• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه سوال از آرسنالیهای گل.چه شبکه هایی بازی های انگلیس و اسپانیا رو نشون میده؟فرکانسشون را هم لطفا برام بفرستید فقط تو این چند تا که میگم باشه هاتبرد -یوتلست دبلیو 3-اینتلست-عربست
پیشاپیش ممنونم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
یه سوال از آرسنالیهای گل.چه شبکه هایی بازی های انگلیس و اسپانیا رو نشون میده؟فرکانسشون را هم لطفا برام بفرستید فقط تو این چند تا که میگم باشه هاتبرد -یوتلست دبلیو 3-اینتلست-عربست
پیشاپیش ممنونم

رایگان ؟
اگه رایگان میخوای فقط rts 1 تو یوتلست سراغ دارم بعضی وقتا نشون میده

بیشتر رو ترک هست کانالا که انگلیس رو میزاره مثل راه فردا

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فریمپونگ به صورت قرضی به چارلتون در دسته 1 پیوست! مطمئنا دوست داشتیم تو لیگ برتر بمونه و تو یه تیم لیگ برتری بازی کنه که تجربه فوق العاده ای خواهد بود!
///

رئیس:
" وضعیت دیابی خیلی کلافه کننده است، هم برای خودش و هم برای ما، ما فصل را با او خوب شروع کردیم و وقتی او از ترکیب دور شد این مساله کاملاً محسوس بود.

" او وقتی در زمین است با توجه به قد بلندش و حضورش در نبردهای فیزیکی در تیم بالانس خوبی ایجاد می کند ولی مشکلات مصدومیتش به وضوح یک نگرانی به حساب می آید.

" می توانم به شما بگویم او برای معالجه به تمام دنیا سفر کده است، می شود مساله را اینگونه توضیح داد که او سریع و قوی است و از توان بدنی خوبی برخوردار است و در درگیری ها خوب کار می کند ولی عضلات او به قدری قوی نیستند که بتوانند از پس توانایی هایش بر بیایند، بعضی اوقات بافتهای عضلاتش دچار مشکل می شوند، این مشکل اساسی اوست.

" وقتی هر سه روز یکبار بازی می کنید نمی توانید آنطور که باید توان خود را بازیابی کنید، وقتی توان خود را بازیابی نکنید در طول بازیها بافتهای عضلانی خود را کمی می سوزانید و ضعیف و ضعیف تر می شوید، دلیل مصدومیت آخر او همین بود.

" دلیل دوم مشکلات او مچ پایش است، از وقتی که در ساندرلند مچ پایش شکست حرکت مچ پایش تحت تاثیر قرار گرفته است."

ونگر منشا مصدومیتهای زیاد دیابی را تکل ناشیانه دن اسمیت مدافع ساندرلند در ماه می سال 2006 می داند و معتقد است کنار آمدن با این همه مصدومیت برای دیابی سخت است.

" البته که وقتی او به دوران فوتبالی اش در شش سال اخیر نگاه می کند از نظر روانی کنار آمدن با این مصدومیتها دشوار است.

" او انسان فوق العاده ای است، وظیفه شناس است و به همه اهمیت می دهد، ولی به خاطر مصدومیتهای زیادش کار برایش دشوار است."
:eek::(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ویلشر در پاسخ به این پرسش که آیا بازیکنان آرسنال تا به حال برای کازورلا نام مستعاری گذاشته اند یا نه؟میگوید:"نه هنوز.شاید او را مسی صدا کنیم و یا بعد از آن مارادونا."

ویلشر میگوید:"او امروز کلاس متفاوتی ارائه کرد.لمس کردن توپ و دید او یک شوخی است.بازی کردن با او رویایی است.او هرگز توپ را از دست نمیدهد و او در تمام قسمت های زمین حضور دارد و به این سبک بازی کردن علاقه مند است."

