• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر تلاش دارد تا هرچه سریعتر مامورایت های خود را در پنجره به پایان رساند ...

سایت رسمی آرسنال نوشت : باشگاه آرسنال جنکینسون و ژروینیو را به خدمت گرفته و با یوآن ماتا و فیل جاگیلکا هم در تماس بوده است.
آرسن ونگر که به بهانه امارات کاپ این هفته هم به دام خبرنگاران افتاده بود ، مثل همیشه هوشمندانه از پاسخ صریح دادن تفره رفته و موضوع هیجان انگیزی را فاش نساخت .
وی گفت : تلاش میکنیم که هر چه سریعتر به اهداف خود برسیم . صحبت در مورد بازیکنی نمیکنم زیرا این کار فقط مسائل را پیچیده تر میکند. همانطور که دوست ندارم باشگاهی در مورد بازیکنان من صحبت هایی رسانه ای انجام دهد، خودم هم این کار را نمیکنم.
من به ماتا علاقمند هستم اما این به معنی خرید ماتا نیست ... (( ونگر حدود 4 سال پیش همین عبارت را در مورد یک بازیکن دیگر در والنسیا به نام "دیوید ویا" زده بود !)) . در مورد مدافع اورتون هم باید گفت وی با این باشگاه قرارداد دارد پس اول باید باشگاه اورتون را راضی کنیم.

امروزه قوانین به شما اجازه نمیدهند در مورد بازیکن تیم های دیگر راحت نظر دهید و من تا جایی که امکان دارد به این قوانین احترام میگذارم.
باشگاه ها تا 31 آگوست زمان دارند تا خرید های خود را در پنجره تابستانی انجام دهند.

ونگر ادامه داد : امروز شما 2 نوع خرید میتوانید انجام دهید ، بین 0 تا 10 میلیون پاند و 30 تا 50 میلیون پاند و ما میان این دو نوع هستیم ....

فعلا اتفاقی نیافتاده است ! متاسفانه در شرایط خوبی از نظر اقتصادی در اروپا به سر نمیبریم برخی تیم ها که روی دلار های زنده هستند آنچنان خرید نمیکنند !
ونگر در پایان گفت : دو نوع باشگاه در اروپا داریم ، یک دسته با "عرق" سفر میکنند و یک دسته با بنزین ، ما جز تیم هایی هستیم که با عرق خود سفر میکنیم ...

(( در جمله پایانی ونگر به فشار های اقتصادی موجود در آرسنال اشاره دارد ))

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امروز بعد از ظهر در امیریتس کاپ اول نیویورک ردبولز با پاریسن ژرمن بازی میکنه و بعدش آرسنال با بوکاجونیورز.

آرسن ونگر سرمربی آرسنال ابراز امیدواری کرد تئو والکات مهاجم این تیم به زودی از بند مصدومیت رهایی پیدا کند و برای دیدار هفته اول لیگ برتر مقابل نیوکاسل بتواند این تیم را همراهی کند.

والکلت بعد از مصدومیت در اردوی تمرینی پیش فصل آرسنال در آلمان به انگلیس بازگشت و خانه نشین شد.

ونگر معتقد است والکات حداکثر تا 10 روز دیگر به تمرینات این تیم بازخواهد گشت. او می گوید:" امیدوارم هر چه زودتر به تمرینات تیم بازگردد. در ابتدا فکر می کردم مصدومیت او جدی تر است اما شرایط بسیار بهتر از آن چیزی است که انتظارش را داشیتم."

