• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سرگذشت مرد یخی لندن.

نمی دانم دیروز به این فکر بودید یا نه و یا اصلا با باخت دیشب می شد به یا د داشته باشیم یا نه ولی دیروز روز تولد مرد هلندی حالا چهل ساله ی آرسنال , دنیس برگکمپ بود.کسی که 10 سال پس از اولین روز های بازیش, در سال 1995 به آرسنال آمد و بعد از 10 سال با همان پیراهن قرمز و سفید کفش هایش را آویزان کرد تا شاید الگویی باشد برای آن ها که می خواهند جاودانه شوند.

اگر چه نام دنیس از روی نام "دنیس لاو" منچستری توسط پدرش برای او انتخاب شد و الگوی او همواره "گلن هادل" بود, ولی خود او آرسنالی شد, ماند و هنوز هم هست.

او که بازیش را در سن 12 سالگی در آژاکس شروع کرده بود از کودکیش می گوید:"چیزی که امروزه برای بازیکنان حرفه ای متداول است را من از سن 12 سالگی شروع کردم. وقتی برای بیرون رفتن نداشتم.اگر ما شنبه بازی داشتیم, باید جمعه شب می ماندم , چیزی نمی کشیدم, چیزی نمی نوشیدم و شنبه شب و یکشنبه شب را هم برای انجام تکالیف می ماندم! و آنوقت می توانستم دو یا سه بار در هفته به سفرهایم برسم."

"شاید با بقیه فرق داشتم....شاید کمی با بقیه فرق داشتم .وقتی که آن ها الگوی خود را پله, مارادونا و یا کرایف می دانستند, من می گفتم گلن هادل!"

او در سال 1993 به عنوان دومین انتقال گران قیمت وقت و علی رغم میل مربیش , یوهان کرایف, به اینتر میلان پیوست .دو سال بعد خود او پشیمان از این انتقال تصمیم به ترک ایتالیا گرفت و به گفته ی خود او چون اولین باشگاه خواستار او آرسنال بود, بی آنکه چیزی از "آرسنال کسل کننده" در آن روز ها شنیده باشد, با انتقالی 7.5 میلیون پوندی به لندن آمد.

یک سال بیشتر طول نکشید که مرد فرانسوی توپچی ها, آقای آرسنال, به لندن آمد و سپس:"فکر می کنم سهمی در شیوه ی هجومی بازی آرسنال داشتم ولی عوامل دیگری هم بود.من قسمتی از شروع آن بودم و بعد رئیس آمد و بعد از آن پاتریک ویرا, امانوئل پتیت و مارک اورمارس که همگی بازیکنانی در کلاس جهانی بودند."

از این زمان به بعد دوره ی طلایی مرد یخی آرسنال شروع شد تا زمانی که وی در سال 2006 برای اولین بار به امارات بیاید و از از آن جا به خانه.....

روز های خوش او را شاید بتوان در صحبت های بزرگان فوتبال بهتر دید:

آرسن ونگر:"دنیس بهترین بازیکنی است که من در تمام عمرم با او کار کرده ام.او یک مهاجم رویایی برای تو و تیم توست!"

تیری هانری:"وقتی دنیس برگکمپ گل می زد, آن یک گل معمولی نبود, اون همیشه چیزی بود که ما به اون گل دنیس برگکمپی می گفتیم."

مارکو ون باستن:"او مسیح موعود بود!وقتی او به ما ملحق شد ما به او گفتیم ما را به اروپا برسان و او این کار را کرد!"

یان رایت:"کلاس و هوش.کلاس او که مشخص بود ولی برای هوش او نیاز به دایره لغاتی بزرگتر بود.کاری که او می کرد همان تعبیر کلمه ی هوشمندانه بود و با تکنیکی که داشت آن چه را می دید و می خواست تصمیم می گرفت و انجام می داد."​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
صحبت های سرمایه گذار روسی پس از حذف از اروپا و اعلام آمادگی شرکتش برای تامین مالی تیم.
به گزارش " تلگراف" بیلیونر روسی , آلیشر عثمانوف که یا 25 درصد از سهام باشگاه یکی از بزرگترین سهامداران باشگاه محسوب می شود , پس از بازی سه شنبه شب گذشته و شکست 3-1 آرسنال در برابر منچستر یونایتد در صحبت های درباره ی نیاز تیم برای قوی تر شدن و داشتن نیمکتی قوی تر گفت:

"البته برای اول بودن در جهان و اروپا, شما باید نیمکت بسیار قوی تری داشته باشید.امروز شما منچستر را دیدید که حداقل 100 میلیون پوند استعداد فقط روی نیمکت داشت."

عثمانوف که اولین سهام خود را در سال 2007 خریداری کرد و حالا آن را به 25 در صد رسانده, از شیوه ی کاری اش در آرسنال راضی نیست.در حالی که استن کرونکه ی آمریکایی نیز با خرید سهام جدید در اوایل این ماه سهامش را به 28.3 درصد رسانید به نظر می رسد انگلیسی های حاضر در کادر مدیریتی , نه حضور او را با این قدرت می پسندند و نه حضور عثمانوف و شریکانش در شرکت "قرمز و سفید" را و طبق ادعای " تلگراف اسپورت" قرار است استفن پری با خرید سهامی عظیم در باشگاه از غلبه ی خارجی ها در آرسنال جلوگیری کند.

