• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ژسنی تو دروازه نبود امروز!!!!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
خب این فصل هم با چهارمی تموم شد رفت پی کارش (یونایتدی ها فکر کنم خوشحال ترینا باشن از تموم شدن این فصل)
واقعا ژزنی دستکش طلا گرفت؟
هیچ خبری از مهاجم یا مهاجم پوششی برا فصل بعد نشده؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مطمئن باشید خرید بزرگی نداریم ...
نهایتا دو سه تا جلبک در سطحی پایینتر از ژیرو و آرتتا جذب میشن ...

فقط امیدوارم دیگه این فصل رو گند نزنن به نقل و انتقالات ... چه راحت امتیازهایی رو از دست دادیم که نصری دوباره جام بگیره ...
حذفی کجا و لیگ کجا ... حالا چمپیونز بماند که همیشه برا ما زنگ تفریح بود این اواخر هم که زنگ تفریح شدیم ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چمبرلین و ویلشر برای جام جهانی دعوت شدند. گیبس دعوت نشد...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
23%5B7%5D.jpg

جنکینسون: این بهترین احساس دنیاست
از وقتی بچه بودم، از آرسنال حمایت می کردم. 100 بار چنین گلی را در حیاط پشتی به ثمر رساندم و همانند امروز مقابل هواداران شادی کردم. امروز واقعا این کار ر انجام دادم و این بهترین احساس دنیاست. فکر می کنم از روی شادی گل من می توانید این را بگویید.

behnam218

Registered User
لایک‌ها
33
آرسنال - هال سیتی
۱۳٩۳/۲/۲۷ | ۲۰:۳۰ | شنبه
فینال جام حذفی
ورزشگاه ومبلی

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
به نقل از میرور و مترو، ولا با 3.3 میلیون پوند به آرسنال بر میگرده. باید دید که صحت داره یا نه.
کارلوس ولا در 123 بازی ای که برای سوسیداد انجام داده، 46 گل و 33 پاس گل داده. یعنی هر 1.5 بازی یک پاس گل یا گل داشته که تو تیمی در سطح سوسیداد آمار خوبی هست.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
عزیزم بندی در قراردادش گذاشتیم که با ۱ میلیون بیشتر از قیمت فروش، می تونیم هر موقع خواستیم بخریمش. وگر نه واسه سایر تیم ها ۲۹ میلیون شرط فروشش هست. اینو خود ولا هم تایید کرد. الان مسأله سر اینه که آیا واقعا ونگر می خوادش یا نه؟ ما ۲ میلیون فروختیمش و با ۳ تا می تونیم بخریمش. خودش هم گفت بدم نمیاد برگردم.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
عزیزم بندی در قراردادش گذاشتیم که با ۱ میلیون بیشتر از قیمت فروش، می تونیم هر موقع خواستیم بخریمش. وگر نه واسه سایر تیم ها ۲۹ میلیون شرط فروشش هست. اینو خود ولا هم تایید کرد. الان مسأله سر اینه که آیا واقعا ونگر می خوادش یا نه؟ ما ۲ میلیون فروختیمش و با ۳ تا می تونیم بخریمش. خودش هم گفت بدم نمیاد برگردم.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
من فکر کنم این بند قرارداد در صورتی هست که بخوان بفروشنش! مثل فابرگاس!
مثلاً اگه سوسیداد بخواد بفروشدش اول به آرسنال پیشنهادش میده که آیا با 3 میلیون میخواینش یا نه!!!؟؟؟
ولی اگه نخوان بفروشنش که هیچ!!
البته دقیق رو نمیدونم!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
در مورد قرار داد ولا بندی هست که با فک کنم مبلغی بین 4تا 6 میلیون هر وقت بخواهیم میتونیم بخریمش

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
01%5B28%5D.jpg

فردا حساس ترین روز چن سال اخیره ارسناله
ایشالله با قهرمانی فصل جدید تاریخ ارسنال رقم میخوره

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دي‌ماريا با آرسنال به توافق اوليه رسيد

روزنامه ميرر انگليس از مذاکرات موفقيت‌آميز آنخل دي‌ماريا و باشگاه آرسنال خبر داد و اعلام کرد اين بازيکن آرژانتيني پس از پايان جام جهاني به تيم انگليسي خواهد پيوست.
00036770.jpg

آرسنال فردا (شنبه) در فينال جام حذفي انگليس در ورزشگاه ومبلي لندن به ديدار هال سيتي مي رود. رسانه‌هاي انگليسي اعلام کردند باشگاه آرسنال مذاکرات موفقيت‌آميزي با آنخل دي‌ماريا ستاره آرژانتيني رئال مادريد داشته است و اين بازيکن آرژانتيني قرار است پس از پايان جام جهاني به آرسنال ملحق شود.

دي‌ماريا اين فصل در تيم رئال مادريد عملکرد خوبي از خود به نمايش گذاشت اما به نظر مي‌رسد پس از پايان جام جهاني اين بازيکن آرژانتيني پيراهن آرسنال را به تن کند. او همچنين در جام جهاني 2014 يکي از بازيکنان آرژانتين در اين رقابت‌ها خواهد بود.

فصل گذشته نيز مسوت اوزيل هافبک آلماني رئال مادريد با جدايي از اين تيم پيراهن آرسنال را به تن کرد.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ونگر فصل پیش دیماریا و اوزیل رو هر دو می خواست اما فقط یکیشون رو دادن. کلا فکر نکنم دیماریا از رئال بره و فکر نکنم رئال هم بفروشش، چون از مهره های اصلیشون بوده این فصل...

بالا