• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
امروز تولد تونی ادامز هست بازیکنی که همیشه برای ارسنال بازی میکرد
میگن هیچ وقت به برگه قرار داد نگاه نمیکرد و امضا میکرد

ادامز: اگر بخاطر اسمی که جلوی پیراهنت نوشته شده بازی کنی‌ و به اون عشق بورزی، مردم هم اسم تو که در پشت پیراهن نوشته شده رو تا همیشه به یاد میسپارند

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
ونگر و اهمیت بازیکنان ریز نقش

0485a63c-13c3-494e-bfce-14d32270b43f.jpg

آرسن ونگر معتقد است بازیکنان ریز نقش به واسطه تکنیک بالایی که دارند در نقل و انتقالات بیش از پیش مورد توجه تیمها قرار گرفته اند...

در تابستان امسال سانتی کازورلا از مالاگا به آرسنال پیوست،انتقال کاگاوا به یونایتد و لوکا مودریچ به رئال مادرید نیز با مبالغ بالایی صورت گرفتند.

ونگر معتقد است تغییر شیوه بازی فوتبال در اروپا باعث شده این بازیکنان ارزش بیشتری پیدا کنند. او در مصاحبه با مجله رسمی باشگاه گفت:

" به نظر من تعداد بازیکنانی که شما در یک سوم نهایی باید با آنها مقابله کنید در حال بیشتر شدن است پس کیفیت پاس و تکنیک بازیکنان در آن منطقه از زمین بسیار مهمتر شده است.

" فضای کمتری وجود دارد پس دقت یک بازیکن نقشی کلیدی دارد، در درجه دوم به خاطر وجود فضاهای کوچکتر بازیکنان ریز نقش و سریع مهمتر شده اند و بازیکنان بلند قامت تر کمتر در پست هافبک دیده می شوند، این می تواند توضیحی برای این مساله باشد.

" ظرف چهار یا پنج سال گذشته میزان دوندگی بازیکنان در زمین بسیار بسیار زیاد شده و به همین خاطر موفق شدن در فضاهای کوچک نیازمند توانایی تکنیکی بالایی است."

ونگر همچنین می گوید با توجه به انقلابی که در فوتبال روز دنیا رخ داده هافبکهای تدافعی باید وظایف جدید خود را بهتر بشناسند.

" حالا باید بگوییم که بازیکنانی که در این پست بازی می کنند باید بیش از قبل تکنیکی باشند، در طول یورو 2012 دیدید که بازیکنانی مثل آندرا پیرلو در آن پست بازی کردند.

" دیگر هافبک تخریبی معنا ندارد، اکنون هافبکهای دفاعی شروع کننده بازیسازی تیم هستند و توانایی پاس دادن آنها بسیار مهم شده است. به همین دلیل شما دیگر بازیکنان کاملاً تخریبی را در این پست نمی بینید."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یواخیم لو از پودولسکی تمجید کرده و گفته در آرسنال پیشرفت کرده! این همون پودولسکیه که تو جام ملت ها کمی ازش انتقاد شد توسط همین مربی!!

واقعا عجب باشگاهی و عجب سرمربی داریم! هر کی اومده آرسنال پیشرفت کرده! خیلی هم سریع این اتفاق میفته حتی برای بنایون 30 ساله که نیم فصل اول اصن بهش بازی نداد رئیس اما نیم فصل دوم گل های حساسی زد برامون!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یه مدته دوست دارم در مورد تاکتیک آرسنال صحبت کنم ولی حسش نیست! :دی
ولی شما بیاید نظر بدید در مورد تاکتیک تیم با توجه به بازیکن هایی که داریم و جذب کردیم و اینکه بهترین تاتکیک چی می تونه باشه؟ آیا بهتر نیست با 2 مهاجم بازی کنیم؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من شدیدا با 2 مهاجم موافقم

به خصوص تو بازیهایی که تیما بازتر باز میکنن
جیرو + والکات فوق العاده جواب میده
والکات با سرعتی که داره +قدرت تموم کنندگی که این فصل! داره نشون میده ویرون کننده است.فقط بازی با تاتنهام رو یادتون بیاد که ون پرسی توپ ررو تو زمین تاتی گرفت والکات از دم محوطه جریمه حرکت کرد تک به تک شد زد تو گل!
جیرو هم مکمل عالی میشه سر زن + هوش بالا

در مورد تاکتیکم خیلی تنوع میتونیم بدیم خیلی
چون بازیکنای خوب زیاد داریم

خیلی دوس دارم اینو تست کنیم
ژسنی
گیبز-ورما-مرتساکر-جنکینسون

ارتتا -جک
کازولا روسیچکی

جیرو (پودولسکی)- والکات (جروینیو)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اگر جکی و روسیچکی برگردن مسلما می تونیم تکنیکی تر، تهاجمی تر و بازی کنیم! اما من دارم به استفاده از 2 مهاجم فکر می کنم! این تاکتیک ئو این چیدمانی که تو گذاشتی دقیقا با تاکتیک مورد نظر من یکی هست با این تفاوت که پولدی جای ولکات باشه!

در کل با توجه به مهره هایی که داریم گاه مجبوریم تغییر تاکتیک های ناخواسته بدیم! مخصوصا که در حال حاضر مهاجمای آماده ای داریم و اگر با 2 مهاجم بازی کنیم اون وقت 2 مهاجم باید برن رو نیمکت!
با توجه به مصدومیت روسیچکی و جکی همین تاکتیک به نظرم درست هست و 3 مهاجم خوبه اما پولدی باید به محوطه جریمه نزدیکتر بازی کنه!

