اون صحنه خود سانچز به توپ نمیرسید؛ ولی یکی دو بار بد زدنش که باید کارت میداد.همونطور که گفتم، داورها ضد ما که میشه فرطی کارت قرمز در میارن، واسه ما که میشه نمیدونم می ترسن؟!!! سانچز تک به تک بود، نمیدونم واسه چی فقط کارت زرد داد! اون دفاعه نمی رسید به سانچز!!!!
اینکه ونگر گفته خوب@Benedict The 3rd
on Gardos potentially being sent off…
Of course. I was surprised [there was not red card] but there were many people surprised by that. I think at that stage, I don’t know whether it was in the box or not, but it was a definite red card. It was one against one with the goalkeeper, so it was a definite red card. Only the referee will explain to you why he didn’t give it.
عزیز صحنه رو ببین، بنظرت میرسه به توپ؟ گل و ونگر و ... هم ول کن. گل که شعر میزنه تا بازدیدش زیاد شه.سایت گل هم زده
زمانی کارت قرمز میدن که جلوی موقعیت مسلم گل گرفته شه که اون هم نبود.بحث اصلاً سر رسیدن یا نرسیدن نبود، بحث سر اون دفاع کناری بود! سانچز دریبلش داد، اگر نمی رسید که اصلاً خطا هم نمی گرفت :|
من نظر خودم رو میگم، به نظر سایت و ونگر کاری ندارم، شاید هم اشتباه میکنم. یه نکته دیگه هم اینکه دیروز اگر یه اخراجی هم میدادن وضعیت تغییر نمیکرد چون 3 4 تا از بازیکن های ما برای سوتهمتون بازی میکردنمن کامنت و نظر چند نفر رو اینجا واسط بذارم راضی میشی؟ ونگر می گم؟! میگی ونگره! سایت می گم! میگی شر می نویسه! اصلاً اخراج نداشت! خوبه؟!
آقا همین ژیرود و پودولسکی و اوزیل هم بفروشیم بجاش یه دفاع و یه هافبک تخریبی بخریم من راضیم!تیم ما یه جای دیگش می لنگه، روزنامه ها از خرید کاوانی می گن!! یعنی اگر کاوانی رو خریدیم ونگر باید بره بمیره
این؟همین دیروز بود دانلود کردم مستند 226 گل آنری که سال 2008 ریلیز شده بود. این ویرا چه گاوی بوده! تمام توپ ها وسط رو میزد. چقد توپگیری. برگکمپ چقد باهوش. اصلا تیم قدرت بدنیش و سرعتش و جنگندگیش عالی بود. اونوقت الان. آرتتا :general108: فلامینی:general306: ویلشر :general409: