• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خود فابرگاس گفته که در نیوکمپ خوشحاله و مشکلی نداره! بعید می دونم که این تابستون جایی بره! هر چند که از نیمکت نشینی در بارسا ناراضیه اما یه فصل دیگه خواهد ماند و اگر وضع به همین منوال پیش بره اون وقت بر می گرده آرسنال! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امروز آگاه شدیم که تیم پزشکی آرسنال کلهم تا آخر ماه رفتن مرخصی و به همین دلیل هست که هیچ خریدی از جمله سانوگو انجام نشده! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فلینی به دوستان نزدیکش گفته که می خواد بره لندن و برای آرسنال یا چلسی بازی کنه! و این در حالیست که مشخصا ونگر برای خریدش مصمم هست اما نکته قابل توجه اینه که رقم آزادی او از اورتون :)D) 23 میلیون پوند هست اما ونگر سعی بر یان داره که با قیمتی پایینتر زا این به لندن بیاردش! کمی پیچیده شده گویا! به هر حال این چیزی هست که من از لینک زیر فهمیدم:
Arsenal transfers: Marouane Fellaini fancies move but Everton's £23m release clause is a problem for Wenger - Mirror Online

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فلینی به دوستان نزدیکش گفته که می خواد بره لندن و برای آرسنال یا چلسی بازی کنه! و این در حالیست که مشخصا ونگر برای خریدش مصمم هست اما نکته قابل توجه اینه که رقم آزادی او از اورتون :)D) 23 میلیون پوند هست اما ونگر سعی بر یان داره که با قیمتی پایینتر زا این به لندن بیاردش! کمی پیچیده شده گویا! به هر حال این چیزی هست که من از لینک زیر فهمیدم:
Arsenal transfers: Marouane Fellaini fancies move but Everton's £23m release clause is a problem for Wenger - Mirror Online
20تا راحت میرزه میتونن 3 تا تخفیف بگیرن
خداییش از این فیزیکی تر دیگه پیدا نمیشه
بزارنش هافبک دفاعی دیگه هیچ توپی رد نمیشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
20تا راحت میرزه میتونن 3 تا تخفیف بگیرن
خداییش از این فیزیکی تر دیگه پیدا نمیشه
بزارنش هافبک دفاعی دیگه هیچ توپی رد نمیشه
اینقدر نگید هافبک دفاعی! به خدا رد کارهای تهاجمی هم قوی شده! دیگه تو اورتون هم فک نکنم هافبک دفاعی باشه و بیشتر در هافبک تهاجمی بازی می کنه! این فصل خیلی پیشرفت چشم گیری داشت! امیدوارم به خاطر 3-4 میلیون این انتقال به هم نخوره! خودش هم علاقه مند هست برای اومدن و ونگر هم از اورتون تقاضا کرده که با فلینی رو در رو به گفتگو بشینن که باشگاه مخالفت کرده! حالا چرا نمی دونم؟! به هر حال بعضیا می دونن که من چقدر به این فلینی علاقه دارم! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پیتر هیلوود اعلام کرد که به دلیل مسائل جسمانی از هیات مدیره آرسنال کناره گیری می کند. آقای هیلوود که از سال 1982 به عنوان رئیس باشگاه ارسنال منصوب شد سال گذشته دچار یک حمله قلبی شد.

پدر بزرگ آقای هیلوود سر ساموئل و پدر او دنیس نیز قبل از او ریاست باشگاه آرسنال را از سال 1927 بر عهده داشتند.

پیتر هیلوود 77 ساله در این زمینه گفت: "تصمیم دشواری بود زیرا باشگاه آرسنال بخش عظیمی از زندگی من بوده. هرچند احساس بهتری دارم اما احساس می کنم زمان مناسبی برای من است تا کناره گیری کنم. می خواهم از مالک اصلی باشگاه استن کرونکه تشکر کنم زیرا روش محترمانه و با وقاری را در پیش گرفته است و می دانم که سر چیس فرد مناسبی برای پیش بردن باشگاه است."

آقای هیلوود در سال 1962 به هیات مدیره آرسنال پیوست، زمانی که پدرش ریاست باشگاه را بر عده داشت. از ان زمان او به در قلب تمام تصمیم گیری های مهم باشگاه از جمل نقل مکان از ورزشگاه هایبوری به امارات قرار داشت.

