• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان کسی کل بازی رو نداره لینک بده با کیفیت خوب؟

من دیشب نتونستم درست بازی رو ببینم ولی انگار تیم ترکونده !

حتما ببین بازیو
تیم با اینکه بازیکناش اکثرا حدود 18 سال داشتن خیلی خوب و روون پاسکاری میکردن
حتی اگر این بازی رو میباختیم هم من ناراحت نمیشدم
چون باید به این بچه ها میدون داده بشه
ضمنا نبری و ایسفیلد اگه ترشی نخورن بی شک یه چیزی میشن در آینده نزدیک :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نه امیر تو اون صحنه اگه دقت میکردی بازیکن حریف پیراهن لورن رو گرفته بود همینطور خر کشش میکرد :دی

من همچنان روی عقیده خودم پایبند هستم! :دی یعنی وجدانم قبول نمی کنه! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

حتما زنگ بزن سروش سیما برات بیارن! :دی
خیلی دراماتیک بود آقا!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
با وجود خوردن 5 گل ولی نمی دونم چرا از مارتینز خوشم اومد! به نظرم اینده درخشانی داره! خوش استیل و خوش قیافه;)
ولی از اون ور هیچ وقت با این میکل حال نکردم! ضمنا تو وقتای اضافه میکل هم به فنا رفت و تعویض شد!

بازیکنای با تجربه، تیم رو بالا کشیدن
خوش استیل که بود اما فعلا اصلا نمیشه روش حساب کرد همین که توپ میومد سمت دروازمون گمان گل میرفت ...

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
تبریک به همه آرسنالیها

من بازی رو ندیدم ولی از توضیحات دوستان فهمیدم که تیمم چه برد تاریخی رو بدست اورده.

فقط ونگر

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
آرسن ونگر:یکی از بزرگ‌ترین پیروزی‌های زندگی‎ام رقم خورد/ مثل بازی تنیس بود

تیم فوتبال آرسنال سه شنبه شب در دور چهارم رقابت‌های جام اتحادیه با نتیجه 7 بر 5 از سد ردینگ گذشت که این موضوع خوشحالی بیش از اندازه "آرسن ونگر" را به همراه داشته است.
آرسنال در حالی در این دیدار به پیروزی رسید که ابتدا با نتیجه 4 بر صفر از حریف خود عقب افتاد و پس از اینکه تا واپسین لحظات بازی، نتیجه را مساوی کرد در وقت‌های اضافه موفق شد به پیروزی ارزشمد 7 بر 5 دست پیدا کند.

آرسن ونگر" در خصوص این بازی اظهار داشت: ما از فاجعه به حفظ غرورمان رسیدیم. هواداران آرسنال پشت تیم خود ماندند و من باید به آنها افتخار کنم. تیم ما در نیمه دوم بهتر از نیمه اول بود.

سرمربی آرسنال افزود: شاید این یکی از بزرگ‎ترین پیروزی‎های فوتبال در دوران مربیگری ام بوده باشد. شما نمی توانید بازیکن آرسنال باشید و تسلیم شوید. نتیجه چه اهمیتی دارد.

وی اظهار داشت: این تورنمنت جزو اولویت‌های ما نیست. اگر ما همانگونه که در نیمه نخست بازی کردیم، بازی می کردیم، در پایان یکی از غرورانگیزترین لحظات زندگی‎ام رقم نمی خورد. این بازی مانند بازی تنیس شده بود و برای ما خیلی مهم است که به یک چهارم راه پیدا کرده ایم.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

Reading Vs Arsenal

Extended Highlights
Sky Sports HD

HD ==>> Filegir | Putlocker | Uptobox | Size : 1.04 Gb

SD ==>> Filegir | Putlocker | Uptobox | Size : 507 Mb

gun__1351676337_0.jpg

FORMAT: AVI
AUDIO: ACC 162Kbps ~ VIDEO: 700×400 – 1500Kbps
SIZE: 1.2 GB

========================================

filesm.net

FIRST HALF
SECOND HALF
EXTRA TIME

========================================

uploaded:

