• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بعد از بازی منتظر کارشناسی داوری بازی توسط منچستریا (تو این تاپیک) هستم!
تیمی که با گل آفساید تونست از ساوتهمپتون مساوی بگیره!

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
حالا میفهمم واقعا سوارز 50 تا میرزید حتی بیشترم ارزش داشت
اگه گرفته بودیمش الان با اختلاف صدر جدول بودیم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بعد از بازی منتظر کارشناسی داوری بازی توسط منچستریا (تو این تاپیک) هستم!
تیمی که با گل آفساید تونست از ساوتهمپتون مساوی بگیره!
داوری؟ پنالتی که پنالتی بود. حتی قبل عکس العمل داور من داد زدم پنالتی چون زیرپوش مرته ساکر نمایان شد.
شاید تنها صحنه مشکوک اون خطای روی اسوالدو بود اما صحنه آرومشو نشون ندادن.
۲ تا هم زدیم به تیر. نمیدونم چطور ضربه ویلشر گل نشد. اما کلا عالی نبودیم.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
با 2 گل ژیرو بردیم
گل اولش خیلی باحال بود پدر دروازه بان رو در اورد اخر توپ رو گرفت :دی

4 امتیاز اختلاف با صدر نبود ؟!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تبریک دوستان ...

بازی معمولی ای از تیم دیدیم ... ولی مهم برد بود که خدا را شکر حاصل شد ...
4اختلاف با تیم دوم حاشیه امنیت خوبیه ...
فقط امیدوارم تو بازی های بعد از وینگر های تخصصی استفاده کنیم ...
کازورلا و اوزیل اصلا برا این پست سخته نشدن ... اوزیل و سانتی رو ساختن برا پشت مهاجم بودن ... تکنیک اوزیل و قدرت مانور و شوت سانتی تو اون مناطق داره تلف میشه ...

به امید قهرمانی دوباره آرسنــــــــــــــال ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بعد گل اول تو بهت بودم! نمی دونستم خوشحالی کنم یا تعجب کنم!!! خیلی حرکت عجیبی انجام داد دروازبان! به نظر خریده بودیمش! :دی

باز هم باید گفت که نبود هافبک دفاعی دونده و قلدر بزرگترین مشکل تیم هست! آرتتا هم این فصل چنگی به دل نمی زنه؛ برعکس کابای در نیوکاسل عالیه! حیف شد که نتونستیم بخریمش!
یکی از متقدین اون ور مرز می گفت: دفاع آرسنال شاید در آنالیز انفرادی هر کدوم خیلی خوب نباشن اما در کنار هم از بهترین خطوط دفاعی لیگ هست! واقعا هم همینطوره! خیلی خوب شده ساختار دفاعی تیم!

این تز جدید ونگر که گفته نیاز به مهاجم جدید نداریم هم... :hmm: :eek:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بعد گل اول تو بهت بودم! نمی دونستم خوشحالی کنم یا تعجب کنم!!! خیلی حرکت عجیبی انجام داد دروازبان! به نظر خریده بودیمش! :دی

باز هم باید گفت که نبود هافبک دفاعی دونده و قلدر بزرگترین مشکل تیم هست! آرتتا هم این فصل چنگی به دل نمی زنه؛ برعکس کابای در نیوکاسل عالیه! حیف شد که نتونستیم بخریمش!
یکی از متقدین اون ور مرز می گفت: دفاع آرسنال شاید در آنالیز انفرادی هر کدوم خیلی خوب نباشن اما در کنار هم از بهترین خطوط دفاعی لیگ هست! واقعا هم همینطوره! خیلی خوب شده ساختار دفاعی تیم!

