A1C1E
Registered User
بعد از بازی منتظر کارشناسی داوری بازی توسط منچستریا (تو این تاپیک) هستم!
تیمی که با گل آفساید تونست از ساوتهمپتون مساوی بگیره!
داوری؟ پنالتی که پنالتی بود. حتی قبل عکس العمل داور من داد زدم پنالتی چون زیرپوش مرته ساکر نمایان شد.بعد از بازی منتظر کارشناسی داوری بازی توسط منچستریا (تو این تاپیک) هستم!
منم اصلا خوشحالی نکردم گل اول. نمیدونم چرا!! وانیاما خیلی خوبه نمیذاره کسی ازش رد شه. اما هافبک وسطای ما تن به تنا رو همرو می بازن. هافبک نباید بذاره کسی ازش رد شه.بعد گل اول تو بهت بودم! نمی دونستم خوشحالی کنم یا تعجب کنم!!! خیلی حرکت عجیبی انجام داد دروازبان! به نظر خریده بودیمش! :دی
باز هم باید گفت که نبود هافبک دفاعی دونده و قلدر بزرگترین مشکل تیم هست! آرتتا هم این فصل چنگی به دل نمی زنه؛ برعکس کابای در نیوکاسل عالیه! حیف شد که نتونستیم بخریمش!
یکی از متقدین اون ور مرز می گفت: دفاع آرسنال شاید در آنالیز انفرادی هر کدوم خیلی خوب نباشن اما در کنار هم از بهترین خطوط دفاعی لیگ هست! واقعا هم همینطوره! خیلی خوب شده ساختار دفاعی تیم!
این تز جدید ونگر که گفته نیاز به مهاجم جدید نداریم هم... :hmm:
فلینی از نون شب هم برا ما واجب تر بود کاش جای منچستر ما میگرفتیمشبعد گل اول تو بهت بودم! نمی دونستم خوشحالی کنم یا تعجب کنم!!! خیلی حرکت عجیبی انجام داد دروازبان! به نظر خریده بودیمش! :دی
باز هم باید گفت که نبود هافبک دفاعی دونده و قلدر بزرگترین مشکل تیم هست! آرتتا هم این فصل چنگی به دل نمی زنه؛ برعکس کابای در نیوکاسل عالیه! حیف شد که نتونستیم بخریمش!
یکی از متقدین اون ور مرز می گفت: دفاع آرسنال شاید در آنالیز انفرادی هر کدوم خیلی خوب نباشن اما در کنار هم از بهترین خطوط دفاعی لیگ هست! واقعا هم همینطوره! خیلی خوب شده ساختار دفاعی تیم!
این تز جدید ونگر که گفته نیاز به مهاجم جدید نداریم هم... :hmm:
چه تیمی داشتیم تو زمان این 3 تا سمت راستی.
من که قبل بازی گفتم بهتون محرومه!!!! 5 کارته شد. اگر 10 کارته بشه این دفعه 2 بازی محروم میشه.فلامینی هم گویا محروم بوده برای این بازی!
مارتین کیون. کله خراب خط دفاعی :lol:چه تیمی داشتیم تو زمان این 3 تا سمت راستی.
از چپ اولی خیلی آشناست قیافشو یادمه اسمشو نه.کیه؟
لینک عکسها
چرا بلد نیستی غذا بخوری؟!!!خوب این هفته لیگ قهرمانان خیلی حساسه. ما تو زمین خودمون با مارسی داریم که نباید دسته کم بگیریم. اما اونور خیلی حساسه بازی. اگر دورتموند نبره ما قطعا صعود می کنیم چه به عنوان تیم اول چه به عنوان تیم دوم. اما اگر دورتموند ببره و فرض کنیم ناپولی هم مارو بزنه و مارسی 0 امتیازی بمونه 3 تا 12 امتیازی میشیم. این قانون یوفاست برای این شرایط:
مشاهده پیوست 492937
خوب همونطوری که میبینیم در این شرایط گروه به یه مینی گروه سه تیمه تبدیل میشه. اولین چیزی که بررسی میشه، امتیاز ها این 3 تیم تو مینی لیگه. که اگر فرض کنیم مارسی 0 بمونه، همشون تو این مینی لیگ 6 امتیازی میشن. خوب گزینه 1 نمیتونه تعیین کنه میریم گزینه 2. بعنی بررسی می کنن که کدوم دو تیم تو این مینی گروه تفاضل گل بهتری داره. اگر تفاضل گل هم برابر باشه میرن سراغ گل زده، و اگر این هم برابر بشه میرن سراغ گل های زده شده در خانه حریف.
الان ما 4 تا زدیم 2 تا خوردیم
دورتموند 3 تا زده 4 تا خورده
ناپولی 2 تا زده 3 تا خورده
الان اگر دورتموند نبره ناپولی رو که حذفه، اگر ببره که همون بحث بالا پیش میاد. اگر 1-0 ببره، ناپولی باید مارو با اختلاف بیشتر از 3 گل ببره. چون اگر 2-0 ببره همه میشن 4 گل زده 4 گل خورده. که دورتموند چون گل زده تو خارج خونش بیشتره صدر، و ما هم چون گل خارج خونمون بیشتر از ناپولی ما دوم میشیم. حالا اگر دورتموند 2-1 ببره ناپولی و یا بازی آرسنال ناپولی 3-1 بشه دیگه خودتون حساب کنید :دی اما اگر دورتموند 3-0 ناپولی رو ببره، ناپولی مارو 3-0 ببره ما حذفیم تفاضل هامون برابره اما ناپولی 1 گل بیشتر زده. حالت های دیگه ای هم پیش میاد که ولش کن :دی
اما یک نکته که به نظر میاد اینه!!! که اگر دورتموند 1-0 ناپولی رو ببره و ناپولی هم مارو 3-1 ببره، ما و ناپولی میشیم 5و5 و دورتموند میشه 4و4، در این حالت دورتموند با اینکه در بازی های مستقیم هم مارو برده و هم ناپولی رو حذف میشه، چون گل زدش کمتره. ما صدرنشین میشیم و ناپولی دوم.