یه دنیا حرف داره این عکس
تشکر جکی
خلاصه مصاحبه ونگر
در مورد دو گلی که به ثمر رساندید...
ما دو گل خوب به ثمر رساندیم، یکی توسط ویلشیر که بسیار براش خوشحالم زیرا مدتی طولانی خارج از میادین بود. عالی است که می بینید او قوی و قویتر می شود. گل دوم که توسط پودولسکی به ثمر رسید فوق العاده بود.
در مورد اینکه این گل اعتماد به نفس ویلشیر را افزایش می دهد....
او شروع سختی در دیدار داشت و بعد از ان قوی و قویتر شد. بعد از گل می توانستید ببینید که او اعتماد به نفس بیشتری دارد. من زیاد در مورد سطح اعتماد به نفس او نگران نیستم زیرا این یکی از قابلیت های برتر اوست.
در مورد اینکه ویشلیر چقدر با بهترین فرم خود فاصله دارد...
نمی دانم. برای مثال در دیدار قبلی مقابل تاتنهام بعد از 60 دقیقه احساس کردم که سوخت او تمام شده است. امروز این حس را نداشتم. سطح او افت نکرده است بنابراین نباید فاصله چندانی با بهترین سطح خود داشته باشد. من هنوز هم وضعیت او را در مسیری صحیح مدیریت می کنم و در قبال بازی ها زیاده روی نخواهم کرد.
در مورد عملکرد اولیور جیرود...
با حضور اولیویر همواره می دانید که کسی را در ترکیب خود دارید که برای تیم می جنگد. از نظر فنی این یکی از بهترین عملکردهای او نبود اما وقتی بعد از بازی ها عملکرد او را بررسی می کنید می بینید که اغلب تاثیرگزار بوده است. او امروز 2 پاس گل فراهم کرد. او همواره از نظر دفاعی قابل اطمینان است.
در مورد زوج جیرود-پودولسکی....
وقتی جیرود کاملا بر روی خط آفساید بازی می کند خوب کار می کند. گاهی وقتی به انداز کافی توپ بدست نمی آورد عقب تر کار می کند. این جزو بازی او نیست. وقتی او مهاجم هدف است و از مهارت های خود استفاده می کند، فوق العاده ظاهر می شود زیرا می تواند در بازی هوایی پیروز شود، می تواند با پا گلزنی کند و می تواند یک مهاجم کامل باشد. او هنوز کارهایی برای انجام دادن دارد اما در حال بهتر شدن است.
در مورد اینکه جیرود در ابتدا احساس می کرد زیر فشار است...
چه کسی زیر فشار نیست؟ شما می دانید که با رابین ونپرسی مقایسه می شوید. زندگی از این نظر عالی است اما شما تنها می توانید با قابلیت های خود زندگیتان را بسازید نه با قابلیت های دیگران. او قابلیت های متفاوتی دارد و باید از آنها استفاده کند.
در مورد اینکه آرسنال در دیدار نهایی گروه چه رویکردی خواهد داشت...
برای پیروزی به زمین می رویم تا در صدر گروه کار را تمام کنیم. اگر به بعضی گروه ها نگاه کنید نمی دانید که بهتر است در جایگاه اول صعود کنید یا دوم. اما طبق آمار بهتر است به عنوان سر گروه صعود کنید زیرا احساس می کنید کار خود را بهتر انجام داده ایم بنابران سعی می کنیم در دیدار مقابل المپیاکوس پیروز شویم. مونپلیه می تواند در خانه مقابل شالکه پیروز شود.
در مورد اینکه آیا از تمام توان ترکیب در ان دیدار استفاده می کنید...
بله.
در مورد اینکه چقدر به رکورد خود در لیگ قهرمانان افتخار می کنید...
13 سال متوالی است که از گروه خود صعود می کنیم. خیلی به این موضوع افتخار می کنیم زیرا این مسحور کننده ترین بخش این دستاورد نیست بلکه در سطحی که ما کار می کنیم، سخت ترین کار این است که با ثبات باشید. این اعتباری برای باشگاه است زیرا آنطور که به نظر میرسد آسان نیست. اگر به سراسر اروپا نگاه کنید، تیم های زیادی نیستند که این کار را انجام دهند.
در مورد اخراج روبرتو دی متئو...
برایم بسیار تعجب آور و ناراحت کننده بود. باور دارم که مهم است تا اندکی وفاداری نشان دهیم. دی متئو در وضعیتی بسیا دشوار به این باشگاه آمد و فاتح لیگ قرمانان شد. او فاتح جام حذفی نیز شد. او خوب کار کرد و در این فصل به هیچ وجه فرصتی بدست نیاورد. این مساله کاملا مرا متعجب می کند. در ابتدای هفته تا حدودی روزنامه ها را مرور می کردم و فکر کردم که شما به اشتباه از این موضوع مطلع شده اید اما بار دیگر باید بگویم که به خوبی از این ماجرا اگاه شدید! این خبر کاملا تعجب اور و غم انگیز است.
در مورد انتصاب رافا بنیتز به جای او...
این نیز یک شگفتی است زیرا رافا بنیتز یک فرد با سابقه و دارای سبک است. تعجب آور است که او برای چنین مدت زمان کوتاهی به عنوان مربی منصوب شده است. متعجب شده ام که او این شغل را پذیرفته.