FIRST HALF
SECOND HALF
EXTRA TIME

|| GOALS :: JSC Sports +5 :: WMV :: 640 x 480p :: W.S 16:9 :: 1 M ||

Jason Roberts '12

Laurent Koscielny(OG) '19

Mikele Leigertwood '20

Stephen Hunt '37

Theo Walcott '45

Olivier Giroud `64

89` Laurent Koscielny

Theo Walcott '95

Marouane Chamakh `103

Pogrebnyak `115

Theo Walcott '120

Marouane Chamakh `123

نه امیر تو اون صحنه اگه دقت میکردی بازیکن حریف پیراهن لورن رو گرفته بود همینطور خر کشش میکرد :دی

دقیقا درسته اول بازیکن ردینگ پیراهن کوسیلنی رو کشید صد در صد خطا کرد

ولی از اون ور هیچ وقت با این میکل حال نکردم! ضمنا تو وقتای اضافه میکل هم به فنا رفت و تعویض شد!
اون بازیکنی که جا میگل اومد اسمشم نمیدونم ولی به نظرم خوب اومد یا من خیلی داغ بودم یا واقعا نزاشت زیاد دلمون بلرزه چن تا دریبلم زد که نشون داد اعتماد به نفس خوبی داره

من از نبری خوشم اومد چشمه هایی نشون داد که بازیکن خوبی میشه
ولی ایسفیلد قبلا هم گفتم ایسفیلد ادامه بده فوق ستاره میشه
من همین الانم میتونم بگم میتونه تو تیم اصلی بازی کنه 100000 برابره رمسی می ارزه

و باز هم میگم این بازی رو مدیون ونگر کبیر و درایتش هستیم به خصوص تعویض های طلاییش
ثابت کرد یه روانشناسه عالیه
v0ksgiyzbtursq4y1t.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
2تا نکته جالب
گل دقیقه اخر به نام جنکینسون ثبت شده یعنی اگه نیومده بود بعدش گل کنه گل والکات قبول نشده بود و ما حذف میشدیم!
بعد از 90 دقیقه جیرو به خیال اینکه بازی تکرار میشه پیرهنش رو میده به یه تماشگر بعد میفهمه وقت اضافه داره میره پس میگره :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
2تا نکته جالب
گل دقیقه اخر به نام جنکینسون ثبت شده یعنی اگه نیومده بود بعدش گل کنه گل والکات قبول نشده بود و ما حذف میشدیم!
بعد از 90 دقیقه جیرو به خیال اینکه بازی تکرار میشه پیرهنش رو میده به یه تماشگر بعد میفهمه وقت اضافه داره میره پس میگره :دی

:lol::lol:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arshavin: God is a gooner!

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
سلام رودیگر جان و جری جان و بقیه بر وبچز آرسنالی
خیلی وقته نبودم. سعی می کنم دیگه از این به بعد بیام.
برد حماسی آرسنال تبریک میگم . عجب بازی بود. چه کرد این آرشا و چاماخ
از استاد ونگر هم باید بگم که عالی بود تعویضاش.به امید قهرمانی در لیگ

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
Leeds United v Chelsea
Swansea City v Middlesbrough
Norwich City v Aston Villa
Bradford City v Arsenal

اینم یه کلیپ پیش بازی ارسنال -منچستر البته بیشنر ون پرسی ارسناله
http://fs1.filegir.com/skot/Manchester_United_vs_Arsenal_Promo_[tag22].mp4

همه زوم کردن به ون پرسی و ارسنال!
خیلی امیدوارم بازیو رو ببریم هرچند مساوی هم تو زمین منچستر خوبه

خدارو شکر این سری تقریبا ترکیبه کاملمون هست و جکم هست
خط هافبک کاملا برتری داریم نسبت به حریف
و از اون طرف بازیهای منچستر رو که دیدم دفاع ضعیفی داره
شدیدا دوس دارم والکات استفاده بشه خیلی سرعتش تو این بازی با توجه به دفاع منچستر به کار میاد

اینم ترکیبی که من دوس دارم بازی کنیم البته اگه ژسنی اماده باشه دوس دارم ژسنی باشه