ولی خب به شخصه بازی با 2 مهاج رو دوست دارم و پتانسیلش رو داریم: 4-2-2-2
///

خبر رسیده ولکات در بازی ملی به فنا رفته!!! دروازبان پریده روش و سینه اش آسیب دیده و سریعا بردن بیمارستان! هنوز خبری از مصدومیتش بیرون نیومده اما مسلما بازی مقابل لهستان رو از دست خواهد داد! اما گفته میشه ممکنه به بازی های باشگاهی برسه و اونقدر ها هم جدی نیست!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آدرین لوپز مهاجم 24 ساله اتلتیکو مادرید که فصل گذشته 18 گل برای اتلتیکو زده از دیگر جانشینان احتمالی ولکات خواهد بود! وضعیت او کاملا مشابه ولکات هست! در سال آخر قراردادش به سر می بره و حاضر به تمدید قراردادش نیست و به همین دلیل هم مانند ولکات بیشتر بازی ها را از روی نیمکت دنبال می کنه! ارزش قراردادش حدود 15 میلیون یورو هست.

Gunners manager Arsene Wenger has told Walcott he won’t get a starting role until he puts pen to paper on a new deal.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولکات دو هفته بیرون خواهد بود!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اگه شکسته بود قفس سینه والکات فک کنم فصل رو از دست میداد شانس اوردیم

تو ترکیبی که من گفتم وقتی تیم مقابل فضا میده خوراکه والکته ولی وقته بسته تر بازی میکنه پودولسکی خیلی بیشتر کاربرد داره

کارل جنکینسون به تیم ملی انگلیس دعوت شد!
کسی که پارسال هر وقت اومد تو زمین دلمون لرزید الان شده یه دفاع راست عالی
واقعا فقط ارسن میدونه اینا چه پتانسیلی دارن

روی هاجسون:بعد از صحبت با آرسن، من نیز آگاه شدم که پیشرفت او به مانند یک شهاب سنگ بوده است. او تنها 20 سال دارد و در این شرایط دلنشین است

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal, Manchester United and Liverpool could consider making a move for AC Milan midfielder Kevin-Prince Boateng in January, according to reports in Germany.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه خبرا بچه ها
جکی کی میاد تو زمین؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چه خبرا بچه ها
جکی کی میاد تو زمین؟

جکی برای تیم رزرو بازی کرده! اما با توجه به اینکه 14 ماه دور از میادین بوده هنوز آمادگی بدنی برای 90 دقیقه بازی رو نداره و فعلا دارن روش کار می کنن تا کاملا آماده بشه! مطمئنا بازی با نوریچ روی نیمکت هم نخواهد بود تا بعدا رئیس در موردش تصمیم گیری بکنه!
فریمپونگ هم بعد از حدود 5 ماه (فک کنم) همراه با جکی برگشته و این یکی از نظر فیزیکی آمادگی بالاتری داره و شاید حتی برای نوریچ آماده بشه!
روسیچکی اما هنوز نرسیده! :(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسنال جایزه "بهترین خدمات رسانی" به هواداران سال رو دریافت کرد!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پایگاه خبری GunnersTrust: جک ویلشر سرانجام از بند مصدومیت رهایی یافت و با بازی آرسنال مقابل ریدینگ در پایان ماه و درجام کپیتال وان به تیم اول با خواهد گشت و چهارشنبه نیز در بازی دوستانه آرسنال مقابل چلسی بازی خواهد کرد .

این هافبک انگلیسی پس از گذراندن 17 ماه با مشکلات زانو ، ساق پا و مچ پا ، سه هفته اخیر را در حال گذرانندن با تیم رزو بود و رو به بهبودی کامل است .

ویلشر در بازی زیر 21 سال آرسنال مقابل وست بروم 63 دقیقه بازی کرد و 74 دقیقه نیز مقابل ریدینگ حضور داشت .

او اکنون امیددوار است در بازی چهارشنبه که پشت درهای بسته مقابل تیم روبرتو دی متئو در لاندن کولنی انجام می شود حداقل 75 دقیقه بازی کند .

باکاری سانیا و امانوئل فریمپونگ نیز که تازه از بند مصدومیت خارج شده اند مقابل آبی ها بازی را آغاز خواهند کرد .

هر دوی این بازیکن ها نسبت به ویلشر زودتر به تیم اول باز می گردند و در بازی آخر هفته مقابل نورویچ در ترکیب حضور خواهند داشت .

ویلشر در هفته آینده نیز در نظر دارد تا در بازی زیر 21 سال مقابل اورتون بازی کند و آخرین 90 دقیقه کامل خود را برای این تیم انجام دهد .

آرسن ونگر نمی خواهد به خاطر ترسش از بازگشت دوباره مصدومیت ، در مورد این بازیکن 20 ساله تیمش عجله کند .

پیش از بازی 30 اکتبر مقابل ریدینگ ، ونگر ممکن است نام او را در ترکیب تیم برای بازی لیگ قهرمانان مقابل شالکه و دربی لندن مقابل کویینز پارک رنجرز نیز قرار دهد .

سرمربی انگلیس روی هاجسن نگاه ریز بینانه ای بر روی پیشرفت ویلشر خواهد داشت اما به نظر نمی رسد پیش از سال جدید او به تیم ملی بازگردد .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
به نظر من خرید مهاجم منتفیه
تیم وقتی مشکل گلزنی نداره عمرا رییس بازیکن بخره خیالتون راحت
امار گلزنی امسال تو چندین سال اخیر بهترین امار بوده

جکی بازی با ردینگ فک میکنم رییس بهش میدون بده
یه بازی با چلسی دوستانه بناست انجام بشه تو این بازی جک - سانیا-فریمپونگ بنا بود بازی کنن
توماس روسیچکی هم فک میکنم دیگه کم کم اماده بشه نهایت هفته دیگه

بالا