ونگر در پاسخ به این سئوال که آیا او می تواند در دیدار هفته اول مقابل نیوکاسل به میدان برود گفت:" احتمال دارد. ما امیدواریم."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باز ونگر داره دبه می کنه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من فک میکنم به این دو بازیکن نزدیک هستیم که رئیس در موردشون حرف زده.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی پاریسن ژرمن و نیویورک ردبولز نیمه اولش 1-0 به نفع نیویرک تموم شد
در ضمن بازیو الجزیره اسپورت فری نشون میده.
نمیدونم بعد از این بازی بازی آرسنال رو هم نشون میده یا نه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چقدر این جورو سوتی میده خدا
نمیدونم همینو چرا نگه داشته ونگر

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نیمه دوم بازی رو دیدم. و باز هم شاهد اشتباهاتی در خط دفاع بودیم. یادمه خبرنگار میرور فوتبال هم که با تیم به مالزی رفته بود از ضعف دفاع تیم گفته بود! باید هر چه سریعتر ترمیم بشه حالا با جاگیلکا یا کیهیل یا هر کس دیگه! ما به یه مدافع درست و درمون نیاز داریم. به نظر تنها نقطه عط این مسابقه بازی درخشان فریمپونگ بود. وقتی با سانگ مقایسه اش می کنم می بینم این واقعا یه چیزس. خیلی بهتر از سانگ خواهد بود.
خیلی بازی نومید کننده ای بود. بدون خلاقیت و خلق موقعیت خطرناک زیادی! خیلی نگران کننده بود!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نیمه دوم بازی رو دیدم. و باز هم شاهد اشتباهاتی در خط دفاع بودیم. یادمه خبرنگار میرور فوتبال هم که با تیم به مالزی رفته بود از ضعف دفاع تیم گفته بود! باید هر چه سریعتر ترمیم بشه حالا با جاگیلکا یا کیهیل یا هر کس دیگه! ما به یه مدافع درست و درمون نیاز داریم. به نظر تنها نقطه عط این مسابقه بازی درخشان فریمپونگ بود. وقتی با سانگ مقایسه اش می کنم می بینم این واقعا یه چیزس. خیلی بهتر از سانگ خواهد بود.
خیلی بازی نومید کننده ای بود. بدون خلاقیت و خلق موقعیت خطرناک زیادی! خیلی نگران کننده بود!!!

ناامیدی نداره امیر بازیکنای اصلی که تو زمین نبودن نیمه دوم

ژروینیو فن فن فابرگاس ژسنی (هر چند مانونه هم بد نبود) فرمالن ولکات.
بنظرمن بازی بدی نبود
گل دوم که روی اشتباه جورو به صمر رسید برای حریف.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ناامیدی نداره امیر بازیکنای اصلی که تو زمین نبودن نیمه دوم

ژروینیو فن فن فابرگاس ژسنی (هر چند مانونه هم بد نبود) فرمالن ولکات.
بنظرمن بازی بدی نبود
گل دوم که روی اشتباه جورو به صمر رسید برای حریف.
قراره همینا برای این فصل بازی کنن دیگه!
فابرگاس که رفتنیه.
این ابوئه هم دیگه چشم دیدنشو ندارم.
دم رمسی گرم باز هم گل زد.
جونم جروینیو پاس گل داد. این فصل می ترکونه علی این خط این نشون.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قراره همینا برای این فصل بازی کنن دیگه!
فابرگاس که رفتنیه.
این ابوئه هم دیگه چشم دیدنشو ندارم.
دم رمسی گرم باز هم گل زد.
جونم جروینیو پاس گل داد. این فصل می ترکونه علی این خط این نشون.

اینا +4-5 بازیکن دیگه. فابی هم بره جاش ماتا رو حتما میگیرن
ویلیشر رو هم اضافه کن
در ضمن الان تیم هنوز آماده نیست.
کلا تو این زمان از فصل نمیشه قضاوت کرد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یادمه فصل پیش تو ایم جام می ترکوندیم حریفا رو!
معتقدم کمی از انگیزه های قهرمانی تیم کاسته شده. دیگه اون شور و اشتیاق برای قهرمانی رو ندارن. یه جورایی از قهرمانی نومیدن :(

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
آرسن ونگر تلاش دارد تا هرچه سریعتر مامورایت های خود را در پنجره به پایان رساند ...

