• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
پیشنهاد رسمی 6.5 میلیون پوندی برای پاتو رد شد. پاتو 24 سالشه. در سال 2013 برای کورینتیانس 57 بازی کرده و 17 گل زده.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
پیشنهاد رسمی 6.5 میلیون پوندی برای پاتو رد شد. پاتو 24 سالشه. در سال 2013 برای کورینتیانس 57 بازی کرده و 17 گل زده.
6.5 که کمه برای پاتو.10 تا میدادن قال قضیه رو میکندن.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا پیشنهاد 8 میلیون یورویی دادن و اونا گفتن 12 میلیون یورو! و گویا مذاکرات در جریان است!
قبلا هم گفتم که انتقال هیجان برانگیزیه! آمارش خوب نبوده در کورینتیانس ولی وقتی ونگر روش دست گذاشته پس می تونیم امیدوار باشیم که مثل فلامینی بدرخشه!
من استقبال می کنم زا اومدنش!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
گویا پیشنهاد 8 میلیون یورویی دادن و اونا گفتن 12 میلیون یورو! و گویا مذاکرات در جریان است!
قبلا هم گفتم که انتقال هیجان برانگیزیه! آمارش خوب نبوده در کورینتیانس ولی وقتی ونگر روش دست گذاشته پس می تونیم امیدوار باشیم که مثل فلامینی بدرخشه!
تو pes که جزو آینده دار ترینا بود چجوری یهو از لیگ برزیل سر درآورد؟
چند سالشه؟
به هر حال فکر کنم بهتر از ژیرو باشه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تو pes که جزو آینده دار ترینا بود چجوری یهو از لیگ برزیل سر درآورد؟
چند سالشه؟
به هر حال فکر کنم بهتر از ژیرو باشه

۲۴ سال. مصدومیت های پیاپی باعث شد که میلان ردش کنه. این فصل که انگار مشکلی نداشته چون ۵۷ بازی کرد.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
۲۴ سال. مصدومیت های پیاپی باعث شد که میلان ردش کنه. این فصل که انگار مشکلی نداشته چون ۵۷ بازی کرد.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free
کاشکی بیاد پا به توپش خوبه
البته اگه اینا نمیشه:
1-سوارز
2-کاوانی
3-لواندوفسکی
...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

انتخاب های بهتری هم هست
بازیکنی باید به تیم اضافه بشه که جواب داده باشه و کیفیتی رو به تیم اضافه کنه.نشه قضیه شاماخ و پارک که فقط گول قیمتشون رو خوردیم
پاتو بازیکن جنگنده ای نیست ... تیم ما الان نیاز به جنگنده داره... چیزی که زیاد داریم و شاید بیشتر از حد معمول بازیکن های فانتزی هستن
البته پاتو هم انتخاب بدی نیست ولی بهتره یکم بزاریم روش و یه چیزی بگیریم که از ترس ساق پاش یه شب آرامش داشته باشیم
بین نگرفتن مهاجم تو نیم فصل و خرید پاتو بدون شک منم به خرید پاتو رای میدم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
انتخاب های بهتری هم هست
بازیکنی باید به تیم اضافه بشه که جواب داده باشه و کیفیتی رو به تیم اضافه کنه.نشه قضیه شاماخ و پارک که فقط گول قیمتشون رو خوردیم
پاتو بازیکن جنگنده ای نیست ... تیم ما الان نیاز به جنگنده داره... چیزی که زیاد داریم و شاید بیشتر از حد معمول بازیکن های فانتزی هستن
البته پاتو هم انتخاب بدی نیست ولی بهتره یکم بزاریم روش و یه چیزی بگیریم که از ترس ساق پاش یه شب آرامش داشته باشیم
بین نگرفتن مهاجم تو نیم فصل و خرید پاتو بدون شک منم به خرید پاتو رای میدم

ما ژیرو رو داریم که نظر فیزیکی خداس! مهاجم فیزیکی نیاز نداریم.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ما ژیرو رو داریم که نظر فیزیکی خداس! مهاجم فیزیکی نیاز نداریم.