مانونه
سانیا-مرتساکر-ورما-گیبز
جک -ارتتا
پودولسکی -کازولا
جیرو - والکات

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسن ونگر - کنفرانس پیش از دیدار با منچستر یونایتد
***جروینیو سه هفته خارج از بازی ها خواهد بود

***ژسنی، گیبز و دیابی همچنان دور از میادین هستند

***ونگر: بازی با ردینگ یک بازی غیر معقول بود​
***ونگر: از نظر دفاعی باید مستحکم باشیم

***ونگر: امیدوارم با فن پرسی با احترام برخورد شود
57052185618864577215.jpg

***"میخواهم آینده والکات تا کریسمس حل و فصل شود

"

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بهترین قرعه خورده به نام ما! حداقل روی کاغذ! جاتم اتحادیه قشنگ داره چشمک می زنه! چلسی هم حذف بشه دیگه خیالمون راحت شه!
/

در مورد اینکه آیا تاکنون داوری بوده که بازیکنان شما را رنجانده باشد...
بله، باید بگویم بله، صادقانه باید بگویم احساس من این است که در این مواقع رفتار من همواره خوب نبوده است زیرا آنها در وضعیت های بسیار پر حرارتی هستند. اما من یکی از بزرگترین حامیان پیدا کردن یک راه حل داخلی برای این مسائل هستم. برای مثال، دو شب گذشته تبلیغ بزرگی برای فوتبال بود و این بی شک فوق العاده است. برای مابقی کار، باور دارم یکی از بزرگترین چیزها در ورزش مبارزه کردن است. وقتی این موضوع در فوتبال باشد، خصوصا در انگلستان، شما می توانید مشکلات را بین خود و بصورت داخلی حل کنید. اگر پای ووکلای حقوقی به میان آید، من دیگر حامی آن نیستم. یکی دیگر از چیزهای بزرگ در ورزش بردباری، بخشش و توضیح مسائل میان طرفین است و فکر می کنم باید به همین روند باقی بماند. این موضوع می تواند اتفاق بیفتد که یک داور رفتار خوبی نداشته باشد، من نمی گویم آنها فرشته اند بلکه همیشه بهتر است این مسائل را مابین افراد حل و فصل کنید.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Leeds United v Chelsea
Swansea City v Middlesbrough
Norwich City v Aston Villa
Bradford City v Arsenal

اینم یه کلیپ پیش بازی ارسنال -منچستر البته بیشنر ون پرسی ارسناله
http://fs1.filegir.com/skot/Manchester_United_vs_Arsenal_Promo_[tag22].mp4

همه زوم کردن به ون پرسی و ارسنال!
خیلی امیدوارم بازیو رو ببریم هرچند مساوی هم تو زمین منچستر خوبه

خدارو شکر این سری تقریبا ترکیبه کاملمون هست و جکم هست
خط هافبک کاملا برتری داریم نسبت به حریف
و از اون طرف بازیهای منچستر رو که دیدم دفاع ضعیفی داره
شدیدا دوس دارم والکات استفاده بشه خیلی سرعتش تو این بازی با توجه به دفاع منچستر به کار میاد

اینم ترکیبی که من دوس دارم بازی کنیم البته اگه ژسنی اماده باشه دوس دارم ژسنی باشه