سایت رسمی آرسنال نوشت : باشگاه آرسنال جنکینسون و ژروینیو را به خدمت گرفته و با یوآن ماتا و فیل جاگیلکا هم در تماس بوده است.
آرسن ونگر که به بهانه امارات کاپ این هفته هم به دام خبرنگاران افتاده بود ، مثل همیشه هوشمندانه از پاسخ صریح دادن تفره رفته و موضوع هیجان انگیزی را فاش نساخت .
وی گفت : تلاش میکنیم که هر چه سریعتر به اهداف خود برسیم . صحبت در مورد بازیکنی نمیکنم زیرا این کار فقط مسائل را پیچیده تر میکند. همانطور که دوست ندارم باشگاهی در مورد بازیکنان من صحبت هایی رسانه ای انجام دهد، خودم هم این کار را نمیکنم.
من به ماتا علاقمند هستم اما این به معنی خرید ماتا نیست ... (( ونگر حدود 4 سال پیش همین عبارت را در مورد یک بازیکن دیگر در والنسیا به نام "دیوید ویا" زده بود !)) . در مورد مدافع اورتون هم باید گفت وی با این باشگاه قرارداد دارد پس اول باید باشگاه اورتون را راضی کنیم.

امروزه قوانین به شما اجازه نمیدهند در مورد بازیکن تیم های دیگر راحت نظر دهید و من تا جایی که امکان دارد به این قوانین احترام میگذارم.
باشگاه ها تا 31 آگوست زمان دارند تا خرید های خود را در پنجره تابستانی انجام دهند.

ونگر ادامه داد : امروز شما 2 نوع خرید میتوانید انجام دهید ، بین 0 تا 10 میلیون پاند و 30 تا 50 میلیون پاند و ما میان این دو نوع هستیم ....

فعلا اتفاقی نیافتاده است ! متاسفانه در شرایط خوبی از نظر اقتصادی در اروپا به سر نمیبریم برخی تیم ها که روی دلار های زنده هستند آنچنان خرید نمیکنند !
ونگر در پایان گفت : دو نوع باشگاه در اروپا داریم ، یک دسته با "عرق" سفر میکنند و یک دسته با بنزین ، ما جز تیم هایی هستیم که با عرق خود سفر میکنیم ...

چه قد با جمله ونگر موافقم دقیقا در مورد منچستر و ارسنال صدق میکنه!!!با عرق جبین استعدادیابی میکنن و ستاره میسازن اونوقت گرگایی مثل بارسا و رئال میان میبرنشون.
چی میشد اون ویلشر رو بدید به ما:دی شما که اینهمه هافبک دارید ولی جون هرکی دوست دارید دست رو چک رادول از اورتون نذارید چون مال مایه و بهش نیاز داریم.:D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصدومیت ویلشر جدی نبود؟
بنر من بازی خوبی تا وقتی که ترکیب اصلی رو بیرون نکشیده بود.
فاصله شاماخ با فن فن خیلی زیاده اصلا نمیتونه جاشو پر کنه اما ژروینیو عالیه.
بنیک آفوبه هم منو خیلی امیدوار کرد و بازی خیلی خوبی نشون داد از خودش.

یاد هانری بخیر ... وقتی اون ایستگاهی رو زد یادم از ضربه ایستگاهی که به دورتمند که اونزمان لمن دروازه بانش بود زد اومد
واقعا یادش بخیر اسطوره هستش و تماشاگران حاضر در ورزشگاه هم استقبال با شکوهی ازش کردن.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مصدومیت ویلشر جدی نبود؟
بنر من بازی خوبی تا وقتی که ترکیب اصلی رو بیرون نکشیده بود.
فاصله شاماخ با فن فن خیلی زیاده اصلا نمیتونه جاشو پر کنه اما ژروینیو عالیه.
بنیک آفوبه هم منو خیلی امیدوار کرد و بازی خیلی خوبی نشون داد از خودش.