در هر صورت سهامداران این شرکت چند ملیتی هدف خود را دنبال می کنند و برنامه ریزی خود را دارند.سخنگوی این شرکت می گوید:

"ما تصمیم گرفته ایم تا اساسا بر مبنای مربی تیم و برای رساندن آرسنال به توانایی رقابت دربالاترین سطح رقابت ها در آرسنال سرمایه گذاری کنیم. اگر مربی و هیات رئیسه به این تصمیم برسند که باشگاه نیاز به وجوه بیشتری برای سرمایه گذاری روی ترکیب تیم دارد ما برای حمایت آن ها آماده خواهیم بود."

پس از انتقال آرشاوین با مبلغی غیر متداول نسبت به ورودی های همیشگی باشگاه و روند طی شده در این اواخر به نظر می رسد مبالغ مورد نیاز برای انتقال های پرهزینه تر در دسترس باشد و ونگر در تابستان بازیکنانی با تجربه تر به ترکیب جوان خود اضافه کند.​

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اخی یادش بخیر دنیس :(
واقعا چه اعجوبه هایی تو این تیم بودن...
امیدوارم فصل جدید دوباره بشیم همون ارسنال

اون موقع که من طرفدار ارسنال شدم دنیس تو تیم بود:rolleyes:
اون موقع به خاطر علاقه م به هلندی ها چون دیدم دنیس اینجا بازی می کنه طرفدار ارسنال شدم
بعدش تیری انری ..
ولی الان:(
ولی همچنان طرفدار این تیم هستم:rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
x4.jpg
گل خبری بر خروجی خود قرار داد که طی آن اینتر با 40 میلیون پاند به دنبال فابرگاس است !
احتمال رفتن فابرگاس و ون پرسی از تیم خیلی زیاد است

x3.jpg
کهیل مدافع بولتون از گزینه های خرید توپچی های لندنی است برای تقویت خط دفاع مشکل دار خود است . با شرایط نه چندان دلچسب بولتون امکان جدایی کهیل زیاد اسن ، اما آیا او در سطح آرسنال است ؟!

اخباری مبنی بر حضور پاولیچنکو در میان توپچی ها بر سر زبان ها افتاده و ظاهرا قرار است جانشین آدبایور شود . البته فراموش نکنیم ون پرسی هم قرار داد خود را تمدید نکرده و احتمال خروجش از آرسنال وجود دارد

x1.jpg
خبر قرار گرفتن هانتلار در لیست فروش رئال موضوع جدیدی نیست ! موضوع مهم علاقمندی آرسنال برای بخدمت گرفتن این جوان است که یه ظاهر میتواند جانشین خوبی برای آدبایور شود . هر چند خرید او با سحنان ونگر درتضاد است اما با توجه به نتایج نه چندان مناسب ونگر شاید برخی سهام دارها در کار او دخالت نمایند

x1.jpg
آندری آرشاوین خواستار حضور رونالدینو روسی یعنی "ژیرکوف" در آرسنال شد . آرشا وی را بازیکنی سطح بالا دانست که چلسی و لیورپول هم برای بدست آوردنش تلاش میکنند .

f_coutadeurshm_e6a147a%20copy.jpg
اخباری مبنی بر بازگشت فلامینی به لدن به گوش میرسد . این در حالی است که مت در میلان هرگز درخشش روزهای لندن را نداش