"این فوق العاده است که او را در تیم داشته باشید.بسیاری از مردم میگویند قبل از این او را نمی شناختند،اما من چندین سال است نام او را شنیده ام.وقتی که شما بازیکنی همانند او را در تیمتان دارید فقط می خواهید به زمین بروید و با او بازی کنید."
ویلشر در مورد مقایسه کردن فابرگاس و ویلشر با یکدیگر میگوید:

"برای من او نسبت به سسک بازیکن متفاوتی است،فابرگاس بیشتر یک پاسور است.فکرمیکنم سانتی میتواند توپ را بگیرد و بازیکن را شکست دهد و سپس شوتی فوق العاده به سمت دروازه حریف بزند.او کلاس متفاوتی دارد و بازی کردن با او متفاوت است."

"نکته مهم این است که وقتی سه نفر در اطراف او هستند او فقط دریبل نمی زند و تصمیم درستی میگیرد.فکر میکنم باید دوباره بازی او را تماشا کنم و چیزهایی یاد بگیرم."

ویلشر در مورد سفر طولانی کازرولا میگوید:
"من روز جمعه با او صحبت کردم و او گفت پروازی 11 ساعته داشته است."

"او زیاد نمیتواند انگلیسی صحبت کند،و فقط لبخند میزند.فکر میکنم با رقابتی که درتیم ملی اسپانیا وجود دارد،اگر آنها شما را فرا میخوانند،شما باید بروید.اگر بگویید نه،در این صورت بازیکن دیگری جایگزینتان میشود که به همان اندازه خوب است."

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
با تبریک دیر هنگام بابت ترکوندن تاتنهام و اخراج خائن کوچولو :D امیدوارم مون پلیه هم بترکونیم بره پیکارش
اما درباره فریمپونگ واقعا حیف . این بازیکن خیلی خوب بود. کاش رئیس نگهش میداشت.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فریمپونگ قرضی رفت بهش بازی نمیرسید

یه چیزی رو خوب ونگر اشاره کرد ما در نبود دیابی با مشکل مواجه شدیم رو توپا اول چون بازیکنای وسط زمین ما هیچ کدوم قد بلندی ندارند!

گیبز وجروینیو به ترکیب برگشتند

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
درود . ۲ مطلب مهم . هانری قراره برای بار ۳ لباس توپچیهارو بپوشه و فردا به امید خدا با شکست منپلیه صعود میکنیم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آخریه آلن اسمیت نیست؟!;)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سرمربی گفت: "او با ما تمرین کرده است(با اتمام لیگ MLS او اکنون با آرسنال تمرین می کند)، آیا دوباره در ژانویه با او قرارداد امضا می کنم؟ نمی دانم. این موضوع را رد نمی کنم. او بازیکن باهوشی است.

"سال گذشته این کار را انجام دادم زیرا جروینیو را در اختیار نداشتیم. بازی آنها ارتباط خوبی با هم داشت. امسال باز هم جروینیو را برای دومین سال متوالی به دلیل شرکت در جام ملت های آفریقا از دست می دهیم.

"بنابراین ما با محدومیت و کمبود مواجه خواهیم شد. به خصوص اگر مروان شماک برود. نمی توانم شرایط کمبود بازیکن را داشته باشم."

ونگر تاثیرات هانری در زمین و خارج از آن را تحسین می کند و می گوید بازیگشت او منفعت های بسیار زیادی در پی خواهد داشت.

او گفت: "شما می دانید او چه چیزی برای شما به ارمغان می آورد. او به شما امید می دهد به خصوص وقتی که به تیم می آید. این مهمترین چیز است.

"او در ارتباط برقرار کردن قوی است، برونگرا و بسیار باهوش است. توصیه های خوبی به بازیکنان می کند زیرا تجربه بازی کردن در پست آنها را در اینجا دارد.

"این تیم به طور ویژه دارای شخصیت خوبی است. بازیکنانی زرق و برق دار زیادی اینجا نیست. شاید برونگرا بودن مهمترین چیز نباشد اما وقتی که در حرفه خود عملکرد بسیار خوبی دارید معنا پیدا می کند. شما اراده می کنید که برنده باشید."

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
درود .

مسابقهٔ هوش

نام این ۳ ستاره آرسنال رو کسی‌ میدونه ؟

اگر دوستان نتونستن جواب بدن من شنبه جواب درست را میذارم.

