چمبرز 19 سالشه.برای بازی اول خیلی خوب بود، شروع خوب خیلی مهمه. چمبرز چند سالشه؟ اگر نزدیک 20 باشه باید گفت که توی این سن و سال عالیه. استیل بازیش من رو یاد ویدیچ میاندازه. بازیکن آینده داریه واقعا
جای خالی اوزیل حس میشه. بین آرتتا و ویلشر یکی باید بازی کنه. یه هافبک دفاعی کلاسیک هم نیازه واقعا. کاسورلا هم خیلی توپ لو داد
در کل خوب بود.
پارسال پریسال توی یه وبسایتی 10 مدافع آینده دار اروپا رو اسم برده بودن، یکیش همین چمبرز بوده فکر کنم. الکسیس بازیکن بسیار زحمت کش و دونده ایه، فقط دو ضعف داره. بعضی وقتا سر پایین بازی میکنه و خیلی با توپ ور میره.چمبرز 19 سالشه.
آرتتا و ویلشر فوق العاده کندن. اما در مورد آلکسیس که تو دوسش داری. از نظر دوندگی و تلاش عالی بود، یه پاس گل و خطا هم کلی گرفت، اما خیلی تک روی می کرد، هی دور خودش میچرخید، هنوز تو حال و هوای لیگ تکنیکی اسپانیاست
من که خودمو جر دادم گفتم باید یک جایگزین خوب براش بگیرن! ولی نگرفتن!! :دی@hamedovic5405
این گیبس خستمون کرد آقا...
شرتای قشنگ سانچز هم تو بازی امروز از قلم نندازچمبرز 19 سالشه.
اما در مورد آلکسیس که تو دوسش داری. از نظر دوندگی و تلاش عالی بود، یه پاس گل و خطا هم کلی گرفت، اما خیلی تک روی می کرد، هی دور خودش میچرخید، هنوز تو حال و هوای لیگ تکنیکی اسپانیاست
ببین من قبل از تو گفتم این گیبس همش مصدومه، برو پست هامو بخون، اما بحث ما سر این بود که الان مشکل اصلی ما دفاعی چپ نیست، دافاع وسط و هافبک دفاعیه.من که خودمو جر دادم گفتم باید یک جایگزین خوب براش بگیرن! ولی نگرفتن!! :دی
همین تو نبودی میگفتی غیر از یکی دو سوتی که داده خیلی خوبه؟؟؟؟
بازی اول، مصدوم اول