kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
ارسنال در 7 بازی اخر فقط یک گل خورده !فوق العاده است !
6.5 که کمه برای پاتو.10 تا میدادن قال قضیه رو میکندن.پیشنهاد رسمی 6.5 میلیون پوندی برای پاتو رد شد. پاتو 24 سالشه. در سال 2013 برای کورینتیانس 57 بازی کرده و 17 گل زده.
گویا پیشنهاد 8 میلیون یورویی دادن و اونا گفتن 12 میلیون یورو! و گویا مذاکرات در جریان است!پیشنهاد رسمی 6.5 میلیون پوندی برای پاتو رد شد. پاتو 24 سالشه. در سال 2013 برای کورینتیانس 57 بازی کرده و 17 گل زده.
تو pes که جزو آینده دار ترینا بود چجوری یهو از لیگ برزیل سر درآورد؟گویا پیشنهاد 8 میلیون یورویی دادن و اونا گفتن 12 میلیون یورو! و گویا مذاکرات در جریان است!
قبلا هم گفتم که انتقال هیجان برانگیزیه! آمارش خوب نبوده در کورینتیانس ولی وقتی ونگر روش دست گذاشته پس می تونیم امیدوار باشیم که مثل فلامینی بدرخشه!
من استقبال می کنم زا اومدنش!
تو pes که جزو آینده دار ترینا بود چجوری یهو از لیگ برزیل سر درآورد؟
چند سالشه؟
به هر حال فکر کنم بهتر از ژیرو باشه
کاشکی بیاد پا به توپش خوبه۲۴ سال. مصدومیت های پیاپی باعث شد که میلان ردش کنه. این فصل که انگار مشکلی نداشته چون ۵۷ بازی کرد.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free
گویا پیشنهاد 8 میلیون یورویی دادن و اونا گفتن 12 میلیون یورو! و گویا مذاکرات در جریان است!
قبلا هم گفتم که انتقال هیجان برانگیزیه! آمارش خوب نبوده در کورینتیانس ولی وقتی ونگر روش دست گذاشته پس می تونیم امیدوار باشیم که مثل فلامینی بدرخشه!
من استقبال می کنم زا اومدنش!
ما ژیرو رو داریم که نظر فیزیکی خداس! مهاجم فیزیکی نیاز نداریم.انتخاب های بهتری هم هست
بازیکنی باید به تیم اضافه بشه که جواب داده باشه و کیفیتی رو به تیم اضافه کنه.نشه قضیه شاماخ و پارک که فقط گول قیمتشون رو خوردیم
پاتو بازیکن جنگنده ای نیست ... تیم ما الان نیاز به جنگنده داره... چیزی که زیاد داریم و شاید بیشتر از حد معمول بازیکن های فانتزی هستن
البته پاتو هم انتخاب بدی نیست ولی بهتره یکم بزاریم روش و یه چیزی بگیریم که از ترس ساق پاش یه شب آرامش داشته باشیم
بین نگرفتن مهاجم تو نیم فصل و خرید پاتو بدون شک منم به خرید پاتو رای میدم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ما ژیرو رو داریم که نظر فیزیکی خداس! مهاجم فیزیکی نیاز نداریم.
کاشکی جنکینسون خوب بازی کنهسانیا به دلیل مصدومیت ناچیز همسترینگ فردا بازی نمی کنه. کاشکی فقط همین 1 بازی رو از دست بده. به گفته ونگر احتمالا جنکینسون بازی می کنه. پودولسکی هم بعد بازی با هال به تمرینات گروهی بر می گرده.
یه سوال؟
رو اون + کنار quick reply میزنی. صفحه پاسخ پیشرفته میاد. بعد روی دکمه منوی گوشه میزنی و image attachment. وقتی آپلود کرد، رو اون عکس کلیک می کنی تا دستور image رو تو پاسخ تایپ کنه. بعد send می زنییه سوال؟
با تپا چجوری عکس میزاری؟ من که خودمو ..... نتونستم!
همون دیگه! واسه من آپلود شروع نمیشه!رو اون + کنار quick reply میزنی. صفحه پاسخ پیشرفته میاد. بعد روی دکمه منوی گوشه میزنی و image attachment. وقتی آپلود کرد، رو اون عکس کلیک می کنی تا دستور image رو تو پاسخ تایپ کنه. بعد send می زنی
آره احتمالش خیلی زیاده هنوز قطعی نشده؟همون دیگه! واسه من آپلود شروع نمیشه!
ضمناً با گوشی کلاً نمیتونم آپلود کنم!!
برای اینکه تاپیک رو از راه بدر نکنم : به نظر انتقال قرضی موراتا ( 21 ساله رئالی ) بسیار قریب الوقوع هست!!
قطعی شدن انتقال فقط یک نشانه داره اون هم سر میز نشستن و امضای قرارداد هست!!آره احتماش خیلی زیاده هنوز قطعی نشده؟
خب اینکه چیز عجیبی نیست! همیشه تکذیب می کنه!ونگر خرید هم موراتا و هم پاتو رو در مصاحبه با سایت باشگاه تکذیب کرد.