منم اصلا خوشحالی نکردم گل اول. نمیدونم چرا!! وانیاما خیلی خوبه نمیذاره کسی ازش رد شه. اما هافبک وسطای ما تن به تنا رو همرو می بازن. هافبک نباید بذاره کسی ازش رد شه.
این عکسی هم که میذارم واقعا حالم رو گرفت. خیلی دوسش داشتم. بخصوص اون چیپ های عالیش!!! همیشه به عنوان یه بازیکن ستاره و با کیفیت روش حساب می کردم.
uploadfromtaptalk1385232902399.jpg

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182

فلینی از نون شب هم برا ما واجب تر بود کاش جای منچستر ما میگرفتیمش
به نظرم تن به تنی نیست توش ببازه این فلینی
بابت برد تبریککککککککککککککککککککککککک
قهرمانی ما داریم میام

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فلامینی هم گویا محروم بوده برای این بازی!
من که قبل بازی گفتم بهتون محرومه!!!! 5 کارته شد. اگر 10 کارته بشه این دفعه 2 بازی محروم میشه.

چه تیمی داشتیم تو زمان این 3 تا سمت راستی.
از چپ اولی خیلی آشناست قیافشو یادمه اسمشو نه.کیه؟
مارتین کیون. کله خراب خط دفاعی :lol:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خوب این هفته هم هفته خوبی بود
اختلافمون با لیورپول زیاد شد
تاتیم که ابکش شد
منچسترم که مساوی کرد

امسال خیلی تیما رو فرمن
ارسنال لیورپول چلسی سیتی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوباره شایعه خرید Ciprian Marica مهاجم 28 ساله ختافه به گوش می رسه!
گویا ونگر با توجه به بازگشت ولکات و بازگشت پودولسکی از مصدومیت و با توجه به فرم عالی ژیرو قصد خرید مهاجم بزرگ از سرش پریده!!! به نظرم با همین مهاجمان هم می تونیم قهرمان لیگ بشیم ولی اگر قصد قهرمانی لیگ قهرمانان رو داریم باید مهاجم بزرگتری داشته باشیم! توان خرید بنزما و لوا رو داریم؛ حیفه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب این هفته لیگ قهرمانان خیلی حساسه. ما تو زمین خودمون با مارسی داریم که نباید دسته کم بگیریم. اما اونور خیلی حساسه بازی. اگر دورتموند نبره ما قطعا صعود می کنیم چه به عنوان تیم اول چه به عنوان تیم دوم. اما اگر دورتموند ببره و فرض کنیم ناپولی هم مارو بزنه و مارسی 0 امتیازی بمونه 3 تا 12 امتیازی میشیم. این قانون یوفاست برای این شرایط:

uefa.jpg
خوب همونطوری که میبینیم در این شرایط گروه به یه مینی گروه سه تیمه تبدیل میشه. اولین چیزی که بررسی میشه، امتیاز ها این 3 تیم تو مینی لیگه. که اگر فرض کنیم مارسی 0 بمونه، همشون تو این مینی لیگ 6 امتیازی میشن. خوب گزینه 1 نمیتونه تعیین کنه میریم گزینه 2. بعنی بررسی می کنن که کدوم دو تیم تو این مینی گروه تفاضل گل بهتری داره. اگر تفاضل گل هم برابر باشه میرن سراغ گل زده، و اگر این هم برابر بشه میرن سراغ گل های زده شده در خانه حریف.
الان ما 4 تا زدیم 2 تا خوردیم
دورتموند 3 تا زده 4 تا خورده
ناپولی 2 تا زده 3 تا خورده
الان اگر دورتموند نبره ناپولی رو که حذفه، اگر ببره که همون بحث بالا پیش میاد. اگر 1-0 ببره، ناپولی باید مارو با اختلاف بیشتر از 3 گل ببره. چون اگر 2-0 ببره همه میشن 4 گل زده 4 گل خورده. که دورتموند چون گل زده تو خارج خونش بیشتره صدر، و ما هم چون گل خارج خونمون بیشتر از ناپولی ما دوم میشیم. حالا اگر دورتموند 2-1 ببره ناپولی و یا بازی آرسنال ناپولی 3-1 بشه دیگه خودتون حساب کنید :دی اما اگر دورتموند 3-0 ناپولی رو ببره، ناپولی مارو 3-0 ببره ما حذفیم تفاضل هامون برابره اما ناپولی 1 گل بیشتر زده. حالت های دیگه ای هم پیش میاد که ولش کن :دی
اما یک نکته که به نظر میاد اینه!!! که اگر دورتموند 1-0 ناپولی رو ببره و ناپولی هم مارو 3-1 ببره، ما و ناپولی میشیم 5و5 و دورتموند میشه 4و4، در این حالت دورتموند با اینکه در بازی های مستقیم هم مارو برده و هم ناپولی رو حذف میشه، چون گل زدش کمتره. ما صدرنشین میشیم و ناپولی دوم.