یاد هانری بخیر ... وقتی اون ایستگاهی رو زد یادم از ضربه ایستگاهی که به دورتمند که اونزمان لمن دروازه بانش بود زد اومد
واقعا یادش بخیر اسطوره هستش و تماشاگران حاضر در ورزشگاه هم استقبال با شکوهی ازش کردن.
ونگر تو مصاحبه اش گفت مصدومیت جک جدی نیست و حدود یک هفته دیگه بر می گرده. احتمال از دست دادن بازی تیم ملی رو داره که از دست بده به نظرم بهتر هست. کمتر خسته میشه!
شماخ که اصلا در حد و اندازه های آرسنال نیست به هیچ وجه!
بازی هم من راضی نبودم! باید به قول ونگر sharper کار کنیم. اینقدر پشت محوطه جریمه حریف پاس کاری می کنیم که 11 تا شون میان تو محوطه جمع میشن و فضاها رو می گیرن. همین مشکلو فصل قبل هم داشتیم. هر چند ونگر همش می خنده و از شرایط راضی هست ولی من خیلی خیلی نگران هستم.
تو فیسبوک خوندم که یک سری از هوادارا تیم رو هو کردن آخر بازی!!!
خلاصه با این وضعیت قهرمانی دور از دسترس هست!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ياد انري بخير
شال ارسنال رو انداخته خيلي بهش مياد
262840_213716015346518_115131935204927_661037_5241989_n.jpg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سمير نصری به ونگر اعلام كرد كه حداقل يك فصل ديگر را با آرسنال خواهد بود....

پس از اينكه نصری از تمديد قرارداد خود با آرسنال امتناع كرد ، گمانه زنی های بسياری پيرامون خروج وی از آرسنال صورت گرفت. دو غول شهر منچستر هر دو قصد داشتند با مبلغی در حدود 20 مليون پوند نصری را به چنگ آورند اما آرسن ونگر اعلام كرد كه هرگز نصری را به رقبای خود نخواهد فروخت.

ونگر همچنين اعلام كرد قصد دارد نصری را يك سال ديگر حفظ كند ، حتی اگر اين مساله موجب شود تا وی در پايان فصل بعد به صورت بازيكن آزاد تيم را ترك كند.

هفته گذشته گزارشاتی منتشر شد مبنی بر اينكه بعضی از سران آرسنال ، برخلاف ميل ونگر قصد دارند نصری را با مبلغ 20 مليون پوند به منچستر سيتی بفروشند. اما بر اساس گزارش جوليم بالاگ روزنامه نگار اسپانيايی نصری اكنون به ونگر اعلام كرده است كه از اينكه فصل بعد نيز در آرسنال بماند راضی است و حتی در صورت اينكه شروع خوبی در ليگ داشته باشند و به مراحل بالاتر ليگ قهرمانان برسند ، قرارداد جديدی را با آرسنال به امضا خواهد رساند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پدر خوان ماتا: والنسیا پیشنهاد آرسنال برای جذب او را رد کرد
پدر و مدیر برنامه های خوان ماتا هافبک ملی پوش والنسیا اعلام کرد این باشگاه پیشنهاد آرسنال را برای فروش او رد کرده است

سایت گل – پدر و مدیر برنامه های خوان ماتا هافبک ملی پوش والنسیا اعلام کرد مسئولان این باشگاه پیشنهاد آرسنال برای خرید پسرش را رد کرده اند.

ماتا 23 ساله یکی از اعضای تیم ملی اسپانیا در جام جهانی 2010 بود و تابستان امسال نیز مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی قرار گرفته بود.

تیم هایی نظیر اینتر، تاتنهام و آرسنال خواهان جذ ماتا بودند اما خوان مانوئل ماتا رودریگس پدر هافبک والنسیا می گوید:" مسئولان باشگاه والنسیا پیشنهاد اولیه آرسنال برای جذب خوان را رد کردند."

"پسر من همچنان بازیکن والنسیا است اما فکر نمی کنم این اولین و آخرین پیشنهاد آنها بوده باشد."

پیش از این گفته می شد ماتا علاقه ای به پیوستن به تاتنهام ندارد اما پدر او معتقد است اینتر می تواند گزینه خوبی برای پسرش باشد.

