A1C1E
Registered User
وقتی گوتزه 37 میلیون یورو و دراکسلر هم میگن 60 میلیون یورو و نمیره اوزیل 47 تا عالیههمینقدر میرزه نه کمتر نه بیشتر
وقتی گوتزه 37 میلیون یورو و دراکسلر هم میگن 60 میلیون یورو و نمیره اوزیل 47 تا عالیههمینقدر میرزه نه کمتر نه بیشتر
قلب من مورد داره بقیه رو نمیدونم....:دینگو قلبم.....
بگو قلبمون....
گومز که مثل ژیرو خودمونه.هم کنده.هم بازی پا به توپ خوبی نداره.ما یه مهاجم سرعتی و تمام کننده و شوت زن و پا به توپ میخوایمآرسنال در خط حمله و به عنوان یک تمام کننده ماریو گومز رو هم می تونست به خدمت بگیره کلا فیورنتینا پایین تر از حد گومزه
واللا 20.30 که رد شد فکر کنم اخبار 22 شبکه 3 رسمی پوشش بده!کی رسمی میشه پس؟
نزن این حرفو گومز اگه به درد نمیخورد تو 30 دقیقه هتریک نمیکرد!گومز که مثل ژیرو خودمونه.هم کنده.هم بازی پا به توپ خوبی نداره.ما یه مهاجم سرعتی و تمام کننده و شوت زن و پا به توپ میخوایم
بدون شک فوق العاده است! تو پست خودش رد بالاترین سطح است! البته بین مادریدی ها من به شخصه دی * kالبته حماقت محض مدیران منچستر رو هم بهش اضافه کنید. اگه شل نمیومدن شاید الان اوزیل منچستری بود. بازیکن خوبیه. من خیلی قبولش دارم. میدونستم با این وضعیت فعلی از رئال جدا میشه چون سال منتهی به جام جهانی خیلی مهمه. اما اصلا فکرشو نمیکردم بیاد ارسنال. یعنی فکر نمیکردم ارسنال کیسه رو اینطوری شل کنه.
به هر حال باعث افتخاره که این بازیکن اومد ارسنال و زیر دست مربی بزرگی مثل ونگر. ناراحتم که نیومد منچستر اما خوشحالم که اومد ارسنال و نرفت به سیتی و چلسی
کوالیتی داره؟چیزیو به تیم اضافه میکنه؟DONE DEAL: Palermo have confirmed goalkeeper Emiliano Viviano has completed a loan move to Arsenal
اینم دومیش!!
ونگر گفته بود سورپرایز اینم راست باشه که ما همه سکته میکنیماوه مای گاد الان خبری اومده که میگه رکرود نقل و انتقالات بازم خواهد شکست!
یعنی کی میتونه باشه در صورت واقعیت؟ بالای 45 میلیون ؟! مهاجم؟!