• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
الکسیس تا اینجا موثر ترین بازیکن لیگ هست! 12 گل و 7 پاس گل. تازه حساب کنید سانچز کنار کیا داره بازی می کنه، فابرگاس، آگوئرو و کاستا که در رده های بعدی هستن کنار کیا. یعنی عملا نشون میده که سانچز خودش می سازه و خودشم می زنه! از نظر من با بازی دادن روسیچکی ریتم تیممون خیلی بهتر و سریع تر شده.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این وینسون رید چیه داریم می خریمش! نمیدنم بازی های دیگه چطوری واسه وست هم بازی می کنه! اما در بازی با ما عملاً گند زد به تیمشون! یه پنالتی داد! پاس گل دوم هم از بین پاهاش رد شد...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
این وینسون رید چیه داریم می خریمش! نمیدنم بازی های دیگه چطوری واسه وست هم بازی می کنه! اما در بازی با ما عملاً گند زد به تیمشون! یه پنالتی داد! پاس گل دوم هم از بین پاهاش رد شد...
فک کنم میخوان با جنکینسون تعویض کنن!
البته فکر کنم الکس سانگ هم میخوان بخرن که یه بخشی از قراردادش واسه ماست!
خلاصه مفت باشه کوفت باشه!

• Like
Reactions: usl

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
درسته دفاع سطح بالایی نیست.
ولی از مرتساکر بهتره.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این جایزه پوشکاش فقط به گل های فردیه؟!!! حیف اگر گل های تیمی بود راحت می تونستیم ببریم! اون 2 گلی که فصل پیش زدیم، ویلشر و روسیچکی واقعا تک بودن

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
این جایزه پوشکاش فقط به گل های فردیه؟!!! حیف اگر گل های تیمی بود راحت می تونستیم ببریم! اون 2 گلی که فصل پیش زدیم، ویلشر و روسیچکی واقعا تک بودن
نه باند بازیه!
گل روسیچکی به تاتنهام هم خیلی خوب بود!
گل رمزی به گالاتاسرای واسه سال بعد حساب میشه یا اصلا حساب نمیشه؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
گل رمزی به گالاتاسرای واسه سال بعد حساب میشه یا اصلا حساب نمیشه؟
برای سال بعد حساب میشه

/

سانوگو به صورت قرضی تا آخر این فصل رفت کریستال پالاس

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
فک کنم میخوان با جنکینسون تعویض کنن!
البته فکر کنم الکس سانگ هم میخوان بخرن که یه بخشی از قراردادش واسه ماست!
خلاصه مفت باشه کوفت باشه!
جان من دارن سانگ رو میگیرن؟

ساوتهمپتون کیه؟ داره به کجا میره
یعنی چی میدونن اینا اصلا کدوم لیگ داره بازی میکنه که رتبشون اونجاست:general611:
خدا وکیلی دمشون گرم من که خیلی حال کردم با باشگاشون یادم نمیره موقع نقل انتقالات چه جوری همه فکر میکردن ذوب شدن

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یعنی چی میدونن اینا اصلا کدوم لیگ داره بازی میکنه که رتبشون اونجاست:general611:
خدا وکیلی دمشون گرم من که خیلی حال کردم با باشگاشون یادم نمیره موقع نقل انتقالات چه جوری همه فکر میکردن ذوب شدن
ذوب که نمیشدن،داشتن بازیکن مینداختن!!!:D:general106:
لمبرت و لوورن و لالانا رو با اینکه دلشون با لیورپول بود و میدونستن میخوان بیان لیورپول بازم با اون قیمتهای فضایی بهمون انداختن(حدودآ 2 3 تا رو لمبرت،10 تا رو لوورن و 10 تا رو لالانا)،شاو رو هم که به یونایتد!!!:D(10-15 تا هم اونجا!) اضافه تر از قیمت واقعیشون فروختن!یعنی نزدیک 40 میلیون پوند!!!:general403::general210:
دیگه نمیدونم بازم کسی رو انداختن یا نه ولی همینام کافی بود تا با پولش شیر بشن!!!
در ضمینه فروش اینا از ونگر هم زرنگتر بودن!!!:Dالبته انگار خریداشون هم از روی حساب و کتاب و خریدای خوبی بوده...:|