مانونه
سانیا-مرتساکر-ورما-گیبز
جک -ارتتا
پودولسکی -کازولا
جیرو - والکات
هر دو تیم در دفاع دچار مشکلاتی هستن! مدتی هست که توازن و تعادل بین حمله و دفاع از بین رفته و این مشکل زا زمان مصدومیت دیابی بوجود اوده! اینکه چقدر مشکل به نبود دیابی بر می گرده رو نمی دونم!
به هر حال برای برد منچستر در اودلترافورد نیاز به عملکردی مشابه عملکردمون مقابل لیورپول داریم! باید یه دفاع تیمی منسجم داشته باشیم! خداییش الان منچستر جز رونی و آقای 235 هزار پوند بازیکن دیگری نداره! خودشون هم دارن اعتراف می کنن! ما می تونیم برنده باشیم اگر دچار جو زدگی نشیم دوباره و هی مصاحبه نکنیم که تیم روحیه اش بالاست و می خوایم ببریم و ما یه تیم متحد هستیم و از این مزخرفات...!!! باید کاملا رو بازی متمرکز بشیم و رو سرعت ولکات و آرشاوین بهشون ضربه بزنیم! امیدوارم ولکات ترکیب ثابت باشه! حتی آرشاوین هم این شانس رو با توجه به مصدومیت ژروینیو داره! هر چند خط حمله به نظرم ولکات، ژیرو و پولدی خواهد بود!
کمی از دفاع نگرانم! چند هفته اخیر نمایش ضعیفی در دفاع داشتیم و متزلزل بودیم! امیدوارم شنبه یه تیم منسجم ببینم!
جکی می تونه خیلی تاثیر گذار باشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همون طور که بهزاد قبلا گفت بعد از اینکه تو 90 دقیقه بازی 4-4 شد ژیرو و کوکل فکر کردن با گل زده در خانه حریف صعود کردیم و رفتن پیراهن هاشون رو دادن به هوادارا و بعد که فهمیدن بازی ادامه داره پیراهنا رو پس گرفتن! :lol: :D :wacko:
حالا باشگاه در حال بررسی فیلم های بازی هست تا این دو هوادار رو شناسایی بکنن و به جفتشون یه پیراهن هدیه بدن! :rolleyes:

این هم فیلمش:
Can we have our shirts back? | Sky Sports | Video | Football | Premier League | Arsenal

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
هر دو تیم در دفاع دچار مشکلاتی هستن! مدتی هست که توازن و تعادل بین حمله و دفاع از بین رفته و این مشکل زا زمان مصدومیت دیابی بوجود اوده! اینکه چقدر مشکل به نبود دیابی بر می گرده رو نمی دونم!
به هر حال برای برد منچستر در اودلترافورد نیاز به عملکردی مشابه عملکردمون مقابل لیورپول داریم! باید یه دفاع تیمی منسجم داشته باشیم! خداییش الان منچستر جز رونی و آقای 235 هزار پوند بازیکن دیگری نداره! خودشون هم دارن اعتراف می کنن! ما می تونیم برنده باشیم اگر دچار جو زدگی نشیم دوباره و هی مصاحبه نکنیم که تیم روحیه اش بالاست و می خوایم ببریم و ما یه تیم متحد هستیم و از این مزخرفات...!!! باید کاملا رو بازی متمرکز بشیم و رو سرعت ولکات و آرشاوین بهشون ضربه بزنیم! امیدوارم ولکات ترکیب ثابت باشه! حتی آرشاوین هم این شانس رو با توجه به مصدومیت ژروینیو داره! هر چند خط حمله به نظرم ولکات، ژیرو و پولدی خواهد بود!
کمی از دفاع نگرانم! چند هفته اخیر نمایش ضعیفی در دفاع داشتیم و متزلزل بودیم! امیدوارم شنبه یه تیم منسجم ببینم!
جکی می تونه خیلی تاثیر گذار باشه!
منچستر دفاعش خیلی ضعیفه 13 گل خورده تقریبا تو تمام بازیهاش گل خورده
ما اشتباهاتی داشتیم ولی در مجموع پر و ورما دفاع مستحکمی هستندو فعلا بهترین خط دفاع لیگ رو داریم

والکات اگه خسته نباشه حتما فیکسه و میتونه برگه برنده ما باشه با توجه به دفاع کند منچستر
از وقتی دیابی رفت تعادل خوبی تو خط هافبک نداشتیم ولی با بازگشت جک خط هافبک به روزهای خوبش میتونه برگرده هرچند من اعتقاد دارم حتی بدون جکم با وجود میکل ارتتا و سانتی کازولا خط هافبک فوق العاده بهتری داریم از منچستر

منچستر توازن خوبی نداره تو خطوطش خط حمله خوبی داره 24 گل زده ولی میشه از کار انداخت و خنثی کرد

ارشاوین هم ذخیره خواهد بود
متاسفانه گیبز نرسید .امیدوارم سانتوس اماده باشه تا مشکلی به وجود نیاد
ژسنی هم نرسید که امیدوارم روز خوبه مانونه باشه!

بالا