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر به طور قطع باید تغییری در سیاست هاش بوجود بیاره البته نیازی نیست که سیاست هاش رو به طور کل تغییر بده فقط کافیه که به جای استفاده از 90% بازیکن جوان و 10% بازیکن باتجربه(نه بزرگ) می تونه کمی در صد ها رو به 70 به 30 تغییر بده اون وقت شاهد خواهید بود که چگونه ارسنال متحول خواهد شد.از دفاع و پست هافبک دفاعی خیلی ضرر دیدیم الیته این هم باید قبول کنیم که در قلب دفاع به طور نوبتی گالاس و توره مصدوم می شدند و در پایان گالاس تا اخر فصل به نفع توره کشید کنار!!! در طول فصل تنها از یک هافبک دفاعی استفاده کردیم که اون هم سانگ بود که اولین تجربه حضور در ترکیب اصلی را داشت! واقعا مسخره است که به جای اینکه فابرگاس رو در کنار سانگ قرار بده تا به او کمک کنه بالعکس اون رو به یه خط جلوتر برد تا سانگ تک و تنها رد میان هافبک های حریف گم بشه البته سانگ در طول این فصل رشد بسیار خوبی کرد و می توان از او به عنوان گیلبرتوی جدید و شاید ویرای جدید یاد کرد برای مثال به بازی با منچستر دوباره نگاه کنید که چگونه وقتی هافبک های منچستر صاحب توپ می شدند سریعا جلوی اونها ظاهر می شد که این پیشرفت بسیار امیدوار کننده به قیمت از دست رفتن خیلی چیز ها شد! دیگر پدیده این فصل نیز کایرن گیبس بود که خیلی دیر و به علت مصدومیت کلیشی به ترکیب اضافه شد و هممون رو تا سر حد خود کشی نیز پیش برد ولی بازی به بازی بهتر شد تا اینکه هیچ غلطی نکرد مگر بازی با چلسی که خیلی بهتر و موثرتر بود و برخلاف سایر مدافع چپ های چند سال اخیر نشون داد در کارهای هوایی نیز تواتنایی دارد.
تو روزنامه می خوندم که 78 بازیکن از جمله الونسو در لیست فروش بنیتز است; نمی دونم که ونگر هنوز روی او نظر داره یا نه ولی از نظر من بهترین گزینه برای ترمیم خط میانی ماست سبک بازیش کاملا به تیم می خوره ضمن اینکه فابرگاس هم قبلا از باشگاه خواسته بود تا او رو به لندن بیاورند.
درباره شایعات نقل و انتقالات
فابرگاس که روزی صد مرتبه اعلام کرده در ارسنال می مونه پس با این حرف ها دل ما رو ریش نکن فن پرسی هم که به نظرم منتظره نقل و انتقالاته تا ببینه که ارسنال چه کار می کنه اگر بازیکن درست و حسابی خریداری کرد اون هم خواهد ماند خرید پاولیوچنکو که تقریبا محاله چرا که در تیم حریف یعنی تاتنهام بازی می کنه و سران تاتنهام هرگز در پی تقویت دشمنشان کاری انجام نخواهند داد اما هانتلار می تواند جانشین بسیار خوبی برای ادبایور باشد( با این بازی های بدی که ادبایور در این فصل ارائه داده است هر کسی که جای او بیاید حتما می درخشد) سبک بازیش رو می پسندم(هنوز بازی ازش ندیده ام!!!:lol:) .ژیرکوف رو در جام ملتهای یوفا دیدم وفق العاده بود چیزی شبیه ابوئه در سمت راست وقتی که دفاع بازی می کرد. بازیکن سریع با سانتر های عالی و تکنیک مناسب و ضربات کاشته خیلی خوب. قبلا خوندم که ارسنال برای جذب کیه لینی مدافع 24 ساله یووه (که از نظر من از توره و گالاس بهتر است) در تابستان اقدام خواهد کرد و خود کیه لینی نیز ابراز تمیل کرده است که به لندن بیاد همچنین ار سنال نیکو کرانیکار هافبک 24 ساله پورتس موث رو هم می خواست و اون هم قرار بود در تابستان به لندن بیارنش.خود نیکو که گفته بود می خواد به تیم بزرگتری بره و خدا شکر تنها ارسنال به دنبال اوست پس تا پای تیم دیگری به میان نیامده باید در خرید او اقدام کنند بازیش رو خیلی وقته ندیده ام اما فکر می کنم چیزی بین نصری و روسیچکی باشه ;خلاصه چیز بدی نیست.
ببینید چه قدر حقیر شدیم که اورا مدافع منچستر می گوی که ما 11 مرد بودیم و ارسنال 11 کودک!:f34r:
برکمپ:
وقتی که با او اشنا شدم 30 سال رو رد کرده بود و بیشتر با فکرش بازی می کرد برای توصیف دید بازش نمی دونم از چه لغتی استفاده کنم خیلی کم می دوید اما کاملا موثر بود و با پاس های تلاییش موقعیت سازی می کرد. از نظر من قبل از اینکه رونالدینیو اون پاس های نمایشیش رو تو بارسا بده برکمپ اون رو بدون حرکت اضافه و تظاهر در ارسنال انجام می داد(منظورم اینه که شرق رو می گیره غرب رو میزنه)
می تونید گل های برکمپ رو از لینک زیر با کیفیت نه چندان بالا دیافت کنید ارزش داره مخصوصا اون گل عجیب و غریبش به نیوکاسل که هر چی این گل رو نگاه می کنم نمی فهمم چطوری مدافع رو دریبل زد
Bergkamp

حالا باید منتظر باشیم ببینیم از منچستر چند تا می خوریم و ایا دوباره تحقیر خواهیم شد؟ و اینکه در تابستان چه بازیکن هایی جدا خواهند شد و چه بازیکن هایی جذب... ایا سیاست های ونگر تغییری می کند؟ ایا عثمانوف هیچ غلطی می کند؟ ایا والکات بالاخره یاد می گیره چه جوری پاس و شوت و سانتر انجام بده ؟ ایا این فوتبال لعنتی بالاخره به ما لبخند می زنه؟ اما چیزی که مشخص است این است که موفقیت نزدیک است اما ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فابرگاس: فوتبال به ونگر بدهکار است
کاپیتان توپچی‌ها گفته مربی فرانسوی یک قهرمانی در اروپا کم دارد.
سایت گل: فرانسسک فابرگاس محور خط میانی آرسنال بر این باور است که وفاداری آرسن ونگر به سبک تهاجمی ایده‌آلش شایسته بهترین عناوین است و فوتبال یک قهرمانی در لیگ قهرمانان به ونگر بدهکار است.

این فصل تردیدی در توانایی توپچی‌ها در حمله و ایجاد تهدید در محوطه جریمه حریف وجود نداشته اما آنها در مناطق دفاعی خط میانی و خط دفاعی مشکل دارند و نبود انضباط تیمی و عدم تمایل به فشار به بازیکنان حریف باعث شده آرسنال نتواند موفقیت‌های بزرگی به دست آورد.

فابرگاس به روزنامه پیپل گفته که اگر آرسن ونگر در اروپا به ناکامی‌هایش ادامه دهد، تاریخ فوتبال را باید «غیرعادلانه» خواند: «فوتبال به ونگر یک لیگ قهرمانان وامدار است. این مربی همیشه اصرار داشته تیمش هجومی و زیبا بازی کند و به همین دلیل شایسته پاداش است. اگر آرسن نتواند در لیگ قهرمانان – که امسال به فتح آن بسیار نزدیک بودیم - قهرمان شود تاریخ فوتبال نامنصفانه خواهد بود. ما ریسک می‌کنیم و سبکی باز از فوتبال به نمایش می‌گذاریم و البته باید سلاح‌های سایر تیم‌های بزرگ را با ما مقایسه کنید.»

ونگر به دنبال جانشینی برای آدبایور

مربی فرانسوی آرسنال به دنبال آن است تا مهاجمی جوان و پرتوان را به خدمت بگیرد تا در صورت جدایی آدبایور و پیوستنش به فوتبال ایتالیا با مشکلی مواجه نشود.
سایت گل: به نقل از روزنامه دیلی میرر، جدایی آدبایور از آرسنال در پایان رقابتهای این فصل، تقریبا قطعی شده است و به همین دلیل نیز آرسن ونگر به دنبال جایگزین مناسبی برای ستاره توگویی اش می باشد.این طور به نظر می رسد که روکه سانتاکروس، ستاره پاراگوئه ای بلکبرن، که در 61 دیدار اخیر تیمش موفق شده بیست گل به ثمر برساند،انتخاب اول ونگر است.

او در سال 2007 با قراردادی 3.9 میلیون یورویی از بایرن مونیج به اوودپارک پیوست ودر هفتاد حضورش در ترکیب این تیم 29 بار به گل رسید.البته تیمهای دیگری از جمله تاتنهام ، لیورپول و منچسترسیتی نیز به دنبال این ستاره 27 ساله هستند. ونگر در نظر دارد تا او را با مبلغی در حدود 20 میلیون یورو به خدمت بگیرد و البته گزینه دیگر او پاول پوگربنیاک، بازیکن زنیت است.این ستاره 25 ساله روس، در 14 دیدار موفق شده تا 5 گل را به ثمربرساند و توجه سران بایرن مونیخ و بلکبرن را نیز به خود جذب کرده است.

این طور به نظر می رسد که سران آرسنال پس از به خدمت گرفتن آرشاوین در فصل نقل و انتقالات زمستانی، رابطه خوبی با سران باشگاه روسی برقرار کرده اند و قطعا انتخاب اول سران این باشگاه برای فروش این ستاره جوان، آرسنال خواهد بود. این درحالی است که همگان معتقدند که آدبایور تابستان امسال به میلان خواهد پیوست. این ستاره 25 ساله توگویی در 36 دیدار ، 30 گل به ثمر رسانده و سال گذتشه نیز شایعاتی در مورد پیوستن او به میلان به گوش می رسید ولی در نهایت این اتفاق نیفتاد.

ونگر دو بازیکن باتجربه می‌خرد
مربی توپچی‌ها احساس می کند باید سیاست‌های خرید خود را تغییر دهد.
سایت گل: آرسن ونگر که سال‌ها نشان داده اعتقاد فراوانی به بازیکنان جوان دارد حالا شاید دو بازیکن باتجربه را خریداری نماید. مربی توپچی‌ها به این مشهور است که دوست ندارد پول زیادی خرج بازیکنان بزرگ سازد و دوست دارد بازیکنان جوان را کشف کند و آنها را پیشرفت دهد. با این حال مرد فرانسوی گفته ممکن است یک یا دو بازیکن بخرد که تجربه بالایی دارند و طرفدارانی را خوشحال سازد که مدت‌هاست می‌گویند باشگاهشان نیاز به بازیکنان بزرگ دارد.

مربی آرسنال همچنین در ژانویه آندری آرشاوین را خرید و دید که این بازیکن 27 ساله چه تاثیر مثبتی گذاشت. به این ترتیب او شاید دو بازیکن باتجربه دیگر در تابستان بخرد تا آرسنال دوباره به فکر قهرمانی باشد. آنها چهار سال است قهرمانی بزرگی به دست نیاورده‌اند. ونگر در گفتگو با سایت باشگاه گفته: «در حال حاضر به دنبال بازیکن خاصی نیستم. اولویت من این است که تیم فعلی را حفظ کنیم. اما سعی خواهیم کرد یکی دو بازیکن بخریم که تیم را تقویت سازند. البته ما مهاجمان بسیاری داریم. اگر قرار به خرید باشد، بازیکنانی بی‌تجربه را به خدمت نخواهیم گرفت، چرا که به اندازه کافی بازیکن بی‌تجربه در تیم داریم.»

والدانو:کلیشی را به رئال بیاورید
مدیر ورزشی سابق رئال مادرید قصد دارد یک مدافع را در تابستان به پایتخت اسپانیا بکشاند.

سایت گل: خورخه والدانو به دنبال تقویت خط دفاعی رئال مادرید در این فصل است و قصد دارد گائل کلیشی را از آرسنال خریداری کند. این مدیر ورزشی سابق رئال احتمالا به باشگاه باز خواهد گشت و این اتفاق در صورتی روی می‌دهد که فلورنتینو پرس ریاست باشگاه را مجددا کسب کند.

با این حال والدانو از همین حالا به فکر برنامه‌ریزی است. مادرید در این فصل در پست مدافع چپ دردسرهای زیادی داشته و گابریل هاینتزه نتوانسته در این منطقه خوش بدرخشد. روزنامه آس گزارش داده والدانو قصد خرید کلیشی را دارد. او نه تنها بازیکن جوانی است که تجربه بسیاری دارد و در سطح اول فوتبال اروپا قرار می‌گیرد. این بازیکن 24 ساله فرانسوی بیش از 100 بازی برای تیم لندنی انجام داده و چند سالی است عضو تیم ملی کشورش نیز هست.

گفته می‌شود قیمت او 17 میلیون یورو خواهد بود و چون پرس آماده خرج کردن است این عدد چندان غیرمنطقی به نظر نمی‌رسد. پاتریس اورا هم مد نظر رئال قرار دارد اما با توجه به این که رابطه منچستریونایتد و رئال مادرید در تاریخ به این حد بد نبوده بسیار بعید است این انتقال روی دهد. دیگر مدافعی که زمزمه حضور او در اسپانیا شنیده می‌شود مایکون مدافع راست اینتر است.

این خبر اخریه خیلی مسخره بود! ولی ما شدیدا بر اینانتقال تاکید می ورزیم تا اسایش روان هواداران که از اشتباهات وی خون به جگر شده اند تامین شود.

مسئولان بولتون برای منصرف کردن باشگاه آرسنال از خرید گری کیهیل مبلغ 20 میلیون یورو برای فورش او طلب کرده اند...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رابین فانپرسی اعلام کرده است تمام بازیکنان باید در آرسنال بمانند تا به چهار سال بی جامی پایان دهند.
بعد از پایان نا امید کننده ای که آرسنال در تمام جامها داشت ، باز هم احساس میشد که تابستان امسال تیم تکه تکه میشود و بازیکنان اصلی به تیمهای دیگر خواهند رفت. شاید مهمترین بازیکن برای هواداران و باشگاه ، رابین فانپرسی باشد. او در مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه از هواداران بخاطر نتایج ضعیف بدست آمده عذر خواهی کرد و اعلام کرد همه بازیکنان در این تیم خواهند ماند تا به بی جامی ها در فصل آینده پایان دهند.

مهاجم هلندی توپچی ها که هنوز یک سال دیگر با آرسنال قرارداد دارد میگوید، تنها چیزی که برایم مهم است این است که در کنار هم بمانیم. اگر هر سال سه یا چهار بازیکن خود را از دست دهیم ، سخت است که دوباره روح تیمی را بدست آوریم. میتوانیم در اینجا بمانیم و با امید به راه خود ادامه دهیم.

وقتی میتوانیم بازی ای ارائه دهیم که میخواهیم ، باید آن را نشان دهیم. اگر خط میانی تیم را مورد بررسی قرار دهید میبینید که میانگین سنی آنها 20 تا 22 سال است.

آرسنال در این فصل با تمام کمبودها توانست به نیمه نهایی 2 جام برسد و در لیگ نیز چهارم شود. رابین اعتقاد دارد اگر ونگر بودجه لازم را داشته باشد ، میتواند آینده بزرگی را برای باشگاه رقم بزند.

رابین در اینباره میگوید، اگر تیمهای مانند منچستر ، چلسی و لیورپول را با ترکیب ما مقایسه کنید میبینید که آنها چه هزینه ای انجام داده اند و ما چه کرده ایم؟ اگر مقداری وضع را تغییر دهیم ، آنوقت میتوانیم به خود افتخار کنیم.​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_64413copym_144ee90.jpg
برونو آلوز ، مدافع 27 ساله و پرتقالی تیم پورتو ، مورد توجه آرسنال و منچستر سیتی قرار گرفته است. او تابستان امسال تا نزدیک بستن قرارداد با رئال مادرید و بارسلونا نیز پیش رفت اما قیمت زیاد او مانع این کار شد. گویا سران پورتو حاضر نیستند قیمت خود برای فروش او را کاهش دهند.
f_jagielkathem_69a27b7.jpg
در حالی که به نظر میرسد خرید یک مدافع مرکزی در تابستان امسال قطعی شده ، اسامی گزینه های مختلفی از گوشه و کنار به گوش میرسند. در خبرگذاری ها آمده فیل جاگیلکا ، مدافع تنومند تیم اورتون از گزینه های نخست آرسن ونگر است.
f_as2m_6b117c2.jpg
زولا ، مربی تیم وستهم قصد دارد آرسن ونگر را متقاعد کند تا کارلوس ولا را برای یک فصل بصورت قرضی به آنها واگذار کند. با وجود اینکه ولا اولین فصل حضور خود در آرسنال را سپری میکرد ، نمایش بسیار خوبی داشت و بعید است باشگاه با این انتقال موافقت کند.

f_coutadeurcom_539ad23.jpg
متئو کوتادور، هافبک 22 ساله تیم لمانز که احتمال حضور او در جمع توپچی ها وجود داشت اعلام کرد تابستان امسال به پاریسن ژرمن خواهد پیوست. او اعلام کرده که هیچ پیشنهاد رسمی از سوی باشگاه لندنی دریافت نکرده ولی تیم پاریسی به شدت بدنبال اوست.

x3%20copy.jpg
خبرگزاری های فرانسوی گزارش دادند آرسنال به دنبال رونالد زوبار میان دار مارسی است ! این بازیکن که قبلا با نصری همبازی بوده است از عوامل قدرت مارسی به شمار میآید ! وی 23 سال دارد و در سال 2006 یکبار پیشنهاد ونگر را رد کرده بود !

x1.jpg
ادبایور بازیکنی است که امسال اصلا در حد و اندازه خودش ظاهر نشده ! وی پیشنهاداتی از طرف لیورپول و منچستر سیتی دارد ! گالیانی هم گاهی با وی تلفنی صحبت میکند ! این که چه شود هنوز مشخص نیست

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
لی دیکسون ، سرباز کهنه کار توپچی ها که 623 بار با پراهن آرسنال به میدان رفته است ، به مربی پیشین خود پیشنهاد داده که امانوئل ادبایور را بفروشد !
دیکسون میگوید ، همانند بسیاری از مردم ، من هم از نمایش ادبایور در نیمه نهایی جام باشگاههای اروپا مایوس شدم. او هیکل فوق العاده و استعداد وحشتناکی دارد و باید مهاجمی تمام عیار باشد. اما با این وضعیت ، او هر هفته ضعیف تر عمل میکند. او به هیچ وجه نتوانست حتی با توز یا رونی رقابت کند.

او باور نکرده که در چه سطحی قرار دارد و باید برای بدست آوردن چه چیزی رقابت کند. اگر شما مایل به انجام کاری باشید ، دیگر نیازی نیست کس دیگری به شما آن موضوع را یادآوری کند !!

اگر میلان برای خرید او اقدام کند ، فکر میکنم باید با فروش آن موافقت کرد زیرا میتوان پول بدست آمده را برای تقویت نقاط دیگر زمین استفاده کرد. اما سوال اینجاست که ونگر این کار را میکند؟؟ به عنوان یک مربی عاشق او هستم. او اعتقاد فوق العاده ای به بازیکنانش دارد و همیشه آنها را حمایت میکند. برای همین مردم همیشه او را به یک دندگی متهم میکنند. برای اولین بار دوست دارم او در این مورد تجدید نظر کند. اما آیا او این سیاست خود را تغییر میدهد؟؟

دیکسون و پتیت ، دو بازیکن ارزشمند توپچی ها که همراه با این تیم افتخارات فراوانی بدست آوردند اخیرا در مورد وضعیت تیم اظهار نظر کردند. دیکسون اعتقاد دارد ونگر باید از والکات در پست مهاجم استفاده کند و پتیت نیز میخواهد باشگاه سیاستهای خرید بازیکن خود را تغییر دهد.

پاول پوگربنیاک که ونگر نیز خواهان به خدمت گرفتن او است، از پیوستن به آرسنال ابراز علاقه کرده است.

خبرگزاری های انگلستان از علاقه ونگر برای به خدمت گرفتن مهاجم زنیت، خبر داده اند. پاول پوگربنیاک مهاجم روس تیم زنیت است که با آرشاوین سال ها در کنار هم بازی کرده اند. این بازیکن مراحل پایانی یورو 2008 را به دلیل مصدومیت از دست داد. اما با درخششی که در جام یوفا داشت مورد توجه اورتون، بلکبرن و بولتون قرار گرفت.

نکته قابل توجه راجع به قرارداد این بازیکن است که زنیت با او برای تمدید قرارداد جدید به توافق نرسیده است و قرارداد این بازیکن 25 ساله پایان امسال به اتمام خواهد رسید. با توجه به اینکه هم ونگر هم خود او خواهان حضورش در آرسنال هستند می توان او را به عنوان بازیکن آزاد به آرسنال آورد.

پوگربنیاک در مصاحبه خود گفته است : اولین بار است که می شنوم، آرسنال خواهان من است و می توانم انتخاب کنم. از اینکه نظر آرسنال را جلب کرده ام بسیار خوشحالم ! فکر می کنم برای هر بازیکنی، کار کردن زیر نظر آرسن ونگر یک قدم بزرگ در زندگی خواهد بود.

به نظر می رسد پس از اینکه آرسنال توانست نظر زنیت را در انتقال آرشاوین جلب کند، این بار هم بتواند یکی دیگر از استعداد های این تیم را به جمع بازیکنان خود بیاورد. ونگر نیز پس از باخت مقابل منچستر و چلسی قول خرید بازیکنان با تجربه را به هوادارن داده است و به نظر می رسد این بازیکن گزینه خیلی خوبی برای آرسنال باشد.​

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیلی میرور متئو اپسون از وستهم و ژابی الونسو از لیورپول را نیز به لیست خرید ونگر به علاوه اسامی ذکر شده در بالا اضافه کرده است هر چند الونسو رو یه جورایی خودشون به ونگر پیشنهاد کردن(به واقع که پیشنهاد خوبیست) اما سایت فارسی ارسنال به نقل از دیلی استار گفته که ارسنال برای خرید الونسو 20 میلیون پوند می پردازد که 2 میلیون بیش از مبلغی است که در زمستان برای جذب وی پیشنهاد داده بود

ونگر: پول خوبي براي بازيكنان جديد مي‌پردازيم
سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس گفت: براي فصل بعد بودجه مناسبي براي خريد بازيكنان جديد در نظر گرفته ايم.
آرسن ونگر اظهار داشت: با توجه به عملكرد فصل جاري ‌واضح است كادر بازيكنان آرسنال نياز به تقويت دارد. در تابستان مي خواهيم يكي،‌ دو بازيكن جديد به مجموعه نفرات خود اضافه كنيم.اين مربي ادامه داد: همه تداركات و پيش بيني هاي لازم براي اختصاص بودجه كافي براي جذب بازيكن انجام گرفته است. منتظريم فصل فوتبال به پايان برسد تا ‌براي خريد بازيكناني كه نياز داريم ‌وارد عمل شويم.ونگر خاطرنشان كرد: با اين هدف كه فصل بعد به مقام قهرماني ليگ برتر رسيم، مي خواهيم در بازار نقل و انتقالات وارد شويم و با خريد بازيكنان جديد نياز خود را برآورده كنيم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
امروز یه مصاحبه از آندو تیموریان خوندم که گفته بود آرسن ونگر دو فصل پیش منو می خواست:eek:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دمیان مارتی نز ، دروازبان 16 ساله و ملی پوش تیم ایندی پندنت آرژانتین برای یک دوره یک هفته ای آزمایشی به لندن می آید و در صورت تائید با مبلغ 2 ملیون دلار به جمع توپچی ها هواهد پیوست. او برای تیم ملی زیر 17 ساله ها خوش درخشید و توجه مسئولان آرسنال را به خود جلب کرد.

