• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دو گل زدن هر دو مشکوک ... اولی که رونی جلو دید دروازبانو گرفته بود... دومی هم که جناب اسلوموشن[emoji1] هل داد با دست بعد هد زد... البته که فیل گاو اومده که دربیاره بازیو ...
گل اوولشون صحنه پاس به یانگ رو آهسته ندیدم! پتانسیل دو بار آفساید شدن داشت!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چوطوری امیر؟ کم پیدایی!
یه مدت درگیر مسائل دیگه بودیم! این فروم کوفتی هم تو مرورگر من مدتی مشکل داشت کامل لود نمی شد!!! این قسمت مربوط به پست دادن اصلا نمی اومد برام! الان هم معلوم نیست دوباره اونجوری نشه! یه وضیه!
تو خوبی؟ چخبر؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یه مدت درگیر مسائل دیگه بودیم! این فروم کوفتی هم تو مرورگر من مدتی مشکل داشت کامل لود نمی شد!!! این قسمت مربوط به پست دادن اصلا نمی اومد برام! الان هم معلوم نیست دوباره اونجوری نشه! یه وضیه!
تو خوبی؟ چخبر؟
کونکور آیا؟
خبری نیست جز خوردن به منچستر در یک چهارم!:general504:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کونکور آیا؟
خبری نیست جز خوردن به منچستر در یک چهارم!:general504:
بلی، فاکینگ کنکور!
منچستر هم که کلا دهن ما رو نموده! بازی رفت این فصل هم که نوبر بود!
شایعه رفتن کاسورلا در انتهای فصل هم خیلی رو مخه آقا !
سایتتو چکار کردی؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بلی، فاکینگ کنکور!
منچستر هم که کلا دهن ما رو نموده! بازی رفت این فصل هم که نوبر بود!
شایعه رفتن کاسورلا در انتهای فصل هم خیلی رو مخه آقا !
سایتتو چکار کردی؟
فروختش یاماها C40 خرید :|

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خوب چه کردی با کنکور؟ امیدی هست جادوغ آباد سفلی بیاری یا خیر؟
عین گاو سرمو انداختم پایین تا تونستم تست زدم! آخرش هم وقتی اومدم بیرون از سر جلسه احساس کردم که بد ریدم! ولی خداییش اینقدر استرس داشتم خودم هم نفهمیدم چکار کردم! یهو دیدی رتبه دو رقمی آوردم مثلا!!!

در اینجور کارها عَس حرف اول رو میز
فارسی بنویس بفهمیم چی نوشتی!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
عین گاو سرمو انداختم پایین تا تونستم تست زدم! آخرش هم وقتی اومدم بیرون از سر جلسه احساس کردم که بد ریدم! ولی خداییش اینقدر استرس داشتم خودم هم نفهمیدم چکار کردم! یهو دیدی رتبه دو رقمی آوردم مثلا!!!

