• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ویلشر در توئیتر در مورد midfinger نشان دادن به طرفداران سیتی : مي‌دانم که خودم را درگير اين ماجرا مي‌کردم و چنان رفتاري از خودم نشان مي‌دادم اما اين را هم مي‌دانم که همه شما پدرها همانقدر فرزندان‌تان را دوست داريد که من فرزندم را دوست دارم. تصور کنيد که من در آينده مجبور خواهم بود توهين به فرزندانم را هم بپذيريم... . به هر حال حالا فقط يک بازي تا پايان محروميتم مانده است. براي بازگشت به ميدان بي قرارم.

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
واقعا کمبود ستاره در تیم حس میشه منظورم همین تا 100 تاست.
تو این 50 تای اول ونگر باید حداقل یه مهاجم رو جذب کنه.
از بین کاوانی لواندوفسکی کاستا آگوئرو بالوتلی
اینا هر کدوم بیان عالین

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شماره 4 کیه؟؟

بنتکه هم گزینه خوبیست برای خط حمله، نه؟ خوندم اگر کاستا بخواد بره لیگ برتر اتلتیکو هم برای بنتکه اقدام خواهد کرد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
رمسی 23 سالش شد! :heart:

Ramsey.jpg

به نقل از میرور: Michy Batshuayi، مهاجم 20 ساله ی اندرلخت که مدتیست زیر نظر ونگر است هدف جدید آرسنال در ژانویه است! قیمتش 8 میلیون پوند برآورد شده! ضمنا ونگر برای جذب Alvaro Morata مهاجم 19 ساله ی رئال مادرید هم در ژانویه تلاش خواهد کرد! موراتا احتمالا قرضی است!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
شماره 4 کیه؟؟

بنتکه هم گزینه خوبیست برای خط حمله، نه؟ خوندم اگر کاستا بخواد بره لیگ برتر اتلتیکو هم برای بنتکه اقدام خواهد کرد!
شماره 4 برادر فرانک ریبری هستن!
بنتکه می تونه تو عمق بازی کنه و ما هم از همین تریبون علاقه خود را به اینجور مهاجمان ابراز میداریم!:wacko:
یک مهاجم نوک سرعتی نیاز داریم ، بنتکه نسبت به کاستا 2 برتری داره؛1-این که میتونه تو چمپیونز بازی کنه ؛ 2- با فوتبال انگلیس هم اشناست!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نیوکاسل به آرسنال گفته با 22 میلیون پوند می تونن کابای رو در ژانویه بخرن!! رقم زیادیست برای او ولی این فصل خیلی آماده بوده انصافا! و شدیدا هم بهش نیاز هست اون هم با توجه به عملکرد ضعیف آرتتا در این فصل! امیدوارم وارد مذاکره برای خریدش بشیم!
بازی هاش رو دیدم؛ فوق العاده هافبک خوبیست! خیـــــلی بهتر از آرتتا!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
نیوکاسل به آرسنال گفته با 22 میلیون پوند می تونن کابای رو در ژانویه بخرن!! رقم زیادیست برای او ولی این فصل خیلی آماده بوده انصافا! و شدیدا هم بهش نیاز هست اون هم با توجه به عملکرد ضعیف آرتتا در این فصل! امیدوارم وارد مذاکره برای خریدش بشیم!
بازی هاش رو دیدم؛ فوق العاده هافبک خوبیست! خیـــــلی بهتر از آرتتا!
خوراکش شوته :دی
خیلی خوب شوت میزنه، کارشم بلده! =))
ولی ما؟ مطمئنی باشگاه حاضر میشه همچین رقمی رو بپردازه؟!
فک کنم هیشکی نتونه به این سوال جواب بده!

• Like
Reactions: usl

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تولدت مبارک
6b73136cb0484eda1.jpg

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182