• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فلامینی تیم رو خراب کرد. ساوتهمپتون بریده بود و بازی دست ما بود. آخه چه نیازی بود جفت پا تکل بزنی!!!!!
گل مساوی رو هم خیلی زود خوردیم. گل تقصیر مرته ساکر بود. تنها راهی که بازیکن حریف می تونست پاس بده از بین پاهاش بود. بدون شک بعد از مدت ها صدر رو از دست میدیم.

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اخراج درست بود. اما گل اولشون بدون شک خطا بود.
بازگشت خیلی خوبی داشتیم و اونا کاملا روحیه شون رو باخته بود. اگر 5 دقیقه دفاع می کردیم گل های بعدی هم می تونستیم بزنیم. تو حال و هوای گل دوم بودیم که گل خوردیم!!!
البته از حق نگذریم اونا بهتر بودن و حقشون باخت نبود...

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
متاسفانه رمسی باز هم تو تمرینات از همون ناحیه مصدوم شد و ممکنه بین 4 تا 6 هفته بیرون باشه!!!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کسانی که مثل من نتونستن بازیو ببینن:
میتونن خلاصه کوتاه2 دقیقه ای حدود 9 مگابایت خلاصه طولانی حدودا 12 دقیقه حدود 55 مگابایت
و بازی کامل رو از ساعت 3:30 امشب از این لینک دانلود کنن:کیفیتش خوبه: play بزنید دانلود منیجر گزینه دانلود میده:
این لینک:
http://player.arsenal.com/matches

• Like
Reactions: usl

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نیم دوم را دیدم!
ونگر گند زد با ترکیب چیدنش!! آرتتا مال ترکیب اصلی آخه؟! چه لزومی داره نبری ترکیب اصلی باشه؟! تو 2-3 بازی گذشته چه حرکت مثبتی داشته؟! اون وقت پودولسکی چرا رو نیمکت بود؟! پولدی دیگه چکار باید بکنه که بیاد ترکیب اصلی؟!؟!
اون تعویض های مسخره چی بود دیگه؟! گیبس چرا از اول تو ترکیب نبود؟!
ونگر جان شما دیشب قشنگ ریدی تو تیم!!!
مهاجم هم نخری دهنت سرویسه!!!

خیلی ناراحت و عصبانیم و منتظر بازی بعدی هستم تا با برد جبران کنیم این بازی نکبتی را !

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
نیم دوم را دیدم!
ونگر گند زد با ترکیب چیدنش!! آرتتا مال ترکیب اصلی آخه؟! چه لزومی داره نبری ترکیب اصلی باشه؟! تو 2-3 بازی گذشته چه حرکت مثبتی داشته؟! اون وقت پودولسکی چرا رو نیمکت بود؟! پولدی دیگه چکار باید بکنه که بیاد ترکیب اصلی؟!؟!

خیلی ناراحت و عصبانیم و منتظر بازی بعدی هستم تا با برد جبران کنیم این بازی نکبتی را !
ونگر خیلی بد ترکیب چید. اما در مورد وسط میدون، تنها راهش این بود که پودولسکی رو بذاره جا کازورلا و کازورلا رو بذاره جا یکی از فلامینی یا آرتتا. اشتباه دیگش هم این بود که همون دقیقه 67 باید فلامینی یا آرتتا رو می کشید بیرون و یه بازیکن هجومی میوورد. ساوتهمپتون کم آورده بود از لحاظ بدنی. انقدر تعویض نکرد تا 10 نفره شدیم.
من میگم تیممون کوبنده بازی نمی کنه جناب حامدوویچ میاد میگه نمیشه حمله کرد. به نظرم ما حتی 10 نفره هم باید حمله می کردیم. این شخصیت یک تیم قهرمانه... تیم های زیادی رو دیدم که 10 نفره هم حمله کردن و بردن...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا مصدومیت رمسی تشدید شده!!! گفته میشه بین 4-6 هفته !!!!
اگه الان ونگر دوباره بگه به درکسلر احتیاج نداریم با پشت دست می زنم تو صورتش!!!
از پرتغال هم خبر می رسه آرسنال برای خرید مهاجم 22 ساله ی بنفیکا، رودریگو، وارد مذاکره شده است!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیلی میل خبر زده که آرسنال پیشنهاد 24.7 میلیون پوند(فک کنم همون 30 میلیون یورو باشه) برای درکسلر داده بالاخره! و در روز آخر نقل و انتقالات این ترانسفر را نهایی می کنه!

کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی:
آیا انتظار دارید که در Deadline بازی به تیم اضافه کنید؟
"امیدوارم چیزی داشته باشیم که بهتون بگم"

این یعنی اینکه دارن یه کارایی می کنن و می تونی تا ساعت اخر امیدوار به ترانسفر باشیم!

• Like
Reactions: rms

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نیم دوم را دیدم!

ونگر خیلی بد ترکیب چید. اما در مورد وسط میدون، تنها راهش این بود که پودولسکی رو بذاره جا کازورلا و کازورلا رو بذاره جا یکی از فلامینی یا آرتتا. اشتباه دیگش هم این بود که همون دقیقه 67 باید فلامینی یا آرتتا رو می کشید بیرون و یه بازیکن هجومی میوورد. ساوتهمپتون کم آورده بود از لحاظ بدنی. انقدر تعویض نکرد تا 10 نفره شدیم.
من میگم تیممون کوبنده بازی نمی کنه جناب حامدوویچ میاد میگه نمیشه حمله کرد. به نظرم ما حتی 10 نفره هم باید حمله می کردیم. این شخصیت یک تیم قهرمانه... تیم های زیادی رو دیدم که 10 نفره هم حمله کردن و بردن...
WNGER KNOWS

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اگر گل اول رو داور بهمون نمی زد بدون شک با کلین شیت برنده بازی می شدیم!
در موقعیتی که الان هستیم نباید گل اول رو بخوریم، و اگر بخوریم خیلی کارمون سخت خواهد شدت برای قهرمانی!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مساوی بدی بود
ولی حتی تو بدترین شرایط امشب اختلافمون با صدر میشه یک امتیاز با من سیتی هم تو خونه بازی داریم
چیز غیر قابل جبرانی نیست

اوزیل چه قد نیمه دوم خوب بود
555646464 دربل زد :دی
5wsucflquu298mp0s9xy.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
لحظه ای که رابیــن هر چی فریاد زد که سوت رو نشنیدم امــا داور اون رو اخراج کرد و ارسنال بازی برده رو باخت و شاید اگر بالا میرفت قهرمان میشد

برگی از تاریخ ارســــنال
04270913881181504106.jpg

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یک ثانیه بعد از سوت داور شوت زد و داور هم کارت زرد داد بهش!
بازی رفت رو آرسنال ۲-۱ برده بود! و این باخت بارسا تنها باخت اون فصلشون در لیگ قهرمانان بود! فکر کنم مساوی هم نداشتن!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسنال امروز با باشگاه PSG برای خرید Blaise Matuidi تماس گرفته

الان خوندم الجزیره اعلام کرده ارسنال قرار داد رو بسته با دراکسلر

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خوب سیتی رفت صدر٫ ولی چلسی تیم بحران زده وست هم رو نتونست شکست بده و بدون گل مساوی کرد!
به نظر من دوم شدن می تونه شوک خوبی باشه به بازیکنان!
و اینکه خبر خرید ژولین روی چند خبرگزاری اومده٫ ولی تا وقتی سایت رسمی باشگاه نزنه چیزی مشخص نیست!

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
عجب تیم ترسناکی شده سیتی
بعید به نظر میرسه با این ترکیبی که ما داریم بتونیم باهاشون رقابت کنیم
مگه اینکه ونگر یه کاری بکنه

بالا