Ass

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182

ارشد ؟
من برق بودم رشتمو عوض کردم مدیریت زدم نشستم هیچی بلد نبودیم که آقا 9 تا تست براشون زدم 4 تا درسته برن حال کنن:p
کلا تست زدنم 10 دقیقه به 9 تموم شد تا 10.30 نگهم داشتن دیگه کمر نموند فحش گرفته بودمشون نمیزاشتن برم:general211:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ارشد ؟
من برق بودم رشتمو عوض کردم مدیریت زدم نشستم هیچی بلد نبودیم که آقا 9 تا تست براشون زدم 4 تا درسته برن حال کنن:p
کلا تست زدنم 10 دقیقه به 9 تموم شد تا 10.30 نگهم داشتن دیگه کمر نموند فحش گرفته بودمشون نمیزاشتن برم:general211:
جیم جمالتو عشقه! من کلاس کنکور رفتم دهن خودمو سرویس کردم آخر سر 10 دقیقه دیر رسیدم سر جلسه! اینقدر اعصابم خرد بود و استرس داشتم که داشتم می مردم! خیلی مسخره بود واقعا بعد از این همه سرویس کردن خودم آخر سر رو اشتباه احمقانه خودم دیر برم سر جلسه و گند بزنم به کنکور! اگر اون دقیقه رو دیر نمی رسیدم چه بسا 2-3 تا سوال دیگه می زدم! شما فک کنم از 10000 نفری که کنکور مدیریت میدن فقط 200 نفر میرن دانشگاه ارشد(چه سراسری و چه پیان نور) و همین 2-3 سوال چه کارهایی که نمی تونست بکنه! تو روح همشون! ولی شما دعا کنید کنید برای ما، نذر کنید، قربونی بدید! محتاجیم! :D
حالا برای اینکه اسپم نباشه عرض کنم که یه روزنامه نگار اسپانیایی(که از قضا انتقال سانچز به آرسنال را برای اولین بار مطرح کرد) گفته کاسورلا خونه ی جدیدی در لندن خریده تا شایعه ی رفتنش به اتلتیکو رو رد کرده باشه!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
جیم جمالتو عشقه! من کلاس کنکور رفتم دهن خودمو سرویس کردم آخر سر 10 دقیقه دیر رسیدم سر جلسه! اینقدر اعصابم خرد بود و استرس داشتم که داشتم می مردم! خیلی مسخره بود واقعا بعد از این همه سرویس کردن خودم آخر سر رو اشتباه احمقانه خودم دیر برم سر جلسه و گند بزنم به کنکور! اگر اون دقیقه رو دیر نمی رسیدم چه بسا 2-3 تا سوال دیگه می زدم! شما فک کنم از 10000 نفری که کنکور مدیریت میدن فقط 200 نفر میرن دانشگاه ارشد(چه سراسری و چه پیان نور) و همین 2-3 سوال چه کارهایی که نمی تونست بکنه! تو روح همشون! ولی شما دعا کنید کنید برای ما، نذر کنید، قربونی بدید! محتاجیم! :D
حالا برای اینکه اسپم نباشه عرض کنم که یه روزنامه نگار اسپانیایی(که از قضا انتقال سانچز به آرسنال را برای اولین بار مطرح کرد) گفته کاسورلا خونه ی جدیدی در لندن خریده تا شایعه ی رفتنش به اتلتیکو رو رد کرده باشه!
استرس چیه:D
تها چیزی که من تو زندگیم روش استرس نداشتم همین کنکورا بوده تازه من با 9 تا تست توقع قبولی هم دارم:p
ایشالا قبولی ولی از منی که تاحالا 4 تا کنکور متفاوت دادم به تو نصیحت هیچ وقت برا کنکور کلاس نرو هیچ وقت چون هیچ وقت اینجور کلاسا نرفتم همش هم سر اولین کنکور همونجا که میخواستم قبول بودم جز این بار که برقو ادامه ندادم رشتم مدیریت نبود بلد نبودم چیزی زیاد

به نقل از اسکای اسپرت؛ تیری آنری ملی پوش سابق تیم فوتبال فرانسه و باشگاه آرسنال، سالهای زیادی از دوران فوتبال حرفه‌ای خود را نزد توپچی‌ها سپری کرد، او در اواخر دوران بازی حرفه‌ای خود راهی لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکا MLS شده و به تیم نیویورک رد بولز پیوست، آنری 37 ساله سرانجام ماه گذشته از دنیای بازی فوتبال رسما اعلام بازنشستگی کرده و بارها تاکید کرد در آرزوی مربیگری تیم سابق خود آرسنال است.
آرزوی آنری محقق شده و سران باشگاه آرسنال به او پیشنهاد مربیگری تیم فوتبال زیر 16 سال را ارائه داد.
آنری هم اکنون مفسر ورزشی شبکه اسکای اسپرت است و می تواند هم زمان با حفظ این شغل به هدایت تیم زیر 16 سال آرسنال هم مشغول باشد آنری در تصمیم ادامه فعالیت فوتبالی خود به عنوان مربی جدی است و در کلاس‌های مربیگری یوفا هم شرکت می کند

