usl
Registered User
نه بابا یونایتد حاظره این فصل سرشو بده ولی امتیاز بگیرهمن خیلییی امید به باخت اورتون داشتم و گفتم اختلافمون زیاد میشه
بوی تبانی نمیده ؟!!
نه بابا یونایتد حاظره این فصل سرشو بده ولی امتیاز بگیرهمن خیلییی امید به باخت اورتون داشتم و گفتم اختلافمون زیاد میشه
بوی تبانی نمیده ؟!!
وودو واردو شدیدن دنبالشه برای منچستر فکر نمیکنم اگر قصد جدایی از بارسارو داشته باشه برگرده ارسنالدر راستای هو شدن فابرگاس در بازی بارسلونا مقابل بیلبائو:
فابرگاس بیشترین پاس گل رو این فصل بین بازیکن های بارسا داشته، گل هم این فصل کم نزده، اما هیچ وقت اون فابرگاس سر حال آرسنال نبود. موهاش به هم ریخته شده، دیگه اون مدل دوست داشتنی رو نمیزنه. نمی دونم شاید شماها ازش بدتون بیاد و دوست نداشته باشین برگرده، اما فابرگاس تنها بازیکنیه که بعد از رفتنش هنوز هم دوست دارم برگرده، حتی آنری هم اینقدرا دوست نداشتم برگرده، فابرگاس بهانه ای داشت واسه رفتنش که قابل توجیه بود اما بقیه نه. نمیدونم شاید با رفتن ژاوی باز هم بر سر زبون ها بیفته اسمش، اما با اینکه احتمالش کمه، خیلی دوست دارم برگرده. یا اگر بر نمیگرده، حداقل به هیچ تیم انگلیسی دیگه ای نره، چون دوست ندارم مثل یارو منفور بشه...
هوادارای بارسا حتی 1 درصد آرسنالی ها هم دوستش ندارن.
سسک! برگرد به خانه...
از ونپرسی ۲ اتیشه تر کسی نبودچند فصل پیش آرسنال مشکلات مالی زیادی داشت و مجبور بود بازیکن ها رو با قیمت های پایین بفروشه!
اگر هم قرار باشه اوزیل بره مطمئن باشین با 20 30 40 فروشی نیست!!!
سسک هم به نظر خودم خیلی بیشتر بدرد آرسنال تا مسوت ولی این معاوضه احتمال صورت گرفتنش پایین هست!! یعنی آرسنال دبه می کنه وگرنه بارسا که از خداش هم هست!!
در مورد اینکه سسک بره به منچستر هم بنظرم احتمالش خیلی خیلی کمه! یکی دوبار بعد معاوضه ی پیراهن بعد بازی با منچستر پیرهن منچستر رو حتی تا رختکن هم نبرد و انداختش وسط زمین اگر اشتباه نکنم!!
کم مایه نمیزاشت تو زمین برای تیم به هر حال ارزوش قهرمانی در لیگ بود که به اون رسید رفتنشم به خاطر نالایق بودن سران ارسنال بود اگر تو ارسنال مونده بود چه بسا امثال جام میگرفتیدونپرسی به خاطر قهرمان نشدن و مانی رفت! ولی سسک این چندسال اخیر هم مانی خوب رسیده بهش! قهرمانی هم که دیگه بحثی نیست!
ضمناً کی گفته از ونپرسی 2 آتیشه تر کسی نبود!؟ اصلاً کی گفته ونپرسی 2 آتیشه بود؟
در کل اگه می موند هم برای خودش بهتر بود هم آرسنال ولی وقتی کسی دلش با تیم نیست بهتر هست بره! ما 6 سال مصدومیتش رو تحمل کردیم! امیدوارم خدا به شما هم صبر بده!:general705::general705::general705:کم مایه نمیزاشت تو زمین برای تیم به هر حال ارزوش قهرمانی در لیگ بود که به اون رسید رفتنشم به خاطر نالایق بودن سران ارسنال بود اگر تو ارسنال مونده بود چه بسا امثال جام میگرفتید
امسال که به نظر جام میگیریم!اگر تو ارسنال مونده بود چه بسا امثال جام میگرفتید
بله فکر کنم حریفتون شفیلد باشه اگر اشتباه نکنم و باید بگیریددر کل اگه می موند هم برای خودش بهتر بود هم آرسنال ولی وقتی کسی دلش با تیم نیست بهتر هست بره! ما 6 سال مصدومیتش رو تحمل کردیم! امیدوارم خدا به شما هم صبر بده!:general705::general705::general705:
امسال که به نظر جام میگیریم!