f_690531206x2m_66eb4f1.jpg
مسئولین باشگاه اسپارتا روتردام هلند قصد دارند قرارداد وینسنت وندر برگ ، هافبک 20 ساله آرسنال را که 3 فصل است به صورت قرضی در هلند بازی میکند را دائمی کنند. او مدتی را بخاطر مصدومیت به دور از بازیها بوده و اکنون دوباره به ترکیب تیم خود بازگشته است.
در حالی که حضور آنچلوتی در چلسی تفریبا مسلم شده ، چلسی سعی در خانه تکانی دارد ! که طی آن دروگبا در لیست سیاه قرار گرفته و ادبایور در میان بازیکنان ورودی !

f_xabialonso2m_5f27258.jpg
رافا بنیتز اعلام کرده برای جذب بازیکنان جدید در فصل آینده میخواهد چند ستاره تیم خود از جمله بابل و آلونسو را بفروشد تا هزینه خرید آنها فراهم شود. آرسن ونگر تابستان گذشته نتوانست آلونسو را به خدمت بگیرد و اکنون فرصت خوبی برای جذب این هافبک 27 ساله و توانمند است.
f_santacruzrom_da05d23.jpg
روکه سانتا کروز اعلام کرده در صورتی که پیشنهاد جدی از باشگاهی بزرگتر دریافت کند ، بلکیرن را در تابستان امسال ترک خواهد کرد. تاتنهام ، آرسنال و منچستر سیتی تیمهای هستند که این مهاجم خوش استیل پاراگوئه ای را زیر نظر دارند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امروز یه مصاحبه از آندو تیموریان خوندم که گفته بود آرسن ونگر دو فصل پیش منو می خواست:eek:

والا من خوندم که گفته الان از آرسنال پیشنهاد دارم!! :eek:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
زمانی که در بولتون مانند یک ستاره می درخشید در نیم فصل ونگر به او پیشنهاد بازی در ارسنال رو داد اما اندو در اقدامی عجیب این پیشنهاد رو رد کرد و گفت می خواهد در بولتون بماند تا با جو انگلستان کاملا اشنا شود و جا بیفتد!!!
این صحبت ها رو در شبکه خبر هم انجام داد و تاکید کرد.
کیه که ندونه اینده هر بازیکن جوانی زیر نظر ونگر تامینه. نمی دونم کی پای اندو نشسته گفته که نرو ولی با این حرکت محیر العقولش نشان داد که خری بیش نیس اون هم از نوع دو کوهانه و لیاقتش همون بارنزلیه!
من که خیلی حرص خوردم از این حرکتش چون هم اینده خودش رو تامین می کردو هم موجب پخش مستقیم بیشتر بازی های ارسنال می شد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر دیروز اعلام کرد که حاضر است که مهاجم توگویی خود را به سه قدرت اول انگلستان بفروشد.
ونگر اعلام کرد که ما قبلا این کار رو انجام داده این و با فروش اشلی کول به چلسی گالاس را از انها خریدیم پس نشان دادیم که می تونیم همچین کاری را انجام دهیم.این در حالی است که بازی نومید کننده ادبایور در مقابل منچستر یونایتد صبر هواداران را لبریز کرده است و از او شدیدا انتقاد کردند. ادبایور هم این وضعیت رو درک کرده و می داند که فصل اینده جایی در تیم نخواهد داشت. ضمن اینکه به گزارش دیلی میرور دروگبا تابستان از چلسی جدا خواهد شد و گویا انچلوتی نیز با ابراموویچ به طور لفظی به تفتهم رسیده اند و قرار است که ادبایور را برای فصل بعد به چلسی بیاورد و جانشین دروگبا کند.
در نظر سنجی که در سایت گاردین انجام شد 66.8 درصد بازدیدکنندگان با فروش ادبایور به چلسی موافقت کرده اند

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ونگر که گفته برای فصل بعد هنوز هم روی آدبایور حساب میکنه (خودش هم می دونه عملی نیست این قضیه) اما :

همون موقع که خبرهای خیلی دلنشین ازش می ذاشتیم معلوم بود که میره . مطمئن هم باشید که مقصد بعدیش یه تیم انگلیسی نیست . منچستر که داره از ازدیاد مهاجم رنج میره . لیورپول هم که اگه به مهاجمی با خصوصیات آدبایور احتیاج داشت هیچ وقت کروچ رو کنار نمی ذاشت . تکلیف چلسی هم که معلوم ه اونها برای حمله در درجه ی اول یه ستاره و در درجه ی دوم یه بازیکن با قدرت بدنی بالا می خوان

هر چه پیش میریم ناامید تر میشیم . این داستان ها در خور یه تیم بزرگ نیست

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

آرسن ونگر وضعیت بازگشت دو بازیکن قرضی آرسنال یعنی سندروس و ترائوره را اعلام کرد.

تابستان گذشته آرسنال دو مدافع خود یعنی آرماند ترائوره و فیلیپ سندروس را به ترتیب به تیم ها پورتموث و میلان قرض داد. اکنون وقت آن رسیده است که ببینیم این بازیکنان به تیم اصلی برمی گردند یا با تیم خود قرارداد دائمی امضا خواهند کرد. در کنفرانس مطبوعاتی دیروز، ونگر وضعیت این دو بازیکن را شرح داد.

آرماند ترائوره در تیم پورتموث در زمان هری ردنپ در پست دفاع چپ یا هافبک چپ بازی می کرد. او تقریبا در تمام بازی های این تیم در زمان ردنپ از ابتدا در ترکیب حضور داشته است. اما از زمانی که ردنپ این تیم را به مقصد تاتنهام ترک کرد، وضعیت پورتموث و ترائوره تغییر کرد. در واقع ترائوره در سال جدید فقط دو بار برای تیمش به میدان رفت و آخرین بازی او به 31 ژانویه امسال بر می گردد !!