مالک باشگاه آرسنال آقای استنلی کرونکه در این زمینه گفت:" پیتر سرپرست فوق العاده ای برای این باشگاه بود. او برای 51 سال عضو هیات مدیره باشگاه بود و دید و استقامت او در مرکز تمام موفقیت های بزرگ این باشگاه در این بوده. یقینا جای خالی او را احساس خواهیم کرد اما تضمیمن می کنیم که مشارکت های بسیار او برای این باشگاه را در را مسیری مناسب مورد توجه قرار می دهیم."

هوادار همیشگی آرسنال سر چیپس 73 ساله از سال 2005 تاکنون در هیات مدیره آرسنال حضور دارد. او رئیس سابق بانک همبروز و مدیر بانک انگلستان است. در نقش او به عناون یک رئیس، سر چیپس بطور مستقیم با مدیر اجرایی آرسنال ایوان گازیدیس در جنبه های فوتبالی و کسب و کار مشغول کار می شود.

آقای کرونکه می گوید" خوشحالم که سر چیپس با حضور در جایگاه ریاست هیات مدیره موافقت کرد. او سابقه خوبی در زمینه های تجاری دارد و مسیر هموارتری را برای حمایت از جاه طلبی های ما برای رقابت در سطح اول بازی در اینجا و اروپا فراهم می کند تا قهرمان جام ها شویم."

سر چیپس در مورد انتصاب خود گفت:" اول از همه ناراحت هستم که می بینم پیتر به دلیل سلامتی خود کناره گیری کرده است و همه ما امیداوریم او در مسیر بهبودی خود خوب پیش برود. خانواده هیلوود در طول چندین دهه سهم زیادی در پیشبرد ارسنال داشتند. آنها در این مدت در قلب بسیاری از دستاوردهای باشگاه قرار داشتند.

بسیار افتخار می کنم که به عناون ریاست باشگاه فوتبال آرسنال منصوب شدم. این یکی از بزرگ ترین باشگاه های به شمار می رود که میلیون ها هوادارا عاشق ان هستند. مشتاقم تا باشگاه را به سمت موفقیت های آینده هدایت کنم."

پ.ن: فک کنم هیلوود 79 سالش هست!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
به گزارش Daily star بودجه ارسنال در نقل و انتقالات این فصل خود 80 میلیون پوند است با این پول میخواهد مروان فلاینی و رونی و هیگواین را به امارات بیاورد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به گزارش Daily star بودجه ارسنال در نقل و انتقالات این فصل خود 80 میلیون پوند است با این پول میخواهد مروان فلاینی و رونی و هیگواین را به امارات بیاورد.
ینی من باور کنم که دو تا مهاجم می خواد بخره؟! :|

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولکات هم با دوست دخترش که از کودکی با هم دوست بودن ازدواج کردن:
theo.jpg

فابیانسکی هم دو روز بعدش، فک کنم همین دیشب ازدواج کرد:
fabianski.jpg

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا یووتیچ بدلیل تقاضا نامعقول فیورنتینا و دستمزد درخواستی بالا زا گزینه ها خط خورده و الان هیگواین و رونی گزینه های اصلی باشگاه برای خط حمله است! گویا باشگاه راضی شده 25 میلیون یورو برای هیگواین بده اما تا مشخص شدن سرمربی رئال این انتقال احتمالا انجام نخواهد گرفت؛ خود هیگواین که به همراه مدیر برنامه هاش با رئیس در پاریس دو بار جلسه گذاشته که نتایجش مثبت بوده و رای خود هیگواین رو زده رئیس!
رونی هم باید دید تکلیفش با منچستر چی میشه! PSG از مشتریان سر سخت اوست!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با رد پیشنهاد 18 میلیون پوندی یوونتوس برای جذب هیگواین، حالا آرسنال با 22 میلیون پوند در موقعیت برتر قرار داره! انتظار میره یان پیشنهاد طی چند روز آینده به باشگاه رئال برسه!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
هیچ ربطی به ارسنال نداره ولی دم قوچان نژاد و بقیه بروبچ تیم ملی گرم!!!!!!!
289516hp2.jpg

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نمیدونم چرا با این هیگواین حال نمیکنم ...
امیدوارم اگه بگیرنش بدرد بخور باشه و جواب بده

بالا