" پیشنهادهای زیادی برای ماتا وجود دارد و به نظر من آرسنال بار دیگر برای جذب او اقدام خواهد کرد. خوان علاقه زیادی به اینتر دارد اما باید دید آنها پیشنهاد رسمی ارائه می کنند یا نه."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تیری آنری خواهان آن بود که حداقل 5 دقیقه برای آرسنال بازی کند.پ

وی در مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه گفت : همه موافق بودند که من 5 دقیقه پایانی را برای آرسنال بازی کنم اما داور اجازه این کار را نداد. خیلی زیبا بود که همه را دوباره میدیدم همه آرسنالی ها میدانند بهترین بازی هایم را برای انها انجام داده ام گاهی به اندازه کافی خوب نبوده ام اما بهترین من در آن لحظه همانی بود که بازی کردم ...

واقعا نفهمیدم چرا داور با این کار مخالفت کرد

//

یک اسطوره فراموش نشدنی ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
لاش استوک سیتی برای جذب دانمارکی شمال لندن ...

به پیشنهاد تونی پولیس سرمربی استوک سیتی این باشگاه قصد دارد با ارائه پیشنهادی وسوسه انگیز و 9 میلیون پوندی برای نیکلاس بندتنر این بازیکن ملی پوش دانمارک را به خدمت بگیرد ، این پیشنهاد در حالی ارائه شد که تونی پولیس سال گذشته نیز پیشنهادی تقریبا مشابه برای خارج کردن کنوین جونز از ساندرلند و پیوستن او به استوک ارائه کرد که موفق به جذب این بازیکن شد .

بندتنر بعد از گذراندن فصلی سخت با آرسنال اجازه دارد که آرسنال را در این تابستان ترک کند . این بازیکن 23 ساله در فصل گذشته تنها 2 گل در رقابت های لیگ برتر انگلیس به ثمر رساند و بعد از این سرخوردگی در مقابل هواداران آرسن ونگر نیز او را از سفر همراه تیم به خاور دور نیز منع کرد تا به وضعیت خود رسیدگی کند .

دو باشگاه اسپورتینگ لیسبون و بورسیا دورتموند هر دو برای انتقال بندتنر به تیم هایشان ابراز علاقه کردند اما با فهمیدن مبلغ قرارداد و دستمزد او این دو تیم از این به خدمت گرفتن وی منصرف شدند . اما پولیس با ارائه دادن این پیشنهاد قصد دارد وی را در خاک انگلیس نگهدارد و شروعی تازه همراه تیمش در ورزشگاه بریتانیا داشته باشد .

استوک سیتی برای جذب نیروی جدید با 4 یا 5 بازیکن وارد مذاکره شد که ویلسون پالاسیوس بهترین نام در میان آن ها بود و در حال حاضر این تعجب آور است که این تیم نیکلاس بندتنر را در رادرا خود قرار داده است .

مصاحبه ی سرمربی استوک تونی پولیس را در ادامه خواهید خواند :

" برای ما این ساده نیست که در چند روز آینده 2 یا 3 بازیکن را به خدمت بگیریم و بزرگترین دغدغه ی هر باشگاه بهبود بخشیدن سطح باشگاه از پایین ترین سطح به بالاترین سطح به وسیله ی جذب بازیکن است. "

وی در ادامه در باره ی انتقال احتمالی سورنسن دروازبان دانمارکی تیمش به منچستر سیتی صحبت کرد و اذعان نمود که از به خدمت گرفتن بازیکن قبل از سفر به کرواسی و بازی برگشت در مقابل هاجدوک اسپلیت نا امید است . تیم استوک در بازی رفت با گل جان والترز در ورزشگاه بریتانیا 1 بر 0 در مقابل تیم کرواسی به پیروزی رسید .

//

ترجیح میدم به تیمی خراج از جزیره منتقل بشه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فقط بره آقا جان فقط بره... یه پولی دست ونگر بیاد تا بعدا نگه پول نداشتم خرج کنم!
توجه کردی بعد از بازی با نیو یورک ردبول باز هم گفت پول نداریم؟؟؟!!! گفته ما مثل چلسی و منچستر نمی تونیم پول خرج کنیم! خوبه حالا 50 میلیون نقد تو جیبش هستا باز میگه پول نداریم! کلا عادت کرده بناله!!!

بالا