استرس چیه
تها چیزی که من تو زندگیم روش استرس نداشتم همین کنکورا بوده تازه من با 9 تا تست توقع قبولی هم دارم
ایشالا قبولی ولی از منی که تاحالا 4 تا کنکور متفاوت دادم به تو نصیحت هیچ وقت برا کنکور کلاس نرو هیچ وقت چون هیچ وقت اینجور کلاسا نرفتم همش هم سر اولین کنکور همونجا که میخواستم قبول بودم جز این بار که برقو ادامه ندادم رشتم مدیریت نبود بلد نبودم چیزی زیاد
به نقل از اسکای اسپرت؛ تیری آنری ملی پوش سابق تیم فوتبال فرانسه و باشگاه آرسنال، سالهای زیادی از دوران فوتبال حرفهای خود را نزد توپچیها سپری کرد، او در اواخر دوران بازی حرفهای خود راهی لیگ حرفهای فوتبال آمریکا MLS شده و به تیم نیویورک رد بولز پیوست، آنری 37 ساله سرانجام ماه گذشته از دنیای بازی فوتبال رسما اعلام بازنشستگی کرده و بارها تاکید کرد در آرزوی مربیگری تیم سابق خود آرسنال است.
آرزوی آنری محقق شده و سران باشگاه آرسنال به او پیشنهاد مربیگری تیم فوتبال زیر 16 سال را ارائه داد.
آنری هم اکنون مفسر ورزشی شبکه اسکای اسپرت است و می تواند هم زمان با حفظ این شغل به هدایت تیم زیر 16 سال آرسنال هم مشغول باشد آنری در تصمیم ادامه فعالیت فوتبالی خود به عنوان مربی جدی است و در کلاسهای مربیگری یوفا هم شرکت می کند