hamedovic5405
Registered User
بدلیل رعایت نکردن فیرپلی مالی جریمه شدن! یکی از جریمه هاشون هم همینه!چرا 60 تا؟!
مگه لیگ خلیج فارس سقف خرج کرد داشته باشن
روشنم کنی یه چی اساسی به معلومات یکی افزوده کردی ها ثواب داره
بدلیل رعایت نکردن فیرپلی مالی جریمه شدن! یکی از جریمه هاشون هم همینه!چرا 60 تا؟!
مگه لیگ خلیج فارس سقف خرج کرد داشته باشن
روشنم کنی یه چی اساسی به معلومات یکی افزوده کردی ها ثواب داره
طبق عادت همیشگی، فرمینو اما دوست دارم فرمینیو صداش کنم :general504:. فرمینیو برزیلی تره، قبول داری؟سیتی فقط میتونه 60 میلیون خرج کنه! اگه اشتباه نکنم! الان مانگلا رو چقدر خریده!؟
ضمناً چرا همش مینویسی فرمینیو، مگه فرمینو نیست!!؟؟؟ البته اگه همون بازیکن هافنهایم رو میگی!
اگه اونجوریه که رونالدو و آدریانو هم میشن رونالدیو و آدریانیو! :general509::general509:طبق عادت همیشگی، فرمینو اما دوست دارم فرمینیو صداش کنم :general504:. فرمینیو برزیلی تره، قبول داری؟
سر به سر من نذار حامداگه اونجوریه که رونالدو و آدریانو هم میشن رونالدیو و آدریانیو! :general509::general509:
بیخیال بلاتلی واسه چی مونه؟@hamedovic5405
میلان می خواد یه پیشنهاد رسمی به آرسنال بفرسته والسه بالوتلی، کمپل + 10 میلیون یورو بدیم، بالوتلی رو میدن
یه پیشنهاد که نه، ده تا هم بفرسته نباید قبول کنیم!:general510:@hamedovic5405
میلان می خواد یه پیشنهاد رسمی به آرسنال بفرسته والسه بالوتلی، کمپل + 10 میلیون یورو بدیم، بالوتلی رو میدن
Enfocado en mis sueñosاینم از جول! شماره 28 میپوشه!!! اینجا هم همون سالنی هست که عکس میگیرن فک کنم!
مشاهده پیوست 636947