ظاهرا کوتاه مدت هست! ولی خب مگه ابن همه سال چیکار میکردیم؟! امتیاز ازدست میدیمدوستان یکی منو شیر فهم کنه الان که کوش مصدومه دبوشی هم مصدوم شده؟
اگه اینطوریه چه غلطی میکینیم؟
یا مصدومیت کوتاه مدته؟
ظاهرا کوتاه مدت هست! ولی خب مگه ابن همه سال چیکار میکردیم؟! امتیاز ازدست میدیمدوستان یکی منو شیر فهم کنه الان که کوش مصدومه دبوشی هم مصدوم شده؟
اگه اینطوریه چه غلطی میکینیم؟
یا مصدومیت کوتاه مدته؟
سانوگو خدا وکیلی کپی پیست جوون شده مردک آ د ه بایور نیس؟مرسی از @pirouz3 بابت آمارهایی که از کاستا گذاشته! و این مقایسه با سانوگو را کاملا قبول دارم! من هم مثل اکثر آرسنالی ها معتقدم او بازیکن با استعدادی است و پتانسیل بالایی داره! او می تونه مهاجم بزرگی بشه! همین طور ولبک هم می تونه مهاجم بزرگی بشه! یه نکته هم درباره سانوگو دو بار مصدومیت وحشتناک بلند مدت داشته تو اوسر!
صحبت هات در مورد ژیرو هم قبول دارم!
اما مساله اینجاس که ما برای قهرمانی نیاز به ابزار بهتری داریم در حمله! هر چقدر کمیت بالاس کیفیت پایینه! در بهترین حالت از بین سانوگو و کمپل یکی باید قرضی یا دائم می رفت تا مهاجم بزرگ خریداری بشه! شاید دو فصل دیگه با این مهاجمای جوانمان هر تیمی را نابود کنیم، شاید! ولی در حال حاضر...
الان مثلا بصورت خیلی رد گم کنی و یواشکی تبلیغ کردی؟اوسپینا دیشب تو بازی با برزیل بود !
یک گل قشنگ هم از نیمار خورد!
http://www.noorbala.com/1393/06/international-friendly-brazil-1-0-colombia/
نه دیگه خواستم کامل @A1C1E در جریان قراربگیره که اوسپینا مصدوم نیست! چون دیدم خیلی نگرانه، گفتم نگرانیش رو التیام ببخشم!الان مثلا بصورت خیلی رد گم کنی و یواشکی تبلیغ کردی؟
Sent from my GT-I9300
البته ولکات احتمالا به بازی مقابل من سیتی می رسه! ولی خب مدت طولانی مصدوم بوده و زمان می بره تا رو فرم بیاد! فک کنم دیروز یا پریروز به تمرینات گروهی ملحق شد! آرتتا هم مصدومیتش جدی نیست و احتمالا به بازی من سیتی برسه! از مصدومیت گیبس خبر نارم که تا کی نیست ولی نبری کلا داره با مصدومیت دست و پنجه نرم م یکنه؛ نمی دونم چه دردشه ولی کلا مصدوم است از اواخر فصل پیش! اوسپینا هم فکر کنم یرای کلمبیا بازی کرد!تو این چند روزه همه دارن توئیت میدن...
مصدومای تیم هم : نبری - ولکات - گیبس - ژیرو - آرتتا هستن الان نگین باز این داره مصدوما رو میشماره :دی
هکتور برلین هم مشکوکه احتمالا یه خوابهایی براش دیدن خلاصه یه خبراییه! :دی
خوب اسپینا خط خورد احتمال مصدومیت دبوشی و کوش هم هست که هنوز رسمی اعلام نشده :دی
بلهبه خاطر بازی های ملی بین هفته 3 و 4 انقدر فاصله افتاد؟
تو آخرین مصاحبش گفته بود که من برای اوسپینا دلسوزی نمیکنم! نمیدونم منظورت همون هست یا نه!دوستان خبر رسیده دیابی به بازی با من سیتی میرسه :دی
و میگن شزنی پشت سر اوسپینا بد بیراه گفته، میگن حالت عادی نداشته و مست بوده :دی البته تکذیب هم شده :دی
با این مصاحبه نشون داد پتانسیل LORD شدن رو داره!Sanogo: Once I score one, the goals will come
گفتم عصبیش نکنین الان باران گل میاد
لورد اوریجینال پاس گل داد دیشب... سانتر کرد در حد دیوید بکهامبا این مصاحبه نشون داد پتانسیل LORD شدن رو داره!