این حرفارو نمیزدی.
گل آرسنال هم از اشتباه داور و پیتر چک بدست اومد، گالاس ، بن هایم رو شارژ کرد و گل زد.
برد لندن؟ منظورت اینه که آرسنال لندنی نیست؟
تیممون خوب بازی نکرد نمیخوام از تیم مورد علاقم طرفداری کنم.:wacko:، ولی انصاف هم چیز خوبیه.
اینجا تاپیک هوادارای آرسنال نه هوادارای چلسی...
هر چی بود .. 1 بر صفر ... اوه .. چه حالی داد.
کیف کردم
گفتی اشتباه پیتر چک .. خوب مشکل گلرتون دیگه .. بیا لمن ما نیمکت نشین شده .. بیاین اگه گلر خوب ندارین بزارین تو گلتون شاید کمتر گل بخورید / :wacko:
دوباره تایید میشهتایید میشه:happy:
ابویه برو گمشو! زدی تری مون رو داغون کردی! با این وضعیت بازیتون اعصاب بچه های ما رو داغون کردید!
ای بابا ... ظاهرا من حرفم رو درست توضیح ندادم شرمنده ... اگه اشتباه نکنم یکی از دوستان (فکر کنم مونارش عزیز) توی تاپیک دیگه از من پرسیدن که چرا به بخش فوتبال کمتر سر می زنم ...
شرمنده که آف تاپیک بود این چندتا پستم ... آرزوی موفقیت برای شما... و یاد اون جمله از اون ورزشکار معروف باشید که می گفت " طرفدار واقعی اونیه که وقتی تیمش می بره خوشحال باشه و وقتی تیمش می بازه نهایتا 5 دقیقه دیرتر خوابش ببره ... اونی که بیشتر از این بخواد اعصاب خودش و دیگران رو خرد کنه یه بازنده اس "![]()