درسته که باید جای خالی سانگ پر بشه اما آیا ام ویلای 22 ساله که سابقه ی بین المللی آنچنانی نداره می تونه جاش رو پر کنه؟؟ شاید 1-2 فصل دیگه بتونه اما مطمئنم تا اون موقع کوکلن و فریمپونگ به ترکیب اصلی می رسن! من معتقد بودم باید بیگلیا از اندرلخت رو می گرفتیم که 28 سالشه و کاپیتان اندرلخت است و عضو تیم ملی آرژانتیم و چند قهرمانی با اندرلخت! حداقلش این بود که با تجربه تر از یان ام ویلا هست!عجب اشتباه بزرگی کرد آرسنال دمبا با رو نگرفت. نیومده ۲ تا از ۵ گًل تیمشو امروز زد. هم جوون بود هم گلزن و هم سابقهٔ بازی در لیگ برتر. امیدوارم که ویا رو نخریم . ۳۱ سالشه ، بارسا نمیخوادش، مدت طولانی مصدوم بود،سابقه تو لیگ برتر نداشته و از همه مهمتر بارسلونا هنوز از خرید فابرگاس یه پول هنگفت هنوز باید به آرسنال بده . قیمت بالا هم میخوان سر یک بازیکن ۳۱ ساله طرفای ۱۵ میلیون با ما حساب کنن.
آخه یک بازیکن ۳۱ ساله برای چه مدت میتونه برای ما بازی کنه. بهتره اصلا فوروارد نخریم. واقعاً متاسفم.
بیخود نیست چلسی دمبا با رو رو هوا زد.
اگر ما ویلا رو از رن بگیریم باز بهتره چون نیاز به پر کردن جای سانگ داریم. (عکس پایین)
مشاهده پیوست 273079
ویا به نظرم اینقدر با تجربه است که سریع خودش رو با تیم و لیگ برتر وفق بده و به نظرم می تونه تا 2 فصل تو اوج باشه! قیمتش به نظر من هم زیاده! حدود 10 میلیون معقولانه است!
اگر آرشا هم بدیم بره که باید ردش کرد رفت وقتی بهش بازی نمیده رئیس! باید آدرین لوپز رو خرید! خیلی بهش امید بستم!