• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
بنظرم باید آرسنال به یه مربی دیگه اعتماد کنه دیگه چقدر
الان بحث بحث مربی نیست . آخه شما آخرین بازی این تیم رو نگاه کنین. من اگه جای آرسن ونگر بودم همه بازیکن هارو بعد از بازی به عنوان تنبیه 5 دور دور زمین می دواندم. مگه میشه انقدر راحت گل بخریم؟ اونا توپو می آوردن جلو ما کارو تموم می کردیم. مشکل اینجاست که بعضی از بازیکن ها اصلا در حدوامدازه های آرسنال نیستن ولی بازیکن جایگزینی نداریم واسشون. یه مقدار هم باید رو روحیه بازیکن ها کار بکنن. چون اعتماد به نفسشون کم شده و الانم بازیکن استوره ای تو آرسنال نیست که همه تیم ازش حرف شنوی داشته باشن. که دقیقا یکی از مشکلات تیم تو شرایط بحرانی همینه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
صحبت از مربی برای دفاع هست! و در راس لیست هم کسی جز مارتین کیون افسانه ای نیست!!! وای که می میرم براش...:(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب میریم که روحیه بچه ها رو عوض کنیم :دی
314395_209482939115763_100001621746173_596826_1406444815_n.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دمتگرم خيلي خنديديم

امشب بازي ببيم اين ريو مياچي و پارك و چمبرلين چه جوري بازي ميكنن

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
مثینکه بازی پخش زنده نداره چون نه رو اسکای و نه روی الجزیره اسپورت نشون نمی ده ولی منچستر لیدز داره پخش می شه.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
3-1

گيبس
چمبرلين
بنايون

اين پدرسوخته چمبرلين خيلي خوبه فوق العاده اينده داره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
'ONE ARSENE WENGER...' The home fans sing their manager's name. That's nice to hear
مرسی هوادارا مرسی به این شعور...:)
(این اتفاق در پایان بازی رخ داد)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بله در پايان بازي ونگر به شدت تشويق شد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Wilshere could make his comeback for the Gunners' Champions League clash at Marseille on October 19.
آخ که بازگشتش چقدر می تونه به تیم کمک کنه؟!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ويلشر يه وزنه است انگار 100 ساله فوتبال بازي ميكنه!
رييس بازيكن بزرگي رو براي ارسنال پارسال رو كرد اگه همين بازيكنو ميخواستيم بخريم خداد تومن بايد پول ميداديم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
[h=1]غیبت یک هفته ای یوسی بنایون به دلیل مصدومیت[/h][h=2]هافبک جدید توپچی ها اعلام کرد که در این دیدار دچار کشیدگی عضله شده و برای یک هفته نمی تواند تیمش را همراهی کند........[/h]

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
[h=1]غیبت یک هفته ای یوسی بنایون به دلیل مصدومیت[/h][h=2]هافبک جدید توپچی ها اعلام کرد که در این دیدار دچار کشیدگی عضله شده و برای یک هفته نمی تواند تیمش را همراهی کند........[/h]
1 هفته خوبه اشکال نداره :lol: شنبه باید بولتون رو بزنیم وگرنه اوضاع بد میشه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مدت هاست که حرف از نخریدن و کم خریدن و خلاصه پول خرج نکردن هست. لازم دونستم نظرم خودم در این زمینه رو بیان کنم تا با همدیگه یه بحث کوچیکی در این زمینه داشته باشیم:
به نظرم باید با نگاه بازتری به قضیه نگاه کرد! پولی که باشگاه برای خرید بازیکن و دستمزد می پردازه با پول هایی که تیم های هم رده ما پرداخت می کنن هم تراز نیست اما با وضعیت اقتصادی جهان کاملا سازگار هست. حقوق ماهیانه یک کارمند معمولی در امریکا حدود 5000 دلار در ماه است. خودتون حساب کنید دیگه...!
کاری ندارم به اینکه هیلوود و سرمایه گذاران و هیئت مدیره این وسط چقدر میکشن بالا! دنیای فوتبال باید آرسنال رو الگوی خودش قرار بده!!! هر چند این اتفاق نمیفته و شاید ما زیر پای این دلارها و پوندها و یوروها له بشیم؛ اما به این سیاست باشگاه تا همیشه افتخار می کنم.
پول خرج کردن نظیر رئال و بارسل و من سیتی و علی الخصوص من یونایتد :)دی)یعنی ذره ذره تبر زدن به ریشه خودشون! شاید ما هم با این کارامون تبر به ریشه هامون می زنیم اما این کجا و آن کجا...!

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
رييس خدمت بزرگي به ارسنال كرده وكلي درامد داشته برا ارسنال
وقتي اين قانون جديد اجرا بشه اونوقت ارسنال به نظر من رو دستش تيم نمياد و ارزش ونگر بيشتر از قبل معلوم ميشه
ديگه تيما سرمايه دار نميتونن با يه شخص عرب بريز بپاش كنن بايد خرجشون با دخلشون يكي باشه!

پارسال جك ويلشر اومد كه فوق العاده مي ارزه
من خودم پارسال ژسني رو برا اولين برا جلو منچستر رييس گذاشت دروازه شاكي شدم!يعني عمرا كسي همچين ريسكي نميكرد
ولي ثمرش اين شد كه الان ژسني بهترين بازيكن ماه ارسنال شناخته شده و ما كلي پول و وقت برا گرفتن دروازه بان نداديم!

كلا من ونگر رو تحسين ميكنم

بالا