• Like
Reactions: usl

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چمبرز رو از قلم انداختی :دی
کدوم چمبرز!؟:eek:o_Oاون دفاع جوون شما!؟:D:general304:
مگه اونم بازیکن سوتون بود و از اونا خریدینش!؟:general210::Dاونم انداختنش!!!؟:general404:چند گرفتین!؟
اگه اینم انداختن که دیگه متخصصن تو این کار!:دی

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
کدوم چمبرز!؟:eek:o_Oاون دفاع جوون شما!؟:D:general304:
مگه اونم بازیکن سوتون بود و از اونا خریدینش!؟:general210::Dاونم انداختنش!!!؟:general404:چند گرفتین!؟
اگه اینم انداختن که دیگه متخصصن تو این کار!:دی
اره چمپرز دفاع ما:D
همین امسال بست فکر کنم 12 میلیون یوررویی بسته بودن
چمپرز رو ننداختن خوشبختانه 2 سال دیگه کلی قیمتش بالا میره بازیکنیه که فقط تجربه نیاز داره:general601:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اره چمپرز دفاع ما:D
همین امسال بست فکر کنم 12 میلیون یوررویی بسته بودن
چمپرز رو ننداختن خوشبختانه 2 سال دیگه کلی قیمتش بالا میره بازیکنیه که فقط تجربه نیاز داره:general601:
دادا متاسفانه باید بگم چند جا چک کردم همه جا حرف از 15-17 میلیون پوند بود که چیزی در حدود 20 میلیون یورو میشه!!!
من بالاییها رو هم به پوند گفتم به یورو بیشتر انداختن تازه!!!:Dبا این حساب 5 6 میلیونی هم به شما انداختن!!!:p
واقعآ دستشون درد نکنه،در کل چیزی در حدود 40-45 میلیون پوند!!!:eek::D که بالای 50 میلیون یورو میشه...:general106:
ای کاش مربی و مدیریت اینا مال لیورپول بود!:(

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آرتتا مصدومیت های پیاپیش به خاطر محدودیت حرکتی در مچ پاش بوده، به همین دلیل تحت عمل قرار گرفت و سه ماه خانه نشین شد.
دبوشی هم کتفش رو عمل کرد و 3 ماه نمی تونه بازی کنه.
یعنی در زمینه مصدومیت های چند ماهه این تیم تکه!!! تا 2 تا میان از مصدومیت چند ماهه، 2 تا دیگه میرن تو لیست! البته آرتتا سنش دیگه بالاست و اون آرتتای سابق نیست، خلأش احساس نمیشه، اما دبوشی؟!!!!!!!! دومین عمل در طول یک فصل
ولبک هم کماکان به دلیل مصدومیت نمی تونه بازی کنه...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
آرتتا مصدومیت های پیاپیش به خاطر محدودیت حرکتی در مچ پاش بوده، به همین دلیل تحت عمل قرار گرفت و سه ماه خانه نشین شد.
دبوشی هم کتفش رو عمل کرد و 3 ماه نمی تونه بازی کنه.
یعنی در زمینه مصدومیت های چند ماهه این تیم تکه!!! تا 2 تا میان از مصدومیت چند ماهه، 2 تا دیگه میرن تو لیست! البته آرتتا سنش دیگه بالاست و اون آرتتای سابق نیست، خلأش احساس نمیشه، اما دبوشی؟!!!!!!!! دومین عمل در طول یک فصل
همون بهتر که آرتتا مصدومه!
راستی کسی میدونه قرارداد آرتتا با آرسنال تا کی هست؟
قبلا تا 2015 بود الان تمدید کرده یا نه؟
اگه تمدید نکرده باشه این فصل از دست دیابی و آرتتا راحت میشیم!
بازار شایعات چی میگه؟
به نظرتون ونگر تو ژانویه بازیکن میگیره؟

بالا