• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
همونطور که گفتم، داورها ضد ما که میشه فرطی کارت قرمز در میارن، واسه ما که میشه نمیدونم می ترسن؟!!! سانچز تک به تک بود، نمیدونم واسه چی فقط کارت زرد داد! اون دفاعه نمی رسید به سانچز!!!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تاتنهام نیمه اول 3 تا زده به چلسی! با این بازی اومده بالای سرمون! اگر بیاد بالای سرمون نوش جانشششششششششششششش! به چلسی 3 تا زده، ما 100 ساله داریم جون می کنیم به همه بزرگا باختیمممم! بدترین یونایتد تاریخ مارو میبره! بریم اروپا که چی بشه! بازم اوضاع همینه! از نظر مالی ضربه می خوریم؟!!! بذار بخوریم، چه فایده داره وقتی تفکری توش نیست! آکپوم میاد تو بازی، اما کمپل نه! یعنی آکپوم از کمپل آماده تره؟!!!!!!!!!!!

Benedict The 3rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
336
همونطور که گفتم، داورها ضد ما که میشه فرطی کارت قرمز در میارن، واسه ما که میشه نمیدونم می ترسن؟!!! سانچز تک به تک بود، نمیدونم واسه چی فقط کارت زرد داد! اون دفاعه نمی رسید به سانچز!!!!
اون صحنه خود سانچز به توپ نمیرسید؛ ولی یکی دو بار بد زدنش که باید کارت میداد.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دهن تیم سرویسه بابا
هنوز باشگاه نمیدونه چی میخواد
باز ونگر میاد میگه نگران نباشید در مسیر برنامه هاموم پیش میریم ما هنوز امید قهرمانی محسوب میشیم...
بهترین موقعیتمون رو از دست دادیم
واقعا هم تاتنهام هم وستهام هم ساتهنتون بهتر از ما و لیورپول و یونایتد بودن با این خرجای ما و خرجای اونا

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@Benedict The 3rd
on Gardos potentially being sent off…
Of course. I was surprised [there was not red card] but there were many people surprised by that. I think at that stage, I don’t know whether it was in the box or not, but it was a definite red card. It was one against one with the goalkeeper, so it was a definite red card. Only the referee will explain to you why he didn’t give it.

Benedict The 3rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
336
@Benedict The 3rd
on Gardos potentially being sent off…
Of course. I was surprised [there was not red card] but there were many people surprised by that. I think at that stage, I don’t know whether it was in the box or not, but it was a definite red card. It was one against one with the goalkeeper, so it was a definite red card. Only the referee will explain to you why he didn’t give it.
اینکه ونگر گفته خوب :D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بحث اصلاً سر رسیدن یا نرسیدن نبود، بحث سر اون دفاع کناری بود! سانچز دریبلش داد، اگر نمی رسید که اصلاً خطا هم نمی گرفت :|

Benedict The 3rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
336
بحث اصلاً سر رسیدن یا نرسیدن نبود، بحث سر اون دفاع کناری بود! سانچز دریبلش داد، اگر نمی رسید که اصلاً خطا هم نمی گرفت :|
زمانی کارت قرمز میدن که جلوی موقعیت مسلم گل گرفته شه که اون هم نبود.
این چه حرفیه دیگه؟ اگه نمیرسید که خطا هم نمیگرفت؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من کامنت و نظر چند نفر رو اینجا واسط بذارم راضی میشی؟ ونگر می گم؟! میگی ونگره! سایت می گم! میگی شر می نویسه! اصلاً اخراج نداشت! خوبه؟!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Referee performance

There was one major decision for Craig Pawson to make today, but sadly for him he got it badly wrong. When Florin Gardos brought down Arsenal attacker Alexis Sanchez on the edge of the Southampton box, a red card looked inevitable. The Saints defender's face told you that he was fearing the worst, but Pawson amazingly only branded a yellow card. Aside from that, Pawson did well, but it's difficult to forget such a glaring error

Benedict The 3rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
336
من کامنت و نظر چند نفر رو اینجا واسط بذارم راضی میشی؟ ونگر می گم؟! میگی ونگره! سایت می گم! میگی شر می نویسه! اصلاً اخراج نداشت! خوبه؟!
من نظر خودم رو میگم، به نظر سایت و ونگر کاری ندارم، شاید هم اشتباه میکنم. یه نکته دیگه هم اینکه دیروز اگر یه اخراجی هم میدادن وضعیت تغییر نمیکرد چون 3 4 تا از بازیکن های ما برای سوتهمتون بازی میکردن

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تیم ما یه جای دیگش می لنگه، روزنامه ها از خرید کاوانی می گن!! یعنی اگر کاوانی رو خریدیم ونگر باید بره بمیره

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تیم ما یه جای دیگش می لنگه، روزنامه ها از خرید کاوانی می گن!! یعنی اگر کاوانی رو خریدیم ونگر باید بره بمیره
آقا همین ژیرود و پودولسکی و اوزیل هم بفروشیم بجاش یه دفاع و یه هافبک تخریبی بخریم من راضیم!
کاوانی!:general106:
"همانا انتقال تورس و شوچنکو به چلسی را ترتیب دادیم برای آنان که می اندیشند!"
The Book of A1C1E

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
همین دیروز بود دانلود کردم مستند 226 گل آنری که سال 2008 ریلیز شده بود. این ویرا چه گاوی بوده! تمام توپ ها وسط رو میزد. چقد توپگیری. برگکمپ چقد باهوش. اصلا تیم قدرت بدنیش و سرعتش و جنگندگیش عالی بود. اونوقت الان. آرتتا :general108: فلامینی:general306: ویلشر :general409:

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
همین دیروز بود دانلود کردم مستند 226 گل آنری که سال 2008 ریلیز شده بود. این ویرا چه گاوی بوده! تمام توپ ها وسط رو میزد. چقد توپگیری. برگکمپ چقد باهوش. اصلا تیم قدرت بدنیش و سرعتش و جنگندگیش عالی بود. اونوقت الان. آرتتا :general108: فلامینی:general306: ویلشر :general409:
این؟
http://arsenalfc.ir/2014/12/16/دانلود-مستند-افسانه-تیری-هانری/

shahin935

Registered User
لایک‌ها
41
داداش داشتم نگاه میکردم تک به تک ناشد بود گل نکنه
لامصب بغل پا میزنه دهن یارو سرویس میشه بگیره
ولی این برکمپ هم حیف شد واقعا

بالا