ژیرو فقط هیکل خوبی داره.وگرنه اصلا نمیتونه از فیزیکش استفاده کنه. یه کسی مثل درگبا .ایبرا . کاوانی اینا نمونه های خوبی از فیزیک هستن که تکنیک هم دارن.
یه مهاجم باید تو بعضی زمان ها بتونه بتنهایی بازی رو در بیاره. ژیرو میتونه؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
سانیا به دلیل مصدومیت ناچیز همسترینگ فردا بازی نمی کنه. کاشکی فقط همین 1 بازی رو از دست بده. به گفته ونگر احتمالا جنکینسون بازی می کنه. پودولسکی هم بعد بازی با هال به تمرینات گروهی بر می گرده.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سانیا به دلیل مصدومیت ناچیز همسترینگ فردا بازی نمی کنه. کاشکی فقط همین 1 بازی رو از دست بده. به گفته ونگر احتمالا جنکینسون بازی می کنه. پودولسکی هم بعد بازی با هال به تمرینات گروهی بر می گرده.
کاشکی جنکینسون خوب بازی کنه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یه سوال؟
با تپا چجوری عکس میزاری؟ من که خودمو ..... نتونستم!
رو اون + کنار quick reply میزنی. صفحه پاسخ پیشرفته میاد. بعد روی دکمه منوی گوشه میزنی و image attachment. وقتی آپلود کرد، رو اون عکس کلیک می کنی تا دستور image رو تو پاسخ تایپ کنه. بعد send می زنی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
رو اون + کنار quick reply میزنی. صفحه پاسخ پیشرفته میاد. بعد روی دکمه منوی گوشه میزنی و image attachment. وقتی آپلود کرد، رو اون عکس کلیک می کنی تا دستور image رو تو پاسخ تایپ کنه. بعد send می زنی
همون دیگه! واسه من آپلود شروع نمیشه!
ضمناً با گوشی کلاً نمیتونم آپلود کنم!!

برای اینکه تاپیک رو از راه بدر نکنم : به نظر انتقال قرضی موراتا ( 21 ساله رئالی ) بسیار قریب الوقوع هست!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
همون دیگه! واسه من آپلود شروع نمیشه!
ضمناً با گوشی کلاً نمیتونم آپلود کنم!!

برای اینکه تاپیک رو از راه بدر نکنم : به نظر انتقال قرضی موراتا ( 21 ساله رئالی ) بسیار قریب الوقوع هست!!
آره احتمالش خیلی زیاده هنوز قطعی نشده؟

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر خرید هم موراتا و هم پاتو رو در مصاحبه با سایت باشگاه تکذیب کرد.
خب اینکه چیز عجیبی نیست! همیشه تکذیب می کنه!

اما در مورد گزینه های مطرح شده از جمله: پاتو و موراتا باید به این نکته توجه داشت که تیم ما با 4-2-3-1 بازی می کنه که با توجه به شرایط بازی و بیشتر در حمله به 4-3-3 تبدیل میشه! البته با کمبود مهاجم ما داریم 4-1-4-1 بازی می کنیم! چیزی که در تمام این چیدمان ها مهم و یکسان است اینه که ما با تک مهاجم بازی می کنیم! و نیمکت نشین کردن مهاجمی مثل ژیرو که با تمام کمبودها و ضعف هاش در بازی با پا بسیار موثر و کلیدی هست برای ما کار آسانی نیست! پس سخت هست که مهاجمی در حد بنزما و لوا جذب بشه! مگر اینکه بخوایم با 2 مهاجم بازی کنیم که بعید می دونم با توجه به هافبک هایی که داریم و نگرش شخص ونگر در مورد بازی تیم!
پس بعید می دونم خیلی فراتر از بازیکنی مثل پاتو یا موراتا بریم! البته خرید مهاجم بزرگ را کاملا منتفی نمی دونم ولی با توجه به شرایط تیم خیلی منطقی به نظر نمی رسه! حداقل بعید می دونم این زمستان اتفاق بزرگی بیفته!

بالا