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
آرزوی آنری محقق شده و سران باشگاه آرسنال به او پیشنهاد مربیگری تیم فوتبال زیر 16 سال را ارائه داد.
آنری هم اکنون مفسر ورزشی شبکه اسکای اسپرت است و می تواند هم زمان با حفظ این شغل به هدایت تیم زیر 16 سال آرسنال هم مشغول باشد آنری در تصمیم ادامه فعالیت فوتبالی خود به عنوان مربی جدی است و در کلاس‌های مربیگری یوفا هم شرکت می کند
دیدن هانری در قامت مربی گری خیلی جذابه!
امیدوارم پله های ترقی رو طی کنه و به مراحل بالاتر برسه!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
به خصوص با اون کاپشن ونگر تیم رو کوچ کنه ادم حس میکنه خود ونگره:general504:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
استرس چیه:D
تها چیزی که من تو زندگیم روش استرس نداشتم همین کنکورا بوده تازه من با 9 تا تست توقع قبولی هم دارم:p
ایشالا قبولی ولی از منی که تاحالا 4 تا کنکور متفاوت دادم به تو نصیحت هیچ وقت برا کنکور کلاس نرو هیچ وقت چون هیچ وقت اینجور کلاسا نرفتم همش هم سر اولین کنکور همونجا که میخواستم قبول بودم جز این بار که برقو ادامه ندادم رشتم مدیریت نبود بلد نبودم چیزی زیاد

به نقل از اسکای اسپرت؛ تیری آنری ملی پوش سابق تیم فوتبال فرانسه و باشگاه آرسنال، سالهای زیادی از دوران فوتبال حرفه‌ای خود را نزد توپچی‌ها سپری کرد، او در اواخر دوران بازی حرفه‌ای خود راهی لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکا MLS شده و به تیم نیویورک رد بولز پیوست، آنری 37 ساله سرانجام ماه گذشته از دنیای بازی فوتبال رسما اعلام بازنشستگی کرده و بارها تاکید کرد در آرزوی مربیگری تیم سابق خود آرسنال است.
والا ما هم هیچ وقت سر جلسه استرس نداشتیم و هیچ وقت هم کلاس کنکور نرفته بودیم! ولی اگر قبول نشم باید برم سربازی! سر همون دیگه مجبور شدم خیر سرم سفت بگیرم! آخرش هم نفهمیدم چی شد! مدیریت اجرایی هم مثل سایر رشته ها نیست دونقوز آباد قبول شی! خیلی محدود می گیرن و عمدتا کسانی میان تو این رشته که تو دانشگاه های معتبر درس خوندن و خلاصه اینکاره ان!

صرفا برای اینکه اسپم نشه:
خیلیا از آنری به عنوان یه پتانسیل بسیار مستعد برای مربی گری یاد کردن عل الخصوص خود ونگر! و این چیزیه که در مورد افرادی مثل آدامز و ویرا و برکمپ رخ نداده! و این ما رو امیدوار می کنه که یکی مثل گواردیولا دوباره ظهور کنه!

shahin935

Registered User
لایک‌ها
41
بیشتر مربیا موفق زیاد توی فوتبال موفق نبودن
خدا کنه انری بیاد واین حرفو نقض کنه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ونگر در مورد رویارویی با منچستر!
“We came out of the first game with some frustration because we had produced a performance and didn’t get a result,”
“That can happen in football. But if you produce a performance, nine times out of 10 you will win the game. That’s what we want to reiterate.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
اوزیل هنگام تماشای شالکه - رئال
efe314d195394e88bd09025f4ed7b81a_S.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
#Arsenal team to play @CPFC: Ospina, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Welbeck, Ozil, Alexis, Giroud #CPFCvAFC

#Arsenal subs: Szczesny, Gibbs, Bellerin, Gabriel, Wilshere, Rosicky, Walcott #CPFCvAFC

ساعت : 18:30
زنده از شبکه ورزش

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
حقمون باخت بود خداییش! از موقع کرنر فهمیدم اوضاع خطرناکه، تا رفت تو پل پفتم بازم می خوریم! اون صحنه آخر سکته کردم!!!!! زمینم که افتضاح کامل! اما واسه هر دو تا اینطوری بود! بولاسی سمت چپمون رو اتوبان کرده بود!

بالا