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
صحبت های بندتنر رو شنیدید؟!!!
الان فهمیدم رئال و بارسا دنبال کدوم مهاجم بودن :دی
ژانویه تیمو ترک میکنه ، ونگر گفته بود بامزه ترین بازیکنای آرسنال بندتنر و شزنی ان :دی (شزنی؟ فردا داستان نشه برامون)
تیمم به یه مهاجم نیاز داره ، خدا کنه بخریم!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خوب این هفته لیگ قهرمانان خیلی حساسه. ما تو زمین خودمون با مارسی داریم که نباید دسته کم بگیریم. اما اونور خیلی حساسه بازی. اگر دورتموند نبره ما قطعا صعود می کنیم چه به عنوان تیم اول چه به عنوان تیم دوم. اما اگر دورتموند ببره و فرض کنیم ناپولی هم مارو بزنه و مارسی 0 امتیازی بمونه 3 تا 12 امتیازی میشیم. این قانون یوفاست برای این شرایط:

مشاهده پیوست 492937
خوب همونطوری که میبینیم در این شرایط گروه به یه مینی گروه سه تیمه تبدیل میشه. اولین چیزی که بررسی میشه، امتیاز ها این 3 تیم تو مینی لیگه. که اگر فرض کنیم مارسی 0 بمونه، همشون تو این مینی لیگ 6 امتیازی میشن. خوب گزینه 1 نمیتونه تعیین کنه میریم گزینه 2. بعنی بررسی می کنن که کدوم دو تیم تو این مینی گروه تفاضل گل بهتری داره. اگر تفاضل گل هم برابر باشه میرن سراغ گل زده، و اگر این هم برابر بشه میرن سراغ گل های زده شده در خانه حریف.
الان ما 4 تا زدیم 2 تا خوردیم
دورتموند 3 تا زده 4 تا خورده
ناپولی 2 تا زده 3 تا خورده
الان اگر دورتموند نبره ناپولی رو که حذفه، اگر ببره که همون بحث بالا پیش میاد. اگر 1-0 ببره، ناپولی باید مارو با اختلاف بیشتر از 3 گل ببره. چون اگر 2-0 ببره همه میشن 4 گل زده 4 گل خورده. که دورتموند چون گل زده تو خارج خونش بیشتره صدر، و ما هم چون گل خارج خونمون بیشتر از ناپولی ما دوم میشیم. حالا اگر دورتموند 2-1 ببره ناپولی و یا بازی آرسنال ناپولی 3-1 بشه دیگه خودتون حساب کنید :دی اما اگر دورتموند 3-0 ناپولی رو ببره، ناپولی مارو 3-0 ببره ما حذفیم تفاضل هامون برابره اما ناپولی 1 گل بیشتر زده. حالت های دیگه ای هم پیش میاد که ولش کن :دی
اما یک نکته که به نظر میاد اینه!!! که اگر دورتموند 1-0 ناپولی رو ببره و ناپولی هم مارو 3-1 ببره، ما و ناپولی میشیم 5و5 و دورتموند میشه 4و4، در این حالت دورتموند با اینکه در بازی های مستقیم هم مارو برده و هم ناپولی رو حذف میشه، چون گل زدش کمتره. ما صدرنشین میشیم و ناپولی دوم.
چرا بلد نیستی غذا بخوری؟!!!
بابا مارسی رو احتمالا میبریم چون حذف شده تلاش خاصی نمیکنه مطمئنم!
بعدش اگه به ناپولی نبازیم که نمیبازیم به عنوان تیم اول صعود میکنیم!
دورتموند هم صعود میکنه تمام!

بالا