• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خلاصه 10:30 دقیقه ای بازی دیروز آرسنال کریستال پالاس
http://player.arsenal.com/matches/player/4664-crystal-palace-h-highlights

play رو بزنید دانلود منیجر گزینه دانلود میده بعد که دانلود شروع شد صفحه ای که داره بازی رو نشون میده رو ببندید:
حجم:حدود 45 مگابایت
کیفیت:خوب-خیلی خوب

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
امیدوارم امشب مورینیو با یه دفاع اتوبوسی جلوی سیتی رو بگیره تا جفتشون 2 امتیاز از دست بدن

365664.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خوب نتیجه بر وفق مراد نبود ولی بد هم نشد ... اختلاف با صدر جدول دو امتیاز

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب نتیجه بر وفق مراد نبود ولی بد هم نشد ... اختلاف با صدر جدول دو امتیاز
مساوی بهترین نتیجه بود چون چلسی بازی هاش آسونتره در ادامه، اما به هر حال بهتر از برد سیتیه. سیتی دیگه خیلی داوری ها کمکش کرد. الان حد اقل باید 7 امتیاز با صدر فاصله داشته باشه...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نظر من برد چلسی بهتر از تساوی بود! چلسی این فصل تیم خیلی خوبی نیست برای قهرمانی آماده نیست! در طول فصل امتیاز از دست میده همون طور که هفته پیش در خانه متوقف شد! اما سیتی خیلی خطرناک هست!
دوباره بازی های سخت ما فرا رسیده و با مصدومیت بلند مدت رمسی و ولکات کار ما خیلی سخت شده! دفاع مستحکممون خیلی می تونه کمکمون کنه! با دفاع خوبمون هست که می تونیم تا پایان راه بجنگیم!
ولی امیدواریم و باید امیدوار بود!

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
بنظر من در شرایط حاضر شانس آرسنال برای لیگ خیلی زیادتر شده
مهم من سیتی بود که جا موند چلسی تیم خیلی خوبی داره ولی ثبات نداره یعنی معلوم نیست که صد در صد بازی بعدیشو میبره
کلا از اینکه یه تیم با کمک داور(من سیتی)امتیاز بگیره اعصابم خورد میشه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
پاسخ ونگر به شایعات مربوط به بازگشت ون پرسی: بازگشت رابین به آرسنال؟ بله 12فوریه با منچستر در خانه بازی داریم:دی
فصل بعد تازه میخواد یه جام جدیدم بگیره البته اگه اورتون و تاتی بزارن :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مرته ساکر: آمار من و کوسیلنی غیر واقعی به نظر می رسد!

طبق آمار منتشر شده، آرسنال بیش از دو سال است در دیدارهایی که از زوج مرته ساکر و کوسیلنی در تمام طول بازی استفاده کرده شکست نخورده است. آخرین شکست آنها به باخت 2 - 1 مقابل منچستر یونایتد در ورزشگاه امارات باز می گردد و از آن زمان تاکنون آنها در 32 دیدار بدون شکست بوده اند و در 23 تای آن پیروز شده اند.

در آمار های اخیر نیز آرسنال در 11 دیدار گذشته خود در خانه تنها یک گل دریافت کرده است اما مرته ساکر بجای توجه به این امار خیره کننده، به دنبال افزایش آن است.

"این امار برای من واقعی به نظر نمی رسد. وقتی اولین بار آن را شنیدم، خیلی عجیب به نظر می رسید. آمار خوبی است اما باید آن را بهتر کنیم.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
کوسیلنی: شرط بستم که گل قهرمانی را میزنم

لورن کوسیلنی می گوید می خواهد این فصل گل قهرمانی آرسنال در لیگ را به ثمر برساند.
5c82d28a74ff62071.png

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در راستای خبر دیلی میل که پریروز نوشتم حالا مترو نوشته که پوما (اسپانسر جدیدمون) حاضر است برای خرید بالوتلی 15 میلیون پوند کمک مالی بکنه! قیمت او 40 میلیون پوند برآورد شده که اینجانب بعید می دونه قیمتش اینقدر بالا باشه! قبلا صحبت از 25 میلیون پوند بود!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
در راستای خبر دیلی میل که پریروز نوشتم حالا مترو نوشته که پوما (اسپانسر جدیدمون) حاضر است برای خرید بالوتلی 15 میلیون پوند کمک مالی بکنه! قیمت او 40 میلیون پوند برآورد شده که اینجانب بعید می دونه قیمتش اینقدر بالا باشه! قبلا صحبت از 25 میلیون پوند بود!
بله پوما همچین کارایی میکنه!
همین رویس هزارتا مشتری داشت ولی پوما نذاشت بره! اسپانسر رویس پوما ، اسپانسر دورتموند پوما
بالوتلی هم اسپانسرش پوما هست ....

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
صحبت های رئیس: فابرگاس
روزی که او باشگاه را ترک کرد غم انگیز بود؟

روز بسیار غم انگیزی بود زیرا وقتی به مردم اعتماد می کنید و به آنها کمک می کنید تا حرفه خود را بسازند، دوست دارید آنها بمانند. او وقتی اینجا را ترک کرد تنها 23 سال سن داشت و از 23 تا 30 سالگی بهترین سال های یک فوتبالیست است. بنابراین وقتی به یک بازیکن آموزش می دهید و او را در آن سن از دست می دهید، کنار امدن با این موضوع بسیار سخت است.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
از فردا سخت ترین دوره ارسنال شروع میشه
90 درصد راه قهرمانی رو این چن بازی معلوم میکنه

* مرته ساکر در مورد تمدید : "روند مذاکرات به خوبی پیش میره. در نهایت حرف رئیس مهمه ولی من کاملا مشتاق تمدید هستم. سال اول خیلی خوب نبود ولی رئیس به من کمک کرد که قوی تر برگردم و این اونقدر برای من ارزشمنده که میخوام قراردادم رو تمدید کنم."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوره ی سخت بازی ها بار دیگر شروع شد و من بعید می دونم که از این دوره جان سالم به در ببریم متاسفانه!!! متاسفانه نیمکتمون ضعیف شده با مصدومیت ولکات و رمسی و محرومیت فلامینی! فشار زیادی رو بازیکنا خواهد بود و این کار را سخت خواهد کرد!
البته مقابل لیورپول همیشه خوب بودیم و امروز هم کاملا به پیروزی امیدوارم!

در مورد تمدید قرارداد ها: روسیچکی هم گویا مذاکراتش خوب داره پیش میره و به زودی همراه با مرتساکر تمدید می کنه اما سانیا گویا رفتنی شده!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
از رفتن سانیا شدیدا استقبال می کنم!
با اینکه در هفته های اخیر خوب بود(بجز سوتون)!
این دوره عیار تیم رو کامل مشخص می کنه!! در هر صورت اگر حتی امسال لیگ رو هم نگیریم همین که به جمع مدعیان برگشتیم خیلی خوب هست!
و در اف ای شانس خوبی داریم تا به دوره ی بی جامی پایان بدیم!

بالا