fotmobتعجب میکنم چرا این بازی تویه برنامه sofascore ثبت نشده!برنامه بهتری واسه اندروید سراغ ندارید؟
فک کنم این جدول فیک باشه
کجایی؟چند سالشه؟بچه آکادمیه؟
ایشون حاج آقا دیابی هستنکجایی؟چند سالشه؟بچه آکادمیه؟
استنباط من اینه تا وقتی تیم به ثبات نرسه به پولدی و کمپبل و بقیه فرصتی داده نمیشه! هر وقت 2 3 هفته پیاپی بردیم! به اونها هم فرصت میده!فک کنم امشب شاهد آخرین بازی مستر اینجری باشیم ...
از اون باکلاس های پست خودش هست ... منتها هیچوقت نشد روش حساب وا کنیم ...
البته نمیدونم سیستم رییس این چند ساله چطوری شده تا شیره یه بازیکن رو نکشه دست بردار نیست ... اگر خوب باشه خواهر مادرشو میاره جلو چشاش از بازی های پشت سرهم ...
اگر فقط یکم بد بازی کنه میره قاطی پولدی و...
رییس اون رییس قدیمی نیست ... اعتقاداتشو قاطی کرده ... نمیدونه به کمپل فرصت بده یا همیشه از مهاجم شماره یکش استفاده کنه ... روسیچکی 4بازی عالیه یه بازی بد میره رو نیمکت بمدت 5-6هفته !
بد بخت دیابی انقدر نبوده الان کسی بیادش نمیاره؟کجایی؟چند سالشه؟بچه آکادمیه؟
ورزش:شبکه ورزش بازی رو خبر دارید پخش میکنه یا نه ؟
نورپایین بنداز کورمون کردی ...استنباط من اینه تا وقتی تیم به ثبات نرسه به پولدی و کمپبل و بقیه فرصتی داده نمیشه! هر وقت 2 3 هفته پیاپی بردیم! به اونها هم فرصت میده!
دقیقاً به همین دلایل که گفتی بازی به اونها نمیرسه! :دینورپایین بنداز کورمون کردی ...
ثبات ؟ آرسنال ؟ مصدوم ؟ 10سال ؟! بی خیال !
دبوشی و ژیرود که به چیز رفتن، حالا تا به اون ثباته برسیم یه چند نفر دیگه هم به چیز میرن...استنباط من اینه تا وقتی تیم به ثبات نرسه به پولدی و کمپبل و بقیه فرصتی داده نمیشه! هر وقت 2 3 هفته پیاپی بردیم! به اونها هم فرصت میده!