مشاهده پیوست 243281

مشاهده پیوست 243282

مشاهده پیوست 243283

دومی قیافش منو یاد مارتین کیون میندازه

سومی هم چارلی نیکلاس
Charlie Nicholas - Wikipedia, the free encyclopedia

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
از بازگشت کینگ هانری استقبال میکنم
قرار داداش سال اخره درسته؟
اگه اینجوره بگیریمش هانری جزو 3 تموم کننده برتر دنیاست هانری و رونالدو برزیلی حداقل از زمانی که من یادم میاد بهترین تموم کننده ها بودن

امیدوارم امروز کارو تموم کنیم شالکه هم ببره دیگه با خیال راحت بریم یونان
اول یا دوم تفاوت چندانی نداره
چون ممکنه حتی با اول شدن به بایر -یونتوس-رئال بخوریم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
2-0 فعلا

جکی گل زد
هی داره اماده تر میشه

پودولسکی هم گل دوم رو زد البته سوپر گل زد!
تقریبا دیگه صعودمون قطعیه
شالکه ببره 100 درصده
با مساوی شالکه هم 99 درصد رفتیم

هر 2 پاس گل رو هم ژیرو داده

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
آخریه آلن اسمیت نیست؟!;)

نه آقا رودیگر آدم شوخی‌ هستی‌ :p . چارلی نیکولاس هست . ممنون از جگوار زبل.

تبریک به همه برای پیروزی توپچیها. روزنامه‌های انگلیس پس از این بازی ‌ گفتند که حیثیت فوتبال جزیره‌ را ما یدک می‌کشیم. (پس از افتضاحات ۳ تیم انگلیسی دیگه).

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
دومی قیافش منو یاد مارتین کیون میندازه

سومی هم چارلی نیکلاس
Charlie Nicholas - Wikipedia, the free encyclopedia

جگوار دمت گرم نمرت ۲۰ . حالا از تمام بچهای ۲ آتیشهٔ آرسنالی میخوام که نام ۲ تای دیگر را پیدا کنن.
یادتون باشه، یه آرسنالی ۲ آتیشه باید بعضی‌ اوقات هم به عمق دریا :rolleyes: شیرجه بزنه و نگینهای گمشده ولی‌ از یاد نرفترو با خودش به روی آب بیاره .

شیرجهٔ اول از جگوار عزیز.

تا شنبه وقت دارید. :happy:

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
باورم نمیشه. مربی‌ چلسی رو فایر کردن بخاطر اینکه به ابرهمویچ گوش نداد و از تورس در ‌ بازی با یوونتوس استفاده نکرد. من دلم واقعا به مربیهای چلسی میسوزه. مربی‌ نیستن. عروسک خیمه شب بازی هستن.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
یه دنیا حرف داره این عکس

p80u504mz5efgxfqc7uo.jpg

تشکر جکی

ci032dm9dorjxhpfcipy.jpg

خلاصه مصاحبه ونگر
در مورد دو گلی که به ثمر رساندید...
ما دو گل خوب به ثمر رساندیم، یکی توسط ویلشیر که بسیار براش خوشحالم زیرا مدتی طولانی خارج از میادین بود. عالی است که می بینید او قوی و قویتر می شود. گل دوم که توسط پودولسکی به ثمر رسید فوق العاده بود.
در مورد اینکه این گل اعتماد به نفس ویلشیر را افزایش می دهد....
او شروع سختی در دیدار داشت و بعد از ان قوی و قویتر شد. بعد از گل می توانستید ببینید که او اعتماد به نفس بیشتری دارد. من زیاد در مورد سطح اعتماد به نفس او نگران نیستم زیرا این یکی از قابلیت های برتر اوست.

در مورد اینکه ویشلیر چقدر با بهترین فرم خود فاصله دارد...
نمی دانم. برای مثال در دیدار قبلی مقابل تاتنهام بعد از 60 دقیقه احساس کردم که سوخت او تمام شده است. امروز این حس را نداشتم. سطح او افت نکرده است بنابراین نباید فاصله چندانی با بهترین سطح خود داشته باشد. من هنوز هم وضعیت او را در مسیری صحیح مدیریت می کنم و در قبال بازی ها زیاده روی نخواهم کرد.

