دبوشی - اوزیل - کوشیلنی - ژیرو - اوسپینا - آرتتا مصدومن، ما به شخممون هم نیست!
اصلا برامون مهم نیست کی مصدومه! انگاری که کلا این بازیکنا رو نداشتیم یا نبودنشون حس نمیشه!
بگو ونگر جان اون موقع که خط دفاع رو کامل فروختی اصلا فکر هم میکردی؟؟!
خودتون فکرشو کنین سانیا - ژورو - ورمالن - میکل - جنکینسون!!
الان یکی از اینا بودن میزاشتیم جای چمبرز-مونریال ، یا چمبرز میرفت وسط، خط دفاع هم یه استراحتی میکرد!
سه شنبه هم با دورتموند داریم :دی
حقمون باخت بود! البته گل اولشون هم خطای هل فلاینی بود، هم آفساید بود، اما خوب بعدش داور جبران کرد! در کل ما ضعیفترین منچستر رو هم نمی تونیم ببریم، اعتراض هامم همون حرفای همیشگیه، دیگه حوصله ندارم تکرار کنم...
به اینا نمیگن شانس ! بهش میگن حرفه ای گری ... وقتی یه مشت بچه ژیگول دور هم جمع شدن یه پیرمرد هم واسون بریک میره انتظاری بیش از این هم نمیره ...
تا صد سال دیگه وضعیت همینه با ونگر ...
ولی با این که باختیم خدایی بچه ها از جون مایه گزاشتن دیگه آخراش الکسیس وبقیه نای راه رفتن نداشتن کلا قسمت آرسنال تو بازیهای بزرگ بدشانسی وباخت های بده که دیگه عادت برامون تا سالهای آینده مگه فرجی بشه
دقمون داد این ویلشیر ...
قبل از گل دوم حضور روسیکچی میتونست کمک حال تیم باشه تا اگه گل نمیزنیم حداقل گل هم نخوریم ،
شانس هم یار نبود ، در روزی که آرسنال بازی رو در اختیار داشت نتونست حقشو بگیره و انصافا هر تیمی که تموم کننده نداشته باشه محکوم به شکسته
لورپول با دو تا تموم کننده پارسال تا پای جام رفت ولی امسال .... بازی آژاکس_بارسلون ، آژاکس 90 دقیقه حمله کرد و بارسلون 2-0 برد ...
تا ونگر به حرف هوادارا گوش نده واقعا فایده نداره!
لازم هست تیم یکم رقابت توش ایجاد بشه، الان دقیقا یک سری از بازیکن ها کاملاً نا امید هستن رو نیمکت، چون میدونن هیچ شانسی ندارن فیکس بشن!
آقا خواهشا یکی از دوستان بیاد به من این رو جواب بده!!!!
ما دقیقه 95 گل زدیم، 3 دقیقه مونده بود! کدوم تیم بزرگ اروپایی از سر دروازه می کشه زیر توپ! اونم مایی که کلی بازیکن داریم جلو که می تونن حرکات انفرادی انجام بدن! خداییش یکی این رو بگه، چرا روی زمین کار نکردیم، چرا می کشیدیم زیرش که یه دونه ژیرود بالای سر 10 تا منچستری سر بزنه!!! این رو کی باید به تیم یاد بده، من با سر مربی تیم!! والا سه دقیقه می شد کلی فشار آورد به تیم حریف! دقیقاً از دقیقه 95 تا 96 سه بار توپ اومد زیر پامون، که هر سه بار کشیدیم زیرش تقدیم حریف کردیم!!!! واقعا زشته واسه ما!