پیتر هیلوود اعلام کرد که به دلیل مسائل جسمانی از هیات مدیره آرسنال کناره گیری می کند. آقای هیلوود که از سال 1982 به عنوان رئیس باشگاه ارسنال منصوب شد سال گذشته دچار یک حمله قلبی شد.
پدر بزرگ آقای هیلوود سر ساموئل و پدر او دنیس نیز قبل از او ریاست باشگاه آرسنال را از سال 1927 بر عهده داشتند.
پیتر هیلوود 77 ساله در این زمینه گفت: "تصمیم دشواری بود زیرا باشگاه آرسنال بخش عظیمی از زندگی من بوده. هرچند احساس بهتری دارم اما احساس می کنم زمان مناسبی برای من است تا کناره گیری کنم. می خواهم از مالک اصلی باشگاه استن کرونکه تشکر کنم زیرا روش محترمانه و با وقاری را در پیش گرفته است و می دانم که سر چیس فرد مناسبی برای پیش بردن باشگاه است."
آقای هیلوود در سال 1962 به هیات مدیره آرسنال پیوست، زمانی که پدرش ریاست باشگاه را بر عده داشت. از ان زمان او به در قلب تمام تصمیم گیری های مهم باشگاه از جمل نقل مکان از ورزشگاه هایبوری به امارات قرار داشت.
مالک باشگاه آرسنال آقای استنلی کرونکه در این زمینه گفت:" پیتر سرپرست فوق العاده ای برای این باشگاه بود. او برای 51 سال عضو هیات مدیره باشگاه بود و دید و استقامت او در مرکز تمام موفقیت های بزرگ این باشگاه در این بوده. یقینا جای خالی او را احساس خواهیم کرد اما تضمیمن می کنیم که مشارکت های بسیار او برای این باشگاه را در را مسیری مناسب مورد توجه قرار می دهیم."
هوادار همیشگی آرسنال سر چیپس 73 ساله از سال 2005 تاکنون در هیات مدیره آرسنال حضور دارد. او رئیس سابق بانک همبروز و مدیر بانک انگلستان است. در نقش او به عناون یک رئیس، سر چیپس بطور مستقیم با مدیر اجرایی آرسنال ایوان گازیدیس در جنبه های فوتبالی و کسب و کار مشغول کار می شود.
آقای کرونکه می گوید" خوشحالم که سر چیپس با حضور در جایگاه ریاست هیات مدیره موافقت کرد. او سابقه خوبی در زمینه های تجاری دارد و مسیر هموارتری را برای حمایت از جاه طلبی های ما برای رقابت در سطح اول بازی در اینجا و اروپا فراهم می کند تا قهرمان جام ها شویم."
سر چیپس در مورد انتصاب خود گفت:" اول از همه ناراحت هستم که می بینم پیتر به دلیل سلامتی خود کناره گیری کرده است و همه ما امیداوریم او در مسیر بهبودی خود خوب پیش برود. خانواده هیلوود در طول چندین دهه سهم زیادی در پیشبرد ارسنال داشتند. آنها در این مدت در قلب بسیاری از دستاوردهای باشگاه قرار داشتند.
بسیار افتخار می کنم که به عناون ریاست باشگاه فوتبال آرسنال منصوب شدم. این یکی از بزرگ ترین باشگاه های به شمار می رود که میلیون ها هوادارا عاشق ان هستند. مشتاقم تا باشگاه را به سمت موفقیت های آینده هدایت کنم."
پ.ن: فک کنم هیلوود 79 سالش هست!