در مورد عملکرد اولیور جیرود...
با حضور اولیویر همواره می دانید که کسی را در ترکیب خود دارید که برای تیم می جنگد. از نظر فنی این یکی از بهترین عملکردهای او نبود اما وقتی بعد از بازی ها عملکرد او را بررسی می کنید می بینید که اغلب تاثیرگزار بوده است. او امروز 2 پاس گل فراهم کرد. او همواره از نظر دفاعی قابل اطمینان است.

در مورد زوج جیرود-پودولسکی....
وقتی جیرود کاملا بر روی خط آفساید بازی می کند خوب کار می کند. گاهی وقتی به انداز کافی توپ بدست نمی آورد عقب تر کار می کند. این جزو بازی او نیست. وقتی او مهاجم هدف است و از مهارت های خود استفاده می کند، فوق العاده ظاهر می شود زیرا می تواند در بازی هوایی پیروز شود، می تواند با پا گلزنی کند و می تواند یک مهاجم کامل باشد. او هنوز کارهایی برای انجام دادن دارد اما در حال بهتر شدن است.

در مورد اینکه جیرود در ابتدا احساس می کرد زیر فشار است...
چه کسی زیر فشار نیست؟ شما می دانید که با رابین ونپرسی مقایسه می شوید. زندگی از این نظر عالی است اما شما تنها می توانید با قابلیت های خود زندگیتان را بسازید نه با قابلیت های دیگران. او قابلیت های متفاوتی دارد و باید از آنها استفاده کند.

در مورد اینکه آرسنال در دیدار نهایی گروه چه رویکردی خواهد داشت...
برای پیروزی به زمین می رویم تا در صدر گروه کار را تمام کنیم. اگر به بعضی گروه ها نگاه کنید نمی دانید که بهتر است در جایگاه اول صعود کنید یا دوم. اما طبق آمار بهتر است به عنوان سر گروه صعود کنید زیرا احساس می کنید کار خود را بهتر انجام داده ایم بنابران سعی می کنیم در دیدار مقابل المپیاکوس پیروز شویم. مونپلیه می تواند در خانه مقابل شالکه پیروز شود.

در مورد اینکه آیا از تمام توان ترکیب در ان دیدار استفاده می کنید...
بله.

در مورد اینکه چقدر به رکورد خود در لیگ قهرمانان افتخار می کنید...
13 سال متوالی است که از گروه خود صعود می کنیم. خیلی به این موضوع افتخار می کنیم زیرا این مسحور کننده ترین بخش این دستاورد نیست بلکه در سطحی که ما کار می کنیم، سخت ترین کار این است که با ثبات باشید. این اعتباری برای باشگاه است زیرا آنطور که به نظر میرسد آسان نیست. اگر به سراسر اروپا نگاه کنید، تیم های زیادی نیستند که این کار را انجام دهند.

در مورد اخراج روبرتو دی متئو...
برایم بسیار تعجب آور و ناراحت کننده بود. باور دارم که مهم است تا اندکی وفاداری نشان دهیم. دی متئو در وضعیتی بسیا دشوار به این باشگاه آمد و فاتح لیگ قرمانان شد. او فاتح جام حذفی نیز شد. او خوب کار کرد و در این فصل به هیچ وجه فرصتی بدست نیاورد. این مساله کاملا مرا متعجب می کند. در ابتدای هفته تا حدودی روزنامه ها را مرور می کردم و فکر کردم که شما به اشتباه از این موضوع مطلع شده اید اما بار دیگر باید بگویم که به خوبی از این ماجرا اگاه شدید! این خبر کاملا تعجب اور و غم انگیز است.

در مورد انتصاب رافا بنیتز به جای او...
این نیز یک شگفتی است زیرا رافا بنیتز یک فرد با سابقه و دارای سبک است. تعجب آور است که او برای چنین مدت زمان کوتاهی به عنوان مربی منصوب شده است. متعجب شده ام که او این شغل را پذیرفته.

بالا