در آن طرف فیلیپ سندروس، دقیقا وضعیتی برعکس ترائوره را داشته است. زمانی که او به میلان به صورت قرضی پیوست، تا ماه دسامبر به دلیل مصدومیت قادر به همراهی میلان نبود اما از سال جدید تقریبا در تمامی بازی های این تیم و در دوران مبارزه برای قهرمانی، در پست دفاع مرکزی در این تیم فعالیت کرده است. حالا وقت آن رسیده که خبرهایی از بازگشت این دو بازیکن بشنویم.

ونگر در مورد این دو بازیکن گفت : فیلیپ سندروس در دستان میلان است زیرا آنها می توانند تصمیم بگیرند که مبلغ انتقال را بپردازند و او را در تیم نگه دارند ! اما آرماند ترائوره به تیم بازخواهد گشت.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر اعلام کرد اگر از تیم های رقیب هم پیشنهادی داشته باشند بازیکن می فروشند اما بازیکنان جزوی از آینده آرسنال هستند.

با توجه به اینکه این روزها حضور آنجلوتی در چلسی تقریبا قطعی شده است، بار دیگر زمزمه های خروج آدبایور به گوش می رسد. آنجلوتی تابستان امسال خیلی سعی کرد تا آدبایور را به میلان بیاورد اما موفق نشد. اکنون که قصد دارد به چلسی برود نیز می خواهد آدبایور را در چلسی در اختیار داشته باشد. در این بین سوالی پیش آمده که آیا آرسنال حاضر می شود بازیکن خود را به تیم رقیب یعنی چلسی بفروشد یا نه ؟؟ با این وجود ونگر اعلام کرده است اگر لازم باشد این کار را خواهد کرد ولی آدبایور قسمتی از برنامه فصل بعد آرسنال است و قصد دارد او را در آرسنال نگه دارد.

ونگر گفت : اگر احساس کنم بازیکنی می خواهد برود یا باید برود، چرا به رقیبان نفروشم ؟؟ بله البته کمی غیرمعمول است ! ولی ما اشلی کول را به چلسی فروختیم و در عوض گالاس را خریدیدم ! بنابراین نمی توانید بگویید این کار را هرگر نکرده ایم چون قبلا این کار انجام شده است.

همچنین ونگر درباره عملکرد ضعیف آدبایور در این فصل صحبتهایی کرد و خاطر نشان کرد به هیچ وجه قصد ندارد آدبایور را بفروشد و برای فصل بعد او را قمستی از برنامه های آرسنال می داند. ونگر در این باره گفت : معتقدم احساس های بد هواداران برای او مزاحمت ایجاد کرده است زیرا او در تابستان قصد خروج از لندن را داشت و این باعث شد در هماهنگی او تاثیر بگذارد. او همچنین به مصدومیت بزرگی دچار شد اما در تمرینات فرم خیلی خیلی خوبی دارد و به زودی به بهترین وضعیت خود برمی گردد.

در این راه، همیشه در موقعیت حساسی قرار دارید به دو دلیل، اول اینکه نمی توانم همه واقعیت ها را بگویم، اینکه در پشت پرده چه پیش خواهد آمد و دوم اینکه وقتی می خواهید بازیکنی را نگه دارید، باید آن بازیکن را حفظ کنید. شما واقعا نباید به میزان پولی که میگیرید نگاه کنید. به عبارت دیگر مردم همیشه می گویند شما نمی خواهید خرج کنید و وقتی هم بازیکن خوبی دارید، او را می فروشید !​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر رسما اعلام کرد این تابستان مبلغ کافی برای خرید بازیکن را دارند و حتما بازیکنی را به تیم خواهند آورد.

عصر پنچ شنبه یعنی دیروز کنفرانسی ترتیب داده شده بود که در آن از ونگر سوالاتی می پرسیدند و او نیز جواب می داد. یکی از سوالاتی که مطرح شده بود درباره خرید های تابستانی و مبالغ این خریدهاست. ونگر در این سوال همه هدف خود را در تابستان مشخص کرد.

ونگر گفته است : پول کافی برای خرید بازیکن وجود دارد ! ما امروز درباره این مسئله صحبت کرده ایم. صحبت درباره اینکه چه موقع بخریم یا چه کسی را بخریم، مشکل است زیرا اگر بی پروا باشید و درباره آن زیاد صحبت کنید، مجبور خواهید شد مبلغ بیشتری بپردازید !

ما ثروتمند هستیم !!! ولی نه به اندازه ای که هر کاری بکنیم ! به هر حال ما حتما خرید خواهیم کرد.

__________________________________________________ _______-

ونگر خروج از آرسنال براي پيوست به رئال را رد كرد و تصميم دارد پروژه خود را در لندن به پايان برساند

خبرهايي مبني بر حتمي شدن خروج آدبايور از امارات به گوش ميرسد ! اين بار ونگر خواهان اين رويداد است

مسئولین آرسنال پیشنهاد رسمی باشگاه کاردیف سیتی برای قرض گرفتن آرون رمسی 18 ساله را رد کردند. رمسی تابستان گذشته از کاردیف به آرسنال آمد و در این فصل 22 بازی برای توپچی ها انجام داد. گویا ونگر برنامه ویژه ای برای سال آینده او دارد که با این پیشنهاد مخالفت کرده.

بالا