hamedovic5405
Registered User
خودش چى قبول کرده؟؟؟
اونوقت ميگن ونگر خرج نمي کنه!!!
sent from hell
اونوقت ميگن ونگر خرج نمي کنه!!!
sent from hell
دروازه بان کلمبیا چقدر میخوان بخرن؟@hamedovic5405
من همینجا اعلام میکنم، در صورت رفتن فابرگاس به چلسی یا یکی از رقبا، اگر تیم زیر 70 میلیون خرج کنه، آنتی ونگر خواهم شد...
الان چقدر خرج کردیم؟ 35 تا سانجز، اگر بگیم 10 تا هم دبوشی، میشه 45 تا، اگر بگیم 20 تا هم خدیرا میشه 65 تا، میمونه 5 تای دیگه.... البته من در بالا اشاره نکردم که واحد پول چی هست، اگر یورو یا دلار باشه بحث تمام شدست، اما منظور من پوند بوده...
بعد از خرید خدیرا اگر بیاد، به نظرم میشه یک خرید 20 میلیونی دیگه انجام داد، باشگاه پولشو داره، اما فکر کنم آخرین خریدمون باشه... مگر اینکه یکی بره از تیم.
الان بنظرت 30 تا میدادیم به فابرگاس و نیمکت نشین میشد یا رمسی رو نیمکت نشین میکرد! خوب بود؟؟؟؟@hamedovic5405
من همینجا اعلام میکنم، در صورت رفتن فابرگاس به چلسی یا یکی از رقبا، اگر تیم زیر 70 میلیون خرج کنه، آنتی ونگر خواهم شد...
الان چقدر خرج کردیم؟ 35 تا سانجز، اگر بگیم 10 تا هم دبوشی، میشه 45 تا، اگر بگیم 20 تا هم خدیرا میشه 65 تا، میمونه 5 تای دیگه.... البته من در بالا اشاره نکردم که واحد پول چی هست، اگر یورو یا دلار باشه بحث تمام شدست، اما منظور من پوند بوده...
بعد از خرید خدیرا اگر بیاد، به نظرم میشه یک خرید 20 میلیونی دیگه انجام داد، باشگاه پولشو داره، اما فکر کنم آخرین خریدمون باشه... مگر اینکه یکی بره از تیم.
میفهمم چی میگی!!!@hamedovic5405
عزیزم، پست های اون زمان من رو نگاه کن، گفتم اگر فابرگاس رو نخرن، و پولش رو بدن واسه نقاط ضعف تیم، قابل توجیه، اما اگر قرار باشه خرج نکنن، خریدن فابرگاس بهتر از اینه که هیشکی رو نخرن.
عجب بد شانسی! :دیhttp://www.footyheadlines.com/2014/07/new-borussia-dortmund-14-15-kit.html
خوب لباس های دورتموند هم اومد!!
@A1C1E کجای لباساشون چسپونه؟؟؟؟؟؟؟
-------------------
کسی نمیدونه چرا فقط ما لباسامون اینجوریه!؟؟